✅ من اصبح و لم یهتم بامور المسلمین فلیس بمسلم
هرکسی صبح کند درحالیکه اهتمامی به امور مسلمین ندارد، مسلمان [واقعی] نیست.
🔸 یک #ویدئو و تعدادی #جملات_انگیزشی برای رأی دادن را در بالا ارسال کردم. از مخاطبین گرامی تقاضا می کنم اینها را در فضای مجازی، توییتر، استوریِ واتساپ، اینستاگرام و هرجایی که دسترسی دارند به اشتراک بگذارند.
ترغیب حتی یک نفر به رأی دادن، قطعاً ثوابی بزرگ خواهد داشت.
@mohkamaat
May 11
✅ تأثیر مهم اذان گفتن در خانه در پیشگیری از بیماری ها
🔻عنْ مُحَمَّدِ بْنِ رَاشِدٍ قَالَ حَدَّثَنِي هِشَامُ بْنُ إِبْرَاهِيمَ أَنَّهُ شَكَا إِلَى أَبِي الْحَسَنِ«علیهالسلام» سُقْمَهُ وَ أَنَّهُ لَا يُولَدُ لَهُ فَأَمَرَهُ أَنْ يَرْفَعَ صَوْتَهُ بِالْأَذَانِ فِي مَنْزِلِهِ قَالَ فَفَعَلْتُ فَأَذْهَبَ اللَّهُ عَنِّي سُقْمِي وَ كَثُرَ وُلْدِي قَالَ مُحَمَّدُ بْنُ رَاشِدٍ وَ كُنْتُ دَائِمَ الْعِلَّةِ مَا أَنْفَكُّ مِنْهَا فِي نَفْسِي وَ جَمَاعَةِ خَدَمِي وَ عِيَالِي حَتَّى إِنِّي كُنْتُ أَبْقَى وَحْدِي وَ مَا لِي أَحَدٌ يَخْدُمُنِي فَلَمَّا سَمِعْتُ ذَلِكَ مِنْ هِشَامٍ عَمِلْتُ بِهِ فَأَذْهَبَ اللَّهُ عَنِّي وَ عَنْ عِيَالِيَ الْعِلَلَ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ.
🔹محمّد بن راشد میگوید:
هشام بن ابراهیم به من گفت: من از #بیماری خود و اینکه صاحب فرزند نمیگردم به امام رضا «علیهالسلام» شِکوه کردم.
🔹امام رضا «علیهالسلام» به من فرمودند: در منزل با صدای بلند #اذان بگو.
🔹هشام بن ابراهیم میگوید: من پس از آنکه این کار را انجام دادم. خدای متعال مرا از بیماری شفا داده و فرزندان زیادی به من کرامت فرمود.
🔸سپس محمّد بن راشد میگوید: من نیز همیشه درگیر #بیماری و مریضی بودم و کسانی که با من در خانه زندگی میکردند نیز بیمار و مریض بودند. بهگونهای که من تنها میماندم و شخصی نبود که به من خدمت کند.
🔸هنگامیکه این حدیث را از هشام شنیدم. به کاری که امام«علیهالسلام» فرموده بود پرداختم.
🔸پس آنگاه خداوند عزّوجلّ بیماریها را از من وخانوادهام دور ساخت. والحمدللَّه.
الكافی، ج3، ص 308
@mohkamaat
📌برای ما که نه سررشتهای در علم پزشکی داریم و نه با طب سنتی آشنا هستیم، شیاف و روغنبنفشه به یک اندازه مضحک است...!
منبع: @sedyaser
@mohkamaat
✅ معیار نقد فیلم
قاعده ای در منطق داریم مبنی بر اینکه: «نتیجه، تابع اخسّ مقدمتین است». اگر استدلالی صد مقدمه داشته باشد و همگی مقدمات آن صحیح و فقط یک مورد غلط باشد، نتیجه آن استدلال، تابع آن 99 مقدمۀ صحیح نیست بلکه تابع آن مقدمۀ غلط خواهد بود.
در نقد فیلم، معیار ما برای ارزیابی و قضاوت نباید صرفاً نکات مثبت یک فیلم باشد. حتی یک نقطه ضعف #مهم در فیلم می تواند ارزیابی کلی از آن را منفی کند. شیر، نوشیدنی ای گوارا است. اما فقط یک آلودگی کافی است که ما را از خوردن آن منصرف کند.
لذا، این گفتمان رایج که «فقط نکات منفی فیلم را نبینید، بلکه ده ها نکته مثبت آن را هم ببینید»، برای نقد فیلم، چندان منطقی و مفید به نظر نمی رسد.
پی نوشت: منظور از نکات منفی، نکات منفی مهم است نه هر نکتۀ منفی ای.
🌹 به کانال «محکمات» بپیوندید. 👇👇👇
@mohkamaat
🔰 گلایه "رهبر انقلاب" از اهانت و ظلم به برخی بزرگان پاکدست قبلی قوه قضائیه
🔻 رهبر انقلاب با گلایه از اهانت و ظلم به برخی بزرگان پاکدست قبلی قوه قضائیه در جریان قضاوتها و اظهارنظرهایی که در خصوص دادگاه اخیر شده افزودند: خطاب من در این موضوع مردم و جوانان مؤمن است که مراقب باشند تعدی نکنند و به افراد معاند که به دنبال گرفتن انتقام از مواضع انقلابی و محکم قاطع فلان شخصیت هستند، کاری ندارم.
🔺 حرکت مبارزه با فساد که اکنون در قوه قضاییه بهخوبی مشاهده میشود و خود را نشان داده است، از دوره آقای آملی لاریجانی آغاز شد و ایشان هم در داخل و هم در بیرون از قوه شروع کننده آن بودند و اینها نباید از نظر دور باشد. ۹۹/۴/۷
محکمات
🔰 گلایه "رهبر انقلاب" از اهانت و ظلم به برخی بزرگان پاکدست قبلی قوه قضائیه 🔻 رهبر انقلاب با گلایه ا
قابل پیش بینی بود که رهبر انقلاب چنین صحبتی بفرمایند و البته تذکر بجایی هم هست.
البته نکته ی این فرمایش ایشان اینست که نفرمودند: «انتقاد نکنید»، بلکه فرمودند « [در انتقاد کردن] #تعدی نکنید».
انتقادهایی به آقای لاریجانی وارد است، اما خب بعضی ها خیلی بی انصافی و زیاده روی می کنند.
🌹 به کانال «محکمات» بپیوندید. 👇👇👇
@mohkamaat
رجب صفراف مدیر مرکز مطالعات ایران در مسکو:
من تعجب میکنم جمهوری اسلامی ایران چطور با این تحریمهای #وحشتناک توانسته است سالیان سال روی پای خود بایستد.
#هیچ_کشوری در دنیا حتی روسیه نمیتوانست #حتی_نیم_سال با این تحریمهایی که برای شما وضع شد روی پای خود بایستد.
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدگاه عباس عبدی در مورد افول نهاد دین در دوره چهل ساله انقلاب. 👆
محکمات
دیدگاه عباس عبدی در مورد افول نهاد دین در دوره چهل ساله انقلاب. 👆
🔸 عباس عبدی می گوید آمار تقید به روزه در مردم ایران کم شده. بعد هم شاید نتیجه می گیرد که پس حکومت دینی، در دیندار کردن مردم موفق نبوده و بلکه باعث زدگی بیشتر مردم از دین شده!!
✅ معدل دانش آموزی پارسال 18 بوده. امسال 15 شده. آیا صرفاً با همین دو عدد می شود گفت او پسرفت داشته؟
اتفاقاً چه بسا اگر متغیرهای دیگر را هم در تحلیلمان لحاظ کنیم، نتیجه بگیریم که پیشرفت کرده!! مثلاً اگر بدانیم که این دانش آموز در فاصله پارسال تا امسال، پدر و مادرش را از دست داده و آواره شده و دهها مصیبت دیگر دیده، معدل 15 او، یک #موفقیت_بزرگ تحلیل می شود نه یک پسرفت درسی! مردمی که 40 سال زیر فشار سنگین ترین تهاجم های فرهنگی بوده اند، نمره ی فعلیشان نشان دهنده ی یک موفقیت بزرگ در دینداری است نه یک پسرفت.
نکته دیگر اینکه: کاهش برخی تقیدات دینی مردم، ناشی از جوّ عمومی جهان و رسوخ ارزشهای مدرنیته در بسیاری از کشورها و از جمله در کشور ماست. اتفاقاً حکومت دینی، مثل یک #سد_بتنی در برابر #سونامی_مدرنیته عمل کرده و حیات معنوی بسیاری از مردم ایران را در این زمانه حفظ کرده. اگر حکومت دینی در این کشور نبود، چه بسا اصلاً بساط روزه داری و سایر تقیدات دینی تا حد زیادی برچیده می شد.
🌹 به کانال «محکمات» بپیوندید. 👇👇👇
@mohkamaat