۱۹ آذر ۱۴۰۳
🔅امیرالمؤمنین #امام_علی علیهالسلام:
✍️ المُؤمنُ وَقورٌ عِندَ الهَزاهِزِ، ثَبُوتٌ عِندَ المَكارِهِ، صَبُورٌ عِندَ البَلاءِ؛
💠 مؤمن در تكانها با وقار است
و در ناملايمات استوار و در گرفتارى شكيبا.
📚بحارالأنوار ۷۸/۲۷/۹۴
۱۹ آذر ۱۴۰۳
امانت های زندگی من 06.mp3
10.28M
#امانتهای_زندگی_من ۶ 💕
منشاء تمام خیانتهایی که میکنی؛
و خیانتهایی که دریافت میکنی؛
خیانت تو در حق روح خودت هست!
تا امانت دار روحت نباشی؛
امانت دار روابط مادی ات هم نخواهی بود.
اللهم عجل لولیک الفرج☘
@Al_Mansour
۱۹ آذر ۱۴۰۳
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجموعه #فقط_برای_تو ❤
قسمت سی ام :
«تنوع در خلقت دانههای برف»
برف همیشه برای ما یک شکل داشته؛
سفید و نرم و سرد ...
اما خدا هندسهی دانههای برف را که به چشم هم نمیآیند، به باکلاسترین و متنوعترین شکل ممکن، متولد کرده است.
#آفرینش
🖤@Al_Mansour
۱۹ آذر ۱۴۰۳
۱۹ آذر ۱۴۰۳
🔻پاسخ امام خمینی ره به شبهه❌
این روزها، آیا خون مدافعان حرم هدر رفت؟!!
🔶جنگ ما جنگ حق و باطل بود و تمام شدنی نیست، جنگ ما جنگ فقر و غنا بود، جنگ ما جنگ ایمان و رذالت بود و این جنگ از آدم تا ختم زندگی وجود دارد.
🔷چه کوته نظرند آنهایی که خیال میکنند چون ما در جبهه به آرمان نهایی نرسیدهایم، پس شهادت و رشادت و ایثار و از خودگذشتگی و صلابت بیفایده است!
🔶من در اینجا از مادران و پدران و خواهران و برادران و همسران و فرزندان شهدا و جانبازان به خاطر تحلیلهای غلط این روزها رسماً معذرت میخواهم و از خداوند میخواهم مرا در کنار شهدای جنگ تحمیلی بپذیرد.
🔷ما در جنگ برای یک لحظه هم نادم و پشیمان از عملکرد خود نیستیم. راستی مگر فراموش کردهایم که ما برای ادای تکلیف جنگیدهایم و نتیجه فرع آن بوده است. ملت ما تا آن روز که احساس کرد که توان و تکلیف جنگ دارد به وظیفه خود عمل نمود. و خوشا به حال آنان که تا لحظه آخر هم تردید ننمودند.
صحیفه امام، ج۲۱، ص۲۸۴
@Al_Mansour
۱۹ آذر ۱۴۰۳
🌸 مونیکا آپاریچیو
بانوی تازه مسلمان از کشور مکزیک:
✅ آنچه که مرا متمایل به اسلام کرد این بود....
@rahyafte_com
👆 تازه مسلمانان و رهیافتگان
_______________________________
@Al_Mansour
۱۹ آذر ۱۴۰۳
۲۰ آذر ۱۴۰۳
۲۰ آذر ۱۴۰۳
نهج_البلاغه
🌼وَتَمَسَّکْ بِحَبْلِ الْقُرْآنِ وَاسْتَنْصِحْهُ، وَأَحِلَّ حَلاَلَهُ، وَحَرِّمْ حَرَامَهُ، وَصَدِّقْ بِمَا سَلَفَ مِنَ الْحَقِّ
🟠به ريسمان قرآن چنگ زن و از آن اندرز بخواه، حلالش را حلال بشمر و حرامش را حرام و آنچه را از حقايق زندگى پيشينيان در قرآن آمده باور کن
✍ اوّل اينکه گوش جان به نصايح قرآن بسپارد و اندرزهايش را استخراج کرده به آن عمل نمايد. دوم اينکه حلال و حرامش را به رسميت بشناسد; يعنى به آن عمل کند و هرگز از آن منحرف نشود. سوم اينکه آنچه در قرآن درباره اقوام پيشين آمده از عوامل پيروزى و شکست و مجازات هاى الهى نسبت به اقوام سرکش و گنهکار را مورد توجّه قرار دهد و از آنها عبرت بگيرد، زيرا هدف قرآن تاريخ نويسى يا داستان سرايى نبوده، بلکه اين بوده که آينده مسلمانان را در آيينه تاريخ گذشتگان به آنان نشان دهد همان گونه که قرآن مجيد مى فرمايد: «(لَقَدْ کانَ في قَصَصِهِمْ عِبْرَةٌ لاُِولِي الاَْلْبابِ ما کانَ حَديثاً يُفْتَرى); به راستى در سرگذشت آنها عبرتى براى صاحبان انديشه بود اينها داستان دروغين نبود».جمله «وَصَدِّقْ بِمَا سَلَفَ مِنَ الْحَقِّ» در واقع اشاره به تصديق عملى است يعنى حقايقى که از احوال گذشتگان و سرنوشت اقوام پيشين به دست مى آيد را مورد توجّه قرار ده و از آن درس بياموز و عمل خود را با آن هماهنگ ساز.
📘نامه_69
🌱🍁🌱🍁🌱🍁
۲۰ آذر ۱۴۰۳
۲۰ آذر ۱۴۰۳
۲۰ آذر ۱۴۰۳