دلنوشته های یک طلبه
تو رو خدا بفرمایین از خودتون پذیرایی کنین
دیشب خواب این 👆عکسو میدیدم😂
چقدر اینا بانمکن 😂
مطمئنن اونورِ دوربین خانوماشون مردن از خنده 😂😂
دلنوشته های یک طلبه
✅ توجه ✅ تا ۲۱ آذر ماه (مصادف با میلاد حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام) #هزینه_ارسال کتاب #نه و کلی
بچه های پخش اعلام کردند که بعلت استقبال بسیار عالی دوستان، این طرح👆تا پایان آذرماه تمدید شد🌷
✔️لطفا یا سخنران پیش از خطبه برای نمازجمعه ها دعوت نکنیم و یا اگه هم میخوایم دعوت کنیم باید اینجوری شفاف و بی تعارف سخنرانی کنند👇
دلنوشته های یک طلبه
✔️لطفا یا سخنران پیش از خطبه برای نمازجمعه ها دعوت نکنیم و یا اگه هم میخوایم دعوت کنیم باید اینجوری
استاد «رحیمپور ازغدی» : رهبری نباید پاسخگوی وظایف بر زمین مانده مسئولین باشد/ نمازجمعه جای تکرار مکررات نیست
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی پیش از خطبههای نمازجمعه تهران:
🔹رهبری نباید پاسخگوی وظایف بر زمین مانده صدها هزار مسئول در حوزهها مختلف باشد.
🔹رهبری هم باید پاسخگوی وظایف خود باشد که پاسخگوست، اما نباید کاری کرد که رهبری مجبور باشد پاسخگوی کوتاهیهای ما و از جمله قصوری باشد که از سوی سه قوه و مخصوصاً رئیسجمهور صورت میگیرد.
🔹آنها را اینجا بیاوریم تا پاسخگوی عملکرد خود باشند، نباید تریبون نمازجمعه را تبدیل به تریبون تکرار مکررات کم فایده و بیفایده کنیم.
🔹نمازجمعهای که دهه به دهه نتواند مخاطبان خود را به شکل کمی و کیفی تجدید نکند و نمازجمعهای که با بطن جامعه ارتباط نگیرد، نمازجمعه انقلاب نیست.
🔹همه نهادها باید پاسخگو باشند؛ اینکه چقدر امکانات گرفتهاند و چه کردهاند.
🔹نباید گذاشت کارگری که قربانی اقتصاد برجامی شده، بیجواب بماند.
🔹یکی از نهادهایی که باید پاسخگو باشد، شورایعالی انقلاب فرهنگی و در رأس آن رئیسجمهور و دبیرخانه شوراست.
🔹نمازجمعه تریبون پاسخگو کردن دانشگاهها و حوزههاست؛ مدیریتهای حوزههای علمیه، مدرسین تا مراجع تقلید همه باید پاسخگو باشند؛ پاسخگوی مسئولیتهای معرفتی خود.
سلام علیکم
بدین وسیله از همه سروران معظمی که با تشویقات و انتقادات سازنده خود به حقیر کمک کرده و در مسیر نویسندگی و #ادبیات_امنیتی همواره حامی بنده بوده و هستند تشکر میکنم.
امشب از بهترین شبهای زندگی بنده است که مطلع شدم در کمتر از ۲۰ روز، چاپ اول کتاب #نه (۵۰۰۰ نسخه) تمام و وارد چاپ دوم شد.
امیدوارم مورد عنایت امام عصر ارواحنا فداه قرار بگیرد.
⛔️یه خبر باحال⛔️
آسوشیتدپرس با استناد به اطلاعاتی از مرکز امنیتی «سرتفا» در لندن که در حوزه امنیت مجازی کار میکند، مدعی شده است، گروهی از هکرهای ایرانی با نام «بچه گربه بانمک» طی چند ماه گذشته در تلاش برای هک برخی ایمیلهای مقامات وزارت خزانهداری آمریکا بودهاند و برخی از آنها به اهداف خود رسیدهاند.
این گزارش در ادامه با ادعای نزدیکی این هکرها به مؤسسات دولتی در ایران که در راستای منافع دولت کار کردهاند، گفته که علاوه بر وزارت خزانهداری، مقامات آمریکایی دخیل در توافق برجام نیز هدف این حملات سایبری بودهاند.
در این گزارش همچنین از قول «فردریش کاگان»، محقق فعالیتهای سایبری مرتبط با ایران گفته شده است: بسیاری از این تلاشها با هدف کسب اطلاعاتی درباره تحریمهای آمریکا انجام شده است.
@mohamadrezahadadpour
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر راستگرای اسراییل روز چهارشنبه در نشست خبری سالانه خود در برابر رسانههای خارجی در شهر قدس گفت: اسراییل اگر برای امنیت خود ضروری بداند حتی #اقدام_نظامی_داخل_مرزهای_ایران را هم از نظر دور نخواهد داشت. " بقای ما خط قرمز ماست. ما هر کار لازمی را انجام میدهیم تا اسراییل را از تهدیدهای ناشی از ایران مصون داریم.
پ ن : اینا پیش بینی حضرت آقا را باور دارن که ۲۵ سال آینده را نمیبینند و دارن مثل سوسکی که تو آب افتاده و داره غرق میشه دست و پا میزنن. اما بعضی ها نگرانن و حتی پا روی پرچم اسرائیل نمیذارن که یه وقت خدایی نکرده به صهیون برنخوره!
@mohamadrezahadadpour
✅ المانیتور نوشت:
عوامل کارآمد و به هم پیوسته ای که به سیاست های موشکی و استراتژی دفاعی ایران شکل می دهند، عبارتند از:
اول؛ خاطرات وحشتناک از حمله عراق به ایران در سال 1980؛ صدها هزار ایرانی در یک جنگ هشت ساله که توسط عربستان سعودی و کویت و همچنین قدرت های جهانی همچون اتحاد جماهیر شوروی، آمریکا و فرانسه حمایت می شدند، جان خود را از دست دادند. این درگیری یک نشانه ماندگار در روان سیاسی ایران ایجاد کرد و آن اینکه کشور باید با هر قیمتی برای بقا مبارزه کند.
دوم، استفاده منظم از موشک های اسکاد برای بمباران شهرهای بی دفاع ایران انگیزه لازم را به این کشور برای شروع سرمایه گذاری در برنامه موشکی بالستیک اش را داد. طی هشت سال جنگ، ارتش عراق 533 موشک بالستیک را به سوی شهرهای ایران شلیک کرد که در نتیجه آن 2300 شهید و 11،600 ایرانی زخمی شدند. در پایان جنگ در سال 1988، تهران 118 بار مورد حمله قرار گرفت و 1600 تلفات حاصل آن بود. در یک جنگ بالقوه آینده، ایران می تواند از ذخایر موشکی خود برای بازدارندگی و مقابله با دشمن استفاده کند.
سوم، تجربیات تلخ استفاده صدام حسین از سلاح های شیمیایی علیه ایران و بی تفاوتی جامعه بین المللی به چنین نقض، ایران را متقاعد کرده است که نمی تواند به سازمان های بین المللی برای مجازات متجاوزان اتکا کند. ارزیابی از طبقه بندی خارج شده توسط سازمان سیا نشان می دهد که عراق در اوایل سال 1983 شروع به استفاده از سلاح های شیمیایی کرد و در سال 1984 تشدید یافت. گزارش 11000 صفحه ای از سوید شورای امنیت سازمان ملل متحد، 150 شرکت خارجی را لیست کرد؛ از جمله ایالات متحده، آلمان و فرانسه، که در توسعه برنامه سلاح های کشتار جمعی صدام حسین نقش داشتند.
چهارم، عدم تعادل فعلی نیروهای متعارف در منطقه نقش مهمی در سیاست های موشکی ایران دارد. در حالی که ایران برای چندین دهه تحت تحریم تسلیحات قرار گرفته است، رقبای منطقه ای آن، به ویژه عربستان سعودی، برای خرید هرگونه سیستم سلاح های پیشرفته، محدودیتی ندارند. در سال 2017، با هزینه های دفاعی 69.4 میلیارد دلار، این کشور بزرگترین وارد کننده سلاح در جهان شد. در همین حال، اسرائیل، با هزینه نظامی 19.6 میلیارد دلار، مجهز به پیشرفته ترین سخت افزارهای نظامی است، حال آن که ایران مخارج دفاعی اش، تنها 14.5 میلیارد دلار بوده است.
پنجم، ایران توسط نیروهای نظامی ایالات متحده در منطقه و تعدادی از کشورهای دارای سلاح هسته ای نظیر اسرائیل و پاکستان احاطه شده است. اسرائیل که روابط خصمانه ای با ایران دارد، دارای 200 کلاهک هسته ای است.
ششم، حداقل در چهار دهه گذشته، ایالات متحده از جنگ اقتصادی، سایبری و سیاسی برای انزوا و تضعیف تهران استفاده کرده و بارها خواستار تغییر رژیم در کشور شده است. علاوه بر این، دولت ترامپ، قصد دارد با ایجاد اتحاد سیاسی جدید با شش کشور عربی خلیج فارس و مصر و اردن با ایران مقابله کند.
@mohamadrezahadadpour
دلنوشته های یک طلبه
✅ المانیتور نوشت: عوامل کارآمد و به هم پیوسته ای که به سیاست های موشکی و استراتژی دفاعی ایران شکل م
بسیاری از تهدیدات خارجی با سیاست پیش گیرانه موشکی برطرف و بلکه برآب میشه اما جدّا باید فکری به حال:
تهدیدات داخلی
و بالا بردن هوش امنیتی مردم
و کنترل و مدیریت جریانات برانداز
و هجمه های روانی سایبری
و عدم تایید صلاحیت جریانات هر روز یک فریب تازه
و از همه مهمتر؛ نفوذی ها و ... کرد.
نمیگم فکری به حال این موارد نشده
اما تجربه ثابت کرده غفلت از این چند مورد، سبب آسیب جدی به تفکر دفاعی مردم و مدیران و جایگاه نظام اسلامی در منطقه و جهان شده و میشود.
اِن یعلم الله فی قلوبکم خیراً
یوءتکم خیراً ۷۰/ انفال
یوم جمیل اتمنّاه لکم
صباحالخیر 🌹