هدایت شده از استاد محمد شجاعی
شعبان و آشتی کنان98_2.mp3
12.03M
#شعبان_و_آشتی_کنان_۹۸
فایل صوتی دوم؛
شعبان، بعد از استحمام رجب...
میرسد؛ برایِ پیراستنِ دل!
ظرف دل که تطهیر می شود؛
دیگر میشود در و دیوارش را آذین بست؛
برای قدم گذاشتنِ دلبر 🌟!
@ostad_shojae
🔻 حکمت ۱۵۴ #نهج_البلاغه
🔸 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) فرمودند :
« الرَّاضِي بِفِعْلِ قَوْمٍ كَالدَّاخِلِ فِيهِ مَعَهُمْ، وَ عَلَى كُلِّ دَاخِلٍ فِي بَاطِلٍ إِثْمَانِ، إِثْمُ الْعَمَلِ بِهِ وَ إِثْمُ الرِّضَى بِه. »
🔹 آن كس كه به كار جمعيتى راضى باشد همچون كسى است كه در آن كار با آنها شركت كرده (منتها) آن كس كه در انجام كار باطل دخالت دارد دو گناه مىكند : گناه عمل و گناه رضايت به آن (ولى شخصى كه بيرون از دايره عمل است و به آن راضى است تنها مرتكب يک گناه مىشود و آن گناه رضايت است).
@mohandesi_fekr2
🌺🌿
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : حال دنیا متغیر است !
➕ در زندگی برای خود تکیه گاهی محکم انتخاب کنیم !
👤 #حجت_الاسلام_نظری_منفرد
✨ #کلیپ_منتخب
@mohandesi_fekr2
🌺🌿
#پای_درس_استادصفایی
✅ #صلۀرحم
🔶استاد علی صفایی حائری:
صلۀ رحم ، تنها به اين نيست كه بيايى و چند دقيقه اى بنشينى و بروى. صلۀ رحم يعنى وصل كنى آنچه را كه باعث رشد آنها و جايگاه پرورش آنهاست و اتصال بدهى به يكديگر آنچه كه شما را زياد مىكند تا رحمها به يكديگر وصل بشوند و قربها به وجود بيايند و كثرتها و توليدها در نتيجۀ اين وصل، امكان پيدا كنند.
و در صلۀ رحم، مطلوب اين است كه كسرى دو طرف از بين برود و به رزقها و كمبودهاى افراد رسيدگى بشود. چگونه؟ «بِالْبِرِّ وَ الصِّلَةِ» ؛ با محبتهايى كه به آنها داريم و خوبى اى كه به آنها مىكنيم.
📚 بهار رويش (مروری بر دعاهای ورود و وداع ماه رمضان)، صفحه 83
#سبک_زندگی
@mohandesi_fekr2
🌺🌿
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
شعبان و آشتی کنان98_3.mp3
12.32M
#شعبان_و_آشتی_کنان_۹۸
فایل صوتی سوم؛
اول از رحمِ رجب عبورت داد؛
تا فرو بریزی از هرآنچه که بودی...
بعد در شعبان، فرصت داد؛ تا آماده ی پایه ریزی و بناکردن ساختارِ جدیدت بشی!
💫 یه ساختارِ نورانی و آرام.
@ostad_shojae
#یک_جرعه_معرفت
به نظر میرسد سرعت زمان ثابت نیست و به میزان غفلت ما بستگی دارد. کسی که ذاکر خدا و انسان باتوجهی است، زمان برای او کُند حرکت میکند و بابرکت میشود؛ کسی که از خدا غافل است زمان برای او باسرعت بیشتر عبور میکند، وقتهایش هدر میرود و فرصت استفاده از همان مقدار اندک را هم پیدا نمیکند.
استاد پناهیان
@mohandesi_fekr2
🌺🌿
#سخنان_حکیمانه
🌿🌺خاطرهای از #آیت_الله_بهجت(ره) : بابا جان، جواب همان است!
مرحوم آیتالله قاضی(ره) استاد آیتالله #بهجت(ره) بودند و حضرت امام(ره) از ایشان به «کوه عرفان» تعبیر میفرمودند. آقای بهجت(ره) مکرر در نصایحشان این عبارت را از مرحوم قاضی(ره) نقل میفرمودند: «اگر کسی نماز واجبش را اول وقت بخواند و به مقامات عالیه نرسد مرا لعن کند.» یا در جای دیگری فرمودند: «به صورت من آب دهان بیاندازد»
🌼🌿یکی از علما میفرمود: «سالها پیش، یک روز خدمت آیتالله العظمی بهجت(ره) رفته بودیم. به ایشان گفتم: «راهی به ما نشان دهید تا آدم شویم.» آقای بهجت(ره) فرمودند: «نمازتان را اول وقت بخوانید!» این عالم بزرگوار میگوید: «در دلم گفتم حاج آقا ما را تحویل نگرفت. ما که خودمان نماز اول وقت میخوانیم!»
🌸🍃یکسال از آن ماجرا گذشت. قرار بود به یک جلسه مهمانی بروم و در آن مهمانی دوباره خدمت آقای بهجت(ره) برسم. در راه به خودم گفتم: «این دفعه از آقا سوال کنم، ببینم اگر بخواهد راهی معرفی کند تا من به همهجا برسم، چه راهی را معرفی میکند؟»
💗وقتی خدمتشان رفتم، همراه جمعی بودیم و ایشان داشتند صحبت میکردند. هنوز هیچ سخنی نگفته بودم که ایشان وسط صحبتشان فرمودند: «بعضیها پیش ما میگویند چکار کنیم تا آدم شویم و رشد پیدا کنیم؟ به ایشان میگوییم نماز اول وقت بخوانید. میروند سال بعد میآیند، پیش خودشان میگویند حاج آقا ما را تحویل نگرفت! دوباره از حاج آقا بپرسیم که چه باید بکنیم؟ همان حرف بنده را دقیق گوش نکردند و رعایت نکردند، حالا دوباره میخواهند سؤال کنند! بابا جان، جواب همان است، همیشه جواب همان است.»
🌻🍃این عالم بزرگوار میفرماید: «من دیگر هیچ حرفی نزدم. آقای بهجت(ره) راست میگفتند. من برخی از نمازهایم را به وقتش نمیخواندم. شروع کردم و آن را هم درست کردم.» آن عالم بزرگوار کمکم به جاهایی که دلش میخواست و حتی فوق تصورش بود، رسید.
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟"
اثر #استاد_پناهیان
Join🔜 @mohandesi_fekr2
🌿💕🌿💕
#پای_درس_استادصفایی
✅مؤمن عميقترين لذّتها را مىبرد به شرط آنكه...
🔶استاد علی صفایی حائری:
مؤمن لذّت مىبرد و عميقترين لذّتها را مىبرد:به شرط آنكه به تمامى وجودش برسد و به تمامى نيازهايش فكر كند؛ وگرنه مثل كسى مىماند كه سرش را پوشانده، ولى پاهايش رارها كرده و يا غذا برداشته و از تشنگى به مرگ رسيده يا مثل ماشينى مىماند كه از بنزين پر شده و شيشهها و چراغهايش روبهراه گشته، ولى چرخهايش سوراخ مانده و از كار افتاده است.
تو سعى كن امير دنيا باشى، نه اسير آن. اگر بخواهى امير باشى و در باتلاق نمانى،بايد هدف را فراموش نكنى و از حركت چشم نپوشى.
بايد سنگ راه ديگران نباشى و گرد و خاك بلند نكنى.
📚 #نامه_های_بلوغ ص۱۳۳
@mohandesi_fekr2
#هر_روز_یک_آیه_قرآن
💠 لکَيْلا تَأْسَوْا عَلي ما فاتَکُمْ وَ لا تَفْرَحُوا بِما آتاکُمْ وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ کُلَّ مُخْتالٍ فَخُورٍ
ترجمه: این بخاطر آن است که برای آنچه از دست داده اید تأسف نخورید، و به آنچه به شما داده است دلبسته و شادمان نباشید و خداوند هیچ متکبّر فخرفروشی را دوست ندارد!
آیه 23 سوره حدید
@mohandesi_fekr2🍃
🌿💖عرفان و آرامش 💖🌿:
#پای_درس_استادپناهیان
🔰چرا خیلیها تصور میکنند دین به آدم زور میگوید؟
🔰دین، اول میگوید «خودت باش»، بعد میگوید «خوب باش»
#ارزش_حق_انتخاب
🔻خیلیها تصور میکنند که دین فقط به آدم توصیه میکند «خوب باش» اما این تصور غلطی است! دین در دو مرحله انسان را به سعادت میرساند: در مرحلۀ اول میگوید «خودت باش» و در مرحلۀ دوم میگوید «خوب باش»!
🔻«خودِ» تو برای خدا ارزشمند است؛ خدا در قرآن به جان تو و آنکه جان تو را اینقدر در اوج زیبایی آفریده، قسم میخورد «وَ نَفسٍ و ما سَوّایها» (شمس/۷)
🔻اگر کسی «خودش» نباشد، «خوب» هم نمیتواند باشد، یا اگر خوب هم باشد بعداً بد میشود؛ چنین کسی نه به خوبشدن شوق پیدا میکند، نه وقتی خوب رفتار کند از خوببودن لذت میبرد. اما کسی که خودش باشد، میتواند پیام «خوب باش» را بشنود.
🔻«خودت باش» یعنی مستقل باش، آزاد باش و حق انتخاب خودت را فراموش نکن. زندگی انسان بلکه انسانیتِ او، با بررسی و انتخاب آغاز میشود. «خودت باش» یعنی برای خوبشدن آمادگی پیدا کن؛ یعنی اول عشق خودت را به خوبیها پیدا کن!
🔻اگر روی «خودت باش» تأکید نکنیم، خیلیها از دین فراری میشوند و تصور میکنند که دین دارد به آدم زور میگوید! درحالیکه برعکس است؛ دین میگوید: مواظب باش کسی به تو زور نگوید! حتی نگذار دیگران با تمسخر و تحقیر، تو را تحت تأثیر روانی قرار دهند و چیزی را به تو تحمیل کنند.
🔻اینکه تو با اراده و انتخاب خودت نماز بخوانی، برای خدا دوستداشتنی است؛ نه اینکه چون همه دارند نماز میخوانند تو هم بخوانی! در روایت هست: کسی که به ذکر میپردازد درحالیکه اطرافیانش در غفلت هستند، مثل کسی است که وقتی همه دارند فرار میکنند، تنهایی بایستد و بجنگد. (کافی/۴/۳۷۳)
👤علیرضا پناهیان
@mohandesi_fekr2🍃🌺
❤️ #هر_روز_با_نهج_البلاغه
💌 #حکمت ۷۲
▪️۷۲- وَ قَالَ ( عليه السلام ) : الدَّهْرُ يُخْلِقُ الْأَبْدَانَ وَ يُجَدِّدُ الْآمَالَ وَ يُقَرِّبُ الْمَنِيَّةَ وَ يُبَاعِدُ الْأُمْنِيَّةَ مَنْ ظَفِرَ بِهِ نَصِبَ وَ مَنْ فَاتَهُ تَعِبَ .
▪️و درود خدا بر او فرمود: دنيا بدن ها را فرسوده، و آرزوها را تازه مي نمايد، مرگ را نزديك و خواسته ها را دور و دراز مي سازد، كسي كه به آن دست يافت خسته مي شود، و آنكه به دنيا نرسيد رنج مي برد.
@mohandesi_fekr2🍃🌺