⚫️ انتقاد ولی داداشی، نماینده آستارا از نحوه عملکرد روحانی:
◼️ جان مردم برای آقای رئیس جمهور مهم نیست
🔷 قدرت وزیر بهداشت محدود است
🔸 با توجه به مشکلات معیشتی که مردم دارند، چگونه در خانه بمانند؟
◾️کارگری که اگر دو روز سر کار نرود به نان شب محتاج است چگونه از خانه بیرون نیاید؟
🔺رئیسجمهور هیچ انگیزهای برای پیگیری این معضل ندارد و با مردم قایم باشک بازی میکند
⚡️آژانس حق مطالبه اجرای پروتکل الحاقی از ایران را ندارد
🔹رافائل گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی اخیرا در اظهاراتی خواهان اعطای دسترسی از طرف ایران به مراکز دلخواه این نهاد برای بازرسی شده و گفته است: "مطالبه ما از ایران در چارچوب وظایف آژانس وفق پروتکل الحاقی است".
این جمله آقای گروسی خود سندی است دال بر اینکه ایران الزامی به اعطای دسترسی به مراکز مد نظر آژانس برای بازرسی ندارد. چه، ایران پروتکل الحاقی را تصویب نکرده که به استناد آن ملزم به همکاری با آژانس باشد؛ بلکه صرفا در چارچوب برجام، تاکنون این پروتکل را به صورت داوطلبانه بدون تصویب اجرا کرده و دسترسیهای گسترده و بیسابقهای برای بازدید و بازرسی نیز داده است. اما حال که اطراف توافق، با تصمیمی سیاسی به تعهدات خود عمل نمیکنند، ایران نیز متقابلا میتواند با تصمیم سیاسی اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و اعطای دسترسی بازرسی را متوقف نماید و این مسئله به هیچ وجه ارتباطی به آژانس ندارد. به عبارت دیگر، مفاد مربوط به اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی در برجام، برای آژانس حقی ایجاد نکرده که اینک آقای گروسی بخواهد آن را مطالبه کند.
🔸البته اینکه امروز آژانس با سیاسیکاری محض و به ناحق در موضع مطالبه یک اقدام داوطلبانه ایران قرار گرفته، ناشی از اهمالکاری و سادهاندیشی تیم مذاکرهکننده ایرانی در توافق برجام است. خاطرم هست پیش از امضای برجام به یکی از اعضای مذاکره کننده پیام داده و هشدار دادم که آژانس نباید ناظر بر تعهدات هستهای ایران در برجام باشد. چرا که معتقد بودم این تعهدات هیچ ارتباطی به روابط ایران و آژانس ندارد و قرار دادن آژانس به عنوان ناظر، بار خواهد داشت. در آن پیام به عضو مذاکره کننده نوشته بودم: "آژانس نباید ناظر بر حسن اجرای توافق باشد... برای نظارت بر حسن اجرای تعهدات اطراف توافق، یک کمیته متشکل از نمایندگان همه اعضا از جمله ایران تشکیل شود. از آژانس هم میشود برای این کمیته نظارت، نظر مشورتی گرفت که گزارشهای مربوط به توافق را بدون اعتبار حقوقی و رسمی و صرفا به عنوان مشورت برای تائید به کمیته بدهد. یک دبیرخانه هم از سوی این کمیته باید ناظر بر اجرای لغو تحریمها باشد."
▫️متاسفانه به این مشورت دلسوزانه و خصوصی وقعی نهاده نشد و امروز، آژانس در مقام مدعی، تعهدات داوطلبانه ایران در یک توافق سیاسی با چند کشور را که در ازای لغو تحریمها داده شده بود، مطالبه حقوقی میکند! البته که امروز باید با قدرت در برابر سیاسیکاری گروسی ایستاد، اما امیدواریم این تجارب انباشت شود و آیندگان خطاهای گذشته را مرتکب نشوند.
🖌#سید_یاسر_جبرائیلی
🔴 دکتر نیکزاد با تشکیل گروهی از مردم اردبیل به تهیه و توزیع اقلام بهداشتی می پردازد
🔺علی نیکزاد (منتخب اول مردم اردبیل در مجلس یازدهم) به کمک خیرین، نسبت به تهیه و تامین سه هزار لیتر مواد ضد عفونی کننده به همراه ۲۰ هزار جفت دستکش یک بار مصرف اقدام نموده و از امروز این اقلام به صورت بسته های بهداشتی در بخشی ازمناطق و روستاهای محروم توزیع میشود.
🔺منتخبین مردمی مجلس یازدهم و افراد موثر شهرها خودشان دست به کار شوند و زیر نظر متخصصین، شروع به اقدام های عملیاتی علیه کرونا کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیکه سنگین عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در حضور نماینده دولت به روحانی!
موسوی لارگانی: تنها کسی که به هشتگ #در_خانه_بمانیم عمل کرد رئیس جمهور بود! بقیه عمل نکردن!
🔴افغانستان هر روز درگیری!
افغانستان هر روز فرار مردمش!
افغانستان دو حکومت در یک سرزمین!
حالا هم افغانستان دو رییسجمهور در یک زمان!
این نتیجه نزدیک به دو دهه حضور آمریکاست!
این همان دموکراسی آمریکایی برای افغانهاست!
این همان چیزی است که خوابش را برای ما هم دیده بودند...
⚫️ افزایش قربانیان الکل تقلبی در خوزستان به ۳۶ نفر
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز:
🔹متاسفانه تا صبح امروز ۳۶ نفر قربانی مشروبات تقلبی الکلی در خوزستان شدند.
🔹در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۰ مورد مسمومیت جدید با مشروبات الکی تقلبی به مراکز درمانی استان مراجعه کرده که ۹۵ درصد این موارد در اهواز بوده است.
زینب کبری یک نمونهی برجستهی تاریخ است که عظمت حضور یک زن را در یکی از مهمترین مسائل تاریخ نشان میدهد. اینکه گفته میشود در عاشورا، در حادثهی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - که واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزی، حضرت زینب بود؛ والّا خون در کربلا تمام شد.
حادثهی نظامی با شکست ظاهری نیروهای حق در عرصهی عاشورا به پایان رسید؛ اما آن چیزی که موجب شد این شکست نظامیِ ظاهری، تبدیل به یک پیروزی قطعیِ دائمی شود، عبارت بود از منش زینب کبری؛ نقشی که حضرت زینب بر عهده گرفت؛ این خیلی چیز مهمی است. این حادثه نشان داد که زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد. قرآن هم در موارد متعددی به این نکته ناطق است؛ لیکن این مربوط به تاریخ نزدیک است، مربوط به امم گذشته نیست؛ یک حادثهی زنده و ملموس است که انسان زینب کبری را مشاهده میکند که با یک عظمت خیرهکننده و درخشندهای در عرصه ظاهر میشود؛ کاری میکند که دشمنی که به حسب ظاهر در کارزار نظامی پیروز شده است و مخالفین خود را قلع و قمع کرده است و بر تخت پیروزی تکیه زده است، در مقر قدرت خود، در کاخ ریاست خود، تحقیر و ذلیل شود؛ داغ ننگ ابدی را به پیشانی او میزند و پیروزی او را تبدیل میکند به یک شکست؛ این کارِ زینب کبری است. زینب (سلام اللَّه علیها) نشان داد که میتوان حجب و عفاف زنانه را تبدیل کرد به عزت مجاهدانه، به یک جهاد بزرگ.
💥 اگر انسان به مقامِ مشاهدۀ حکمت و زیباییِ صنع الهی رسید، ابتلائات را به پای خدا نمینویسد؛
همچون حضرت زینب(س) که میفرماید: من در این ابتلا جز زیبایی ندیدم.
💠 استاد سیدمحمّدمهدی میرباقری:
"کار شیطان این است که انسان را (در ابتلائات و فتنهها،) به خدا و اولیای خدا بدبین کند.
اگر در سختیها و فتنههایی که پیش میآید، دچار غفلت شویم، بدیها را به خدا نسبت خواهیم داد؛ ولی انسانی که خدا را تسبیح میکند هیچچیزی نمیتواند او را از تسبیح زیبایی صنع خدا جدا کند.
کار شیطان این است که انسان را در سختیها با خدا و اولیای خدا، دشمن میکند؛ مثلاً حتی انسان ممکن است بر اثر گناه خود به ابتلایی دچار شود؛ ولی متأسفانه برخی به خدا بدبین میشوند.
اگر انسان این مسئله را دریابد، در اوج سختیها غرق در تسبیح و حمد خدا میشود و جز زیبایی چیزی نمیبیند. انسانی که در محضر حضرت حق است چه کمبودی به بیرون دارد که بخواهد این کسری را از بیرون جبران کند.
اگر انسان به مقام مشاهده حکمت و زیبایی صنع الهی رسید، ابتلائات را به پای خدا نمینویسد؛ همچون حضرت زینب(س) بیان میکند که من در این ابتلا هیچچیز جز زیبایی ندیدم".
"اينکه حضرت میفرمایند «مَا رَأَيْتُ إِلَّا جَمِيلا»، معنیاش اين نيست که در کار شمر هم جمال میديدم؛ خیر! بلکه کار شمر، زشت و مستحق لعن و طعن است.
خداي متعال ولي و سرپرست سيدالشهدا(ع) است، «وَ مَنْ أَوْفى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّه». اگر سيدالشهدا(ع) وفاي به عهد ميکنند اين وفاي به عهد سيدالشهدا(ع)، ذيل لطف خداست، اگر خدا لطفش را بردارد سيدالشهدا(ع) نميتواند وفای به عهد کند.
اگر سيدالشهدا(ع) در گودي قتلگاه ميگويند «يَا غِيَاثَ الْمُسْتَغِيثِين»، چون در همين بندگي، احتياج به امداد دارند؛ اگر خدا امدادشان نکند نميتوانند زيبا بندگی کنند، همين زيبايی بندگی سيدالشهدا(ع)، لطف خداست.
هم کار سيدالشهدا(ع) و جمال بندگی آن حضرت به لطف خدا برمیگردد و هم عنايتی که خدا به سيدالشهدا(ع) میکند، آن هم خيلی زيبا است.
درهرصورت، هم لطف و امدادي که ميکنند و هم جزا و مزدي که میدهند _ که مزدش هم مقامات خودشان و مقام شفاعت و مقام محمود است _ [زیباست]. بنابراين، آنچه که جمال دارد، کار خدا است [نه کار جنایتکاران و ملعونین]».
🆔️ @ofogh_tv