☘☘
معلم سر كلاس به يكي از شاگردان گفت درس چوپان دروغگو را بخوان.
بچه زد زير گريه و گفت: نمي توانم آقا معلم!
معلم پرسيد: چرا؟
بچه پاسخ داد: آقا! پدرم اين صفحه را از كتابم پاره كرده.
معلم بر آشفت و جويا شد: به چه دليل؟
پسره با لحني لرزان گفت: آقا معلم!
پدرم چوپان است. از خواندن اين درس سخت خشمگين شد و رو به من گفت:
من و پدرم و پدربزرگم و بسياري از پيامبران، چوپان بوديم و هيچ پيامبري دروغگو نبوده است.
اما يک نفر در ده ما پيدا شد و گفت به من راي بدهيد تا براي شما مدرسه بسازم، خانه بهداشت درست كنم، به روستا جاده كشي كنم و برای فرزندانتان شغل ايجاد كنم.
ما هم باور كرديم و به او راي داديم و آقا شد نماينده مجلس و به هيچيک از حرف هايش هم عمل نكرد و جواب سلاممان را هم نمي دهد.
به معلمت بگو اين صفحه را پاره كردم تا به جاي چوپان درغگو، درس جديد:
"نماينده ی دروغگو " را تدريس كند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری وحید یامینپور از ریخت پاش صداوسیما
محمدرضا گلزار برای اجرای هر قسمت از "برنده باش" ، ۸۰ میلیون تومان دستمزد میگرفت!
⭕️ عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور در واکنش به اظهارات دولتمردان به گزارش تفریغ بودجه 97 بیانیهای خطاب به ملت شریف ایران اسلامی صادر کرد.
متن بیانیه به شرح ذیل است:
ملّت شریف ایران اسلامی
🔻باسلام و آرزوی تندرستی؛ پیرو قرائت گزارش تفریغ بودجه سال 1397 در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران، بر اساس اطلاعات نادرست ارائه شده به ایشان مطالبی در نقد و ردّ محتوای گزارش این دیوان در بخش حسابرسی عملکرد ارز تخصیصی 4200 تومانی برای واردات کالاهای اساسی و غیراساسی بیان نمودند.
🔻به دنبال آن برخی از اعضای کابینه و بویژه مسئولین بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه نیز با انتشار اخبار و بیانیههای بیبنیان، به تشویش اذهان عمومی پرداختند. تیتر خودساخته و هدفمند " گمشدن دلارها " را جعل کردند و سپس آن را 100% غلط شمردند! توپخانه رسانهای دولتیان هم همچنان در حال بمباران افکار عمومی است.
🔻لذا در راستای صیانت از بیتالمال و حفظ کیان دستگاههای نظارتی که ملجاء مردم بهعنوان صاحبان اصلی بیتالمال است، بیش از این سکوت و نجابت حرفهای را جایز نمیداند و جهت تنویر افکار عمومی، مواردی را به استحضار میرساند:
1- گزارشهای حسابرسی همه ساله بر اساس عملکرد، مدارک و مستندات دستگاههای اجرایی توسط حسابرسان خبره تهیّه و در یک فرآیند شش مرحلهای در تعامل با مسئولان ذیربط کنترل و بازبینی میشود. بدیهی است، در صورتی گزارش تفریغ بودجه کلّ کشور به مجلس شورای اسلامی تقدیم و به اطلاع عموم مردم میرسد که بدواً اطمینان صددرصدی از صحّت محتوای آن حاصل و به تصویب هیئت عمومی دیوان محاسبات؛ متشکل از 12 مستشار، دادستان و رئیسکل رسیده باشد.
2- در گـزارش این دیوان و خلاصه قرائت شده در صحن علنی مجلس، هیچگونه اشارهای به " گم شدن حتی یک دلار" نشده است. بلکه آنچه به صراحت آمده است، عدم انجام تعهّدات اشخاص حقیقی و حقوقی گیرنده ارز، مجموعاً به مبلغ 4/8 میلیارد دلار تا تاریخ 12/9/1398 مبنی بر وارادات کالا میباشد. دستگاههای ذیربط براساس گزارش تفصیلی دیوان محاسبات، نام و نشان اشخاص فوقالذکر را بهخوبی میدانند و باید وظایف قانونی خود را در راستای انجام تعهّدات و استیفای حقوق بیتالمال بعمل آورند.
3- مراتب به صورت خاص و خیلی محرمانه طی نامه مورّخ 4/12/1398 به تفصیل و با جزئیات به رئیسجمهور محترم منعکس شد و جناب ایشان نیز در تاریخ 14/12/1398 خطاب به بانک مرکزی با تأکید بر این مهم، دستور بررسی صادر فرمودند. رونوشت دستور مذکور نیز به این دیوان واصل شد. چگونه است که؛ رئیس جمهور محترم و سایر مسئولین ذیربط، تا زمان قرائت گزارش تفریغ در 26/1/1399 هیچگونه خدشه یا تردیدی به صحّت و دقّت محتوا یا ارقام این گزارش وارد نکردند، ولی به محض اطلاعرسانی عمومی، ادعا نمودند که همه چیز صددرصد غلط است؟!
4- با توجّه به مطرح بودن این پرونده در دادسرا و هیئتهای مستشاری دیوان محاسبات و مرجع محترم قضائی، توصیه میشود؛ مسئولان دستگاههای مذکور و سایر دستگاههای اجرایی مرتبط، بجای صدور بیحاصل بیانیه و مصاحبههای مکرر، پس از مطالعه دقیق گزارش تفریغ بودجه و مستندات آن آمادگی لازم را به منظور دفاع در مراجع مذکور داشته باشند.
در پایان؛ همچنان با تأکید بر حفظ استقلال و رسالت حرفهای خود، بر حمایت از مدیران پاکدست و پرتلاش کشور عزیزمان و ایفای رسالتی که در اصل 55 قانون اساسی آمده است و همواره از تأکیدات رهبر معظّم انقلاب میباشد، دلسوزان ایران اسلامی و کارکنان شریف و خدوم دیوان محاسبات با تحمّل ناملایمات و نامهربانیهای اخیر، انتظار دارند؛ رئیسجمهور محترم به عنوان مسئول اجرای قانون اساسی، دستور لازم مبنی بر احقاق حقوق بیتالمال و پاسخگویی مسئولین ذیمدخل صادر فرمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳 4 میلیون کرونایی در ترکیه!
▪️احمد داود اوغلو نخست وزیر سابق ترکیه:در دولت اردوغان چیزی به نام خرد جمعی نیست/احتمالا 4 میلیون مبتلا داریم...!
▪️پ؛!اصلا چهار میلیون به کنار!یادتونه یه عده در کشور چطور از سیستم درمانی ترکیه تعریف میکردن و میگفتن ترکیه هیچمبتلایی نداره!!! و میزدن تو سر کشور خودمون!!حالا ترکیه الان تو جدول رفته بالای ایران !وزیر بهداشت دروغگوی ترکیه الان کجاست؟!تعریف کننده گان از سیستم ترکیه کجا هستند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛چرا فرقه ضاله بهاییت سرطان است؟
🎥🔺سردار جلالی:
شبکه هنرمندان ایرانی بهایی کشور در حال پروژه سرقت ژنوم ایرانیان بودند!
🔳 رئیس پدافند غیرعامل کشور در برنامه زنده شبکه ۴ سیما گفت گروهی از هنرمندان ایرانی بهایی خارج از کشور در قالب پروژه ژنوم ایرانیان دنبال سرقت اطلاعات مهم ژنتیکی ایرانیها بودند!
پرسش هایی جدید درباره کفاره روزه و پاسخ هایی از مقام معظم رهبری
کسانی که به دلایل مختلفی همچون مادرانی که فرزند شیرخواره داشتنه اند، کسانی که به مسافرت رفته اند و یا به دلیل بیماری نتوانسته اند تا قبل از ماه رمضان قضای روزه خود را بگیرند، کفاره روزه بر آن ها واجب است.
کفاره چیست؟
کفاره از ماده «کفر» به معنای پوشاندن است و در اصطلاح دینی عبارت است از: پرداخت صدقه، قربانی و انجام دادن عمل شرعی و مانند آن به جهت گناهی که انجام گرفته است.از آنجایی که آثار گناه را محو می سازد و آنرا از انسان می پوشاند،«کفاره» می گویند.انسان کافر نیز از آن جهت که حقایقی از قبیل خدا، قیامت، نبوت و ... را انکار کرده و آنرا از خود می پوشاند کافر نامیده می شود. کفاره در همه شریعتها و ادیان، برای اجتباب از پیامدهای سوء اعمال شرعی، غیر اخلاقی و مخالف اصول اجتماعی انجام می گیرد و مهم ترین آثار آن جلب رضایت و فرو نشاندن خشم الهی است.
در ذیل به چند سوال متداول در زمینه کفاره و پاسخ مقام معظم رهبری به آن می پردازیم.
س: کسى که کفّاره روزه به گردن دارد، آیا مىتواند آن را به تأخیر اندازد؟
ج) آرى، پرداخت کفّاره فورى نیست؛ ولى نباید در تأخیر آن سهلانگارى و کوتاهى کرد.
س: کسى که کفّاره روزه را تا چند سال به تأخیر اندازد، آیا چیزى بر مقدار آن افزوده مىشود؟
ج2) خیر، چیزى بر آن افزوده نمىشود.
س: آیا غیر سید، مىتواند کفّاره روزه را به سید بدهد؟
ج) آرى، اشکال ندارد؛ ولى بهتر (احتیاط مستحب) است، به سید ندهد.
س: اگر در کودکى در منزل پدرى کفّاره روزه شامل فرد شود دادن کفّاره برعهده کیست؟
ج) بر شخص نابالغ کفّاره واجب نیست و اگر بالغ شده و کفّاره به عهده او آمده، باید خودش بپردازد ولى اداى آن فورى نیست.
س: آیا زنى که به بچه شیر مىدهد و روزه براى او ضرر دارد اگر روزه نگیرد بعداً باید کفاره نیز بدهد یا نه؟
ج) باید به مقدار هر روزى که روزه را افطار مىکند، یک مدّ طعام (تقریباً 750 گرم گندم یا نان یا برنج و یا مانند آن) به فقیر بپردازد و روزه را نیز قضا کند.
س: آیا در کفارهاى که باید 60 فقیر را اطعام کرد، مىشود به یک فقیر 60 مرتبه غذا داد؟ یا پول آن را به یک فقیر داد تا با آن براى خود طعام تهیّه کند؟
ج) نمیتواند یک فقیر را بیش از یک بار سیر نماید یا به او بیش از یک مدّ طعام بپردازد.
س: اگر کسى به علت ضعف و بیمارى نتواند به ازاى هر روز روزهاى که باطل کرده 60 روز روزه قضاى آن را بجا آورد و به طور مستقل هم درآمدى نداشته باشد که کفاره آن را بپردازد، وظیفه او چیست؟
ج) قضاى روزه واجب است ولى نسبت به کفّارهى افطار عمدى روزه ماه رمضان، چنانچه قدرت بر روزه دو ماه و یا اطعام شصت مسکین براى هر روز نداشته باشد، باید به هر تعداد فقیر که قادر است غذا بدهد و احتیاط آن است که استغفار نیز بکند و اگر به هیچ وجه قادر به دادن غذا به فقرا نیست فقط کافى است که استغفار کند یعنى با دل و زبان خود بگوید: «استغفرالله (از خداوند بخشایش مىطلبم)».
س: از چند سال گذشته کفّاره روزه بدهکار هستم. آیا مىتوانم در طول سال در چند نوبت آن را پرداخت کنم؟
ج) مانع ندارد.
س: در ماه مبارک رمضان روزهى یک روز من باطل شد که باید به جاى آن 61 روز کفاره آن را مىگرفتم من همهى روزههاى کفاره را گرفتهام اما مطمئن نیستم که 30 روز پشت سر هم گرفتهام یا 31 روز، اکنون تکلیف من چیست؟
ج) اگر روزههاى کفاره را گرفتهاید و در وقت روزه گرفتن متوجه بودید که 31 روز آن باید پشت سر هم باشد، شک و تردید فعلى اعتبار ندارد.
س: من حدود سه سال به علت بیمارى و مصرف قرص از روزه گرفتن معاف بودهام و به همین علت نمىتوانستم قضاى روزه را بجا بیاورم. فدیه را نیز نپرداختم. اما امسال بحمدالله سلامتى حاصل شد و توانایى پرداخت فدیه را نیز دارم مىخواستم ببینم در مورد سه سال گذشته وظیفه من چیست؟
ج) براى روزههایى که در ماه رمضان به جهت بیمارى افطار نموده و تا رمضان سال بعد هم این بیمارى ادامه داشته، هر روز یک مدّ (حدود 750 گرم) طعام به عنوان فدیه به فقیر بپردازید و قضاى آن روزهها واجب نیست مگر ماه رمضان آخر در صورتى که پس از آن سلامتى حاصل و قدرت برگرفتن روزههاى قضاى آن را داشته باشید که در این صورت اگر تا رمضان سال بعد، قضاى روزهها را نگرفته باشید علاوه بر دادن مدّ طعام باید قضاى آن را نیز بگیرید.
/62303
منبع: خبرآنلاین
⚜خلوص نيت شهيد هليسايي
🔹سردار سرتيپ پاسدار حسن شاهوار پور، فرمانده سپاه حضرت وليعصر (عج) خوزستان درباره خصوصيات اين شهيد مي گويد: شهيد مدافع حرم روزبه هليسايي انسان بسيار با اخلاصي بود و وجود بابركت وي سرشار از ايمان، تقوا و خلوص بود. 😊❤️
وي افزود: از خصلتهاي مهم و برجسته شهيد هليسايي امانتداري وي بود.⚡️ هر جا كه برنامهاي براي شهدا بود شهيد هليسايي در آن پيشقدم ميشد.🌟
اين فرمانده دوران دفاع مقدس ياد آور شد: شهيد هليسايي يكي از كساني بود كه در قضيه راهاندازي حركت راهيان نور در استان خوزستان نقش بسزايي داشت. 😍👌
#سالروز_شهادت🕊
#شهیدروزبه_هلیسایی
هدایت شده از 『مُهجَة』
دعای روز دوشنبه
null
الْحَمْدُ للهِ الَّذِی لَمْ یُشْهِدْ أَحَدا حِینَ فَطَرَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ وَ لا اتَّخَذَ مُعِینا حِینَ بَرَأَ النَّسَمَاتِ لَمْ یُشَارَکْ فِی الْإِلَهِیَّةِ وَ لَمْ یُظَاهَرْ فِی الْوَحْدَانِیَّةِ کَلَّتِ الْأَلْسُنُ عَنْ غَایَةِ صِفَتِهِ وَ الْعُقُولُ عَنْ کُنْهِ مَعْرِفَتِهِ وَ تَوَاضَعَتِ الْجَبَابِرَةُ لِهَیْبَتِهِ وَ عَنَتِ الْوُجُوهُ لِخَشْیَتِهِ وَ انْقَادَ کُلُّ عَظِیمٍ لِعَظَمَتِهِ فَلَکَ الْحَمْدُ مُتَوَاتِرا مُتَّسِقا وَ مُتَوَالِیا مُسْتَوْسِقا [مُسْتَوْثِقا] وَ صَلَوَاتُهُ عَلَی رَسُولِهِ أَبَدا وَ سَلامُهُ دَائِما سَرْمَدا اللهُمَّ اجْعَلْ أَوَّلَ یَوْمِی هَذَا صَلاحا وَ أَوْسَطَهُ فَلاحا وَ آخِرَهُ نَجَاحا،
ستایش خدای را که هنگام آفرینش آسمانها و زمین احدی را گواه نساخت و بهگاه ایجاد جانداران یاوری نگرفت، در پرستش انبازی ندارد، و در یکتاییاش پشتیبانی نخواهد، زبانها از بیان حقیقت وصفش درمانده و خردها از ژرفای معرفتش وامانده و گردنکشان در برابر عظمتش فروتن و چهرهها از بیم او متواضع گشته و هر بزرگی در برابر بزرگیش تسلیم گشته است. ستایش پیاپی و پیوسته و دنباله دار و پایدار تنها توراست، و رحمت همیشگی و درود جاودان و بیپایان او بر رسولش باد. بار خدایا! ابتدای امروزم را خیر و صلاح، و میانه امروز را رستگاری و پایانش را کامیابی قرار ده
هدایت شده از 『مُهجَة』
دعای روز دوشنبه
null
وَ أَعُوذُ بِکَ مِنْ یَوْمٍ أَوَّلُهُ فَزَعٌ وَ أَوْسَطُهُ جَزَعٌ وَ آخِرُهُ وَجَعٌ اللهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ نَذْرٍ نَذَرْتُهُ وَ کُلِّ وَعْدٍ وَعَدْتُهُ وَ کُلِّ عَهْدٍ عَاهَدْتُهُ ثُمَّ لَمْ أَفِ بِهِ وَ أَسْأَلُکَ فِی مَظَالِمِ عِبَادِکَ عِنْدِی فَأَیُّمَا عَبْدٍ مِنْ عَبِیدِکَ أَوْ أَمَةٍ مِنْ إِمَائِکَ کَانَتْ لَهُ قِبَلِی مَظْلِمَةٌ ظَلَمْتُهَا إِیَّاهُ فِی نَفْسِهِ أَوْ فِی عِرْضِهِ أَوْ فِی مَالِهِ أَوْ فِی أَهْلِهِ وَ وَلَدِهِ أَوْ غِیبَةٌ اغْتَبْتُهُ بِهَا أَوْ تَحَامُلٌ عَلَیْهِ بِمَیْلٍ أَوْ هَوًی أَوْ أَنَفَةٍ أَوْ حَمِیَّةٍ أَوْ رِیَاءٍ أَوْ عَصَبِیَّةٍ غَائِبا کَانَ أَوْ شَاهِدا وَ حَیّا کَانَ أَوْ مَیِّتا فَقَصُرَتْ یَدِی وَ ضَاقَ وُسْعِی عَنْ رَدِّهَا إِلَیْهِ وَ التَّحَلُّلِ مِنْهُ،
و به تو پناه میآورم از روزی که آغازش شیون و میانش بیتابی، و پایانش دردمندی است، خدایا! از تو آمرزش میطلبم برای هر نذری که کردم و هر وعدهای که دادم و هر پیمانی که بستم سپس به آن وفا نکردم و ادای حقوق بندگانت را که بر عهده دارم از تو درخواست میکنم، پس هر بندهای از بندگانت و هر کنیزی از کنیزانت که او را نزد من حقیّ پایمال شده باشد که در آن به جان یا آبرو یا مال، یا خانوادهاش یا فرزندش ستم روا داشتهام یا غیبتی از او کردهام یا بر اثر میل خود یا خواهش دل یا تکبّر یا غضب یا خودنمایی یا تعصّب بر او یاری نهادهام، این بنده یا کنیزت غایب باشد یا حاضر، زنده باشد یا مرده، و دستم کوتاه شده و وسعم نمیرسد از پرداخت آن حق یا طلب حلالیت از او
هدایت شده از 『مُهجَة』
دعای روز دوشنبه
null
فَأَسْأَلُکَ یَا مَنْ یَمْلِکُ الْحَاجَاتِ وَ هِیَ مُسْتَجِیبَةٌ لِمَشِیَّتِهِ وَ مُسْرِعَةٌ إِلَی إِرَادَتِهِ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُرْضِیَهُ عَنِّی بِمَا [بِمَ] شِئْتَ وَ تَهَبَ لِی مِنْ عِنْدِکَ رَحْمَةً إِنَّهُ لا تَنْقُصُکَ الْمَغْفِرَةُ وَ لا تَضُرُّکَ الْمَوْهِبَةُ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ اللهُمَّ أَوْلِنِی فِی کُلِّ یَوْمِ إِثْنَیْنِ نِعْمَتَیْنِ مِنْکَ ثِنْتَیْنِ سَعَادَةً فِی أَوَّلِهِ بِطَاعَتِکَ وَ نِعْمَةً فِی آخِرِهِ بِمَغْفِرَتِکَ یَا مَنْ هُوَ الْإِلَهُ وَ لا یَغْفِرُ الذُّنُوبَ سِوَاهُ
از تو میخواهم ای کسی که رفع نیازها در اختیار اوست، و آن حاجات در مقابل مشیّت او اجابت پذیر و به جانب ارادهاش شتابانند که بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستی و آن بنده را که بر او ستمی کردم هرگونه که خواهی از من راضی گردانی و از جانب خود مرا رحمت عطا نمایی، چه آمرزیدن از تو نکاهد و بخشیدن به تو زیان نرساند، ای مهربانترین مهربانان خدایا! در هر دوشنبه از سوی خویش دو نعمت بر من عطا کن، خوشبختی بندگیات را در آغازش، و نعمت آمرزشت را در پایانش، ای آنکه تنها او شایسته پرستش است و جز او کسی گناهان را نیامرزد
هدایت شده از 『مُهجَة』
زیارت امام حسن(ع) در روز دوشنبه
null
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعَالَمِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حَبِیبَ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا صِفْوَةَ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَمِینَ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حُجَّةَ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نُورَ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا صِرَاطَ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا بَیَانَ حُکْمِ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نَاصِرَ دِینِ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا السَّیِّدُ الزَّکِیُّ،
سلام بر تو ای فرزند فرستاده پرودگار جهانیان، سلام بر تو ای فرزند امیر مؤمنان، سلام بر تو ای فرزند فاطمه زهرا، سلام بر تو ای محبوب خدا، سلام بر تو ای برگزیده خدا، سلام بر تو ای امین خدا، سلام بر تو ای برهان حکم خدا، سلام بر تو ای نور خدا، سلام بر تو ای راه خدا، سلام بر تو ای بیان حکم خدا، سلام بر تو ای یار دین خدا، سلام بر تو ای سرور پاک نهاد
هدایت شده از 『مُهجَة』
زیارت امام حسن(ع) در روز دوشنبه
null
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْبَرُّ الْوَفِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْقَائِمُ الْأَمِینُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَالِمُ بِالتَّأْوِیلِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْهَادِی الْمَهْدِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّاهِرُ الزَّکِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا التَّقِیُّ النَّقِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْحَقُّ الْحَقِیقُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الشَّهِیدُ الصِّدِّیقُ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِیٍّ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُهُ.
سلام بر تو ای نیکوکردار وفادار، سلام بر تو ای قیامکننده امین، سلام بر تو ای آگاه به تأویل، سلام بر تو ای راهنمای راهیافته، سلام بر تو ای پاک و پاکیزه، سلام بر تو ای پرهیزکار پاکدامن، سلام بر تو ای حقیقت راستین و آشکار، سلام بر تو ای شهید راستکردار سلام بر تو ای ابا محمّد حسن بن علی، و رحمت و برکات خدا بر تو باد
هدایت شده از 『مُهجَة』
زیارت امام حسین(ع) در روز دوشنبه
null
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ رَسُولِ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ أَشْهَدُ أَنَّکَ أَقَمْتَ الصَّلاةَ وَ آتَیْتَ الزَّکَاةَ وَ أَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَیْتَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ عَبَدْتَ اللهَ مُخْلِصا وَ جَاهَدْتَ فِی اللهِ حَقَّ جِهَادِهِ حَتَّی أَتَاکَ الْیَقِینُ فَعَلَیْکَ السَّلامُ مِنِّی مَا بَقِیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهَارُ وَ عَلَی آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ.
سلام بر تو ای فرزند رسول خدا، سلام بر تو ای فرزند امیر مؤمنان، سلام بر تو ای فرزند سرور زنان جهانیان، گواهی میدهم که تو نماز را بپا داشتی، و زکات را پرداختی، و امر به معروف و نهی از منکر نمودی، و خدا را خالصانه عبادت کردی و در راه خدا به نحو شایسته به جهاد برخاستی تا مرگ تو را دربر گرفت، از من بر تو سلام تا هستم و تا شب و روز باقی است و سلام بر خاندان پاک و پاکیزهات
هدایت شده از 『مُهجَة』
زیارت امام حسین(ع) در روز دوشنبه
null
أَنَا یَا مَوْلایَ مَوْلًی لَکَ وَ لِآلِ بَیْتِکَ سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَکُمْ مُؤْمِنٌ بِسِرِّکُمْ وَ جَهْرِکُمْ وَ ظَاهِرِکُمْ وَ بَاطِنِکُمْ لَعَنَ اللهُ أَعْدَاءَکُمْ مِنَ الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ وَ أَنَا أَبْرَأُ إِلَی اللهِ تَعَالَی مِنْهُمْ یَا مَوْلایَ یَا أَبَا مُحَمَّدٍ یَا مَوْلایَ یَا أَبَا عَبْدِ اللهِ هَذَا یَوْمُ الْإِثْنَیْنِ وَ هُوَ یَوْمُکُمَا وَ بِاسْمِکُمَا وَ أَنَا فِیهِ ضَیْفُکُمَا فَأَضِیفَانِی وَ أَحْسِنَا ضِیَافَتِی فَنِعْمَ مَنِ اسْتُضِیفَ بِهِ أَنْتُمَا وَ أَنَا فِیهِ مِنْ جِوَارِکُمَا فَأَجِیرَانِی فَإِنَّکُمَا مَأْمُورَانِ بِالضِّیَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَصَلَّی اللهُ عَلَیْکُمَا وَ آلِکُمَا الطَّیِّبِینَ
ای مولای من، من دل بسته تو و خاندان تو هستم، در صلحم با آنکه با شما در صلح است، و در جنگم با آنکه با ما در جنگ است، من به نهان و آشکار و ظاهر و باطن شما ایمان دارم، لعنت خدا بر دشمنانتان از گذشتگان و آیندگان، من از آنان به سوی خدا بیزاری میجویم، ای مولای من ای ابا محمّد، ای سرور من ای ابا عبد الله، امروز روز دوشنبه است و روز شما دو بزرگوار و به نام شماست و من در این روز مهمان شما هستم، پذیرای من باشید و نیکو پذیرایی کنید، چه خوشبخت میهمانی است آنکه شمار میزبانش باشید، و من در این روز از پناهندگان به شمایم، پس مرا پناه دهید، به یقین شما از سوی خدا مأمور به پذیرایی نمودن و پناه دادنید، خدا بر شما و خاندان پاکتان درود فرستد
هدایت شده از 『مُهجَة』
🔴شناخت جریان نفاق
♦️امام خامنه ای :آن کسانی که در پی تغییر هویّت انقلاب بر میآیند، معمولاً با پرچم رسمی و با تابلو جلو نمی آیند؛ آنچنانی حرکت نمی کنند که معلوم بشود اینها دارند با این حرکت مخالفت می کنند؛ حتّی گاهی به عنوان طرفداری از حرکت انقلاب، یک اقدامی می کنند، یک اظهاری می کنند، کاری می کنند، زاویه ایجاد می کنند؛ انقلاب از جهتگیری خود بکلّی دور می افتد، برکنار میشود
🔻ورود دستگاه قضا به موضوع معدوم سازی جوجههای یکروزه
🔹️ رئیس سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد که این تخلف را بهجد دنبال میکنیم و نتیجه را اطلاعرسانی خواهیم کرد
🔳 مقصر #جوجه_کُشی تولید کننده است یا مافیای واردات؟!
🔺ماجرای جوجه کُشی همه ما را ناراحت کرد. اما ناراحت کنندگی واقعیت ماجرا کمتر از دیدن صحنه زنده به گور کردن آن همه جوجه نیست.
🔹گذشته از اینکه این قبیل نسخه پیچی ها (امحاء تولید مازاد برای کنترل بازار) مدل اقتصاد لیبرال سرمایه داریست و نمونه های آن در کشورهای پیرو این الگو فراوان است، باید متوجه یک نکته خیلی مهم باشیم.
🔹نهاده های دامی کم میشود. چون کشور در نهاده های دام و طیور وابسته به واردات است، نوسان بازار مبدا واردات، نوسان نرخ ارز، معادلات جهانی، تحریم و فشارهای سیاسی، تعلل در ترخیص کالا در گمرک و حتی تصمیم واردکننده (که ظاهرا در دست عده معدودی است و حالت مافیا گرفته)... قادر است بازار دام و طیور ما را دچار اختلال کند. اقتصادی که کنترل اتفاقاتش وابسته به اموری خارج از کنترل کارگزارانش باشد، یک اقتصاد آسیب پذیر است. چوب این شرایط را تولیدکننده و در نهایت مردم مصرف کننده می خورند.
🔳 چرا ما در تولید نیازهای استراتژیکمان همچنان وابسته به وارداتیم؟
🔹نهادههای دام و طیور به عنوان مواد اولیه،75 تا 80 درصد هزینههای تولید مرغ را شامل میشود. ایران به طور میانگین ۸۰درصد نهادههای دامی را وارد میکند و آمارها نشان میدهد سالیانه حدود ۹میلیون تن انواع نهادههای دامی ذرت، جو و کنجاله سویا به ارزش حدود سه میلیارد دلار به مصرف داخلی میرسد. این واردات با ارز دولتی صورت می گیرد؛ اما در بازار به مراتب قیمتی بالاتر دارد و گاهی نهاده ها مدت ها در گمرک معطل تخصیص ارز می مانند که این موضوع به سرعت بازار عرضه گوشت را دچار نوسان و گرانی می کند.
🔹در ماده ۶ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی به افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی (بهویژه در اقلام وارداتی) و اولویت دادن به تولید محصولات و خدمات راهبردی و ایجاد تنوع در مبادی تأمین کالاهای وارداتی بهمنظور کاهش وابستگی به کشورهای محدود و انحصارگری اشارهشده است.
🔹علت همه این مشکلات، وابستگی قطعی تولید گوشت کشور به واردات مواد اولیه است. آیا ما نمی توانیم کنجاله سویا و ذرت را در کشور تولید کنیم و وابستگی به واردات را تا حد ممکن کاهش دهیم؟ در شرایط جنگ اقتصادی که کشور نمی تواند دلارهای فروش نفت را به راحتی وصول کند، چرا باید این همه ارز صرف واردات شود؟
🔹الگوی کشاورزی در کشور ما از آمریکا اقتباس شده و بر اساس نظرات کارشناسان متناسب با شرایط اقلیمی مان نیست. ایده هایی مثل جایگزینی کشت کلزا به جای سویا، تولید خارشتر، کاه حاصل از گندم دیم بهجای یونجه، استفاده از خصیب جو به جای ذرت که از پژوهشگاه های دانشگاه های ما بیرون آمده، می تواند نیاز ما را به واردات تا حد زیادی کاهش دهد. اما چه چیزی باعث می شود این همه ایده کارشناسی شده که کمک به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ست،به دستور کار وزارت جهاد کشاورزی تبدیل نشود؟
🔹دشمن اصلی تولید در کشور ما مافیای واردات است که در سر راه تولید هر کالایی که می تواند شرایط اقتصادی کشور را واقعا جابجا کند سنگ اندازی می کنند. تولید چادر مشکی را مافیای واردات زمین زد. کارخانه عظیم هپکو را مافیای واردات زمین زد. همین ماجرا درباره آهن، سنگ گرانیت و ده ها و شاید صدها اقلام تولیدی که قابلیت تولیدش در داخل هست، وجود دارد.
🔻اقتصاد مقاومتی بر مبنای افزایش تولید مواد اولیه و کاهش هزینه تولید، تولید را افزایش می دهد و با قیمت کمتر به دست مصرف کننده می رساند. با وجود مافیای واردات، بروکراسی موجود در اعطای مجوز تولید و کارشکنی در خودکفایی تولید محصولات کشاورزی با بهانه هایی مثل کمبود آب(که می دانیم با روش های نوین آبیاری و اصلاح هدر رفت آب در سیستم کشاورزی سنتی قابل جبران است) آیا می توان به مقاوم سازی اقتصاد و رونق و جهش تولید امید داشت؟!
🖌 «رها عبداللهی»