⚫️ آیتالله مصباح یزدی: گاهی رای به اصلح موجب رایآوری فرد مخالف اسلام میشود
◾️نسیم آنلاین نوشت: آیتالله مصباح یزدی گفت: گاه شرایط به گونهای است که نه تنها رأی به فرد اصلح موجب انتخاب وی نمیشود، بلکه موجب میشود کسی رأی آورد که با اسلام مخالف است در این صورت میتوان از اصلح دست کشید تا دفع مفسده کرد.
◾️آیت الله مصباح یزدی در دیدار با حجت الاسلام تقوی در پاسخ به بیانات وی مبنی بر ضرورت وحدت میان اصولگرایان اظهار داشت: همانطوری که توقع یکی بودن فتاوای همه مراجع در احکام شرعی بی جاست، توقع این که در مسائل اجتماعی نیز بین افراد وحدت نظر حقیقی حاصل شود، غیرواقع بینانه است، مخصوصا با توجه به این که در مسائل اجتماعی افراد با موضوعات سروکار دارند و نه فقط احکام؛ لذا اتحاد نظر در چنین مسائلی شبیه به محال است.
◾️اهم سخنان وی از این قرار است:
◾️هر چند در دنیا از نام دموکراسی و تبعیت از اکثریت عقلا استفاده می شود، اما در واقع، عوامل دیگری از جمله پول، تبلیغات و فریب کاری ها در تصمیمات موثر هستند، و کمتر کشوری وجود دارد که نظام سیاسی و حکومتی آن خواست واقعی مردم را اعمال کند، بلکه شعار مردم سالاری عنوان می شود، اما سرمایه سالاری و فریب سالاری حاکم است.
◾️ امام(ره) اختلافات بین جمهوری خواهان و دموکرات ها در آمریکا را ظاهری و صوری می دانست ولی عده ای این تفکر امام (ره) را نمی پسندیدند، اما با گذشت زمان، روز به روز به درستی تشخیص امام (ره) بیشتر پی می بریم.
◾️ این که با چند نفر جلساتی را برگزار کرده، تصمیم بگیریم، و بعد بخواهیم که همگان تابع ما شوند تا وحدت حاصل شود، این شیوه نه اصولگرائی است و نه مردم سالاری واقعی؛ نه با شیوه عقلا سازگاری دارد و نه با شرع، بلکه این از قبیل همان فریب کاری هایی است که دیگران انجام می دهند.
◾️ اما این که چند نفر در مجلسی خصوصی تصمیم بگیرند و بعد بگویند هر کس مخالفت کند، وحدت شکنی کرده است، نه روشی دینی است و نه عقلائی، بلکه نوعی فریب کاری است.
◾️در انتخابات مجلس خبرگان باید اصلح را انتخاب کنیم، و ملاک تشخیص فرد اصلح در این زمینه آن است که هم در فقاهت، هم از نظر تقوا و هم از جهت بینش سیاسی بهترین باشند. البته مردم یا باید خودشان متخصص باشند تا اصلح را تشخیص دهند، و یا به خبرگانی رجوع کنند که آن ها علما را می شناسند و می توانند اصلح را بشناسند و معرفی کنند.
◾️چنین شیوه ای در انتخابات مجلس کارساز نیست. چه بسا در انتخابات مجلس، برخی از مردم شناختشان نسبت به اصلح بیش از علما باشد، لذا اگر علمایی هم افرادی را به عنوان اصلح معرفی می کنند، شناختشان نسبت به آنها به نوعی با واسطه یا واسطه هایی است که نمی تواند برای فردی که خودش اصلح را بهتر تشخیص می دهد، حجت باشد.
◾️در انتخاباتی مانند انتخابات مجلس، سخن یک مرجع تقلید از آن جهت که مرجع است، در تشخیص اصلح حجیت ندارد، مگر این که نسبت به آن فرد شناخت کاملی داشته باشد، که در این صورت حجیت شناخت و رأی او ربطی به مقام مرجعیت و فقاهت او ندارد.
◾️درموردی که مرجع تقلید، خودش شخصا اصلح را بشناسد، سخن او از آن جهت که شناختش نسبت به اصلح بیشتر است، می تواند مقبول دیگران واقع شود، نه از آن جهت که مرجع تقلید است، و این که مخالفت با نظر وی مخالفت با مرجعیت تلقی شود، یا افراد مخالف متهم به وحدت شکنی شوند، حرف باطلی است.
◾️ گاه شرایط به گونه ای است که نه تنها رأی به فرد اصلح موجب انتخاب وی نمی شود، بلکه موجب می شود کسی رأی آورد که با اسلام مخالف است و انتخاب وی به ضرر اسلام است، که در این صورت می توان از اصلح دست کشید تا دفع مفسده کرد، که در واقع در این صورت عنوان ثانویه دفع افسد به فاسد حاکم است و ربطی به بحث اول ندارد.
◾️هیچ دلیلی وجود ندارد که اگر بنده تشخیص دادم یکی اصلح است، باید حتما زمینه رأی آوری هم داشته باشد، چرا که اگر چنین شرطی وجود داشت، سلمان و ابوذر نیز نباید از امیرالمؤمنین علیهالسلام پشتیبانی می کردند چون رأی نداشت!
◾️ گاهی باید فرد اصلح- ولو رأی آوری نداشته باشد - مطرح شود تا حد اقل مشخص شود هنوز بین مردم اعتقاد و ایمان به اسلام و انقلاب اسلامی وجود دارد. آیا خوب بود از میان کاندیداهای ریاست جمهوری هیچ کس حرفی از اسلام و انقلاب نزند و همه به فکر ارزانی اجناس و رفع تحریم ها باشند؟ آیا نباید از کسی که ولو رأی آوری ندارد، اما دغدغه انقلاب و اسلام را دارد، حمایت کرد؟
◾️ اگر اصل انقلاب باقی بماند، می توان چیز های دیگر را تدارک کرد، اما اگر انقلاب باقی نماند یا به انحراف کشیده شود، ثروت و رفع تحریم مشکلی را حل نمی کند.
#آدم_انتخاب_کنیم
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رأی به لیست واحد
استاد پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔱 #خاطرات_رضاخانی : از رضا "شصتتیر" تا "پهلوی"
شهرت شصتتیر مناسب شاه ایران نبود. به ثبت احوال مراجعه کردند تا نام پهلوی را برای شاه برگزینند. اما نام پهلوی متعلق به میرزا محمودخان پهلوی از نویسندگان معروف بود. میرزا محمود به اجبار از نام خانوادگیاش صرفنظر کرد.
چندسال بعد رضاخان از یک باستان شناس آلمانی معنی "پهلوی" را پرسیده بود!!!
🆔 @ofogh_tv
🔴 فوری| موج انصرافهای انتخاباتی به نفع سه کاندیدای جریان انقلابی در قم
🔷چندین نفر از کاندیداهای قم به نفع کاندیدهای مورد اتفاق جریان انقلاب آقایان علیرضا زاکانی، مجتبی ذوالنوری، احمد امیرابادی انصراف دادند
🔶این اقدام ایثارگرانه و مدبرانه آقایان محسن موحدی، ابوالفضل مراد بیاتی، محمدعلی رنج کشیده، دکتر وحید شاهآبادی، حسین صابری و جواد زمانی باعث یک انسجام قابل توجه در جریان انقلابی قم شده است.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
🔰 آقای دکتر #یامینپور عزیز، ماندن جنابعالی در عرصه رقابت انتخاباتی، نورامیدی در دل جوانان #انقلابی است برای مقابله با اشرافیت سیاسی. استقامت کنید.
❇️ #کاندیدای_انقلابی
❇️ #مجلس_قوی
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوری
🔴واکنش #ذوالنور به شبهه افکنی برخی که می گویند استیضاح رئیس جمهور خلاف نظر رهبری است
🔹استعفا یعنی فرار قهرمانانه و گناه را به تقصیر دیگران انداختن
🔸رئیس جمهور صداقت و شهامت عذرخواهی از مردم برای #وعده_های_توخالی خود ندارد
🔹 #استیضاح یعنی محاکمه و بازجویی رئیس جمهور توسط #نمایندگان_مردم
🌐صفحات رسمی حجت الاسلام ذوالنور⏬
🆔 ایتا http://eitaa.com/joinchat/2630483981C892d2c8b17
🆔سروش sapp.ir/zonnoor
🆔توییتر http://twitter.com/zonnoour
🆔اینستاگرام Instagram.com/zonnoour
🆔وب سایت https://zonnour.ir
🔺نماینده مردم شریف قم و رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی
🔺 #نامزد_یازدهمین_دوره_مجلس شورای اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ چند نکته انتخاباتی حداد عادل
🔺وحدت شرط لازم پیروزی در انتخابات است که میباید هم از سوی رأی دهندگان و هم از سوی نامزدهای انتخاباتی به دقت مراعات شود. از نامزدهایی که احساس میکنند حضور آنها در عرصۀ رقابت ممکن است باعث شکسته شدن رأی مردم و شکست در انتخابات شود خواهش میکنم همانطور که برای رضای خدا و با نیت خدمت به مردم، قدم در عرصۀ انتخابات نهادهاند برای رضای خدا نیز اعلام انصراف کنند و بدانند گاهی ثواب کنار رفتن از عرصۀ یک رقابت زیانبار کمتر از ثواب پیروزی و خدمت نیست.
🔺افرادی که در فرآیند انتخاب و معرفی نامزدها به مرحلۀ نهایی نرسیده و در فهرست شورای ائتلاف قرار نگرفتهاند، توجه داشته باشند که مجلس تنها میدان خدمت به انقلاب و کشور و مردم نیست و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی نیز در نظر دارد از توانائیها و ظرفیت همۀ آنان در آینده برای خدمت به کشور استفاده کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ⭕️ کدام نمایندگان مجلس اکنون نوکر و کُلفَت آمریکا و دشمنان ایران هستند؟
#لیست_وحدت
نیروهای ترکیه از یک مرکز نظامی در شمال سوریه عقبنشینی کردند
روسیا الیوم:
🔹منبعی در شمال سوریه از عقبنشینی نیروهای ترکیه از یک مرکز ایست و بازرسی واقع در شهرک «تل تمر» استان الحسکه خبر داد.
🔹نیروهای ترکیه قبل از عقبنشینی از این مرکز، آن را آتش زده و تخریب کردهاند.
🔹این دومین بار طی دو هفته است که نیروهای ارتش ترکیه از مراکز ایست و بازرسی که در شمال سوریه ایجاد کردهاند، عقبنشینی میکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وحدت چیست؟ خیانت کدام است؟
سردار سلیمانی پاسخ می دهد:
🔻در خط مقدم جنگ با دشمن نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند او دشمن نیست، دوست است.
🔻خوارج محصول ترویج همین نگاه بودند.
🔻اگر صاحب منصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی در مقابل دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شده اند.
🔻کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است.
🔻ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و سرد کردن، در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 میم مثل مُدرِّس؛
❇️ نماینده واقعی مردم در مجلس این ویژگی ها را دارد (بخش اول)
◽️ #ساده_زیست:
مدرس در زمان نمایندگی مجلس در تهران دو خانه برای اجاره یافته بود، یکی دو اتاقه با اجاره ماهی سی ریال و دیگری سه اتاقه با اجاره ماهی سیوپنج ریال به وی عرضه میکنند. مدرس منزل دو اتاقه را انتخاب میکند. از او سؤال میکنند آیا مبلغ پنج ریال صرفهجویی میکنی؟ جواب میدهد:🔻
"بلی، آنچه #استقلال و آزادی و عقیده را از بین میبرد، احتیاج است. من نمی خواهم محتاج کسی باشم.
باید برنامه زندگیم را طوری تنظیم کنم که محتاج به کسی نشوم و این زبان و تند و تیزم آزاد باشد."
◽️میلسپو، مستشار مالی امریکا در ایران در کتاب «کار امریکا در ایران» می نویسد:🔻
«مشخصترین چهره و رهبر روحانیون در مجلس، مدرس میباشد که اخیراً به عنوان نایب رییس اول مجلس، انتخاب شده است. شهرت مدرس، بیشتر در این است که برای پول ارزشی قائل نیست. او در خانه سادهای زندگی میکند که جز یک قالیچه، تعدادی کتاب و یک مسند، چیز دیگری در آن وجود ندارد. لباس روحانیون را میپوشد و مردی است فاضل. در ملاقات با او محال است کسی تحت تأثیر سادگی و هوش و قدرت رهبری او قرار نگیرد ...».
◽️ مخالفت شهید مدرس با افزایش حقوق نمایندگان مجلس:🔻
«گمان میکنم ما که آمدهایم اینجا، میگوییم وکیلیم؛
ولی نیستیم.
" #ولی" آن کسی است که آنچه خودش مستقلا صلاح میداند اجرا کند.
#وکیل این است که نظر موکلین را بداند.
بنده از تمام موکلین خودم که سی کرور باشند، یکی را نمیدانم که راضی باشد حقوقتان را ۳۰۰ تومان بکنیم.
چرا؟ برای آنکه ندارند... ندارند... فقیرند... بیچیزند».
@HawzahNews
◽️ به ایشان ایراد می گیرند که چرا عبای کرباسی (نوعی پارچه درشت بافت و سنگین) می پوشید و عبای بهتری استفاده نمی کنید. ایشان میگویند هر زمانی که #ایرانی عبای بهتری درست کرد، من از همان عبا استفاده می کنم.
◽️ ایشان دیدگاهی اقتصادی داشتند که باید پایبند به قدرت اقتصادی خودمان باشیم و به هیچ عنوان به بیگانگان وابسته نباشیم؛ این شهید بزرگوار لباس، کفش، عبا و عمامه اش از تولید داخل بود.
بیشتر بخوانید:👇
http://hawzahnews.com/news/886618
🔻میم مثل مُدرِّس؛
نماینده واقعی مردم در مجلس این ویژگی ها را دارد (بخش دوم)
◽️ #عدم_وابستگی مدرس به دستگاههای قدرت و ثروت او را به چنین جایگاهی رساند.
مدرس خود میگوید:
«من ده رییسالوزرا و چهل، پنجاه وزیر را دیدم و رد کردم، اگر هر کدام از اینها در مجلس مدعی شد که مدرس یک توقعاتی از من کرده است، آن شخص خیلی مرد است. یک کاغذ در هیچ کابینه ندارم. هیچ تقاضایی از کسی نکردهام».
◽️ یک روز وقتی که مدرّس از مجلس به خانه بازگشت، عدّهای از مردم به منزل مدرّس ریخته با سر و صدای زیاد گفتند:
«آقا! این چه لایحهای بود که امروز تصویب شد؟ خلاف مصلحت است».
مدرّس پاسخ داد:
«اگر بیست رأس اسب و الاغ و یک آدم را در مجلسی جمع کنند و از آنها بپرسند که ناهار چه میخورید، جواب چه میدهند؟
همه گفتند: «جو»
مدرّس گفت:
«آن یک نفر هم ناچار است سکوت کند. این وکلایی که شما انتخاب کردهاید، شعورشان همین است. بروید #آدم انتخاب کنید».
◽️ او در پیامی که درباره "مخالفت خود با طرح تغییر سلطنت از قاجار به پهلوی" توسط رحیمزاده صفوی برای احمدشاه در فرانسه میفرستد، به او یادآور میشود که این موضع در جهت حمایت از شاه قاجار نیست بلکه #استقلال و تمامیت ارضی کشور را در خطر میبیند و عنوان میدارد: «اگر هدف فقط تغییر شاه بود من هم به مبارزه نمیپرداختم».
◽️ سید عبدالباقی مدرس:
در دومین روز اقامت خود در خواف به آقا گفتم:
«نمیشد کاری کنید که از این زندان بیغوله رهایی یابید؟»
آقا فرمودند: «چرا خیلی هم آسان است. همین یک ماه پیش رضاخان به وسیله مأموران پیغام داده بود که من دخالت در سیاست نکنم و به عتبات بروم و آنجا ساکن شوم.
گفتم: به رضاخان بگویید مدرس گفت من وظیفه خود را دخالت در سیاست میدانم.
اینجا هم جای خوبی است و به من خوش میگذرد. تو را هم روزی انگلیسیها کنارت گذاشته و به جایی پرتاب میکنند.
اگر قدرت داشتی و توانستی، بیا همین جا (خواف).
هرچه باشد بهتر از تبعیدگاهها و زندانهای خارج از ایران است.
ولی من میدانم که من در وطنم به قتل میرسم و تو در #غربت، در سرزمین بیگانه خواهی مرد».
متنکامل:👇
hawzahnews.com/news/886621
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
🚨سخنگوی دولت اصلاحات:
🔻اصلاحطلبی برای مردم ارج و قربی ندارد. خواستههایی که اصلاحطلبان مطرح میکنند با اقشار مختلف همخوانی ندارد.
✍ چیز عجیبی نیست اقای سخنگو، اصلاحطلبی که با خوی اشرافی گری عجین شده معلوم است که خواستههایی مطابق همه اقشار جامعه ندارد.
💢ما نیز در #انتخابات به مانند شما که دردمان را نمیفهمید، رأی نمیدهیم.
#مجلس_قوی
#سرطان_اصلاحات
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
✅ خواندن این متن را از دست ندهید !
✍محمد عبدالهی
🔰روحانی در روزهای گذشته روحانی با تکرار ماجرای دیوارکشی برای بار چندم به دوقطبی سازی انتخاباتی روی آورد تا بلکه ازین طریق آراء سوخته جریان غربگرا را احیا کند.
🔰 به راستی چرا آقای روحانی اصرار بر ساختن دوقطبی های پر ابهام دارد؟
برای پاسخ به این چرایی دو مقدمه لازم است :
1️⃣واژه سازي و یا همان جنگ کلیدواژه ها، شیوه نوینی از ابعاد مبارزه نرم و نبرد رسانه ای است.
در این روش جریان ها یا شخصیت های سیاسی با «بمباران واژه ها»، درصدد تاثیرگذاری بر افکار عمومی و شکل دادن یک "دنیای فکری" متفاوت برای بخشی از توده های مردم هستند. یکی از مهمترین تکنیک های این راهبرد رسانه ای، تکنیک «دوقطبی سازی»است که به انگیزه ها و دلایل مختلفی دنبال می شود.
2️⃣قطب بندی هایی که بیان می شود، اغلب ساختگی و القایی هستند، بر اساس واقعیتهای جامعه شکل نگرفته اند و گاه حتی وجود خارجی ندارند. دوقطبی هایی چون:
قطب بندی و تقسیم جامعه و فعالان سیاسی به تندرو / میانه رو (طبیعتا میانه روی تعریف روشنی در شرع و جمهوری اسلامی دارد وچه بسا بر اساس تعریف این جریان ها حضرت امام را باید سرلیست فهرست افراطی ها بدانیم !)
تقسیم جامعه به اعتدالیون / افراطیون (و یا حتی تکفیری ها / عقلا! ) / تقسیم جامعه به موافقان و مخالفان تحریم (طبیعتا کسی موافق تحریم نیست)/ تقسیم جامعه به طرفداران جنگ با دنیا و طرفداران تعامل با دنیا (طبیعتا جنگ با دنیا طالبی ندارد) / تقسیم جامعه به طرفداران رابطه با امریکا و مخالفان آن!
🔰 اما هدف از دوقطبی سازی چیست و این تکنیک روانی چه فایده هایی دارد؟
1️⃣اول آن که ، برساختن دوقطبی های عامدانه، سبب می شود تا قطبی که طرف مدعی در آن قرار می گیرد، نسبت به رقیب، برتر باشد. این دوقطبی های کاذب با لحاظ نوعی «مهندسی هوشمندانه »به گونه ای طراحی می شوند که پیشاپیش کفه خودشان سنگین تر باشد.
به عنوان نمونه، واژه هایی همچون افراط گرایان، بی شناسنامه ها، جاهل ها، احساساتی ها و... که دولت و اصلاح طلبان برای منتقدان خود برساخته، همگی به این صورت طراحی شده اند که قطب دولت، رویایی و مطلوب و مطبوع و قطب مخالف، غیرمطلوب و دهشتناک و نامطبوع تصویر شود.
2️⃣گروه های سیاسی می توانند «ضعف اجتماعی و خلاء کارکردی » خود را پشت دوقطبی سازی ها و تقابل سازی ها پنهان کنند. تکنیک ایجاد «حواس پرتی جمعی » در این مرحله به کار گرفته می شود .
3️⃣ مدافعان و طراحان دو قطبی سازی، بیش از آنکه برنامه ای برای اداره کشور داشته باشند، بر رویکرد نفی و نقد قطب مقابل تأکید دارند و بنابراین، دولت ها با این سیاست، علاوه بر فرار از پاسخگویی به مطالبات اجتماعی واقعی، جبهه رقیب را به عنوان عامل ناکارآمدی، عنصر سنگانداز و اخلالگر معرفی می کنند تا از خود رفع اتهام کنند.
4️⃣آنها در سایه غیریت سازی، می توانند در یک زمان واحد ، هم نقش حاکم و هم نقش اپوزیسیون را در نظام بازی کنند و عملا قصور و تقصیرهای خود را بر دوش مخالفان خود بیندازند. این موضوع، زمانی خطرناک تر می شود که دولتها در مقاطع تعیین کننده ای مثل انتخابات، گرایش های رادیکال تر و انتقادی تری از خود بروز داده و به ضد خود بدل می شوند. دقیقا از همین روست که اغلب دولت ها در سال های پایانی مسئولیت خود، ناگهان تغییر رویه داده و از آرمان ها و وعده های اولیه خود فاصله می گیرند. موضوعی که گاه تحت عنوان "عملگرایی" و حتی "عاقل شدن" تعبیر می شود، حال آنکه چیزی جز نوعی جرزنی سیاسی و فرار از مسئولیت و پاسخگویی، نیست. آنها در حقیقت، با فرافکنی و بر هم زدن قواعد بازی، تلاش می کنند مطالبات عمومی از خود را به سایر ارکان حاکمیت منتقل کنند تا خود را در منظر افکار عمومی، تطهیر نمایند.
5️⃣در فضاي دوقطبي مردم نمي توانند به راحتي تصميمات سیاسی درستی بگيرند، ضمن آنکه گنجاندن مشرب های مختلف فکری و سیاسی در دو قالب تنگ و نارسای سیاسی، آنها را دلزده و از حضور درعرصه سياسي كشور دور مي كند.
⭕️طبق نظر سنجی اخیر دانشگاه تهران، 40 درصد از افرادی که اعلام کردند رای نمی دهند، گفته اند در صورتی که در انتخابات شرکت کنند، به اصلاح طلبان رای خواهند داد. روحانی و اصلاح طلبان دقیقا با هدف احیای این آراء است که به دوقطبی سازی روی آورده اند.