🎶حضوری پرشور برای انتخابی آینده ساز...
آینده کشور هم اینک در دستان شماست🏳
•°🌷°•
🔶برای آگاهی از اخبار انتخابات دوره چهاردهم✔
🔷برای دیدن تحلیل های انتخاباتی✔
🔶 و برای مشاهده نقاط ضعف و قوت کاندیداهای این دوره
🔺فقط کافیه وارد کانال زیر بشید👐🏻:
https://eitaa.com/JebheEnghelab1
با عضویت در کانال از گروه جهادی رویش حمایت کنید🪴
#امام_علی میفرمایند:
📲هرکس به یاد مردم سرگرم شود
خداوند سبحان او را از یاد خود جدا میکند
📚غرر الحکم حدیث۸۲۳۴
🍃 #امیرالمؤمنین عـلـے عليه السلام:
العِلمُ أكثَرُ مِن أن يُحاطَ بِهِ، فخُذوا مِن كُلِّ عِلمٍ أحسَنَهُ.
دانش بيش از آن است كه به احاطه در آيد؛ بنابراين، از هر دانشى نيكوترين آن را فرا گيريد.
📚 غرر الحكم، حدیث ١٨١٩
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاوقتی صدای نوحه محرم درین شهر میشنوی
ناامیدی گناه کبیرست
امام حسینو که داری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از اول محرم تا روزعاشورا هرروز صدمرتبه سوره توحید روبخونید وهدیه کنید به امام حسین،آثار وبرکات فراوانی دارد به شرطی که به دیگران هم خبر دهید.
#محرم
♥﷽♥
در روز اول محرم سال ۶۱ هجری چه اتفاقی برای اباعبدالله و خانوادهشان افتاده است؟
روز اول #محرم الحرام سال ۶۱ هجری قمری روزی است که امام حسین (ع) به قصر بنی مقاتل رسید و در آنجا بود که با عبیدالله بن حر جعفی و عمرو بن قیس مشرقی ملاقات کرد و ایشان را به یاری طلبید. اما هر دو از یاری امام سر باز زدند. در آخر شب که اباعبدالله (ع) به همراه یاران از قصر بنی مقاتل کوچیدند، در پشت اسب خود چرتی زدند و بیدار شدند و آیه استرجاع بر زبان آوردند.
#پارت¹
✨🖤دیدار امام حسین (ع) با عبیدالله بن حر جعفی در قصر بنی مقاتل
قصر بنی مقاتل يكی از كاروانسراهای نزديك كوفه است كه امام حسين (ع) در روز اول محرم الحرام سال ۶۱ هجری قمری از آن محل نيز عبور كردند. اين كاروانسرا و منزل را به آن جهت مقاتل مینامند كه ساختمان و بنای موجود در آن مكان به مقاتل بن حسان بن ثعلبه تعلق داشت.
زمانی که امام به این منزلگاه رسید خیمهای برافراشته دید، پرسید این خیمه از کیست؟ گفتند: از عبیدالله بن حر جعفی (از شجاعان کوفه و هواداران عثمانکه شاعر بود). حسین (ع) مردی از یارانش را که بنا به نقل اکثر روایات “حجاج بن مسروق جعفی” بود نزد او فرستاد تا او را خدمت آن حضرت آورد.
#پارت²
🖤✨
حجاج برگشت این مطالب را خدمت امام عرض کرد، اینجا امام (ع) خود برخاست و نزد عبیدالله آمد و بعد از حمد خداوند چنین فرمود: ای پسر حر، مردم شهر شما (کوفه) به من نامه نوشتند که بر نصرت و یاری من متفقاند و پیمان بسته و از من خواستند که آنجا روم و اکنون آمدم ولی میبینم که حقیقت امر بر خلاف آنست. من تو را به یاری خاندان پیغمبر میخوانم، اگر حق خویش بازیافتیم خدای را سپاسگزاریم و اگر حق ما را ندادند و بر ما ستم کردند، تو از یاران ما باشی.
عبیدالله عذر خواست و گفت: تو را به خدا مرا معاف بدار چون از مرگ بسیار میترسم ولی این اسبم «ملحقه» را بگیر که اسب خوبی است. حسین (ع) روی از او بگرداند و فرمود: نه نیازی به تو دارم و نه به اسب تو؛ ولی اکنون که یاری ما نمیکنی از اینجا برو تا صدای استغاثه ما را نشونی، به خدا قسم هر کس صدای ما را بشنود و اجابت نکند خداوند او را به روی، در آتشجهنم میافکند. نوشتهاند كه عبيد الله پس از كربلا پشيمان وسرزنش كنان خود را به مزار امام رساند و مرثيهها وسرودههای سوزناك سرود. از اوست كه سروده است:
《فيالك حسرةً ما دمتُ حيّاً
ترود بين صدری و الترّاقی》
#پارت³
🖤✨دیدار امام حسین (ع) با عمرو بن قیس مشرقی
در همین منزلگاه و در روز اول محرم الحرام بود که “عمرو بن قیس مشرقی” به همراه پسر عمویش به خدمت امام حسین (ع) آمد و سؤالی از آن حضرت نمود. بعد امام (ع) پرسید: آیا برای یاری من آمدهاید؟ گفت: خیر زیرا من مردی عیالوار هستم و از طرفی مال التجاره زیادی از مردم نزد من است، نمیدانم سرنوشت این کار به کجا میرسد و صلاح نیست که مال و امانت مردم در دست من ضایع شود!
پسر عموی او هم شبیه همین حرفها را تکرار کرد! حضرت فرمود: بروید و اینجا نمانید و فریاد مرا نشنوید و سیاهی مرا ننگرید، زیرا هر که فریاد مرا بشنود و سواد مرا بیند و یاریام نکند، بر خدای عز و جل، حق است که او را در آتش سرنگون کند.
پیوستن انس بن حارث كاهلی به سپاه امام
در مقتل الحسين بحرالعلوم آمده است كه انس بن حارث كاهلی كه از كوفه آمده و دعوت امام از حر بن جعفی را شنيده بود به امام پيوست. او پيرمردی بزرگوار و از اصحاب پيامبر بود و از پيامبر رواياتی شنيده و در بدر و حنين او را ياری كرد بود.
انس از پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم شنید که فرمود: «فرزندم -اشاره به امام حسین علیه السلام- در سرزمینی به نام کربلا کشته میشود، هر کس تا آن هنگام زنده بود و او را درک کرد باید یاریاش کند.» امام او را ستود و با خويش همراه كرد و او در كربلا جنگيد و به شهادت رسيد.
#پارت⁴