💥 رویای رویارویی تمدن ها
در حال واقعیت
دکتر ابوالقاسم فاتحی
استاد دانشگاه علامه طباطبایی
نوشته؛
به نظر می رسد، وقت آن رسیده است که نخبگان دانشگاهی و حوزوی و روشنفکران مسئول در ایران ، به دور از فضاسازی های بازیگران سیاست باز و دلقک های بازیگر و فرسوده های خسته ، به کمک علم و دانش خود و نیز تعهد و مسئولیت شناسی خود، ورای های و هو های تبلیغاتی امپراطوری رسانه های غرب، پیشاپیش به استقبال نظم نوین جهان چند قطبی بروند و با صورت بندی های عالمانه و محققانه خود ، نشان دهند به راستی از پیشقراولان نظم جدید تمدنی هستند. سال هاست که نظریه پردازان مختلفی که بیشتر آنان از قضا از دل همین تمدن غرب برآمده اند، افول و پایان فرهنگ و تمدن غرب ( آمریکا و اروپا) را پیش بینی کرده اند که ساموئل هانتینگتون یکی از برجسته ترین آنان است.
متفکران غربی اعم از فیلسوفان اجتماعی و سیاسی و دانشمندان حوزه علوم اجتماعی و علوم تربیتی و روان شناختی و دیگر نظریهپردازان فرهنگ و تمدن معرب زمین، سالهاست که مرگ فرهنگ و تمدن لیبرالیسم و نئولیبرالیسم را اعلام کردهاند.
بلی، هنوز مرگ سیاسی غرب به رهبری آمریکا محقق نشده است و تا آن چند قدمی ماندهاست ولی سرنوشت آن بهتر از فروپاشی شوروی سابق نخواهد بود..
دلیل واضح و آشکار افول سیاسی کاخ سفید و دیگر دفاتر روسای جمهور آلمان ، فرانسه، انگل یس، این است ، مرکزی که روزی محل رفت و آمد روسای جمهور قدر دنیا و مکان انعقاد پیمان های تقسیم جغرافیای سیاسی جهان بود، اما امروز ، محل رفت و شد ، دلقک ها و فراری ها و تفاله های بی مقداری چون مصی علینژاد، مریم رجوی ، آن پیر زن فرتوت قاتل ، علی کریمی مرد عصبانیت و خشم، حمید فرخ نژاد ، بازیگر بازنده و بیهویتی که با صراحت ۸۰ میلیون ایرانی را فدای تک فرزندش می دند، و یا پیش از آن ، پذیرای دیگر فراری ها و خودفروش های وطنی بودند.آیا نشانه ای بهتر از این لازم است.
نشانه دیگر مرگ سیاسی کاخ سفید، کارنامه سیاه آنان در تأسیس داعش و شرکت فعال در تغییر جغرافیای سیاسی خاورمیانه و به اصطلاح خودشان ایجاد خاورمیانه بزرگ و امنیت بخش به غده سرطانی اسرائیل بود؟
آیا اکنون آمریکا در غرب آسیا یا همان خاورمیانه خودشان ، حتی در سوریه، در افغانستان ، در عراق ، در پاکستان ، چقدر قدرت مانور دارند؟ و کجای معادلات سیاسی و حتی نظامی و امنیتی هستند؟
بدون شک ، فتنه و آشوب اخیر در ایران هم نشانه دیگری از به بن بست رسیدن آمریکایی ها و اروپایی ها در منطقه و در جهان است، چرا که آشکارا آمریکا و اروپای متمدن با همه توان رسانه ای و سیاسی به میدان آمد و حاصل دسترنج آنان، پناه دادن به چند نفر دیوانه و وامانده و خودشیفته بازیگر فوتبال و سینما شد.
لذا ، اکنون بهترین فرصت و مناسب ترین زمان برای ورود دانشمندان علوم انسانی و اجتماعی اعم از حوزویان و دانشگاهیان و روشنفکران و مصلحان اجتماعی برای تبیین فرهنگ و تمدن نوین ایرانی اسلامی برای عقول جهانیان است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
باغ اندیشه
@mohammadmahdishirmohammadi
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
اسامی و محل شهادت
شهدای امنیت و ترور
مهر و آبان ماه 1401
#تهران :
1. شهید طلبه آرمان علی وردی
2. شهید حسین تقی پور
3. شهید فرید کرم پور حسنوند
4. شهید امیر کمندی
5. شهید سلمان امیراحمدی
6. شهید پوریا احمدی
7. شهید مهدی لطفی
#آذربایجان_شرقی :
8. شهید حسین اجاقی زنوز
#سمنان :
9. شهید محمدحسین سروری راد
10. #اصفهان:
11. شهید اسماعیل چراغی
12. شهید محسن حمیدی
13. شهید محمدحسین کریمی
#سیستان_و_بلوچستان :
14. شهید_محمد_عباسی
15. شهید_محسن_رضایی
16. شهید مرتضی_غلامیان
17. شهید سید حمیدرضا هاشمی
18. شهید محمدامین آب در شکر
19. شهید علی بیک وارازی
20. شهید محمدامین عارفی
21. شهید سعید برهانزهی ریگی
22.شهید مهدی ملاشاهی زارع
23. شهید سجاد شهرکی
24. شهید_جواد_کیخا_جهانتیغی
25. شهید رضا رضوانی
26. شهید امیرحسین نیکپور
27. شهید رسول حسینی محمد آبادی
28. ناصر براهویی
#خوزستان :
29. شهید رضا شریعتی
30. شهید کیان پیرفلک
31. شهید_اشرف نیکبخت
32. شهید آبتین رحمانی
33. شهید علی مولایی
34. سپهر_مقصودی
35.میلاد سعیدیان جو
#البرز :
36. شهید روح_الله عجمیان
37. شهیدعلی اصغر بیگلو
#خراسان_رضوی :
38. شهید حسین زینالزاده
39. شهید دانیال رضازاده
40. شهید محمدرسول دوست محمدی
41. شهید حسن براتی
42. شهید مسلم جاویدی مهر
#همدان :
شهید علی نظری
#هرمزگان :
44. شهید مجتبی امیری دوماری
#فارس :
45. شهیده زهرا اسماعیلی
46. شهید علیرضا سرایداران
47. شهید آرشام سرایداران
48. شهید مجتبی ندیمی
49. شهید حسنعلی پورعیسی
50. شهید بهادر آزادی شیری
51. شهید سیدفریدالدین معصومی
52. شهید علی اصغر لری گویینی
53. شهید نوجوان محمدرضا کشاورز
54. شهید محمدولی کیاسی
55. شهید احساس مرادی
56. شهید هوشنگ خوب
57. شهید امید خوب
58. شهید رضا زارع مویدی
59. شهید طلبه محمد زارع مویدی
60. شهید امیررضا اولادی
61. شهید هادی عرفانی نیا
62. شهید نورالدین جنگجو
#مازندران:
63. شهید علی فاضلی
64. شهید هادی چاکسری
65. شهید محمد فلاح
#آذربایجان_غربی :
66. شهید رحیم سحابی
67. شهید مهدی اثنی عشری
68. شهید رضا الماسی
69. شهید سید عباس فاطمیه
#کردستان :
70. شهید غلامرضا بامدی
71. شهید حسین یوسفی
72. شهید رضا آذربار
73. شهید داوود عبداللهی
#قم :
74. شهید طلبه مهدی زاهدلویی
#قزوین :
75. شهید عباس خالقی
#گیلان :
76. شهید_مجید_یوسفی
77. شهید حمید پورنوروز
78. شهید حمزه علی نژاد
مرز شمال غرب:
79. شهید رضا خانیچگنی
80. شهید وجیه الله آذرنگ
#کرمانشاه :
81. شهید نادر بیرامی
82. شهید سرهنگ تورج اردلان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
باغ اندیشه
@mohammadmahdishirmohammadi
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
هدایت شده از اسرار تاریخ | استاد ابوالحسنی
🔵 فرزند دکتر شریعتی🔻
👈 آیت الله خمینی گفت: دکتر شریعتی هیچ نقشی در زمینهسازی فکری انقلاب ندارد!
✍ بخش از یادداشت احسان شریعتی
💥تفکر شیخ فضل الله نوری به گفتمان رسمی امام و انقلاب غالب شد!
▪️دومین ملاقات، من با آیت الله خمینی در سال ۱۳۵۷ پیش آمد که روزی دکتر منصور فرهنگ قصد مصاحبهای با ایشان را داشت برای مطبوعات امریکا، و ما با تعدادی از شخصیتهای حاضر در آنجا، مانند آقایان لاهوتی، موسویاردبیلی، موسویخوئینیها، دکتر یزدی، صادق قطبزاده، و ..، سیداحمد آقای خمینی، در این نشست حضور داشتیم.
▪️دکتر فرهنگ سوالاتی از آقا پرسید: از جمله اینکه نقش نگاه عرفانی شما یا نقش روشنفکرانی چون بازرگان و طالقانی، و بويژه شریعتی، در زمینهسازی فکری انقلاب چه بوده است؟ ایشان گفتند: «هیچ نقشی!» و پس از مکثی افزودند: «حتی برخی از این آقایان را بر سر منابر میکوبیدند و پیرامونشان اختلافنظرهایی بهوجود آمده بود، اما امروزه در شهر و روستا شاهد «وحدت کلمه» هستیم که باید مراقب بود از بین نرود.» (نقل بهمضمون) پیش خود حدس زدم که احتمالا آمدن اخیر برخی از روحانیون نزد ایشان و بدگویی و سعایت از پیروان شریعتی در موضع ایشان تأثیری گذاشته باشد.
▪️پس از انقلاب بهتدریج دیدگاه شیخ فضل الله و مشروطه مشروعه، بر تفکر و موضع فقهی-سیاسی آیةالله خمینی غلبه یافت و به گفتمان رسمی جناح غالب نظام تبدیل شد.
🔰 متن کامل 🔰
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
🔰انتقاد #امام_خمینی از #دکتر_شریعتی:
💥 این حرفها چیست که میزنید و به مقدسات مردم توهین میکنید؟ كسروي هم قبلاً همين حرفها را ميزد!
✔️دکتر رسول جعفریان🔻
▪️آقاي الهي خراساني به بنده فرمودند كه در سال 56 از امام دربارهي شريعتي سؤال كردم. ايشان به من گفتند: من به آقاي مطهري كه همينجا بود گفتم؛ به شريعتي بگو: اين حرفها چيست كه ميزنند. به مقدسات مردم، به مفاتيح، به مرحوم مجلسي توهين ميكنيد. كسروي هم قبلاً همين حرفها را ميزد.
🔰 منبع 🔰
╭────────────╮
🆔 کانال اسرار تاریخ
http://eitaa.com/monzer_ir
╰────────────╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا به جای اعدام از مجازات حبس ابد استفاده نمی شود؟
پاسخ قرآن در این زمینه؟
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
باغ اندیشه
@mohammadmahdishirmohammadi
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔰 لایه های مطالعاتی فتنه 401
حجتالاسلام دکتر
داود مهدوی زادگان نوشته
🔸 فتنه 401 علاوه بر اینکه متضمن حوادث تلخ و جانکاهی بود، حامل حقایق سیاسی و اجتماعی و معرفتی زیادی است که نباید گذاشت این واقعه همراه با درس ها و عبرت های آن به محاق رود و مبنایی برای اصلاح کنشگری های سیاسی و اجتماعی و درک دشمن ملت قرار نگیرد. بویژه که از این پس همه عوامل رسانه ای جریانات ضد انقلاب و برانداز در تولید آگاهی کاذب ( جابجایی مقام شهید و جلاد ) بیش از پیش تلاش خواهند کرد. از این رو، باید در راستای ضرورت " جهاد تبیین " همواره ساحت های مختلف این موضوع را مورد کنکاش و روشنگری قرار دهیم.
🔹 پرسش های مطالعاتی پیرامون فتنه 401 یک دست و هم سطح نیستند. چون این مساله چندین لایه مطالعاتی را در بر می گیرد. در اینجا، لا اقل، سه لایه مطالعاتی را می توان بر شمرد:
1⃣ لایه مطالعاتی داده ها
برخورداری جامع و مکفی از داده های اکتسابی مربوط به واقعه یا رویداد برای فهم و درک صادق از آن ضرورت دارد. اگر چه تولید کنندگان آگاهی کاذب هیچ التزامی به اکتساب داده های دقیق عینی ندارند. بلکه آنان چنین دادههایی را مخلّ مقاصد خود می دانند. جریان متعهد و انقلابی خود را ملزم به کسب داده های درست و دقیق می داند.
2⃣ لایه مطالعات تحلیلی
پردازش و تحلیل داده ها از جهت بررسی سطح روابط و نسبت مادی و معنوی میان آنها و نیز فهم زوایای آشکار و پنهان رویداد- در اینجا، فتنه 401 - اهمیت زیادی دارد. از این طریق، دلایل چرایی و چگونگی و فرآيند وقوع رویداد روشن تر می گردد. تحلیل داده ها بازگو کننده اقدامات بعدی یا کاستی ها و نواقص عملی امر است.
3⃣ لایه مطالعات نظریه پردازانه
کلیت واقعه یا رویداد در چارچوب های نظری تفسیر و تبیین می شود. این چارچوب ها می تواند معرفتی، تاریخی، جامعه شناختی، روان شناختی، هویتی و تمدنی باشد. این سطح از مطالعه رویداد که عمیق ترین لایه مطالعاتی رویداد است، غایات عقلانی و غیر عقلانی و جایگاه و کارکردهای مورد نظر و نیز نسبت آن با دیگر رویدادهای همسو و غیر همسو را معلوم می کند. همچنین مطالعه نظری واقعه از جهت آینده پژوهی و فهم فرآیند ها و سناریوهای پیش رو کمک بسزایی می کند.
🔸اگر درباره میزان پراکندگی مطالعات در این سه لایه پرسش شود، به نظر می رسد که بیشترین حجم کار مربوط به لایه اول ( شناسایی، اطلاع رسانی داده ها ) بوده است. در این سطح به شدت با جنگ روایت ها مواجه هستیم. نیروهای انقلابی علیرغم نا برابری امکانات خیلی خوب توانستند پروپاگاندای رسانه ای ضد انقلاب و نظام سلطه جهانی را زمین گیر و خنثی کنند. اما کار در سطح دوم و بویژه در سطح لایه سوم که جنبه نخبگانی آن خیلی بیشتر است، از هر دو سو کمتر بوده است. به نظر می رسد که اپوزیسیون داخلی و خارجی رغبت چندانی به لایه های دوم و سوم ندارد. چون آنان در این دو سطح، بخصوص در سطح نظریه پردازانه، حرف جدی برای گفتن ندارند.
🔹 اگرچه نویسندگان اقتدارگرای اصلاحات سعی کرده اند خلأ مطالعه لایه دوم را جبران کنند. اما در مقابل، میدان و مجال کار برای نیروهای انقلابی و جریان های همسو در دو لایه دوم و سوم بسیار بیشتر است. آنان در این دو عرصه مطالعاتی حرف های زیادی برای گفتن دارند. بلکه گفتار آنان در سطح نظریه پردازی بدون رقیب است. چون اغلب نظریه های سکولار قادر به پشتیبانی فکری از کنش اغتشاشگران را ندارند. برای مثال، چگونه نظریه ملی گرایی می تواند از خواسته های تجزیه طلبانه اغتشاشگران دفاع کند. از آنجا که نویسندگان اپوزیسیون در لایه تئوریک مجبور به نفی بسیاری از اعمال و گفتار آشوب طلبان خیابانی می شوند، آنان مایل به ورود در لایه سوم از مطالعه فتنه 401 نیستند. برخلاف جریان انقلابی و همسو با آن که در عرصه تحلیل و نظریه پردازی بلا منازع است.
جمعه 2 دی 1401
@mahdavizadegan
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
باغ اندیشه
@mohammadmahdishirmohammadi
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
زیارتعاشورا۩علیفانی.mp3
5.65M
🕌 زیارت عاشورا
سریع خوانی 12 دقیقه مختصر و با مرور سریع
🎙 با نوای علی فانی
⏰Time=11:40
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
دعاهفتمصحیفهسجادیه۩فانی.mp3
1.98M
📖 دعای هفتم صحیفه سجّاديه
🤲 یا مَن تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکَارِهِ
🎙 با صدای علی فانی
توصیه رهبر معظم انقلاب به خواندن اين دعا به عنوان یک عمل برای نجات از بلا و فتنه های آخرالزمان
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
1_970170648.mp3
3.08M
📜 دعای عهد امام زمان (عج)
🎙 با نوای حسین حقیقی
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استعمار را با رسم شکل توضیح دهید؟!!😏😏
📝 پاورقی
📌 هر روز
🕗 ساعت ۱۹:۵۰
📺 شبکه دو سیما
🔴 پاورقی | @pavaraghi_tv2
#یادداشت_وارده
صدور خدمات فنی مهندسی
✍ احمدرضا هدایتی
در سایت ره توشه، نوشته؛
(با اندکی ویرایش و تلخیص)
از افتخارات انقلاب اسلامی این است که ایران را به کشوری مستقل، خودکفا و حتی صادرکننده خدمات فنی و مهندسی به جهان تبدیل نمود. در حالی که زمانی نهچندان دور، بیش از ۳۵ هزار مستشار نظامی آمریکایی یک چهارم ارتش کشور را در اختیار گرفته و در تمامی ارکان و اجزای سیستم اداره کشور از سازمان برنامه و بودجه تا بخش کشاورزی، سیستم آموزشی و... نفوذ و دخالت داشتند.
منظور از صدور خدمات فنی و مهندسی چیست؟
انجام همه یا هر یک از مجموعه اقدامات ذیل از جمله؛ طراحی، مدیریت، تدارک، اجرا و یا طرح و ساخت یک پروژه توسط شرکتها و موسسههای ایرانی به متقاضیان خارج از کشور، صدور خدمات فنی و مهندسی محسوب میشود که البته میتواند در عرصهها و موضوعات مختلف مصداق داشته باشد.
اگرچه در دولت قبل، راهبرد صدور خدمات فنی مهندسی روند نزولی یافت، اما در سال ۱۴۰۰ معادل ۲ میلیارد و ۳۰۴ میلیون دلار صادرات داشتهایم که مربوط به اجرای حدود ۳۴ پروژه در ۱۸ کشور جهان بود. البته تا رسیدن به جایگاه واقعی در این عرصه فاصله داریم.
مهمترین علت آن در چند موضوع کلی خلاصه می شود که مانند سایر موارد مشابه، بانکها در جایگاه متهمین ردیف اول هستند.
صرفنظر از مشکلات تحریمها برای سیستم بانکی، عدم اعتماد بانکها به شرکتهای فعال در این عرصه و اجتناب آنها از اعطای ضمانتنامه بانکی یا خودداری از پرداخت تسهیلات و سایر خدمات به شرکتها و موسسات مذکور، مهمترین مشکل این بخش است.
البته فقط بانکها متهم اصلی نیستند شرکتهای بیمهگر ایرانی نیز یا توانایی ندارند و یا بعضاً حاضر نیستند به پیمانکاران ایرانی اعتماد و کار و ماشین آلات و تجهیزات و سایر امکانات آنها را به شکل مطلوب و کامل بیمه نمایند.
موضوع فقدان و عدمدسترسی به ماشینآلات و تجهیزات مدرن و به روز نیز مشکل دیگری است که به خاطر تحریمهای ظالمانه، در بسیاری از موارد مستلزم ورود پرنگ و مقتدارانه شرکتهای دانش بنیان به کار طراحی و تولید آنهاست، که اگرچه در این رابطه تاکنون اقداماتی خوبی شده، اما کافی نبوده و مستلزم برداشتن گامهای جدیتری است.
به علاوه خود شرکتهای دانشبنیان نیز نیازمند افزایش قدرت ریسکپذیری برای صدور خدمات فنی و مهندسی در چارچوب یک نظام هماهنگ و هدفمند هستند، چارچوب و ضوابطی که خط قرمزها و منافع کشور کاملاً در آن لحاظ شده باشد.
کمرنگ بودن دیپلماسی اقتصادی در جهت فراهم نمودن زمینههای حضور مؤثر و فعال پیمانکاران ایرانی در کشورهای هدف، مشکل دیگری است که باید در ابعاد مختلف از جمله؛ بازاریابی، تسهیل تعاملات، شناسایی و معرفی فرصتها در کشورهای هدف، معرفی ظرفیتهای شرکتهای ایرانی، ایجاد ارتباط متقابل بین مسئولین و فعالان این بخش با مسئولین و بخش خصوصی کشورهای هدف، خدمات مشاورهای و حتی حقوقی به شرکتهای ایرانی فعال در خارج و امثال آن مورد توجه دولت قرار گیرد.
البته مشکلات دیگری هم وجود دارد که باید با برگزاری نشستهای مشترک بین مسئولین ذیربط دولتی و بخش خصوصی، تدابیر لازم برای رفع آنها اتخاذ گردد.
بدیهی است توسعه صدور خدمات فتی و مهندسی میتواند ضمن ارزآوری، زمینه تبادل دانش و تجربه را فراهم و به اشتغالزایی و کارآفرینی نیز کمک نماید.
همچنین صدور خدمات فنی مهندسی به کشورهای دوست و همسو میتواند به تقویت دوستی و مودت با کشورها منتهی گردد و بر عمق راهبردی ایران اسلامی به عنوان حامی ملتهای مستضعف نیز بیفزاید.
http://rahtooshe.com/?p=9903
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
باغ اندیشه
@mohammadmahdishirmohammadi
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
✳️ جای زنان در زندان نیست
🔹یکسوم زنان زندانی دنیا در آمریکا هستند ولی خب آمریکا خواستار اخراج ایران از کمیسیون مقام زنِ سازمان ملل شده! (لینک)
🔹فقط ۴ درصد از جمعیت زنان جهان در ایالات متحده زندگی میکنند اما بیش از ۳۰ درصد از زنان زندانی جهان را دارد که بیش از یکچهارم آنها هنوز محاکمه نشدهاند! (لینک)
🔺@barahoot_tv1
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
باغ اندیشه
@mohammadmahdishirmohammadi
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄