eitaa logo
هیئت محبین حضرت علی اکبر علیه السلام
129 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
3.3هزار ویدیو
386 فایل
هیئت محبین حضرت علی اکبر علیه السلام 🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸 @moheb_aliakbar https://eitaa.com/joinchat /3838640322C9ad5e48f07 قرار هفتگی؛ #عاشقانه؛ هر هفته شنبه ها بعد از نماز مغرب و عشا سعادتی‌بہ‌جھان‌مثلِ‌ . . دوست‌داشتنت‌نیست‌ امام‌حسین :) ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 فواد ایزدی: وزارت خارجه درباره بند ۳ توضیح دهد به گزارش مشرق فواد ایزدی در توئیتی به اظهارات جدید نماینده آمریکا در قالب ۳ بند اشاره کرد و نوشت: اظهارات جدید نماینده آمریکا: ۱- هر تعداد از ترامپ را که خواستیم نگه می‌داریم. ۲- در پی رسیدن به توافقی طولانی‌تر و قوی‌تر هستیم. ۳- دوست داریم وارد درباره موضوعاتی فراتر از برجام شویم و از ایرانی‌ها می‌شنویم که آنها نیز همین علاقه را دارند. خوب است وزارت خارجه درباره بند ۳ توضیح دهد.
🌹راهکارهای زندگی موفق در جزء بیست وهفتم قرآن کریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جان مادر کجاستی؟ 🔹سیدبشیر حسینی: تا حالا جنازه‌ی خونیِ دختر نوجوانت رو بغل کردی که بگذاری داخل قبر؟ به چه جرمی کشتنش؟ 🔹از همه‌ی افرادی که به تمسخر دائما می‌گویند «ولی عوضش امنیت داریم» تقاضا می‌کنم با چشم باز و دهن بسته، صحنه‌های این جنایت رو بارها ببینند و یک لحظه خودشان رو جای خانواده‌‌های این دسته گُل‌های بی‌جان بگذارند! 🔹ایران میان افغانستان و پاکستان و یمن و سوریه و عراق در قلب خاورمیانه‌ است؛ نه وسط اروپا و آمریکا! ولی اگر جای دخترهای مظلوم افغانستانی، بلوندهای غربستانی تکه‌پاره شده بودند، الان کل دنیا عزای عمومی بود. 🔹من خودم رو مدیون شهدای مدافع حرم میدانم و ممنون فرزندان شهیدی هستم که یتیم شدند تا من بتوانم زنده بمانم. اگر سردار و یارانش نبودند، ما الان کنار جنازه‌ فرزندانمان اشک می‌ریختیم و ایران ناامن‌ترین جای جهان و گوشت زیر دندان وحشیان بود.
مسابقه بزرگ بصیرت در انتخابات 1400 انتخابات 28 خرداد 1400 را به دلایل مختلف میتوان یکی از مهمترین و سرنوشت سازترین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون ارزیابی کرد. انتخابات 1400 در شرایطی برگزار میشود که، از یک سو نشانه های افول قدرت شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار بیش از پیش آشکار شده، و از سوی دیگر مردم عزیزمان به دلیل مشکلات ناشی از تحریم های خارجی و سوءمدیریتهای داخلی به شدت از وضع موجود ناراضی و گله مند هستند. برای دریافت کتاب و پاسخنامه به آدرس زیر مراجعه کنید👇👇👇👇👇👇👇 https://basirat.ir/fa/news/330383
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نیروهای ویژه سپاه S.N.S.F را بیشتر بشناسید 🔹وقتی نیروهای تربیت شده گل کاشتند 🔹 باقیات صالحیات فرزند سلحشور منطقه17 را در این هلی بُرن، برای دفاع از تمامیت ارضی کشورمان ببینید. 🔹همه چیز درباره نیروهای ویژه که نفتکش انگلیسی را توقیف کردند.
🔰 کدام یگان سپاه نفتکش انگلیسی را توقیف کرد؟ 🔹 انتشار فیلم عملیات توقیف نفتکش انگلیسی «Stena Impero» در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز نشان می‌دهد که این عملیات توسط یگان نیروهای ویژه دریایی سپاه (S.N.S.F) اجرا شده است. 🔹 یگان نیروهای ویژه دریایی سپاه که در گذشته تحت عنوان گردان‌های تفنگدار در جزایر ابوموسی، تنب کوچک و بزرگ حضور داشت، در سال 1387 توسط سردار با عنوان رسمی نیروهای ویژه دریایی سپاه در جزیره «فارور» در خلیج فارس تاسیس شد. 🔹 اعضای تیپ نیروهای ویژه دریایی سپاه که از میان نیروهای زبده سپاه انتخاب می‌شوند، قابلیت‌های رزمی از جمله دفاع و هجوم از طریق دریا، خشکی و هوا(هلی‌برن) را دارند و انواع دوره‌ها و آموزش‌های غواصی، تیراندازی، تک تیراندازی، بقا و زندگی در شرایط سخت، حفاظت و تسخیر شناور، تصرف ساحل، رهایی گروگان، تخریب، جنگ شهری، هدایت شناور و ... را طی می‌کنند. 🔹 از ماموریت‌های خبرساز این یگان، دستگیری کماندوهای متجاوز آمریکایی در دی‌ماه 1394 بود.
♨️شابلون انتخاباتی (هر ماشین، یک بیلبورد تبلیغاتی شهری!) 📍روز عید فطر در شهرهایی که نماز عید برگزار میشود، خودروهای اکثر شهروندان مذهبی و انقلابی شهر، در یک مکان جمع میشود. 📍این تجمع خودرویی، فرصت مناسبی است برای استفاده از شابلون های انتخاباتی پشت شیشه خودروها ✅ توجه داشته باشید این طرح اگر به صورت گسترده و کشوری انجام شود، میتواند موج بزرگی در کشور به راه بیندازد و نقش بسزایی در ترغیب قشر خاکستری به شرکت در انتخابات و ایجاد شور انتخاباتی در شهر ها داشته باشد. تصور کنید یک شهروند از صبح تا شب 10 ماشین را ببیند که همچین طرحی پشت شیشه اش کار شده...! دریافت فایل با کیفیت بالا جهت پرینت لیزری 👇
بعضی‌ها می‌گویند رأی نمی‌دهیم، تا صدای اعتراض مان را به گوش دنیا برسانیم !!! ❗️واقعاً فکر می‌کنید در دنیایی که : داعش مثل گوسفند، سر آدم‌ها را می‌برد،🔪 در آفریقا قبیله‌ها با تبر همدیگر را می‌کشند⛏ ماهی‌های اقیانوس، از خوردن گوشت تن بچه‌های مهاجر چاق شده‌اند😭 در بخش‌هایی از سوریه، مردم به خوردن گوشت سگ و گربه روی آوردند و دبیر کل سازمان ملل در مقابل این فجایع، تنها به «ابراز نگرانی» کفایت می‌کند !!😭 ❓ اصلاً کسی به رأی ندادن شما فکر هم می‌کند؟!🤔❗️ 2️⃣بعضی‌ها می‌گویند رأی نمی‌دهیم چون ما با سیاست کار نداریم !!... ❗️شما با سیاست کار نداشته باشید سیاست با شما کار دارد !! 👈 این سیاست است که تعیین می‌کند شما چه بخورید یا نخورید، چه موسیقی گوش کنید یا نکنید، چه فیلمی بیینید یا نبینید، سفره تان پر باشد یا خالی و کوچک، فرزندانتان شغل مناسب داشته باشند یا بیکار باشند و..... ❓واقعاً فکر می‌کنید با رأی ندادن، سیاست با شما کار نخواهد داشت؟! 3️⃣ بعضی‌ها می‌گویند رأی نمی‌دهیم چون از قبلی‌ها خیری ندیدیم ! ☝️بله ، ممکن است از قبلی‌ها «خیری » ندیده باشید ، 👈 اما قطعاً از کم‌سوادی، فقدان مدیریت و ماجراجویی برخی از آن‌ها «شر» دیده‌اید !! ❗️ 👌 با رأی ندادن، جاده را دوباره برای افرادی که پست ریاست جمهوری را زمین تمرین و بازی مدیریت می کنند، هموار می کنید.⚠️ 👌 با رای ندادن، «خیر» شما دقیقاً به همان ها می رسد !!⚠️⚠️
🔍امنیت‌آوریِ مشارکت چگونه؟ 🔖اینکه رهبری می‌فرمایند: کسانی که بنده یا جمهوری اسلامی را قبول ندارند برای کشورشان مشارکت کنند یعنی چه؟ 🔹دشمن جایگاه مردمی این نظام را از صندوق رأی می‌فهمد. راهپیمایی روز قدس، یا ۲۲ بهمن و... را امری تبلیغی، هیجانی و توده‌ای ارزیابی می‌کند که در رسانه بزرگ‌نمایی یا کوچک‌نمایی می‌شود. اما رأی اینگونه نیست، جنبه کمی، کیفی و جهت‌گیری تک تک آرا روشن می‌شود و میزان مشارکت – که به معنی رفراندوم به جمهوری اسلامی است- جایگاه دشمن را تنظیم می‌کند. 🔹 این باور ساده‌اندیشانه به خاطر کم‌اطلاعی است که هنگام مشارکت پایین (مانند انتخابات ۱۳۹۸) به مثال‌آوری از کشورهای اروپایی پناه ببریم. در غرب اندیشمندانشان این هنر را داشته‌اند که برای مردم انگاره‌ای بسازند که لیبرال دموکراسی یا سوسیال دموکراسی پایان تاریخ است و مردم هیچ راهی برای رسیدن به نظام سیاسی دیگری سراغ ندارند و نمی‌بینند وچیزی به نام انقلاب، براندازی و اپوزیسیون بی‌معناست. 🔹 بنابراین مشارکت پایین در غرب را مرتبط با ضعف برنامه، قبول نداشتن کاندیدا، نامقبول بودن حزب، بی‌ربط دانستن سیاست‌ها و... می‌دانند و کاهش مشارکت را در پارادایم فاصله مردم و حاکمیت تحلیل نمی‌کنند، اما درشرق و خصوصاً در ایران چنین تحلیل نمی‌کنند. 🔹مثالی از امنیت آوری انتخابات بسیار مهم است و عینیت مشارکت و امنیت را رقم می‌زند. انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۷۲ در اوج نارضایتی اقتصادی و تورم ۵/۴۹ درصدی برگزار شد، ایرانیان حدود ۵/۱۵ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و این مشارکت به‌رغم حضور احمد توکلی به عنوان مخالف سرسخت هاشمی بود. رئیس‌جمهور نیز ۵/۱۰ میلیون رأی آورد که از ۱۴ سال قبل بنی‌صدر کمتر بود. رأی رئیس‌جمهور در سال ۷۲ پایین‌ترین حد نصاب انتخاب یک رئیس‌جمهور در ایران پس از انقلاب است. چهار سال بعد در خرداد ۷۶ که اولین انتخابات رقابتی جدی در کشور بود (و این روند تاکنون ادامه داشته است) ۲۸ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و رئیس‌جمهور منتخب نیز حدود ۲۰ میلیون از رأی را به خود اختصاص داد. 🔹بعد از انتخابات هم خاتمی و هم مقام‌معظم رهبری تأکید کردند که این مشارکت بالا و این حماسه بزرگ یک تهدید بزرگ نظامی را از کشور دور کرد. تأکید مشترک رئیس‌جمهور وقت و رهبری بر این موضوع قطعاً صحت آن را قطعی می‌نماید. اما این موضوع نشان می‌دهد که دشمن براساس میزان مشارکت ۱۳۷۲ جلو آمده وبه دنبال گزینه نظامی بود و با انتخابات چهار سال بعد مجدداً خود را با جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی تنظیم کرده و عقب مینشیند. 🔹امسال به جهت تثبیت ویروس کرونا و فشار اقتصادی سه ساله، پیش‌بینی می‌شود این مهم تقلیل یابد، به همین دلیل مردم و حاکمیت نمی‌توانند طبق روال عادی با مسئله برخورد کنند. اگر مشارکت بالاتر و حداکثری امنیت‌آور است- که هست- باید زمینه‌های حضور حداکثری فراهم شود، البته ملت می‌داند که مشارکت بالا خط پایان محاصره سه ساله ملت ایران است و تو دهنی را ان‌شاءلله خواهد زد.
📛چرا توی افغانستان یکی پیدا نمیشه که با " زبون دیپلماسی و مذاکره " به داعشی ها بفهمونه نباید جلوی مدرسه دخترونه عملیات تروریستی انجام بدهند!؟ آقای ظریف کجایی... ⁉️⛔🙏
🔴کدخدایی پاسخ روحانی را داد: مصوبه شورای نگهبان لازم الاجراست و تنها کسانی تأیید صلاحیت می‌شوند که مدارک مذکور را ارائه کرده باشند!