#ظریف
#پزشکیان
میزگرد سیاسی ۲۹ خرداد۱۴۰۳
✍ #حدادپور_جهرمی
وقتی اصلاحات بخواهد تمام خود را به میدان بیاورد، دست میگذارد روی شاهمُهرهاش. دست میگذارد روی برندترین شخصی که به زعم خودشان تمام دنیا در کَفَش دارد و زبان دنیا را از خودِ دنیا بهتر بلد است و عجیبتر آنکه مفلوکانه معتقدند فقط او بلد است و الباقی یک مُشت بلانسبت زبان نفهمانی هستند که سایه آنها برابر است با جنگ!
محمد جواد ظریف ، بی اغراق برای آنها همه چیز است. تاکید میکنم؛ همه چیز!
شما جوانترها یادتان نیست ، اما از اول انقلاب ، هر جا میخواستند دست به مهره شوند تا شطرنجشان از قُفلی باز شود، دست به ظریف میشدند. و البته ظریف هم از ترس این که کمفروشی نکرده باشد، چنان آن ورِ آنها غش میکرد که تا الان در کَفَش ماندهاند. تا جایی که روایت است که مرحوم مغروق بعد از امضای قطعنامه گفته بود *حالا ما گفتیم جنگ تمام شود اما نگفتیم ظریف به هر قیمتی تمامش کند!*
بله ، عرض میکردم ؛ امروز که ظریف را در قاب تلوزیون و در معیت سلطان تناقضات نامنظم دیدم، نه تنها ناراحت نشدم بلکه خوشحال شدم. چرا؟
۱. چون دیگر کسی نمیتواند ادعا کند که این انتخابات، سیرک رژیم است و خودش دارد با خودش رقابت میکند. بلکه ما از تلاش برای پرشورتر شدن انتخابات استقبال میکنیم.
۲. حتی دولت روحانی هم دیگر نمیتواند بگوید یتیم گیر آورده بودند و چشم ما را دور دیدند و هر چه دلشان خواست، علیه ما گفتند! ظریف دقیقا امروز با جملاتش اکثر انتقادات مطروحه در مناظره دیشب را خواست بشوید و ببرد. البته نتوانست اما تلاشش را کرد.
۳. انتخابات از تکصداییِ ادعایی آنان خارج شد و حضور ظریف به عنوان شاهمهره دولت روحانی یعنی همگی با هم هستند و رفیقشان را وسط گود تنها نمیگذارند.
👈 مرحله بعد از رو کردن شاهمهره ظریف، استفاده از شاهکلید کلمات و جملات کوتاه برای نشاندن آن در اذهان مردم است. مثل همان جمله معروف *هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد و هم چرخ اقتصاد مردم* یا جمله *من حقوقدان هستم ، سرهنگ نیستم* و ...
پیشنهاد اساسی برای این مرحله این است که 👈 هر کدام از کاندیداهای جبهه انقلاب، متناسب با شعار اصلیشان، هر کدام پنج جمله کوتاه مخاطبپسند برای شبهای آتی در آستین داشته و به موقع و به صورت نقطهزن استفاده کنند.
#انتخابات
#قالیباف
#جلیلی
#پزشکیان
#قاضی_زاده
#پورمحمدی
#زاکانی
@Mohamadrezahadadpour
سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِمْ مِنْ أَثَرِ السُّجُودِ (کریمه۲۹سوره فتح)
#سعید_جلیلی
👈 ضمن اعلام انزجار از پست توهینآمیز رضا کیانیان نسبت به برادر عزیزمان دکتر سعید جلیلی، عزت و حُسن عاقبت را برای دکتر جلیلی آرزومندیم.
✍ کانال #حدادپور_جهرمی
@Mohamadrezahadadpour
https://virasty.com/Jahromi/1718743869188440647
🔹 جدیدا کتاب جدیدی نوشتم و در حال طی کردن مراحل پایانی مقدمات قبل از چاپ است که گفتم مقدمهاش را خدمتتان تقدیم کنم👇☺️
مقدمه #کتاب تحول و تعالی در پرتو نهضت حسینی
✍ نویسنده: #حدادپور_جهرمی
انسان هر چه در روزمرگی فروتر میرود، بیشتر دل و جانش میخواهد به نوعی از آن حالت فارغ شود. هیچ وقت انسان نتوانسته برای همیشه با روزمرگی خو بگیرد. بالاخره یک جایی به خودش آمده و دلش پرواز را خواسته و تلاش کرده که از پیله های اطرافش رها شود. اما یا نشده، یا شده، یا فکر کرده که شده اما از چاله ای درآمده و به چاهی سقوط کرده است.
وقتی که نمیشود که نمیشود، زمانی است که انسان فقط تلاش میکند که پیله روزمرگی را بشکافد اما یادش می آید که هزار و یک ناز و نیاز دیگر دارد و توجیه و فرصتی برای رستن از آنها نیست، کم کم شل میکند و منصرف میشود و فقط هر از گاهی که دوباره یادش آمد، دست و پایی میزند.
اما گاهی هم هست که موفق میشود. خودش را به دریای بیکران و الطاف لایزال نور مطلق متصل میکند. تا جایی که قدم به قدم بساط عشق خودش جور میشود. انگار یک کسی آن طرفِ پیله ایستاده بوده و فقط منتظر بوده که انسان از خودش درآید و سَرَکی به افلاک بکشد و دلش را وصل کند و روح و جانش را در مسیر قرار بدهد. خود را در مسیر قرار دادن همانا و دستت را بگیرند و ببرند تا منتهی الیه خوشبختی هم همانا.
اما خدا نکند که انسان به چیزی چنگ بزند و از سر و کول آن بالا برود و فکر کند که وصل است اما ... نه این که وصل نیست. وصل شده اما به اسفل السافلینِ نفسش گرفتار شده و خیلی باید معجزه بشود که بداند که نداند که نداند و بخواهد دست خودش را بگیرد و از سیاهچالش بیرون بیاورد.
این حداقل حالاتی است که برای تحول و تعالی انسان متصور است. چون هر تحولی سبب تعالی انسان نمیشود، باید ابتدا سسب المُسببّ تعالی را شناخت تا در پرتوی شناخت او اُفتد آنچه باید.
مسئله نه چندان ساده و نه آنچنان پیچیده است. حرف ما این است: اساسا هیچ مخلوقی نمیتواند مُستقلا برای خودش نسخه نردبان صعود به آسمان را بپیچد. چرا که مخلوق است و محدود. و همین محدود بودن، یعنی اول دَعوا. کدام دعوا؟ همان که محدود، سقف درکش کوتاه است و نهایتا چارپایه ای میسازد تا دستش به سقفش برسد. اگر برسد.
اما وقتی که این قطره، به دل دریا اُفتد، و دیگر ماهیت قطره بودن به لطف سعه اقیانوس از خُرد به کلان عالَم متصل شد، دستش در دست سفیران الهی و ائمه اطهار علیهم السلام قرار گرفت، دنیا و عُقبایش را به خالقش سپرده و پله پله تا خدا میرود.
از میان سُفرای الهی و حضرات معصومین، حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام زودتر و راحتتر دست انسان را میگیرد و نجات میدهد. چنانچه که بفرموده؛ سفینه وجودیاش «أَوْسَعُ وفی لُجَجِ البحار أسْرَعُ» است.
اوراق پیشِ رو، حاصل سخنرانی های سال 1390 در مساجد و هیئات دارالمومنین جهرم است که با همت جمعی از طلاب محترم، نوارهای آن پیاده سازی و ویراستاری شد. موضوعات این کتاب، در سه بخش و ده فصل و بالغ بر صد و پنجاه موضوع تنظیم شده است. موضوعاتی که هر کدام ظرفیت شرح و بسط بیشتر و کامل تر داشته و حتی هر فصل به تنهایی میتواند به یک یا چند کتاب مستقل تبدیل شود.
پس از کتابهای «ماقبل الشهاده ۱و۲» «جهان بینی امام حسین» و کتاب «مولفه های بیداری اسلامی» و «اربعین حسینی» و کتاب «شرح خطبه منا» و رمان های «همه نوکرها» و «هادی فرز» و «سفرنامه کربلا» و «بهار خانوم» و «مممحمد۲» ، این دوازدهمین کتاب با محوریت آموزه های نهضت حسینی است و سه کتاب دیگر در حال تکمیل و آماده سازی می باشد.
امید است که این قدم های کوچک به لطف و عنایت امام حسین علیه السلام متصل شود. و بگیرد دستمان را در دنیا و آخرت. و در لحظاتی که «يَومَ يَفِرُّ ٱلمَرءُ مِن أَخِيهِ وَأُمِّهِۦ وَأَبِيهِ وَصَحِبَتِهِۦ وَبَنِيهِ»
🌿نوکرِ نوکران آستان اباعبدالله الحسین؛ محمدرضا حدادپور جهرمی🌿
@Mohamadrezahadadpour
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام #پورمحمدی : کف خیابان جای بگیر و ببند نیست. آموزش ارزشهای اخلاقی و فرهنگی باید از خانه، مدرسه و دانشگاه شروع شود نه خیابان. کف خیابان جای احترام و انضباط است.
تجربۀ امنیتی ما میگوید امنیت موفق این است که کارگزار امنیتی بسترهای تولید ناامنی را خوب بفهمد. مدیر امنیتی باید حواسش به حوزۀ فرهنگ و اقتصاد باشد.
👈 حرفهای پخته و ریشهدار. کلا حاج آقای پورمحمدی در انتخابات امسال، یک پدیده هستند که بنظرم کاش تیم رسانهای قوی و مشاوران رسانهای قَدَر داشتند و از ۱۰ سال پیش برای امروز آماده میشدند تا جامعه و نسلهای جدید، شناخت بهتری نسبت به ایشان پیدا میکردند.
@Mohamadrezahadadpour
#ارسالی_مخاطبین
◀️ آیا خواندن رمان و کتابهای داستانی فایدهای هم دارد؟
این سوالیست که مارک منسن میپرسد و جوابش آنقدر تكاندهنده است که، ادعای وجود اروپای آزاد امروز به همین پاسخ مربوط هست.
منسن میگوید؛ وقتی جوانتر بودم فکر میکردم خواندن داستان، وقت تلف کردنه اما معلم دبیرستانم یک جملهی درخشانی گفت، که اون موقع معنیش رو نمیفهمیدم.
معلمام میگفت: «ما داستانها را میخوانیم چون هیچوقت فرصتْ به اندازهی کافی نداریم تا مردم را بشناسیم!»
این جمله یک حقیقت پرمغز دارد.
منسن میگوید؛ ما آدمهای زندگیمان را خودمان انتخاب میکنیم، یعنی دوست داریم با افرادی دوست بشویم که علایق، دیدگاهها و تجارب مشترکی با ما دارند.
چرا؟ چون با تفاوت، در سلیقه و تفکر، میانهی خوبی نداریم.
داستانها دقیقاً اینجا به دادمان میرسند.
داستانسرایی در هر شکلی، چه فیلم، چه کتاب، یا همصحبتی با دیگران، محک خوبیه که آدمها را وادار میکند تا فراتر از چارچوب تجربههای محدودشان فکر کنند و ببیند بقیهی آدمها با افکار و سلایق مختلف، چه نظراتی ممکنه داشته باشند و در این باب، مثال خوبی میزند.
مارک منسن میگوید؛ من خودم هرگز درد سیاهپوستان آمریکایی را نفهمیدم تا اینکه کتاب «مرد نامرئی» را خواندم و هیچ ذهنیتی نسبت به وقایع غیر احساسی جنگ نداشتم تا وقتی که کتاب «در جبههی غرب خبری نیست» رو خواندم.
این یعنی تقویت همدلی، اما چرا مهم است؟
منسن پاسخ جالبی دارد...
او میگوید؛ تا قبل از قرن هجده، اروپا به طرز عجیبی وحشی بود. اما وقتی دستگاه چاپ اختراع شد و کتابها در دسترس مردم قرار گرفتند، این شرایط آرام آرام شروع به تغییر کرد.
چرا؟ چون مردم شروع به خواندن کردند، و مطالعهْ نیروی همدلی و دغدغهمندی را در آنها بیدار کرد و...
حالا اروپاییها فهمیده بودند چرا آزادیهای فردی مهم است؟ چرا احترام به حقوق دیگری که شاید عقیدهای متفاوت با من داشته باشد در نهایت به نفع خودمان است؟ چطور باید دولتمردها را پاسخگو کرد و...
در واقع اروپا با مطالعه کردن، خواندن و اندیشیدن، آزاد شد.
⛔️محکوم شد⛔️
در 30 فروردین 1401 آقای وحید اشتری پرونده #سیسمونی_گیت دختر خانم آقای دکتر قالیباف رو دست میگیره و به آبرو و حیثیت این شخصیت انقلابی با ادعاهای واهی خدشه وارد میکنه.
دکتر قالیباف از آقای اشتری شکایت میکنه و چون اشتری نمیتونه ادعاهای واهی و بی اساسش رو ثابت کنه در تاریخ 1401/8/14 در پرونده شماره 140168390011296247 #محکوم میشه.
آقای جعفرزاده ایمن آبادی( نماینده سابق اصلاح طلب مجلس) هم که ادعاهایی رو نسبت به #سیسمونی_گیت مطرح کرده در تاریخ 1401/7/27 طی پرونده شماره 140168390010410974 #محکوم میشه.
👈 دو تا پرونده با شماره و تاریخ مشخص و قابل استعلام!
#انتخابات
#اخلاق_انتخاباتی
@Mohamadrezahadadpour
18.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک #خاطره_طنز جالب از آقای دکتر #قالیباف 😂😂
یاد همه شهدا بخیر
سلامتی شهدای زنده صلوات🌷
@Mohamadrezahadadpour
شما را به خدا در کنار مؤلفههای مهمی که دارید، به ذائقه مخاطب هم اهمیت بدهید و تلاش کنید که نامزد مورد اجماع، از حداقلهای جذابیت برای مخاطب و عموم مردم برخوردار باشد. تکرار میکنم؛ حداقل جذابیتهای #فکری و #بصری و #روانی و #رفتاری را برای توجه اقشار خاکستری داشته باشد.
#انتخابات
#جبهه_متحد_انقلاب
#حماسه_حضور
#موقعیت_شناسی
#مشارکت_حداکثری
✍ کانال #حدادپور_جهرمی
@Mohamadrezahadadpour
https://virasty.com/Jahromi/1718797353781865434
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ملاحظه بفرمایید 👆
اقدام غیراخلاقی و باورنکردنی مشاور پزشکیان در برنامه زنده تلویزیونی!
عصر امروز و در جریان برگزاری میزگرد فرهنگی که با حضور پزشکیان و دو مشاور او در شبکه دو سیما برگزار میشد، زمانی که شهاب اسفندیاری بهعنوان یکی از کارشناسان برنامه از پزشکیان درباره تهمت بهنظام آموزش عالی در موضوع ادعای اخراج اساتید سؤال پرسید، "محمد فاضلی" مشاور پزشکیان و از مدیران دولت روحانی به اسفندیاری توهین کرد و سپس از استودیو خارج شد.
فاضلی حین خروج از برنامه، میکروفون خود را سمت میز پزشکیان پرتاب کرد!!
👈 داستان داریم با اینا. اگر قدرت تو دست اینا باشه، چه ها خواهند کرد؟!
✍ کانال #حدادپور_جهرمی
@Mohamadrezahadadpour
این تازه مشاور فرهنگیش بود!! 😐🙈
@Mohamadrezahadadpour
https://virasty.com/Jahromi/1718821274157170203
#فاضلی
#پزشکیان
میزگرد مورخه ۳۰ خرداد۱۴۰۳
🔻 این که:
🔺۱. بذاری واسه دقایق آخر ! و الا چرا یک ساعت صبر کردی و همون موقع پانشدی؟! (تکنیک دقیقه نود)
🔺۲. بدونی که اگه کلمه اتهام آمیز بگی، خط قرمز میزگرد هست و قطعش میکنن. (تکنیک کلمه قرمز)
🔺۳. اصلا پزشکیان هول نشه و حتی لحظاتی سکوت کنه و میدون بده تا تو بتونی قششششنگ کارِتو انجام بدی! (تکنیک عادی پنداری)
🔺۴. از قبل از این که از سر جات بلند بشی، یه عده تو سالن برج میلاد شروع به سوت و کف ممتد کنند!! (از کجا خبر داشتند که الان قراره چالشی بشه؟!) و اکثر متون حمایتی در توییتر، از ادبیات مشترک دینی به نفع تو استفاده کنند!
(تکنیک سطح هماهنگی)
🔺۵. چند لحظه قبل از این که بلند بشی، یک لحظه با پزشکیان چشم تو چشم بشی، که انگار اذن لازم را گرفتی! (تکنیک لحظه عمل)
🔺۶. صحنه را ترک نکنی، بلکه بخاطر پخش زنده، از جلوی دوربین جُم نخوری و تا ثانیه آخر ادامه بدی و بلندبلند حرف بزنی! (تکنیک صحنه گردانی)
ساده ترین نتیجه اش این میشه که اصلا اومده بودی واسه گل دقیقه نود!
به ما که دیگه نگو!
ما از دهه هشتاد تا الان، یعنی از وقتی اسمش جنگ روانی بود تا الان که برخی موضوعاتش عوض شده و بهش میگن عملیات روانی، هجده مرتبه درسشو دادم و این فوت و فن ها را حفظم.
برو داداش. برو خودتی.
و البته شوربختانه، این #پاس_گل_کارشناس برنامه(که اسم آورد و مسئله را شخصی کرد) و #ضربه_برگردانِ فاضلی (با مهارت کامل جهت استفاده از تکنیکهای فوق) به نفع پزشکیان، سبب جاری شدن سیل آراء سرگردان(نه لزوما رأی آوری) به سبد پزشکیان شد و رفت. به همین آسانی. و همین قدر رایگان.
#انتخابات
#اخلاق_انتخاباتی
#جبهه_متحد_انقلاب
#حماسه_حضور
✍ کانال #حدادپور_جهرمی
@Mohamadrezahadadpour