6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشنهاد دانلود☝️
🌺 اثر عجیب خواندن یک
#آیه_الکرسی برای تمام اموات !
👌 از سخنرانی های فوق العاده
زیبا و تاثیر گذار استاد عالی...
🍃🍃 🌹رفیق آسمونی🌹🍃🍃
#سومین_نور
#شهدای_اقتدار
تهیه کننده و اجرا: علی خلیلی
⬅️ برنامه سومین نور (پخش شده از شبکه دو سیما در تاریخ ۶ شهریور ۱۴۰۲) را در تلوبیون ببینید👇
http://www.telewebion.com/episode/0x8d6bdb6
(بازپخش در شبکه های سراسری سیما)
🌹بسمِ رَبِّ الحُسَین
فرمانده عشاق، دل آگاه حسین است
بیراهه مرو! سادهترین راه حسین است
از مردم گمراه جهان راه مجویید
نزدیکترین راه به الله حسین است
«اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ»
#صَلَّےاللهُعَلَيْكَيَاأَبَاعَبْدِالله
#صبحتون_حسینی
🌱أللَّھُمَ؏َـجِّلْلِوَلیِڪْألْفَرَج 🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رمز عاقبت به خیر نشدن برخی سیاسیون در جمهوری اسلامی از زبان شهید سلیمانی
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
🍂سلام مولایمن 🍂
پاییــــز و غمِ هجـــرِ تو افـزون شده برگرد
چون بـرگِ خـزان دیده دلم خون شده برگرد
لیــــلای پریشــان شده در قـامت این باغ
حـــالات رُخم چون رخ مــجنون شده برگرد
🍁اللّٰھـُـم عجــِّل لِوَلـیڪَ الفـَرَج🍁
👌علت گرامی داشتن «هفته دفاع مقدس» چیست؟
۱. حدود ٢١٠ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!!!
۲. حدود ١٩۵ سال پیش و باز هم درزمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
۳. حدود ١۶٧ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!!!
۴. حدود ١۵٢ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شد!!!
۵. حدود ١۴٢ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
۶. حدود ١٠۴ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفتخیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومترمربع رسماً از ایران جدا شد!!!
۷. حدود ٨۶ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!!!
۸. حدود ۶٩ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!!!
۹. و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!!!
و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهنفروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یکسوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!!!
اما در زمان جمهوری اسلامی و پس از هشت سال دفاع مقدس، یک متر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم!
🔸یادوخاطره همه رزمندگان،ایثارگران،جانبازان وشهیدان هشت سال دفاع مقدس گرامی باد.
🌹 نثار ارواح طیبه شهدا صلوات...
📲 آدرس کانال_ عضو شوید 👇
https://eitaa.com/mohebbanallemmehfardis
27.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰رزمایش اقتدار خدمت با حضور دستگاه های خدمات رسان وبه مناسبت هفته دفاع مقدس و در روز آغاز هفته وحدت در شهرستان فردیس انجام شد.
🌹 نثار ارواح طیبه شهدا صلوات...
(ستاد یادواره شهدا و اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس شهرستان فردیس)
گروه فرهنگ دفاع مقدس
https://eitaa.com/joinchat/2573402506C3ae7b1aca0
معبر شهدا👇
@shohada_fardis
گروه خادمین مردمی شهدای فردیس👇
https://eitaa.com/joinchat/982450520Cda6879c7b0
🌷بسم رب الشهدا و الصدیقین🌷
💎 مراسم پرفیض زیارت عاشورا و جشن ولادت پیامبر اکرم (ص)و امام صادق (ع)
و
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس هفته دوم مهر ماه شهرستان فردیس
با فیض منبر:
شیخ سجاد روحانی
ونوای گرم :
حاج محسن نراقی
و کربلایی محرم رامشی
🗓 دوشنبه 10 مهر ماه ۱۴۰۲
🕰 همزمان با نماز جماعت مغرب و عشاء
🛑 ویژه برادران و خواهران برگزار میگردد
⬅️ فردیس، فلکه سوم،
انتهای خیابان ۱۱ شرقی قدیم،
🕌 حسینیه امام خمینی رضوان الله علیه
🚩 هیئت محبان الائمه علیهم السلام
رزمندگان فردیس
🌹 نثار ارواح طیبه شهدا صلوات...
📲 آدرس کانال_ عضو شوید 👇
https://eitaa.com/mohebbanallemmehfardis