فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیکه سنگین عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در حضور نماینده دولت به روحانی!
موسوی لارگانی: تنها کسی که به هشتگ #در_خانه_بمانیم عمل کرد رئیس جمهور بود! بقیه عمل نکردن!
🔴افغانستان هر روز درگیری!
افغانستان هر روز فرار مردمش!
افغانستان دو حکومت در یک سرزمین!
حالا هم افغانستان دو رییسجمهور در یک زمان!
این نتیجه نزدیک به دو دهه حضور آمریکاست!
این همان دموکراسی آمریکایی برای افغانهاست!
این همان چیزی است که خوابش را برای ما هم دیده بودند...
⚫️ افزایش قربانیان الکل تقلبی در خوزستان به ۳۶ نفر
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز:
🔹متاسفانه تا صبح امروز ۳۶ نفر قربانی مشروبات تقلبی الکلی در خوزستان شدند.
🔹در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۰ مورد مسمومیت جدید با مشروبات الکی تقلبی به مراکز درمانی استان مراجعه کرده که ۹۵ درصد این موارد در اهواز بوده است.
زینب کبری یک نمونهی برجستهی تاریخ است که عظمت حضور یک زن را در یکی از مهمترین مسائل تاریخ نشان میدهد. اینکه گفته میشود در عاشورا، در حادثهی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - که واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزی، حضرت زینب بود؛ والّا خون در کربلا تمام شد.
حادثهی نظامی با شکست ظاهری نیروهای حق در عرصهی عاشورا به پایان رسید؛ اما آن چیزی که موجب شد این شکست نظامیِ ظاهری، تبدیل به یک پیروزی قطعیِ دائمی شود، عبارت بود از منش زینب کبری؛ نقشی که حضرت زینب بر عهده گرفت؛ این خیلی چیز مهمی است. این حادثه نشان داد که زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد. قرآن هم در موارد متعددی به این نکته ناطق است؛ لیکن این مربوط به تاریخ نزدیک است، مربوط به امم گذشته نیست؛ یک حادثهی زنده و ملموس است که انسان زینب کبری را مشاهده میکند که با یک عظمت خیرهکننده و درخشندهای در عرصه ظاهر میشود؛ کاری میکند که دشمنی که به حسب ظاهر در کارزار نظامی پیروز شده است و مخالفین خود را قلع و قمع کرده است و بر تخت پیروزی تکیه زده است، در مقر قدرت خود، در کاخ ریاست خود، تحقیر و ذلیل شود؛ داغ ننگ ابدی را به پیشانی او میزند و پیروزی او را تبدیل میکند به یک شکست؛ این کارِ زینب کبری است. زینب (سلام اللَّه علیها) نشان داد که میتوان حجب و عفاف زنانه را تبدیل کرد به عزت مجاهدانه، به یک جهاد بزرگ.
💥 اگر انسان به مقامِ مشاهدۀ حکمت و زیباییِ صنع الهی رسید، ابتلائات را به پای خدا نمینویسد؛
همچون حضرت زینب(س) که میفرماید: من در این ابتلا جز زیبایی ندیدم.
💠 استاد سیدمحمّدمهدی میرباقری:
"کار شیطان این است که انسان را (در ابتلائات و فتنهها،) به خدا و اولیای خدا بدبین کند.
اگر در سختیها و فتنههایی که پیش میآید، دچار غفلت شویم، بدیها را به خدا نسبت خواهیم داد؛ ولی انسانی که خدا را تسبیح میکند هیچچیزی نمیتواند او را از تسبیح زیبایی صنع خدا جدا کند.
کار شیطان این است که انسان را در سختیها با خدا و اولیای خدا، دشمن میکند؛ مثلاً حتی انسان ممکن است بر اثر گناه خود به ابتلایی دچار شود؛ ولی متأسفانه برخی به خدا بدبین میشوند.
اگر انسان این مسئله را دریابد، در اوج سختیها غرق در تسبیح و حمد خدا میشود و جز زیبایی چیزی نمیبیند. انسانی که در محضر حضرت حق است چه کمبودی به بیرون دارد که بخواهد این کسری را از بیرون جبران کند.
اگر انسان به مقام مشاهده حکمت و زیبایی صنع الهی رسید، ابتلائات را به پای خدا نمینویسد؛ همچون حضرت زینب(س) بیان میکند که من در این ابتلا هیچچیز جز زیبایی ندیدم".
"اينکه حضرت میفرمایند «مَا رَأَيْتُ إِلَّا جَمِيلا»، معنیاش اين نيست که در کار شمر هم جمال میديدم؛ خیر! بلکه کار شمر، زشت و مستحق لعن و طعن است.
خداي متعال ولي و سرپرست سيدالشهدا(ع) است، «وَ مَنْ أَوْفى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّه». اگر سيدالشهدا(ع) وفاي به عهد ميکنند اين وفاي به عهد سيدالشهدا(ع)، ذيل لطف خداست، اگر خدا لطفش را بردارد سيدالشهدا(ع) نميتواند وفای به عهد کند.
اگر سيدالشهدا(ع) در گودي قتلگاه ميگويند «يَا غِيَاثَ الْمُسْتَغِيثِين»، چون در همين بندگي، احتياج به امداد دارند؛ اگر خدا امدادشان نکند نميتوانند زيبا بندگی کنند، همين زيبايی بندگی سيدالشهدا(ع)، لطف خداست.
هم کار سيدالشهدا(ع) و جمال بندگی آن حضرت به لطف خدا برمیگردد و هم عنايتی که خدا به سيدالشهدا(ع) میکند، آن هم خيلی زيبا است.
درهرصورت، هم لطف و امدادي که ميکنند و هم جزا و مزدي که میدهند _ که مزدش هم مقامات خودشان و مقام شفاعت و مقام محمود است _ [زیباست]. بنابراين، آنچه که جمال دارد، کار خدا است [نه کار جنایتکاران و ملعونین]».
🆔️ @ofogh_tv
🌀امام(ره): اگر اهل دنیا هستیم، دنیای ما هم به اسلام بستگی دارد
🌀 غربیها که اسلام ندارند، مگر دنیایشان آباد نشد؟
🔻 دین تنها عامل آبادانی دنیا
🔹 امام(ره) میفرمود: «ما اگر در فكر خودمان هم هستيم، اگر فكر منافع خودمان هم هستيم، بايد فكر اسلام باشيم كه اسلام منافع ما را تأمين مىكند...اگر اهل دنيا هستيم، دنياى ما هم به اسلام بستگى دارد.» (صحیفه امام/ج۱۹ / ص۹)
🔹 خیلی از مردم، باورشان این است که دین خوب است، دین لازم است، دین یک کمکهایی به ما میکند، اما پذیرش اینکه «اسلام دنیای ما را آباد میکند و با چیزی غیر از برنامۀ دین، نمیشود دنیا را آباد کرد» برایشان سخت است.
🔹 در اینجا معمولاً این شبهه مطرح میشود: «مگر غربیها که اسلام ندارند پیشرفت نکردهاند؟» در پاسخ به این شبهه، بهطور خلاصه، سه جواب میشود مطرح کرد:
🔹 یکی اینکه پیشرفت آنها جز با جنایت و غارت ملتهای دیگر نبوده است. دوم اینکه پیشرفت آنها ناقص بوده و صدمات جدی به حیات بشری زدهاند. سوم اینکه اصلاً پیشرفت آنها مورد قبول و رضایت خود مردم مغربزمین هم نیست، نمونهاش تظاهرات یکسالۀ مردم فرانسه است. مردم جاهای دیگر چرا تظاهرات نمیکنند؟ برای اینکه نظام و الگوی جایگزینی سراغ ندارند و الا دولتهایشان را ساقط خواهند کرد.
🔹 آیتالله بهجت(ره) فرمود: «واقعاً بیانصافی است که کسی متوجه نشود دولتهای مهمّ دنیا حتی دنیاداری را هم بلد نیستند.» (در محضر بهجت/ ج۳/ ص۴۰)
🔹 ممکن است شما نمونههایی ببینید از دنیای بهبود یافتۀ آنها یا رفاه نسبی و... اما سرجمع و در مجموع نمیتوان گفت که دنیای آنها بهخوبی اداره میشود. ضمن اینکه همین مقداری که به دنیای خودشان بهبود بخشیدهاند ناشی از ظلم و دزدی و غارت دیگران بوده است.
🔹 درحالیکه ما بعد از انقلاب با پیروی از مکتب امام(ره) و اسلام ناب، همین پیشرفتی که-در خیلی از زمینهها- پیدا کردهایم، بدون غارتکردنِ حتی یک روستا از کشورهای همسایه بوده است. تازه این پیشرفتهای ما با وجود دشمنیهای فراوان و ظلمهایی است که به ما شده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩مرقد امام(ره)- ۹۸.۱۱.۱۷
👈🏼متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6000
⭕️ افغانستان؛ یک اقلیم و چند پادشاه...
🔹محمداشرف غنی و عبدالله عبدالله امروز به طور جداگانه و همزمان در کاخ ریاست جمهوری و کاخ سپیدار مراسم تحلیف ریاستجمهوری را انجام دادند. و عملا #افغانستان با دخالت #آمریکا به دوره پساخروج شوروی و قدرتهای متکثر که بستر رشد #تروریسم است، برگشت....
🔸افغانستان درحالی ازسال ۱۹۴۵ قربانی جغرافیای سیاسی خود و سوءاستفاده ابرقدرتها از تکثر اجتماعی قومی و مذهبی است که در این مؤلفهها با #ایران تشابه دارد و راهبرد جدی #غرب برای شکلدهی جریان هوادار خود جهت در دست گرفتن گلوگاههای #اقتصادی، استفاده از همین ژئوپلیتیک بوده است....
🔹مراجعه به تاریخ سیاسی کشور پس از #انقلاب_اسلامی که منجر به تغییر رژیم وابسته به #آمریکا و به تبع آن خروج ایران از دسته کشورهای همسو در سیاست خارجی این کشور گردید، نشان میدهد از همان زمان با تقویت گروهکهای جدایی طلب تا تشدید اختلافات قومی و مذهبی، چنین هدفی دنبال شده است...
🔸این راهبرد البته در برهههای مختلف ازقبیل وقایع کوی دانشگاه، فتنه ۸۸ و تقویت گروههای تروریستی تا اقدامات اخیری چون ترور سردار #قاسم_سلیمانی و ساختن فراواقعیت #کرونا در جامعه با مرکزیت شهر قم در کنار زمین گذاشتن بسیاری از امور کشور توسط جریان #غربگرا در این راستا صورت گرفته است.
🔹اما آنچه تاکنون مانع موفقیت غرب به رهبری آمریکا در مقابل نظام جمهوری اسلامی ایران گردیده؛ همبستگی سیاسی #مردم با #ولایت_فقیه به عنوان حافظ اصلی جمهوریت و اسلامیت کشور میباشد که غرب از درک حقیقت این میراث گرانبهای امام راحل عاجز مانده است....
💬 علی خضریان
➕ البته کاش کسانی که همین چند وقت پیش سعی کردند که با کنایه زدن به انتخابات افغانستان، تیکه پراکنی کنند و بخاطر اهداف سیاسیشان، سازوکار انتخابات در کشور خودمان را زیر سوال ببرند امروز دقت کنند که دموکراسی بغیر از صندوق رای و فرآیند ظاهریِ آن، زمینههای فرهنگی و اجتماعی نیز لازم دارد!!