دعای عهد - سید حجت بحرالعلومی.mp3
8.21M
📝 خواهی نشوی رسوا، همرنگ امامت شو ❤️
صوت قرائت #دعای_عهد
قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور
سرعت مناسب برای قرائت روزانه
🆔 @moflehoon
💠 مدیریت اسلامی
🔸 ﴿یا أَبَتِ اسْتَأْجِرْهُ﴾ چرا؟ برای اینكه ﴿إِنَّ خَیرَ مَنِ اسْتَأْجَرْتَ الْقَوِی الْأَمِینُ﴾. حالا ملاحظه کنید #مدیریت_اسلامی را قرآن چگونه تبیین می كند: چه در این بخش چه در سوره مباركه «یوسف» فرمود مدیر اسلامی, مسئول در یك نظام اسلامی، گذشته از آن #اوصاف_عامه كه باید اهل نماز باشد اهل روزه باشد معصیت نكند _ آنها جزء وظایف عامّه هر مسلمان است _ از نظر مسئولیت مدیریتی باید دو عنصر را داشته باشد: یكی اینكه مدیر خوب باشد و در کار خودش درایت خوبی داشته باشد و دیگر اینكه پاك باشد.
🔸 اگر كسی در رشتهای تخصص نداشت یا اینكه در آن رشته متخصّص بود ولی طاهر نبود، او در نظام اسلامی مدیر نیست؛ این هم باید #امین باشد #پاك باشد و هم باید #نیرومند باشد اهل #درایت و #مدیریت باشد تا این كار را خوب پیش ببرد؛ فرمود: ﴿إِنَّ خَیرَ مَنِ اسْتَأْجَرْتَ الْقَوِی الْأَمِینُ﴾؛ ولو موسای كلیم اگر بخواهد شبانی را به عهده بگیرد باید ﴿الْقَوِی الْأَمِینُ﴾ باشد!
در جریان یوسف صدیق (سلام الله علیه) در سوره مباركه «یوسف» گذشت ﴿اجْعَلْنِی عَلَی خَزَائِنِ الْأَرْضِ إِنِّی حَفِیظٌ عَلِیمٌ﴾؛
🔸 وزیر باید اهل درایت و مدیریت خوب و طهارت خوب باشد, چوپان باید اهل درایت و مدیریت خوب و طهارت خوب باشد؛ اگر كسی خواست رُفتگر باشد پیك بهداشت باشد، در كارش باید متخصّص باشد و پاك, اگر كسی خواست وزیر باشد در كارش باید متخصّص باشد و پاك! این می شود مدیریت اسلامی این می شود نظام اسلامی این می شود اداره اسلامی؛ #پاك بودن و #مدیریت! اگر این چنین باشد دیگر مشكلی پیش نمی آید.
#آیت_الله_جوادی_آملی
#جام_معرفت
📚 سوره مبارکه قصص جلسه 9
تاریخ: 1391/07/11
🆔 @moflehoon
بسم الله الرحمن الرحیم
📋آرامش و امنیت ، ارمغانی برای بهشتیان؛ قبلا هم بسیار گفته شده که ذکر نعمت های بهشتی در قرآن فواید بسیاری دارد. بیان این نعمات آن هم به صورت ملموس و منطبق با آنچه که در دنیا انسان ها می شناسند، کمک می کند تا حتی برای ضعیف ترین عقل ها و کوتاه فکر ترین انسان ها نیز قابل فهم بوده و ایجاد انگیزه کند. (هر چند که آیات دیگری هم وجود دارد که تصریح می فرماید که درک نعمت های بهشتی از فهم ما بالاتر است.) از طرف دیگر این نعمت ها می تواند به ما نشان دهد که چه سبک زندگی را در دنیا باید هدف گذاری کنیم. مثلا تأکید به مصرف میوه در میان نعمت های بهشتی، یعنی اگر می خواهی در دنیا هم بهشتی زندگی کنی نباید از مصرف میوه بگذری! آیه مورد بحث امروز می فرماید كه بهشتيان بر فرشهائى نشسته و تكيه كرده اند كه آستر آنها از پارچه هاى ابريشمين است. معمولا انسان وقتی تکیه مى كند كه در محيطى آرام و در نهايت امنيت باشد، اين تعبير نشانه آرامش كامل روح بهشتيان است . سپس در انتهای آیه خداوند می فرماید: (ميوه هاى رسيده اين دو بهشت در دسترس است ) . آرى زحمتى كه معمولا در به دست آوردن ميوه ها در دنيا وجود دارد در آنجا به هيچوجه نيست، حتی به اندازه برخاستن برای چیدن میوه از درخت!
🔷 آیه روز:
مُتَّكِئِينَ عَلَى فُرُشٍ بَطَائِنُهَا مِنْ إِسْتَبْرَقٍ وَ جَنَى الْجَنَّتَيْنِ دَانٍ (الرحمن / آیه 54)
🔶 ترجمه:
این در حالى است كه آنها بر فرشهایى تكیه كرده اند با آسترهائى از دیبا و ابریشم، و میوه هاى رسیده آن دو باغ بهشتى در دسترس است!
📅 پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
#آخرت ، #میوه ، #آرامش ، #بهشت ، #امنیت ، #سبک_زندگی
🌼#هر_روز_یک_آیه🌼
🆔 @moflehoon
بسم الله الرحمن الرحیم
📗 #روزی_یک_صفحه_قرآن #صفحه_278
🌸 پنج شنبه است و یادی کنیم از اموات(فاتحه) 🌸
🆔 @moflehoon
💠 مفاتیح الحیات
#شماره706
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_ششم
#شهروندان
🔸 راهكار برون رفت از تزاحم اخلاقی
مصادیق شهروندان
4. بیماران
عیادت از بیمار
همنشینی با بیماران پوستی: در یكی از روزهایی كه رسول خدا (ص) اطعام می كرد، مردی سیاه چهره و مبتلا به بیماری آبله (:بیماری ساری و واگیر) كه پوستش تاول زده بود وارد شد. وی چون می خواست كنار كسی بنشیند او از كنارش بر می خاست. پیامبر (ص) [وقتی چنین دید] او را كنار خود نشانید. [1]
[1]. . رُوِىَ أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص كَانَ یطْعِمُ، فَجَاءَ رَجُلٌ أَسْوَدُ بِهِ جُدَرِىٌّ قَدْ تَقَشَّرَ، فَجَعَلَ لا یجْلِسُ إِلَی أَحَدٍ إِلاَّ قَامَ مِنْ جَنْبِهِ، فَأَجْلَسَهُ النَّبِىُّ ص إِلَی جَنْبِه (تنبیه الخواطر و نزهة النواظر، ج1، ص201).
#آیت_الله_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 367
مرکز بین المللی نشر اسراء
🆔 @moflehoon
💠 حصن الهی
🔸 مؤمن معنای آن معتقد نیست، #مؤمن به معنای کسی خدا را قبول دارد و پیغمبر را قبول دارد نیست، اینها لازمه معنای ایمان است! «آمَنَ» که به معنی «إعتَقَدَ» نیست! «آمَنَ» که به معنی قبول نیست! «آمَنَ» یعنی «دَخَلَ فِی المَأمَن».
🔸 فرمود: «کَلِمَةُ لا إِلَهَ إِلا الله حِصْنِی»، اگر کسی بیاید در این «مأمَن» می شود #مؤمن؛ فرمود من دِژبان هستم و این هم دِژ من است، اگر کسی #اعتقاد پیدا کرد و #عمل کرد، یعنی وارد در این دِژ و این «حِصن» و این قلعه شد که دژبان آن ذات اقدس الهی است.
«وَلَایةُ عَلِی بْنِ أَبِی طَالِبٍ حِصْنِی» هم در همان محدوده است، بیرون آن محدوده نیست و دو قلعه نیست؛ در همان محدوده #قلعه_الهی این قلعه عَلَوی و اهل بیت آنجا وجود دارد.
#آیت_الله_جوادی_آملی
#کلیپ
📚 سوره مبارکه جاثیه جلسه 1
تاریخ: 1394/12/08
🆔 @moflehoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حصن الهی
🔸 مؤمن معنای آن معتقد نیست، #مؤمن به معنای کسی خدا را قبول دارد و پیغمبر را قبول دارد نیست، اینها لازمه معنای ایمان است!
#آیت_الله_جوادی_آملی
🆔 @moflehoon
💠 شهود باطنی
🔸 آدم وقتی می خواهد به جایی برسد كه ببیند زید نیتش چیست، این دیگر با فلسفه و كلام حل نمی شود؛ این فقط با #عرفان_عملی حل میشود نه با #عرفان_نظری نه با بحث های مفهومی و حصولی؛ این با راه اُویس قَرَن حل می شود.
🔸 مرحوم حاج آقا رحیم ارباب (رضوان الله علیه) از بزرگان علمای اصفهان بود، ایشان می گفت عصرِ روزی در ماه مبارك رمضان بود، اسمِ یک عالِم اصفهانی را بُرد كه فلان بزرگوار امام جماعت مسجد امامِ فعلی بود. مسجد امام نظیر برخی مساجد دیگر یك هَشتی ورودی دارد؛ این پیشنماز محترم نزدیك مغرب روز ماه مبارك رمضان داشت به طرف مسجد می رفت كه نماز مغرب را بخواند، وقتی وارد هشتی شد دید گاوی در همین هشتی دارد می آید و مكرّر به طرف این دارد حمله می كند، این مكرّر عبایش را جمع می كرد خودش را می كشید كنار دیوار و بالأخره نگذاشت آن گاو بیاید. فردا دید درِ خانهاش را میزنند، یكی از متموّلان و سرمایه داران آن منطقه بود، رفت به حضور ایشان و گِله كرد كه آقا ما دیروز غروب خواستیم بیاییم آنجا دست شما را ببوسیم هر چه به طرف شما نزدیك می شدیم شما فاصله می گرفتید، چرا از ما فاصله می گیرید، آن عالم گفت من که جنابعالی را ندیدم!
خب باطنِ این فرد همان حیوان بود كه این عالم دید، پس معلوم می شود این راه هست منتها حالا ما این راه را نرفتیم ما نمی بینیم، بحث دیگر است! بعضی در #خواب می بینند بعضی در #بیداری می بینند.
#آیت_الله_جوادی_آملی
#جام_معرفت
📚 سوره مبارکه حج جلسه 40
تاریخ: 1390/03/21
🆔 @moflehoon
هدایت شده از به قـصـد فرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 خانمی بیسرپرست با ۲ فرزند (پسر ۱۴ ساله و دختر ۱۰ ساله) از سادات حسینی هستند.
🔻سالهاست به دلایلی طلاق گرفتند. الان پرستار سالمندی هستند که محل سکونتشون رو تأمین کردند؛ به همین خاطر، حقوق بسیار ناچیزی بهشون میدهند.
🔻این خانواده یخچال ندارند. بچهها آب گرم میخورند و عموماً به خاطر نبود یخچال، غذای خوبی مصرف نمیکنند و حقیقتاً در مضیقه هستند!
❇️ برای مساعدت در خرید یخچال یا کمک معیشتی به این خانواده 👇
6063731046510740به نام رسول بقایی نژاد (بزنید روی شماره، کپی میشه) ✅ @Be_Ghasd_Faraj
💠 جلال امامت
🔸 وجود مبارک پیغمبر (علیه و علی آله آلاف التحیة و الثناء) سیزده سال را در مکه گذرانده و ده سال را در مدینه به پایان رسانده، حالا چند ماه مانده به آخر عمر حضرت که رحلت کند؛ کلّ جزیرة العرب را اسلام گرفته، همه کفار و مشرکان و منافقان اسلحه را بر زمین گذاشتند، ﴿جاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَ الْفَتْحُ﴾، پس هیچ هراسی در جزیرة العرب نبود. دستور #حجة_الوداع آمد؛ وجود مبارک حضرت اعلام عمومی کرد، عده زیادی از آنهایی که مقدورشان بود از مدینه به طرف «بیت الله» حرکت کردند، مسئله عمره تمتع را انجام دادند، مسئله حج را انجام دادند، جریان عرفات و مشعر و منا، همه این مراسم ها را انجام دادند، از مکه برگشتند، به سرزمینی رسیدند، این آیه نازل شد: ﴿یا أَیهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَیكَ﴾؛ یعنی پایان عمرت رسیده است، باید #جانشین معرفی کنی و جانشین را خدا باید تعیین کند.
🔸 مسئله #نبوت، مسئله #رسالت، مسئله #امامت، اینها کسبی نیست. امام رضا (سلام الله علیه) یک بیان نورانی دارد که مرحوم کلینی در جلد اوّل کافی این را نقل کرد؛ فرمود #امام کسی است که «وَاحِدُ دَهْرِهِ لَا یدَانِیهِ أَحَد ... وَ هُوَ بِحَیثُ النَّجْمُ مِنْ یدِ الْمُتَنَاوِلِینَ وَ وَصْفِ الْوَاصِفِینَ فَأَینَ الِاخْتِیارُ مِنْ هَذَا وَ أَینَ الْعُقُولُ عَنْ هَذَا»؛ امام این است.
🔸 وجود مبارک رسول خدا (علیه و علی آله آلاف التحیه و الثناء) دید این آیه نازل شد، فرمود: ﴿بَلِّغْ ما أُنْزِلَ إِلَیكَ مِنْ رَبِّكَ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَما بَلَّغْتَ رِسالَتَهُ﴾؛ معنای این مقدم و تالی این نیست که اگر شما جریان حضرت امیر را #ابلاغ نکردی به رسالت ما در خصوص امامت عمل نکردی، اینکه می شود اتّحاد مقدم و تالی، معنایش این است که اگر جریان حضرت امیر را به مردم ابلاغ نکردی، #اصل_رسالت را و وظیفه ات را عمل نکردی!
آپارت:
#حرکت_پیامبر_ص_از_مدینه_برای_حجة_الوداع
#آیت_الله_جوادی_آملی
#کلیپ
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1396/06/16
🆔 @moflehoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 جلال امامت
🔸 امام رضا (سلام الله علیه) فرمود #امام کسی است که «وَاحِدُ دَهْرِهِ لَا یدَانِیهِ أَحَد ... وَ هُوَ بِحَیثُ النَّجْمُ مِنْ یدِ الْمُتَنَاوِلِینَ وَ وَصْفِ الْوَاصِفِینَ فَأَینَ الِاخْتِیارُ مِنْ هَذَا وَ أَینَ الْعُقُولُ عَنْ هَذَا» ... .
#حجة_الوداع
#آیت_الله_جوادی_آملی
🆔 @moflehoon
هدایت شده از طلاب پاسخگو
از ظاهر این دو جوان پیداست که زائران مسافری هستند از کشور عراق. نزدیک به یقین؛ حضرت آیتالله العظمی سبحانی را هم نمیشناسند؛ ولی آنچه که آنها را از زمین جهانده و دست ادب را بر روی سینهشان نشانده؛ ادب آنها نسبت به یک عالم دینی است.
رحمت خدا بر پدر و مادر این دو جوان.
۲۱ اردیبهشت
✍متین
♦️ @Tollabe_pasokhgoo
࿐჻ᭂ⸙🌸🌸⸙჻ᭂ࿐
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 خاصیت خدایان قلابی! ؛ آیه درباره اقوامی است که خداوند آنها را عذاب نموده است. می فرماید: گـمـان مبر كه ما به آنها ستم كرديم ، آنها خودشان به خويشتن ظلم كردند. آنـهـا بـه بـتـهـا و خـدايـان دروغـينشان پناه بردند، اما خدايانشان را كه به جاى الله مى خـوانـدنـد، هـيـچ مـشـكـلى را در برابر فرمان پروردگار از آنها نگشودند. آرى اين خدايان قلابى جز ضرر و زيان و هلاكت و بدبختى، بر آنها نيفزودند. چه این خدایان قلابی را بت در نظر بگیریم، چه شیاطین جنی و چه پول که امروز خدای بعضی ها است، باید گفت گزاره مطرح شده کاملا صادق است. پذیرش خدابی غیر خدا هلاکت و نابودی می آورد. بدون برو برگرد!
🔷 آیه روز:
وَ مَا ظَلَمْنَاهُمْ وَلَكِنْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ فَمَا أَغْنَتْ عَنْهُمْ آلِهَتُهُمُ الَّتِي يَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ شَيْءٍ لَمَّا جَاءَ أَمْرُ رَبِّكَ وَ مَا زَادُوهُمْ غَيْرَ تَتْبِيبٍ (هود / آیه 101)
🔶 ترجمه:
ما به آنها ستم نكرديم بلكه آنها خودشان بر خويشتن ستم روا داشتند و هنگامي كه فرمان مجازات الهي فرا رسيد خداياني را كه غير از الله ميخواندند آنها را ياري نكردند و جز هلاكت بر آنها نيفزودند.
📅 شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۲
#عذاب ، #شرک ، #خسارت
🌼#هر_روز_یک_آیه🌼
🆔 @moflehoon
دعای عهد - سید حجت بحرالعلومی.mp3
8.21M
📝 سلام نور و چشم فاطمه ❤️
صوت قرائت #دعای_عهد
قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور
سرعت مناسب برای قرائت روزانه
🆔 @moflehoon
💠 فتح الهی
🔸 «صلح حُدیبیه» یک #فتح_مبین برای اسلام و مسلمین بود که ﴿إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحاً مُبِیناً﴾. هیچ فکر نمی کردند در آن روز با ضعف مسلمان ها و قدرت فراوان و غیر قابل قیاس مشرکین حجاز، اسلام با این سبک، پیروزمندانه از خطر آنها برهد؛ فرمود ما این کار را کردیم: ﴿إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحاً مُبِیناً﴾.
🔸 فتح را به اقسامی تقسیم کردند که دو بخش معروف آن عبارت اند از فتح مبین و فتح مطلق؛ اما فتح های جزئی و مقطعی و موضعی هم در قرآن کریم مطرح است. در فتح مبین، ذات اقدس الهی خود را به عنوان فاتح معرفی کرد که ﴿إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحاً مُبِیناً﴾؛ اما در فتح مطلق، نیازی به معرفی فاتح نبود، چون فتح مطلق از فاتح مطلق است و فاتح مطلق غیر از ذات اقدس الهی، احدی نخواهد بود.
🔸 بعد از جریان «صلح حُدیبیه» که اینها به هر حال از خطر رهایی یافتند و یک پیروزی نسبی نصیب اینها شده است و قبل از جریان فتح مکه، سوره مبارکه «نصر» نازل شد که #فتح_ مطلق در پیش است نصر مطلق هم در پیش است. اگر آن نصر مطلق آمد اگر آن فتح مطلق آمد، در #نصر_مطلق خدا به شما یاری می کند که از خطر دشمن برهید و در #فتح_مطلق خدا یاری می کند که بر تمام نیروهای رزمی و غیر رزمی دشمن پیروز شوید؛ نجات از خطر دشمن یک طرف و سلطه بر دشمن با همه امکاناتی که دارد طرف دیگر.
فرمود نصر مطلق در پیش است فتح مطلق در پیش است که این نصر و این فتح، از آن فتح مبین برتر و بالاتر هستند و اینها از طرف «الله» به وصف مطلق ظهور کرده اند.
#امضای_پیمان_صلح_حدیبیه
#آیت_الله_جوادی_آملی
#جام_معرفت
📚 سوره مبارکه نصر جلسه 1
تاریخ: 1399/01/23
🆔 @moflehoon
انسان شناسی ۲۳۵ - استاد شجاعی، حجتالاسلام قرائتی .mp3
9.88M
🔊 #صوتی سلسله #پادکست
📝 #انسان_شناسی ۲۳۵
👤 استاد #شجاعی
‼️ اینو دوست دارم، اینو دوست ندارم
اینو قبول دارم، اینو قبول ندارم
حوصله اینو دارم، حوصله اینو ندارم
عمل مقبول:
دوست داشتنی، قبول داشتنی، حوصله داشتنی نیست!
عملی مقبوله که "خالص" باشه!
اما آنچه ما از "خالص" فهمیدهایم، خیلی کوچکتر است از حقیقت اخلاص...
🆔 @moflehoon
💠 مفاتیح الحیات
#شماره708
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_ششم
#شهروندان
🔸 راهكار برون رفت از تزاحم اخلاقی
مصادیق شهروندان
4. بیماران
عیادت از بیمار
سفر برای عیادت: رسول خدا (ص) فرمود: ای علی!... یك میل [حدود دو كیلومتر] برای عیادت از بیمار سفر كن. [1]
[1]. یا على!... سِرْ مِیلاً عُدْ مَرِیضاً (الفقیه، ج4، ص361).
#آیت_الله_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 368
مرکز بین المللی نشر اسراء
🆔 @moflehoon