eitaa logo
『مُهجَة』
2.8هزار دنبال‌کننده
17.3هزار عکس
10.5هزار ویدیو
0 فایل
『•﷽•』 ∽∽∽ #تابع‌قوانین‌ایتا. بی‌پناه‌‌که‌شدی‌صدایش‌‌کن او‌حسین‌ِ‌وِترالمَوتوراست‌ میداندتک‌وتنها‌شدن‌‌یعنی‌‌چه‌.. درآغوشت‌می‌گیرد!💔 • ● امری🌱 @aghay_khodam
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب: مدیریت امریکا در قبال بدترین نوع مدیریت است. 🔸ما باید سعی کنیم بهترین مدیریت را برای عبور از حادثه کرونا اعمال کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: باید گرفتارها به ویروس در همان روزهای ابتدایی شناسایی و معالجه شوند.
⭕️ اینا رو ولش کن آقای خاتمی؛😒 🔺 ؟ اون چند میلیون شغلی که کاندیدای مورد حمایتون وعده داده بود چیشد؟ چیشد چیشد چیشد پیشرفت علمی چیشد سفره مردم چیشد؟ 🔻 جوون ها چیشد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽اهمیت ذکر،توسل و دعا 🔺همه این چیز‌ها ابزارن، کسی که جان می‌دهد خداست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در شب شهادت امام حسن عسگری (ع) روایت زیبایی در مورد ارزش مومن در روز قیامت را ببینید
سقط جنین ۳۲ برابر بیشتر از کرونا منجر به مرگ شده است! 🔹بر اساس آمار سازمان‌های جهانی، آمار مرگ و میر بر اثر عوامل مختلف از دی ماه ۹۸ تا نیمه اول مهر ماه سال جاری به‌صورت زیر است: 🔺در اثر کرونا: یک میلیون و ۴ هزار و ۵۰۶ نفر 🔺در اثر ایدز: یک میلیون و ۲۵۱ هزار و ۹۲۱ نفر 🔺در اثر مصرف الکل: یک میلیون و ۸۶۲ هزار و ۶۰۲ نفر 🔺در اثر سیگار کشیدن: ۳ میلیون و ۷۲۳ هزار و ۵۵۸ نفر 🔺در اثر سرطان: ۶ میلیون و ۱۱۶ هزار و ۲۹۴ نفر سقط جنین: ۳۲ میلیون و ۶۹۱ هزار و ۱۱۴ نفر 🔸این آمار جهانی در حالی است که براساس آمارهای وزارت بهداشت، سالانه بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار سقط جنین غیرقانونی در کشورمان انجام می‌شود یعنی در کشور روزانه ۱۰۰۰ جنین توسط والدین کشته می‌شوند! که تنها حدود ۱۰ مورد آن قانونی است!
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◀️ 💬 دکتر رجبی دوانی: گاهی بی بصیرتی و مقبولیت برخی در میان مردم ،شرایط و تصمیماتی را حتی بر (ص) و (ع) تحمیل کرد.
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 اصلاح‌طلبان و لیبرال‌هایی که امروز مشق ولایت‌مداری میکنند و از صحبت‌های رهبری سوءاستفاده سیاسی میکنند، زمانی که رئیس جمهور مردم را بزدل و بی‌شناسنامه خطاب میکرد، زبانشان به کام چسبیده بود 🔺 این‌ها تا جایی که سخنان رهبری به نفعشان باشد در موردش صحبت میکنند و الا اگر مانند ۲۰۳۰ و FATF و برجام باشد، قرار بر بایکوت و تحریف رهبری است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یک وقت مگس دنبال زخم می‌گردد، یک وقت پزشک 🎙 : 💬 بعضی‌ها می‌گویند که از زخم‌های موجود در سیستم، چیزی نگویید. چرا نگوییم؟ یک وقت مگس دنبال زخم می‌گردد و یک وقت طبیب و پزشک. اینها با هم فرق دارد. یکی دشمن نظام است و دنبال زخم می‌گردد که نمک بپاشد و دیگری می‌خواهد جای زخم را پیدا کند و آن را بهبود ببخشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مناظره یک فرد عادی با معاون اول بنفش! ♦️شما طرف کدامیک هستید؟
چیه شیطونا؟! تو دوران پربرکت من خوب دارید حال میکنید ها شنبه اول هفته افزایش کرونا بازگشت دلار به کانال 30 تومان، سکه نزدیک 15 تومن ریزش بورس زلزله دیگه چی میخوایید از این دنیا؟!