29.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 پادکست درس تفسیر سوره مبارکه قدر
``جلسه کامل
``🔹 جلسه: 1
تاریخ: 1399/01/04
جلسات تفسیر سوره مبارکه قدر 3 جلسه می باشد.
#آیت_الله_جوادی_آملی
#شب_قدر
#پادکست
🆔 @moflehoon
Al-Qadr 01 p2.pdf
3.01M
💠 متن درس تفسیر سوره مبارکه قدر
🔹 جلسه: 1
تاریخ: 1399/01/04
#آیت_الله_جوادی_آملی
🆔 @moflehoon
16.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «بر ساحل سحر» - رمضانیههای ۱۴۰۲
سحر نوزدهم؛ «پَر گشودن در آسمان شب»
آیتالله استاد علی فروغی
پخش از شبکه افق سیما - تــلــوبــیــون
پس از اذان صبح (به افق تهران)
🆔 @moflehoon
بسم الله الرحمن الرحیم
🌙 رمضان 🌸 بهار قرآن
📋 مبدا خلقت ؛ آیه از آفرینش آسمان ها و زمین در شش دوره زمانی سخن می گوید. البته خداوند با وجود قدرت بى انتهائى كه دارد مى توانست همه آسمانها و زمين را در يك لحظه بيافريند، اما چنین نکرد. چون آفرينش اگر در يك لحظه مى بود، كمتر مي توانست از عظمت و قدرت و علم آفريدگار حكايت كند، اما هنگامى كه در مراحل مختلف ، طبق برنامه هاى منظم، انجام گيرد دليل روشنترى براى شناسائى آفريدگار خواهد بود. سپس در ادامه آیه سخن از بر تخت نشستن پروردگار است که كنايه از احاطه كامل پروردگار و تسلط او بر تدبير امور آسمانها و زمين بعد از خلقت آنها است.
🔷 آیه روز:
الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ وَ مَا بَيْنَهُمَا فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ الرَّحْمَنُ فَاسْأَلْ بِهِ خَبِيرًا (فرقان / آیه 59)
🔶 ترجمه:
او خدائي است كه آسمانها و زمين و آنچه را در ميان اين دو است در شش روز (شش دوران) آفريد، سپس بر عرش قدرت قرار گرفت (و به تدبير جهان پرداخت) او خداوند رحمن است از او بخواه كه از همه چيز آگاه است.
📅 دوشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۲
#آفرینش، #آسمان ، #زمین ، #قدرت
🌼#هر_روز_یک_آیه🌼
🆔 @moflehoon
دعای عهد - سید حجت بحرالعلومی.mp3
8.21M
📝 روزگار غریبی است، ظاهرا همه ما عاشقیم ولی عاشقانه صدایت نمیکنیم آقا...
صوت قرائت #دعای_عهد
قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور
سرعت مناسب برای قرائت روزانه
🆔 @moflehoon
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 روز نوزدهم ماه #رمضان 1444
▫️ جراحت خورشید
#آیت_الله_جوادی_آملی
#جام_معرفت
#پادکست
#ضیافت_الهی
🆔 @moflehoon
💠 جراحت خورشید
▫️ وجود مبارک امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) گفت که «فَقُمْتُ وَ قُلْتُ یا رَسُولَ اللَّهِ مَا أَفْضَلُ الْأَعْمَالِ فِی هَذَا الشَّهْر»؛ به نظر شریف شما بهترین عمل و بافضیلت ترین عمل در ماه مبارک رمضان چیست؟ «فَقَالَ یا أَبَا الْحَسَنِ أَفْضَلُ الْأَعْمَالِ فِی هَذَا الشَّهْرِ الْوَرَعُ عَنْ مَحَارِمِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ»؛ پرهیز از کار حرام، قول حرام، فکر حرام؛ انسان از حرام جدا بشود بهترین کار است.
▫️ بعد وجود مبارک پیغمبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) گریه کرد. حضرت امیر می گوید: «فَقُلْتُ یا رَسُولَ اللَّهِ مَا یبْكِیكَ»؛ چرا گریه می کنید؟ «فَقَالَ یا عَلِی لِمَا یسْتَحَلُّ مِنْكَ فِی هَذَا الشَّهْرِ كَأَنِّی بِكَ»؛ آنچه برای تو حلال می شمرند یا حلول می کند، من برای آن گریه می کنم، چرا؟ «وَ أَنْتَ تُصَلِّی لِرَبِّكَ وَ قَدِ انْبَعَثَ أَشْقَی الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ شَقِیقُ عَاقِرِ نَاقَةِ ثَمُودَ فَیضْرِبُكَ ضَرْبَةً عَلَی قَرْنِكَ تَخْضِبُ مِنْهَا [بِهَا] لِحْیتُكَ»؛ من برای این گریه می کنم که تو داری نماز می خوانی، أشقی الأولین و الآخرین با شمشیرش سر مطهر تو را می شکافد و محاسن شما رنگین می شود. مثل ابن ملجم کسی نیامده است، حتی شمر هم به شقاوت ابن ملجم نیست، برای اینکه ابن ملجم با شمشیرش امامی را شهید کرد و با شمشیر امام دوم یعنی امام حسن کشته شد اما شمر و امثال شمر را مختار کشت؛ اگر کسی با شمشیر امام کشته بشود دیگر اهل نجات نیست، برای همین شقاوت ابن ملجم بیش از شقاوت شمر است، لذا فرمود او «أَشْقَی الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ» است.
▫️ «قَالَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ فَقُلْتُ یا رَسُولَ اللَّه»؛ من بلند شدم عرض کردم آن وقتی که مرا شهید می کنند «فِی سَلَامَةٍ مِنْ دِینِی فَقَالَ» بله «فِی سَلَامَةٍ مِنْ دِینِكَ».
#آیت_الله_جوادی_آملی
#جام_معرفت
#پادکست
#ضیافت_الهی
📚 درس خارج فقه نکاح جلسه 444
تاریخ: 1398/02/11
🆔 @moflehoon
15.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ویژه برنامه احکام الصیام
#تصویری
🔹 احکام ماه مبارک رمضان براساس فتاوای فقهی حضرت آيت الله العظمی جوادی آملی دامت برکاته
جلسه: 19
#آیت_الله_جوادی_آملی
#رمضان
#احکام
🆔 @moflehoon
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 640
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_ششم
#شهروندان
🔸 راهكار برون رفت از تزاحم اخلاقی
تزاحم اخلاقی در امور پزشكی
در عرصه اخلاق پزشكی مسائلی از قبیل میراندن از روی ترحّم و سقط جنین اهمیت ویژه ای دارد و این پرسش ها مطرح اند: آیا ما حق داریم بر اساس خواسته بیمار یا خانواده او یا بدون درخواست آنان و برای رهاندن بیمار دردمند از رنج شدید، مرگ او را تسریع كنیم؟ آیا رهایی از خطر معلولیت كودك پس از تولد میتواند دلیل موجّهی برای سقط جنین باشد و... .
هرچند در اینجا جای طرح این موضوع نیست و ...
اما برای پاسخ به آن از دیدگاه اسلام ابتدا باید به پرسشی دیگر پاسخ داد كه حق حیات از آنِ كیست؟ ...
در پاسخ پرسش از باید گفت مصداق بارز اتانازی كه خود بیمار یا دیگری عامدانه با روشهای پزشكی و از روی ترحم در مرگش تسریع كند، حرام است و قتل نفس به شمار می آید، از اینرو فقهای بزرگوار اتانازی را در هر صورت و به هر طریق كه انجام شود حتی از طریق قطع تنفس مصنوعی و تزریق سرم مرگ آور حرام می دانند، لذا اسقاط جنین غیر طبیعی كه با مشكلات متعدد جسمی یا عقب ماندگی ذهنی به دنیا خواهد آمد نیز پس از دمیده شدن روح جایز نیست. البته در صورت تزاحم دو خطر به لحاظ ترجیح حیات مادر و حیات جنین، باید معیارهای ترجیح در مقام تزاحم را لحاظ كرد؛ یعنی همان گونه كه در نجات غریق و موارد مشابه آن، اگر میان عالم و اعلم، عادل و اعدل، امام و غیر امام و... تزاحمی باشد، به معیار ترجیح عمل می شود و با نبودن معیار ترجیح، ناجی در نجات هر یك از دو غریق مختار است و می تواند یكی از آن دو را انتخاب كند، در اینجا نیز باید همین معیار را احراز و به آن عمل كرد.
#آیت_الله_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 376
مرکز بین المللی نشر اسراء
🆔 @moflehoon
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 640
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_ششم
#شهروندان
🔸 راهكار برون رفت از تزاحم اخلاقی
تزاحم اخلاقی در امور پزشكی
در عرصه اخلاق پزشكی مسائلی از قبیل میراندن از روی ترحّم و سقط جنین اهمیت ویژه ای دارد و این پرسش ها مطرح اند: آیا ما حق داریم بر اساس خواسته بیمار یا خانواده او یا بدون درخواست آنان و برای رهاندن بیمار دردمند از رنج شدید، مرگ او را تسریع كنیم؟
#آیت_الله_جوادی_آملی
🆔 @moflehoon