eitaa logo
هیئت علمدارکربلاء
284 دنبال‌کننده
7.3هزار عکس
7.3هزار ویدیو
39 فایل
مفهوم بلند آفتابى عباس از گریه کودکان کبابى عباس از تشنگیت فرات دلخون گردید واللَّه که آبروى آبى عباس هیئت علمدارکربلاء @mohebinhazratabbas آیدی ادمین: rezanassramini1368
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 امام صادق علیه السلام فرمودند: 🌕 علماي شيعيان ما سد کننده راه نفوذ ابليس و هم دستانش هستند، که آن‏ها را از خروج بر ضعفاي شيعيان ما باز مي‏ دارند، و از اين‏که ابليس و پيروان ناصبي او بر اينان مسلّط شوند مانع مي ‏گردند، توجه کنيد که هر کس از شيعيان ما بر اين کار بپا ايستد يک ميليون بار بهتر است از کسي که با روميان و ترک و خزر [دشمنان عمده مسلمين در آن روز] به جهاد برخيزد، زيرا که اين از دين دوستان ما دفاع مي ‏کند و او از بدن‏هاي ايشان. 📚 مکیال المکارم ج ۲ ص ۳۳۰ ➖➖➖➖➖➖➖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواهش میکنیم مدیریت را بدید به سپاه به خاطر ناکارآمدی مسئولین دولتی در مدیریت اوضاع در سی‌سخت مردم از آیت‌الله رئیسی تقاضا می‌کنند که مدیریت را از هلال احمر بگیره بده به سپاه
آخرین خبرها از واردات واکسن کرونا به کشور ▪️واردات ۲۵۰ هزار دوز واکسن چینی «سینوفارم» وزیر بهداشت: 🔹۲۵۰ هزار دوز واکسن «سینوفارم» چین هفته آینده وارد کشور می‌شود که هفته آینده به گروه‌های آسیب‌پذیر دیگری تزریق شوند. 🔹واکسن آسترازنکا را از سبد کووکس در اواخر این ماه (فوریه) دریافت می‌کنیم؛ همچنین واکسن‌هایی از هند و کره جنوبی وارد کشور خواهیم کرد. 🔹مزیت واکسنی که با انتقال دانش فنی از کوبا تأمین خواهد شد این است که افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شده‌اند می‌توانند با یک دوز از این واکسن در مقابل بیماری ایمن شوند.
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ نخواهد شد، مذاکره نخواهیم کرد تحلیل دقیق رهبرانقلاب در اردیبهشت ۹۸: جنگ نخواهد شد، مذاکره نخواهیم کرد اینها استدلال پشت سرش هست، صِرف ادّعا نیست، صِرف گفتن و آرزو کردن و شعار دادن نیست. پ؛ن؛مذاکره نکردیم جنگ هم نشد ۱بهمن ۹۹ هم ترامپ رفت بایدن آمد و رسواییش برای جماعتی که میگفتن اگه مذاکره نکنیم با ترامپ جنگ میشه!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 چرا اسرائیل[جعلی] از رئیس جمهور شدن احمدی نژاد حمایت می‌کند؟؟ ♦️کاندیداتوری احمدی نژاد در انتخابات ۱۴۰۰ از نگاه رسانه های اسرائیلی[رژیم صهیونیستی] ‌ ♦️بدون تعصب ببینید 
اونایی هم که مدعی بودن ایشون میخواد دیوار کشی کنه به اسم عقلانیت خود ساخته مردم را رها و یه گوشه نشستن یه عدشون هم مثل تاجزاده،اقامیری از همین الان خبیثانه دارن باز حرف از پادگان و دیوار کشی میزنن!!! حالا فهمیدید اون حرفا یه مشت دروغ و تهمت بود ؟!یا باید ۸ سال دیگه یکی مانند روحانی حکومت کنه تا بفهمید؟
19.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛ببینید/ بزرگ ترین کلاهبرداری تاریخ به مبلغ ۶۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ 📌 افشاگری نایب رئیس مجلس از بزرگترین کلاهبرداری دولتی!/ عظیم ترین پرونده کلاهبرداری دولتی با سند سازی قانونی توسط سازمان خصوصی سازی اتفاق افتاده است.. 🔹به مردم گفته نشد که پرداخت 500 هزار تومان باقی مانده سهام، ارزش 7 میلیون تومان را دارد! فقط تعداد محدودی مطلع پرداخت کردند. 🔹همین سبد های پالایشی، همه پشتوانه سهام عدالت است و مال غیر است که فروخته می شود.
دستور رهبر انقلاب برای برگزاری ۱۰ رزمایش در دو ماه آخر دولت ترامپ 🔹رئیس ستاد نیروهای مسلح در دیدار آیت‌الله نوری‌همدانی: در ماه‌های پایانی دولت ترامپ به امر رهبر انقلاب، نیروهای مسلح نسبت به برگزاری ۱۰ رزمایش اقدام کردند و با وجود اینکه برنامه‌ریزی قبلی برای برگزاری این رزمایش‌ها وجود نداشت ولی شاهد بودیم که این رزمایش‌ها پس از ابلاغ با قدرت برگزار شدند.
اعضای مجلس خبرگان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‎کنند 🔹هشتمین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری طبق روال سالانه خود، دوشنبه ۴ اسفند برگزار خواهد شد و نمایندگان مجلس خبرگان رهبری فردا عصر در پایان این اجلاسیه با حضور در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب دیدار خواهند کرد. 🔹امسال این دیدار طبق ضوابط و آئین‌نامه‌های ستاد مقابله با کرونا و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در محل حسینیه امام خمینی برگزار خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حریرچی: اگر وضع فعلی ادامه داشته باشد کرونایی‎های خوزستان ۱۰ برابر می‎شود 🔹ویروس انگلیسی در ۱۲ روز خوزستان را به وضع فعلی کشاند. یک ماه پیش ۱۰۰ بستری در خوزستان داشتیم اما امروز ۱۱۰۰ بستری داریم. 🔹در برخی مناطق استفاده از ماسک نزدیک صفر شده بود! الان فقط ۵۰ درصد محدودیت‎های شهرهای قرمز در خوزستان رعایت می‎شود و این می‎تواند فاجعه ایجاد کند.
🌹امام على عليه السلام: خودپسندى، عقل را تباه مى كند. العُجبُ يُفسِدُ العَقلَ "غررالحكم حدیث 726"
🍃🌹━═━⊰🍃🌹🍃⊱━═━🌹🍃 ❤️ امام جواد (سلام الله علیه واله ) : ✔️قائم ما همان مَهدی ( علیه السلام ) است. ⇦ او كسی است كه در زمان غیبتش، واجب است انتظار كشیده شود و هنگامیكه ظهور كرد، اطاعتش كنند. او سومین فرزند از فرزندان من است. 🛑 قسم به آن خدایی كه محمد (صلوات الله علیه) را به نبوت مبعوث گردانید و ما را به امامت انتخاب نمود، اگر از عمر دنیا فقط یك روز باقی مانده باشد، خداوند آن روز را چنان طولانی گرداند تا اینكه قائم ما در آن روز خارج شده و ظهور نماید. ✔️ پس با ظهورش جهان را از عدل و داد پر كند، چنانكه از ظلم و ستم پر شده است. 📚 كمال الدين. ج۲. باب۳۶ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❣❣ 🍃🌹━═━⊰🍃🌹🍃⊱━═━🌹🍃