هدایت شده از استاد عابدینی
لم یکن لی حول.mp3
1.93M
#پادکست | حرکت حبّی
🔖 اِلهي لَمْ يَكُنْ لِي حَوْلٌ فَانْتَقِلَ بِهِ عَنْ مَعْصِيَتِكَ اِلّا فِي وَقْتٍ أَيْقَظْتَنِي لِمَحَبَّتِكَ
🌱 همهی این مناجات، حالتش حالت ایجاد شوق و محبت است.
#مناجات_شعبانیه
#شعبان
🎙 استاد عابدینی
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
⁉️ آنچه که جامعه اسلامی بشدّت به آن نیازمند است چیست؟
✅ نیاز جامعه اسلامی به علمائی بیدار
▫️ امروز جامعه ی مسلمانان به علمائی احتیاج دارد که یک لحظه دچار #غفلت نشوند؛ دنیا را خوب بشناسند؛ نقشههای دشمنان اسلام را خوب بفهمند، خوب بدانند که #دشمن از کدام سو حمله میکند.
▫️ اگر دیدبانی به جای آنکه بر روی برج مانند عقابی اطراف قلعه را نگاه کند، برود داخل صندوق خانهای بخوابد، دشمن را نخواهد دید، اگر همانجا که هست چشمانش را ببندد دشمن را نخواهد دید؛ اگر یک لحظه به فکر چرت زدن و ندیدن بیفتد دشمن را نخواهد دید؛ اگر از دشمن بترسد، ولو دشمن را ببیند در مقابل او #مقاومت نخواهد کرد، اگر با دشمن سر و سرّی پیدا کند، دشمن را نخواهد زد.
▫️ ...آن کسی که آن بالا میایستد، باید مثل یک عقاب تیزپری، با چشمهای دوربین و تیزبین تمام اطراف منطقه اسلام را ببیند، باید #آگاه باشد، باید #دشمن را از دور بشناسد، باید مرکز حمله دشمن را بفهمد، باید دل مقابلهی با دشمن را داشته باشد و تا دشمنی از دور جُنبید او را هدف تیر خود قرار بدهد و از قلعهی اسلام حمایت کند.
▫️ این وظیفهی یک #عالم_آگاه است؛ این است آنچه جامعه ی اسلامی بشدّت به آن نیازمند است؛ این است آنچه این پیکر مُرده را روح و جان خواهد داد، و اگر اسلام چنین دیدبانانی داشته باشد، یک حملهی دشمن علیه قرآن و اسلام به ثمر نخواهد رسید و یک تیر بر پیکر اسلام و قلعه ی اسلام نخواهد نشست از طرف دشمن.
▫️ عالِم این است، وظیفهی عالِم این است... بایستی تیرهای #استدلال، برهان، #منطق_قوی، فکر عالی در اختیارش، کمانش در دستش، چشمانش دائما دُور بزند، نگاه کند، از همه طرف دشمن را بپاید، از هر طرف دشمن حمله کرد به قلعه اسلام، او را جا به جا خُرد کند؛ او را در جای خود بنشاند؛ حمله ی او را خنثی کند، نقشه ی او را خراب کند.
🗓 ۱۳۵۳/۰۶/۱۵ کتاب شرح نهج البلاغه؛ منشور حکومت علوی؛ ص۷۸؛ ۱۳۵۳/۰۶/۱۵
•┈••✾🔹✾••┈•
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" "بلــه" "روبیـکا"
#نشر_حداکثری
⛔️ ما در طول تاريخ تشيع، به خاطر عدم آگاهى علما از حقايق جريانات دنيا، خيلى ضربه خورديم!
🔻 اگر شما اعلم علما هم باشيد، ولى #زمانتان را نشناسيد، #محال است بتوانيد براى جامعه اسلامىِ امروز #مفيد واقع شويد. اگر ندانيم كه استكبار چه كار مى خواهد بكند و دشمنان ما چه كسانى هستند و از كجا نفوذ مى كنند، و اگر متوجه نباشيم كه در جامعه ما چه مى گذرد و چه مشكلاتى وجود دارد و علاجش چيست، و اگر اطلاع نداشته باشيم كه در جبهه بندى هاى امروز جهان چه جايگاهى داريم، نمىتوانيم نقش واقعى خود را ايفا كنيم.
🔻 هميشه كتك و توسرى را كسانى مى خورند كه بين دو جناحِ بازيگر قرار گيرند و ندانند چه اتفاقى مىخواهد بيفتد و چه عواملى صحنه بازى را به نفع خود تغيير مى دهند. #بصيرت و علم به زمان و استفاده از موقعيتها براى هر عاملى -چه اعلم العلماء باشد، و چه كسى كه در يك محله احكام دين را به چند نفر تعليم مى دهد- ضرورى است؛ منتها هرچه مقام بالاتر باشد، آگاهيهاى بيشتر و وسيعترى مورد لزوم است.
🔻 ما در طول تاريخ تشيع، به خاطر #عدم_آگاهى_علما از حقايق جريانات دنيا، خيلى ضربه خورديم؛ بخصوص در دويست سال اخير كه دنيا شكل جديدى پيدا كرد و استعمار پديد آمد و سياستها عوض شد و دولتهاى اروپايى وارد ميدان سياست جهانى شدند و به كشورهاى اسلامى تعرض كردند.
🔻 هرگاه ما عالِم دين و تقىّ و باهوش و زرنگ و دقيقى مثل #ميرزاى_شيرازى و #شيخ_انصارى داشتيم، از شر دشمن محفوظ مى.مانديم و برنده بوديم؛ ولى آنجا كه قدرى غفلت و ناآگاهى در كار بوده است، ضرر مىكرديم، كه آن ضرر، به يك نفر و يك حوزه و يك مجموعه و يك شهر و يك سال و چند سال محدود نمىشد؛ بلكه در برخى موارد اثرش تا پنجاه سال تمام، جامعه اسلامى را تحت فشار قرار مى داد. ديگر نبايد تسليم ناآگاهيها شويم. بايد آگاهى و بصيرت را در خودمان تقويت كنيم.
🗓 ۱۳۶۸/۰۴/۲۰
#امام_خامنهای
#آگاهی_سیاسی
#شناخت_زمانه
•┈••✾🔹✾••┈•
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" "بلــه" "روبیـکا"
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کلیپ_استوری | مقدمه ظهور
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: ما ملّت ایران حالا یک انقلابى انجام دادیم؛ انقلاب ما در راه آن هدفى که امام زمان براى تأمین آن هدف مبعوث میشود و ظاهر میشود، یک مقدّمهى لازم و یک گام بزرگ است.
👈 ما اگر این گام بزرگ را برنمیداشتیم، یقیناً ظهور ولىّعصر (صلوات الله علیه و عجّل الله تعالى فرجه الشّریف) به عقب مىافتاد.
⛅ #روز_امید
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از استاد عابدینی
#سخن_نگاشت | بگردم در کجا دنبالت ای ماه🌱
🔖 قرآن کتابی زنده است و متحد با امام می باشد پس اگر دلمان برای امام زمان(عج) تنگ شد و خواستیم با ایشان ارتباط برقرار کنیم به سراغ قرآن می رویم.
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
هدایت شده از مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️همت بلند داشته باشید!
🔺انسان نباید خود را با افراد تبهکار و فاسق و منافق بسنجد و بگوید: الحمد لله خوشا به حال ما که در این راه آمدیم و به دام کفر و نفاق نیفتادیم. امام مجتبی (ع) می فرماید: هرگز خود را با بدان و اهل دنیا نسنجید و گرنه ضرر کرده اید. خود را با شهدای کربلا و یاران پاک اباعبدالله الحسين (ع) بسنجید، با آنان که چهل سال با وضوی نماز عشای خود نماز صبح را خواندند!
🔺راه باز است و به مقام بلند رسیدن وقف کسی نیست، همت را باید بلند داشت. به ما آموخته اند که هر شب جمعه در دعای کمیل از خدا بخواهیم ما را به حدی برساند که بالاتر از آن حد کسی نیست: « اقربهم منزلة منك و اخصّهم زلفة لديك » تنها همت ما این نباشد که به جهنم نرویم، خداوند در قیامت بسیاری از افراد را نمی سوزاند، بچه ها، دیوانه ها، مستضعفانی که دسترسی به معارف و احکام الهی نداشته اند به جهنم نمی روند، به جهنم نرفتن هنر نیست.
🔺امیر مؤمنان از رسول خدا نقل می کند که فرموده: « إن الله عز وجل يحب معالي الأمور ويكره سفسافها » : خداوند همتها و فکرهای بلند را دوست دارد و کارهای پست و فرومایه را اکراه دارد.
✍ حضرت آیت الله العظمی #جوادیآملی، کتاب حکمت عبادات
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
هدایت شده از harizavi_ir
🔰 ⚡️اعمال شب نیمه شعبان
🔺⚡️ فضیلت احیای شب نیمه شعبان:
🟡 پرفضیلتترین شبها پس از شب قدر
🟡 شب فضل و مغفرت الهی که هیچ سائلی را خدا در آن رد نمیکند
🟡 حق تعالی شب قدر را برای پیامبر صلوات الله علیه قرار داد و شب نیمه شعبان را برای اهل بیت علیهم السلام
🟡 توصیه ائمه علیهمالسلام به شب زندهداری و دعا و ذکر برای نیل به مقام قرب الهی
🟡 عنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ اَلصَّادِقِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: سُئِلَ اَلْبَاقِرُ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ عَنْ فَضْلِ لَيْلَةِ اَلنِّصْفِ مِنْ شَعْبَانَ، فَقَالَ هِيَ أَفْضَلُ لَيْلَةٍ بَعْدَ لَيْلَةِ اَلْقَدْرِ، فِيهَا يَمْنَحُ اَللَّهُ تَعَالَى اَلْعِبَادَ فَضْلَهُ وَ يَغْفِرُ لَهُمْ بِمَنِّهِ فَاجْتَهِدُوا فِي اَلْقُرْبَةِ إِلَى اَللَّهِ فِيهَا فَإِنَّهَا لَيْلَةٌ آلَى اَللَّهُ عَلَى نَفْسِهِ أَنْ لاَ يَرُدَّ سَائِلاً لَهُ فِيهَا مَا لَمْ يَسْأَلْ مَعْصِيَةً وَ إِنَّهَا اَللَّيْلَةُ اَلَّتِي جَعَلَهَا اَللَّهُ لَنَا أَهْلَ اَلْبَيْتِ، بِإِزَاءِ مَا جَعَلَ لَيْلَةَ اَلْقَدْرِ لِنَبِيِّنَا صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ، فَاجْتَهِدُوا فِي اَلدُّعَاءِ وَ اَلثَّنَاءِ عَلَى اَللَّهِ...
📗 وسائل الشیعة، ج ۸، ص ۱۰۶
——————————————————
🔊 کانال رسمی #استاد_حریزاوی
✅ @harizavi_ir
——————————————————
هدایت شده از بانوی آب
#خاطرات_شهید
#شهید_مصطفی_چمران🌷
#سالروز_ولادت
🌷 کار هر شبش بود! با این که از صبح تا شب کار و درس داشت و فعالیت میکرد، نیمههای شب هم بلند میشد نماز شب میخواند. یک شب بهش گفتم: «یه کم استراحت کن. خسته ای.» با همان حالت خاص خودش گفت: «تاجر اگه از سرمایهاش خرج کنه، بالاخره ورشکست میشه؛ باید سود بدست بیاره تا زندگیش به چرخه، ما هم اگه قرار باشه نماز شب نخونیم ورشکست میشیم.»
●ولادت : ۱۳۱۱/۱۲/۱۸ تهران
●شهادت: ۱۳۶۰/۳/۳۱ دهلاویه
✅ @sirehyshohada
🦋 @banooyeab
هدایت شده از البیان
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞#ببینید
🖊شرح حدیثی از امام صادق(ع)، درباره نماز شب
📌راه چاره ای جز نماز شب نداریم
🌱قالَ الصّادِقُ جَعفَرُ بنُ مُحَمَّدٍ (عَلَیهِمَا السَّلامُ): یَقومُ النّاسُ عَن فُرُشِهِم عَلى ثَلاثَةِ اَصنَافٍ: فَصِنفٌ لَهُ وَ لَا عَلَیهِ، وَ صِنفٌ عَلَیهِ وَ لا لَهُ، وَ صِنفٌ لا لَهُ وَ لا عَلَیهِ؛ فَاَمَّا الصِّنفُ الّذی لَهُ وَ لا عَلَیهِ فَهُوَ الَّذی یَقومُ مِن مَنامِهِ وَ یَتَوَضَّأُ وَ یُصَلّی وَ یَذکُرُ اللهَ (عَزَّ وَ جَلَّ)، وَ الصِّنفُ الَّذی عَلَیهِ وَ لا لَهُ فَهُوَ الَّذی لَم یَزَل فی مَعصیَةِ اللهِ حَتّى قامَ فَذلِکَ الَّذی عَلَیهِ وَ لا لَهُ، وَ الصِّنفُ الَّذی لا لَهُ وَ لا عَلَیهِ فَهُوَ الَّذی لا یَزالُ نائِماً حَتّى یُصبِحَ فَذلِکَ الَّذی لا لَهُ وَ لا عَلَیه.
📚 امالی صدوق، ص ۳۸۹؛ امالی طوسی، ص ۴۳۱؛ بحارالانوار، علامه مجلسی، جلد۸۴، ص۱۶۹
#امام_خامنه_ای
#نماز_شب
@albayann
هدایت شده از بر پا
خون دل
🌹آدمها پشت رفتار و گفتار و اندیشه هایشان یک هویت دارند. هویت یعنی آنچه که هستند نه آنچه میدانند. این هویت در همه رفتارها و گفتارهای آنها خود را نشان میدهد.
🌹هویت رهبر حکیم ما چیست؟ دانستن این پرسش چرا مهم است؟ نه به دلیل محبوبیت آقا بین جوانان بلکه به دلیل اینکه تماشای آنچه میگوییم و میشنویم بسیار جذابتر از دانستنش میباشد. احساس لیطمئن قلبی به انسان میدهد و راه را برای حرکت باز میکند. اتصال با هویت خوبان عالم و تماشای آنها را نیاز داریم برای حرکت و سلوک. خدای متعال صراط را به هویت الذین انعمت علیهم معرفی میکند. سلوک را با هویت خوبان بشناسیم و سرعت دهیم.
🌹بهترین منبع برای معرفی هویت رهبر حکیم ما، کتاب «خون دلی که لعل شد» میباشد. چرا بهترین؟ چون از زبان خودش و با فهم خودش درونیات خود را در بستر شرایط مختلف تصویر کرده. مخاطب او نیز مجاهدین لبنان بوده اند. این فرامتن مهم است.
🌹کتاب شخصیت جامع و چند ضلعی او را معرفی میکند. او حتی تفاوت خود را با همرزمان خود بیان میکند و میگوید من جمع دو خط مقاومت و روشنگری ام. هویت او را در شرایطی که یک شخصیت بی نام و نشان است و نه یک رهبر مقتدر مشاهده میکنیم. صداقت و اخلاص، جامعیت، عشق به علم و هنر و ... اما از همه مهمتر صبر است. صبر فعال و خستگی ناپذیر.
🌹این که این کتاب به جوانان اسپانیولی زبان داده میشود یعنی او راه درگیری با ظلم را به آنها معرفی میکند. مسیر عدالتخواهی درست و مبارزه با ظلم حقیقی. این اقدام رهبری را در ادامه رویکرد تبلیغ جهانی ایشان و نامه هایشان به جوانان اروپا و آمریکا باید دید. اما این بار او یک گوهر ارزشمند برای آنان که اهل جهادند و مبارزه به ارمغان آورده است. هویت نابی که صبر فعال و مقاوم میسازد. و امروز ثمره اش را در ایران مقاوم و شکست ناپذیر امروز میتوان تماشا کرد.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از بانوی آب
.
🔸مرکز مطالعات فرهنگی تیام وابسته به پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام برای فهم دقیق از وضعیت موجود بانوان بدحجاب، سراغ بانوانی در شهر تهران رفته که از منظر عرف، حجاب کامل ندارند.
این مرکز نمونه خود را از بین خانم هایی با آرایش غلیظ تا آرایش ملایم، پوشش با مانتوهای کوتاه و جلو باز، هودی، پافر، کاپشن، پالتو، شال و روسری و مانند آنکه بخش هایی از بدن و موی آنان پیدا بوده، انتخاب کرده است.
🔹 در این پیمایش با نمونه ۱۰۳۳ نفری از بانوان بالای ۱۸ سال بهصورت حضوری در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران بهصورت تصادفی ـ خوشهای در بازه زمانی ۱۵ تا ۲۰ بهمن سال ۱۴۰۱ مصاحبه صورت گرفته و اعتبار محتوایی و صوری پرسشنامه و پایایی آن با دریافت نظر کارشناسان مورد تأیید قرار گرفته است.
🔹 برای آگاهی از نتایج نظرسنجی کلیک کنید.
▪️بخشی از این نتایج در روزنامه فرهیختگان مورخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ به چاپ رسیده است.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
هدایت شده از البیان
🔰اکنون در آستانه شهر اللَّه و مقام ضیافت اللَّه هستیم و من خود اقرار دارم که لایق این ضیافت نیستم.
🔹 شهر شعبان المعظم که شهر امامان است در شرف گذشتن و ما خود را نتوانستیم مهیا کنیم براى شهر اللَّه.
📌دعاها را گاهى با لقلقه لسان خواندم و از آنها چیزى حاصل نشد در این آخر شهر عرض مى کنم، اللَّهُمَّ انْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیِما مَضى مِنْ شَعبانَ فَاغْفِرْ لَنا فِیما بَقِىَ مِنهُ از رحمت حق تعالى مأیوس نیستم و مباش، در دنیا [مباد] روزى که گناهان به آنجا رسد که از رحمت حق مأیوس شویم.
📚 (صحیفه امام، ج20، ص: 253)
#امام_خمینی
#ماه_شعبان
@albayann