12.mp3
4.36M
#علائم_ظهور (جلسه 12)
🌤اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
در #عید_فطر دعا کنیم برای ظهور #امام_زمان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 134
یک الگوی عملیاتی موثر که به «کودتای انتخاباتی» مشهور است و با حمایت از حلقههای روشنفکری و انتشار یک مجله سیاسی آغاز گشت. طی 6 ماه (نوامبر 1947 تا آوریل 1948) سیا دلارهای خود را خرج حمایت از حزب دموکرات مسیحی ایتالیا کرد. در طول این مدت، اعضاء بلندپایه شورای امنیت ملی آمریکا تمام وقت خود را به شبکهسازی از روشنفکران و سیاستمداران لیبرال، سوسیال دموکرات و محافظهکار ایتالیا گذراندند تا یک «سازمان رای» منسجم علیه کمونیستها پدید آید. به روایت روی گودسن، مورخ تاریخ عملیات سرّی سیا، تا این زمان هیچ کشوری مثل آمریکا با نقض همه اصول دیپلماتیک، وارد کارزار انتخاباتی در یک کشور اروپایی نشده بود.
در اسناد عملیات PSB به عنوان بزرگترین عملیات جاسوسی قرن بیستم در حوزهی علوم انسانی، از «علوم انسانی» به مثابهی «الهیات جنگ سرد» یاد میشود و فیلسوفان و روشنفکران نیز «الهههای پاسدارِ» کشتی طلایی لیبرالیسم هستند،اما در ادبیات جاسوسی آن را به «جنگهای کثیف» تعبیر میکنند و از کارگزارانش به عنوان «افسران عملیات مخفی» نام میبرند.
بازخوانی تاریخ عملیات PSB، شش فاز به هم پیوسته را نمایان میسازد که گرچه تفکیک آنها از یکدیگر دشوار است، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی سکانس به سکانس در ایران بازسازی گشت. فاز اول این عملیات، «ساخت حلقههای روشنفکری» زیر چتر سرویسهای جاسوسی لیبرال است که یک دهه پیش از تاریخ تاسیس رسمی شورای برنامهریزی روانی در ایالت متحده آغاز گشت؛
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
می گویند : برخی مقامات عرب تماس گرفته اند با سردار قاآنی که بیا و پا در میانی کن و این ماجرا را خاتمه بده
سردار قاآنی قریب به این مضمون گفته که : گند زده اید به خاورمیانه ، آب هم قطع است ، صبر کرده و نظاره کنید ...
ماشاءالله به یارانِ عربِ"شهید سليمانی"
🆔 @mogham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫سخنان رهبر انقلاب در باب اختلاف نیروهای مومن و انقلابی میتواند به موضوع انتخاباتی پیش آمده بر سر صلاحیت یا عدم صلاحیت دکتر احمدی نژاد به عنوان شاخص استفاده کنند...
⭕️نشر_حداکثری برای نجات از شر و فتنه های #سرطان_اصلاحات_امریکایی واجب است....
✨ خدایا به حق مادر سادات و عمه سادات امام زمان مان را برسان و #انتخابات را به نفوذی ها نبازیم ...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
فتنه اشعسی اشعری.pdf
210.8K
#فتنه_اشعثی_اشعری 7
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
✨ خدایا به حق مادر سادات و عمه سادات امام زمان مان را برسان وانتخابات را به نفوذی ها نبازیم ...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 135
یعنی از سال 1942.م (1320 هـش) که سرویس خدمات استراتژیک (OSS) در قامت اولین سازمان متمرکز اطلاعاتی ایالات متحده فعالیتش را آغاز کرد و تا سال 1983.م (1362 هـش) به یک قدرت تئوریک بزرگ بدل گشت.
در طول این 42 سال بزرگترین فلاسفه، جامعهشناسان، اقتصاددانان و هنرمندان غرب به خدمت سازمانهای جاسوسی اروپا و آمریکا درآمدند. سرلشگر ویلیام داناوان، رئیس کل OSS دوست داشت که آن را به حیاط خلوت روشنفکران تبدیل کند و نام همه آنها را در لیست جاسوسان حقوقبگیر خود ببیند. برای همین تنها با گذشت 5 سال، سرویس خدمات استراتژیک توانست چهرههای برجستهای را تحت عنوان «ارتش سری روشنفکران» گردهم آورد. در سال 1320 ارتش سری روشنفکران در OSS شامل سه حلقه فلسفی – سیاسی، هنری و اقتصادی بود.
ما همیشه این پندار را در ذهن داریم که هنرمندان اولین قربانیان نقشههای جاسوسی و سیاستهای حکومتی هستند، اما به روایت آلفرد هیچکاک در فیلم طناب، گاهی میان «قدرت خلاقهی هنرمند» با «قدرت خلاقهی جنایت» رابطه مستقیمی برقرار است. نمونه این «رابطه مستقیم» را میتوان زیر پوستِ دیگر بازیگران عملیات PSB دید؛ اسطورههای هنر مدرن. این نسل گرچه شعار «هنر برای هنر» میدادند، اما مانند متفکران لیبرال سرمایهداری آثار خود را در چارچوب هدفگذاریهای امنیتی بلوک غرب آفریدند.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 136
از سال 1942 تا امروز، فقط بیش از 20 رماننویس برجسته به استخدام سرویس جاسوسی آمریکا و اینتلیجنس سرویس انگلستان درآمدند و 9 حلقه هنری – ادبی را در کشورهای شوروی، چکسلواکی، رومانی، لهستان، مجارستان، آلمان، آمریکا، انگلستان و فرانسه رهبری کردند. ارنست همینگوی، جان اشتاینبک و جان فورد، از معروفترین اعضاء حلقه هنری سرویس خدمات استراتژیک بودند.
همینگوی (1961 – 1898) در آن هنگام یک «جاسوس دو جانبه» به شمار میرفت و یک سال پیش از پیوستن به سرویس، در سال 1941 با اسم رمز آرگو جذب سازمان امنیت شوروی (KGB) گشت؛ یعنی همان زمان که او را با رمان زنگها برای که به صدا در میآیند میشناختند.
جان اشتاینبک (1968 – 1902) که از پیشروان مکتب ادبی «سوسیال رئالیسم آمریکایی» و «نویسنده محرومین» لقب گرفته بود، سال 1939 رمان خوشههای خشم را منتشر کرد و به همراه جان فورد از هنگام تاسیس OSS به استخدام آن درآمد.
فورد در سال 1940 نسخه سینمایی خوشههای خشم را ساخت و دومین جایزه اسکار را به کارنامهاش افزود. در سال 1942 با ساختن فیلم مستند نبرد میدوی برای سرویس خدمات استراتژیک توجه سرلشگر ویلیام داناوان را به خود جلب کرد و باز هم با اهداء جایزه اسکار بهترین فیلم مستند از او تقدیر شد.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
⭕️هشدار...هشدار
🔺بزرگواران این از روش های مهندسی اجتماعی در آستانه انتخابات هست لطفا کتابی با موضوع مهندسی اجتماعی مطالعه گردد و روش ها ذکر شده در اون رو برای مردم اعلام کنید...مهندسی اجتماعی بر میگرده به بزرگترین عملیات جاسوسی قرن بیستم با نام PSB...لطفا جبهه انقلاب هوشیار باشه...
#مسئوليت_اجتماعي
💥ویژه #انتخابات🗳💥
✨ خدایا به حق مادر سادات و عمه سادات امام زمان مان را برسان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم ...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
هدایت شده از قرارگاه مُقام
یه زمانی بوی رجایی میداد الان بوی رجوی(1).pdf
143.2K
یه زمانی بوی رجایی میداد، الان بوی رجوی
#فتنه_اشعثی_اشعری 8
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
✨ خدایا به حق مادر سادات و عمه سادات امام زمان مان را برسان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم ...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 137
سپس رئیس کل سرویس، بیدرنگ جان فورد را به سمت مدیر «بخش سینمایی» سازمان اطلاعات نظامی آمریکا برگزید. او رابط OSS با هالیوود شد تا به شناسایی و شکار فیلمسازان برای سرویس جاسوسیاش بپردازد. خدماتش چنان ارزشمند بود که سرلشگر داناوان او را در کنار ریچارد هلمز به سمت مشاور ارشد در امور جنگ روانی منصوب کرد. فورد تا پایان عمر در خدمت رسمی CIA ماند و به سبب همین فعالیتها و خصوصاً حمایت از جنگ ویتنام، ریچارد نیکسون چند روز قبل از مرگ جان فورد در سال 1973 مدال آزادی را به او داد.
در مرکز حلقهی فلسفی و سیاسی OSS دو چهره برجسته بیش از دیگران به چشم میآمدند: یکی آیزایا برلین و دیگری جرج کنان. برلین یک مارکسشناسِ برجسته، دیپلمات و جاسوس ارشد اینتلیجنس سرویس انگلستان (MI6) به شمار میرفت. او نه تنها در مقام مشاور بلندپایه جرج کنان در طراحی استراتژی عملیات PSB مشارکت کرد، بلکه «نماینده جهانبینی فرهنگی CIA» شناخته میشد. به برلین لقب «مدافع اشرافی لیبرالیسم» و «روباه فلسفه» را دادند و در زمره حامیان مشرف فلسفه تحلیلی نیز قرار داشت. البته آن هنگام، برلین تنها فلسفهدان برجسته CIA و MI6 نبود. استوارت همپشایر، فیلسوف معروف و دوست صمیمی برلین، دسامبر 1997 به جاسوسی برای اینتلیجنس سرویس انگلستان از دهه 1940 اعتراف کرد.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
#تحولات_جهان_اسلام
#فلسطین
تجمیع اخبار لحظهای از درگیری گروههای مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی را در اینجا بخوانید. 👇
💠 اخبار روز اول و دوم جنگ مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی، ۲۰-۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
💠 اخبار روز سوم جنگ مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰
💠 اخبار روز چهارم جنگ مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
💠 اخبار روز پنجم جنگ مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
🤲 در #عید_فطر دعا کنیم برای ظهور امام زمان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین
🆔 @mogham
هدایت شده از قرارگاه مُقام
شبنامه ۱۴۰۰.۰۲.۲۴.mp3
24.33M
#شبنامه / بسته انتخاباتی / مرور آنچه پیرامون انتخابات میگذرد / نامزد های مختلف با کدام دیدگاه وارد عرصه شده اند / اظهار نظر های انتخاباتی که چهره های سیاسی پیرامون ۱۴۰۰ / کجای مسیر قرار داریم ؟ / به کدام سمت خواهیم رفت ؟ حضور لاریجانی وجهانگیری قطعی خواهد شد ؟ / پشت پرده بهره برداری رسانه ای از پیام رهبری به حسن خمینی / مرور چند نکته مهم ...
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🤲 در #عید_فطر دعا کنیم برای ظهور امام زمان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین
🆔 @mogham
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫چله روز پنجم دعای توسل
💫از روز دوشنبه 20 اردیبهشت تا روز رای گیری 28خرداد 40 روز فاصله است.
✨برای پیروزی در انتخابات 1400 و تشکیل #دولت_جوان_انقلابی و دفع شر دولت نفوذی ها همه با هم یک چله دعای #توسل به 14 معصوم هر روز بعد از نماز صبح یا قبل از خواب داشته باشیم.🤲🌹
⭕️نشر_حداکثری برای نجات از شر وفتنه های #سرطان_اصلاحات_امریکایی واجب است....
✨ خدایا به حق مادر سادات و عمه سادات امام زمان مان را برسان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم ...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 138
پس از تأسیس آژانس اطلاعات مرکزی ایالات متحده در سال 1948 حلقه «فیلسوفان یهودی» روز به روز بزرگتر میشد، چنانکه هانا آرنت، ریمون آرون، توماس کوهن و دانیل بل نیز به جمع سِر کارل پوپر و سِر آیزایا برلین و هربرت مارکوزه پیوستند. هربرت مارکوزه، جامعهشناس یهودی و پدر جنبش «چپ نو» که در کنار تئودور آدورنو و اریش فروم از بنیانگذاران یهودی «مکتب فرانکفورت» و منتقد نظام سرمایهداری بود، در سال 1942 به ریاست قسمت «پژوهشهای مارکسیستی» سرویس خدمات استراتژیک (OSS) رسید.
در همین سال پُل سوئیزی، برجستهترین اقتصاددان سوسیالیستِ آمریکایی که به روایت خودش میخواست «بنیانی از اندیشه را پایه بگذارد که رقیب اندیشه مارکس باشد» در 32 سالگی به بخش اقتصادی سرویس جاسوسی آمریکا ملحق شد. ابتدا به مدیریت «اداره جاسوسی اقتصادی از انگلستان» و سپس به ریاست «مرکز جاسوسی قاره اروپا» دست یافت. با تاسیس CIA او به این سازمان پیوست. ریمون آرون نیز در سال 1950 عضویت در کادر رهبری عملیات PSB را پذیرفت و به عنوان اولین جامعهشناس مشهور فرانسوی، پایش به سرویس جاسوسی ایالات متحده باز شد.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
♨️ دکتر لی مریت: تمام حیواناتی که واکسنِ نوع mRNA دریافت کرده بودند، پس از ابتلای مجدد از بین رفتند .
👈در مصاحبه زیر ، دکتر لی مریت توضیح می دهد که فناوری mRNA یک واکسن نیست ، و این همان چیزی است که دکتر دیوید مارتین اخیراً اظهار داشت...
منبع و ادامه مطلب (زبان اصلی)👇
https://b2n.ir/r73491
💥💥ویژه #جنگ_بیولوژیک💉💥💥
✨ خدایا به حق مادر سادات و عمه سادات امام زمان مان را برسان و #انتخابات را به نفوذی ها نبازیم ...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
13.mp3
3.84M
#علائم_ظهور (جلسه 13)
🌤اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
در #عید_فطر دعا کنیم برای ظهور #امام_زمان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 139
دانیل بل نویسنده کتاب پایان ایدئولوژی، تنها عضو زندهی حلقه فیلسوفان یهودی (تا سال 2011) و جامعهشناس بزرگ قرن بیستم، همواره ستایش رئیس عملیات سرّی سیا را برمیانگیخت و سال 1950 نامش به لیست کارگزاران جنگ روانی کاخ سفید راه یافت. او به همراه جرجکنان و ریمون آرون در کادر رهبری عملیات PSB حضور داشت و همچنین در ساخت مهمترین حلقه فلسفی – روشنفکری آمریکا در مجله پارتیزان ریویو نقشی فعال ایفاء کرد. همین فعالیتها سبب اهداء 16 عنوان عمدتاً افتخاری از دانشگاههای معتبر جهان به بل شد. توماس کوهن، استاد دانشگاه هاروارد و فیلسوف علم که با نگارش کتاب جنجالی و نامدار ساختار انقلابهای علمی نقشی بیبدیل در ساختارسازی لیبرال برای علوم انسانی ایفا کرد، پس از تاسیس CIA به جمع همکیشان خود پیوست. او را هیجانانگیزترین تئوریسین جنگهای علم میدانند.
نام 3 فیلسوف بزرگ قرن بیستم نیز در کادر رهبری بزرگترین عملیات جاسوسی تاریخ معاصر به چشم میآید: لُرد برتراند راسل، جیمز برنهام و ژاک مارتین. آنان نیز از سال 1948.م به CIA ملحق شدند. راسل، نجیبزادهی انگلیسی و مشهورترین فیلسوف ملحد جهان، وقتی در سال 1950 جایزه نوبل ادبیات را گرفت، CIA نیز او را به ریاست افتخاری کنگره آزادی فرهنگی برگزید که در مقام اصلیترین سازمان روشنفکری برای فروپاشی بلوک شرق عمل میکرد. راسل تا سال 1952 با نظر شورای برنامهریزی روانی در مقام خود ابقا گشت و سپس برای یک دوره 4 ساله دیگر در سمت خود باقی ماند. وزارت خارجه انگلستان یک بار روی پرونده راسل نوشت: «یکی از موذیترین خُلهای کشور.»
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 140
ژاک مارتین در 66 سالگی یک فیلسوف بزرگ اخلاقگرا در فرانسه به شمار میرفت و با آثاری مانند مدارج معرفت، درآمدی بر مابعدالطبیعه و مبادی فلسفه صاحب اعتبار ویژهای بود.از این رو، ریاست شاخه فرانسوی عملیات کیوکپریا (Qkopera) را برای پیشبرد بخشی از پروژه «جنگهای علم» به ژاک مارتین سپردند.
جیمز برنهام، منتقد فلسفهی تاریخ مارکسیستی و صاحب نظریه «انقلاب مدیریتی» یکی از جنجالبرانگیزترین جامعهشناسان سازمان بود که اساساً خطوط استراتژیک عملیات PSB برپایهی آراء او شکل گرفت. او از آغاز عصر تکنوکراتها و حاکمیت طبقهی مدیران فنسالار سخن میگفت و مانند آیزایا برلین و جرج کنان از سیاست استخدام «روشنفکران چپ غیرکمونیست برای مبارزهی ضد کمونیستی» در سیا حمایت میکرد.
با پیروی از همین سیاست حلقه «فیلسوفان اصلاح طلب در مارکسیسم» زیر چتر تئوریهای یهودیان نامداری چون سیدنی هوک، جورج لوکاچ، هربرت مارکوزه، لشک کولاکوفسکی و… شکل گرفت که گرچه به ظاهر از منتقدان سرمایهداری بودند، اما همگی وابستگیهای امنیتی آشکاری به سرویسهای جاسوسی لیبرال داشتند و از کارگزاران عملیات PSB به شمار میآمدند. آنان میکوشیدند تا با صورتبندی فلسفهی سوسیال دموکراسی، یک «مکتب رقیب» در دل ایدئولوژی کمونیسم بسازند؛ فلسفهای که به «چپ آمریکایی» معروف شد.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 141
سیدنی هوک، متولد دسامبر1902 در نیویورک، از اولین فیلسوفان یهودی مارکسیست و چریکی پشیمان بود که با تشویق جان دیویی به سازمان سیا پیوست. البته او از نیمه دهه 1930 اطلاعات رفقای همحزبیاش را به آژانس FBI رد میکرد. پایان دهه 1940 با برپایی سمینارهایی در نقد مارکسیسم، همکاری خود را با خانه آزادی (فریدوم هاوس) آغاز کرد و همان سیاستی را پیش گرفت که دونالد جیمسون، افسر کارکشتهی جنگ روانی CIA میخواست، یعنی جلوگیری از نفوذ ایدئولوژیک کمونیسم در جهان غرب. هوک سرانجام در سال 1949 پروژهای کلیدی را برای سازمان سیا طراحی کرد و در آن نوشت: «به من صد میلیون دلار و هزار انسان مصمم بدهید، تضمین میکنم چنان موجی از ناآرامیهای دموکراتیک در میان تودهها، بلکه حتی در میان سربازان امپراتوری استالین ایجاد کنم که برای مدتی طولانی تمامی دغدغه وی به مسائل داخلی معطوف شود.» طرح او تصویب شد و سرانجام در جمع رهبران بزرگترین عملیات جاسوسی قرن جای گرفت.
جورج لوکاچ که در غرب به «مارکسیستی با گرایشهای انساندوستانه» و از فلاسفه موثر بر مکتب فرانکفورت شهرت دارد، در جمع سران شورش مجارستان (قیام بوداپست) در سال 1956 جای گرفت و جرقه حرکتی را زد که تحلیلگران CIA رسماً آن را سرچشمهی کودتاهای مخملی در اروپای شرقی دانستهاند.او سال 1885 در خانواده یک بانکدار یهودی متولد شد.
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی 142
پیش از پیوستن به مارکسیسم در حلقه فکری هایدلبرگ که ماکس وبر از سال 1906 گرد خود آورد، شرکت داشت. تحت تأثیر همان آموزهها هم کتاب نظریه رمان را نوشت، اما ناگهان از سال 1918 به حزب کمونیست گروید و چهره اصلی این مشرب فکری در جهان شد. با این حال زلزلهای که اردوگاه سرمایهداری از دهه 1950 برای شکاف در میان فیلسوفان چپگرا به راه انداخت، لوکاچ را در هم شکست، همانطور که یک دهه بعدتر نیز دیگر همکیش و هممشربش، لشک کولاکوفسکی را دگرگون ساخت. لیبرالها از او هم مانند لوکاچ چهرهی «فیلسوفی آزاداندیش، مداراجو و معنوی» را ساختند.
کولاکوفسکی 42 سال از لوکاچ کوچکتر بود و از سال1953 به مدت 15 سال بر کرسی استادی «فلسفه تاریخ» در دانشگاه ورشو مینشست. بعد از لوکاچ از سخنگویان اصلی مارکسیسم – لنینیسم به شمار میرفت و عنوان «فیلسوف متعهد» را از سوی رفقای روس خود گرفت. با این همه، نیمه دهه 1960 با گذراندن یک بورس مطالعاتی یک ساله در هلند، تحت تأثیر افکار بارون اسپینوزا (فیلسوفی که هلندیها او را یهودی ملحد خواندند) از مشرب فکریاش دست شست و پیوندهای استواری با اردوگاه سرمایهداری پیدا کرد. در سال 1968 پروژه جرج کنان، آیزایا برلین و جیمز برنهام برای دوقطبیسازی درون جامعه کمونیستی به نقطه حساسی رسید و به قول آدام میچنیک «زمانی آمد که کمونیستها علیه کمونیستها میجنگیدند.»
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham
📊اینفوگرافی | زمانبندی #انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
⏱۲۱ اردیبهشت / شروع ثبت نام از نامزدها
▫️۵ خرداد / انتشار اسامی نامزدهای نهایی
▫️۷خرداد / شروع تبلیغات نامزدها
▫️۲۶ خرداد / پایان تبلیغات نامزدها
🗳۲۹ خرداد / روز انتخابات و شروع رای گیری
💥💥ویژه #انتخابات🗳💥💥
✨ خدایا به حق مادر سادات و عمه سادات امام زمان مان را برسان و انتخابات را به نفوذی ها نبازیم ...آمین یا رب العالمین🤲
🆔 @mogham
بسته ی رصدی تحلیلی گرا - 27.pdf
4.35M
بسته رصدی تحلیلی گرا ۱۴۰۰ وابسته به بنیاد تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔰پنجشنبه - 23 اردیبهشت ۱۴۰۰
💥💥ویژه انتخابات🗳💥💥
🆔 @mogham