هدایت شده از البیان
🖊با استعانت از خداوند متعال و در ظل عنایت حضرت ولی عصـر مدرسه فقهی امیرالمؤمنین در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ از بین طلاب سطوح عالی و مقطع خارج پذیرش مینماید
🔰در راستای تربیت و پرورش فقیهانه طـلاب بر اساس مبانی حضرت امـام خـمـیـنی ( ره ) تحت اشراف حضرت آیت الله فرحـانـــی ( دام ظله )
🔹برنامه های آموزشی پژوهشی:
➖تدریس دروس اصلی با اسلوب و روش ویژه
➖برگزاری کلاس های تمرین اجتهاد و استنباط در مقطع درس خارج
➖برگزاری کلاس هـای مشـاوره علـمـی در راسـتـای تکمـيـل مسیــر آمـوزش
➖برگزاری دوره های روش تحـقـیـق ، پـژوهـش و نگـــارش با هـدف تـالـيـف مـتـون عـلـمـى فـارسـي وعـربـي
🔸ویژگی هـا و مـزايـا:
➖بهـره مندی از اساتید توانمند و مـمتـاز حـوزه علمیه
➖بهره مندی از مزایای طرح مراکز هدایت علمی تربیتی
➖کمک هزینه تحصیلی و معیشتی
➖ آشنایی با مبانی و اندیشـه های امـامیـن انقلاب
🔺شـــــرايـط پذیرش:
➖اتمام پایه ششم تحصیلی با معدل۱۷
➖تعهد شرعی و اخلاقی برالتزام و رعایت قوانین و مقررات آموزشی و انضباطی مدرسه
➖عـدم اشـتـغـال بـه تـحـصـيل در مـراكـز عـلـمـی دیـگـر
➖تاییــديـه اخــــلاقـی از مدرسـه مبـداء و یا دو تـن از اسـاتیـد
➖قبولــی در مـصـابحـه عـلـمى
📆 تـاريـخ ثـبـت نـام:
تا ۳۰ فــــرورديــن۱۴۰۲
🖇 جهت کسب اطـلاعـات بیشـتـر بـه كـانـالhttps://eitaa.com/fegh_alkhomeini در پیام رسان " ایتا " مراجعه نمایید .
@albayann
هدایت شده از مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️فرارسیدن ماه پر خیر و برکت رمضان مبارک باد
🔺امام رضا علیه السلام:
إِنَّمَا أُمِرُوا بِالصَّوْمِ لِکَیْ یَعْرِفُوا أَلَمَ الْجُوعِ وَ الْعَطَشِ فَیَسْتَدِلُّوا عَلَی فَقْرِ الْآخِرَة
مردم به انجام روزه امر شده اند تا درد گرسنگی و تشنگی را بفهمند و به واسطه آن فقر و بیچارگی آخرت را بیابند. (وسایل الشیعه ج 10 ، ص 9 ، ح 12701 )
🔺پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند: شَهرُ رَمَضانَ شَهرُ اللّه عَزَّوَجَلَّ وَ هُوَ شَهرٌ یُضاعِفُ اللّه فیهِ الحَسَناتِ وَ یَمحو فیهِ السَّیِّئاتِ وَ هُوَ شَهرُ البَرَکَةِ؛
ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهی است که خداوند در آن حسنات را میافزاید و گناهان را پاک میکند و آن ماه برکت است. (بحارالأنوار، ج 96، ص 340، ح 5 )
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
هدایت شده از استاد عابدینی
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_نوشت | رفیق شفیع
🔖 از مهمترین جلوههای قرآن کریم در روز قیامت، مقام شفاعت و دستگیری بینظیر اوست...
🔻 «نجوایِ دوست» (۱)
برگرفته از کتاب #آدابانسباقرآن
#استاد_عابدینی
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
هدایت شده از سازمان تبلیغات اسلامی
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹
#ویدئو
🔸مهار تورم، رشد تولید؛ بچرخ تا بچرخیم...
🔹شعار سال ۱۴۰۲ از سوی رهبر انقلاب «مهار تورم، رشد تولید» در نظر گرفته شده است.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#نهضت_ادامه_دارد
#ماه_خدا
💠 @sazmantablighaat
هدایت شده از مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️چهارمین قسمت از برنامه محفل
🔺یکشنبه ششم فروردین ماه
ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه سه
ساعت ۲۳ از شبکه قرآن
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
✳️نگاهی به کتاب المراقبات (اثر عارف بزرگ، میرزا جواد آقا ملکی تبریزی)
🖊 سید محمد هاشمی
💠💠💠💠💠
✅شجره ی طیبه ی نجف
🔺در کنار مضجع سید الشهداء علیه السلام بزرگمردی به خاک سپرده شده که روزی فضلا و طلاب از شدت سوز و گداز و خوف و مهابت درسش سرگشته و مجنون در کوچه های نجف اشرف انگشت نما می شدند. جوهره ی اخلاق و معنویت و عرفان حوزه های شیعی ده ها سال است که مرهون علم و عمل و روح صعود کرده ی اوست. این مرد بزرگ الهی مرحوم ملاحسینقلی همدانی است.
🔺از ثمرات نورانی و قدسی حیات این مرد، عارفِ واصلِ رسته ی از دنیا و رسیده ی به محبوب، مرحوم میرزا جواد ملکی تبریزی است. او کسی است که سوغات معنویت سلسله ی نجف را به قم آورد و بساط کیمیاگری روح مومنین را در جوار دختر موسی بن جعفر علیهما السلام بر پا کرد.
🔺او علاوه بر تربیت شاگردانش در زمان حیات، آثار گرانبهایی به یادگار گذاشت تا توفیق شاگردی او تا زمان ما از کسی که همت و عزمی دارد سلب نگردد. آثار اخلاقی او مانند اسرار الصلوه، رساله ی لقاء الله و المراقبات هر کدام ساختار و نظام معنوی انسان و مسیر او را ساخته و روحش را جلا می دهد. در این نوشته تلاش می کنیم به قدر وسع، نگاهی به کتاب المراقبات ایشان بیندازیم.
✅هادی ایام سال
🔺کتاب المراقبات، راهنمای سلوک و مراقبه ی سالانه ی یک مومن است. این کتاب پس از مقدمه، دوازده بخش دارد که به مراقبات و اعمال ماه های دوازده گانه ی قمری می پردازد. می توان گفت مهمترین اعمال هر ماه و مراقبات آن در فصول مختلف این کتاب گنجانده شده است.
🔺 این اثر به شهادت علامه ی طباطبایی در تقریظ ابتدایی کتاب، از بهترین آثاری است که در باب مراقبه و توجه به معنویات نوشته شده است. این کتاب در کنار محتوای بسیار عمیق، متنی ساده، صادق و صمیمی دارد.
✅مربی مشفق
🔺مولف عظیم القدر کتاب در تمامی مراحل در کنار خواننده حضور دارد و در موارد زیادی خود را خطاب قرار می دهد. برای مثال مرحوم میرزا در پاسخ به ملک داعی که طبق روایت نبوی هر شب در ماه رجب ذاکرین و تائبین را ندا می دهد با سوز و گدازی صادقانه از زبان خود می فرماید:
« قد انعمت و اکرمت و دعوت الی السعاده العظمی و المحله الکبری فما ابعد محلنا الخسیس و مقامنا الارذل و حالنا الخبیث و مکاننا الاخس من ذکر ربنا ...»
🔺مولف تقریبا در سرتاسر کتاب با ضمیر مخاطب و به طور مستقیم با قلب و دل خواننده سخن می گوید و در تمامی مواقف و مراقبات سال دست مخاطب خود را مانند پدری مهربان می گیرد و خواننده را رها نمی کند. برای مثال در مقدمه ی کتاب، دلسوزانه و البته با انذار خواننده را مخاطب قرار می دهد و میفرماید:
🔹«فتامل فی هذا التوانی لامر الاخره هل هو من ضعف الایمان بها؟ فاحذر ان ینصرم هذا الایمان الضعیف عند شدائد الاهوال، لا سیما عند سکرات الموت، و یختم لک بسوء العاقبه»
🔺و درهمانجا پس از ذکر حدیث قدسی پیرامون شوق و محبت خداوند به بندگانش، می فرماید:
🔹«و ان لم تکن اهلا لهذه الهمه فلامحاله من السعی الجمیل و ترک التضییع و التعطیل بالرفق و المداراه ... و ایاک و ایاک ان تتمحض للغفله فی کل حالاتک»
🔺این صداقت بی نهایت و رفق مشفقانه در زمانه ی ما که بازار مکاره ی معنویت فروشی رونق گرفته، متاعی بی نظیر است. مولف بزرگ این کتاب با وجود تمامی قوت های روحی و توانمندی های معنوی و تمحض دائم در ذکر و فکر و مراقبه، هرگز فخری نمی فروشد و دعوت به خود نمی کند بلکه به تبعیت از اهل بیت علیهم السلام، به مومنین درس تذلل و خشوع در برابر پروردگار می آموزد. چنین عرفان و معنویتی در دنیای مسخ شده ما بی نظیر است. به این فقرات از مناجات ایشان در مراقبات ماه رجب دقت کنید:
🔹« ... و ان لم یدرکنا توفیقک و لم یجد بنا عنایتک فلنا الویل ثم الویل الطویل و العناء العویل نحن الاشقیاء المحرومون و اللئام المعذبون بالعذاب الالیم ... »
🔺مولف در تلاش برای امر هدایت، اسوه ی خود را پیامبر اسلام قرار داده و به معنای واقعی کلمه «حریص علیکم» است. ایشان در کنار ذکر اعمال و ثواب آن، هرگاه احساس می کند خواننده با شنیدن ثوابی عظیم برای عملی به ظاهر کوچک استبعاد خواهد کرد به سرعت دست به تصحیح مبادی معرفتی او می زند و او را از مهلکه ی انکار کلمات اهل بیت علیهم السلام دور می سازد. برای مثال پس از ذکر غسل شب اول ماه مبارک رمضان می فرماید:
🔹« اقول: ولعل بعض الناس یثقل علیه تصدیق امثال هذه الاخبار مما لا طریق للعقول الی حکمها، و وجهه الجهل بخواص الافعال و الحرکات لا سیما فیما لیس یری کثیرا ...»
📌ادامه دارد...👇👇👇👇
@ofoqemobin
ادامه 👆👆👆👆👇👇👇👇
💠💠💠💠💠
✅تعادل در میزان اعمال
🔺همانگونه که در ابتدا اشاره شد مولف این کتاب، یک مربی بزرگ در انسان سازی است. از همین رو کتاب به گونه ای نوشته شده که عارف و عامی و مبتدئین و سالکین بتوانند از آن بهره ی کامل ببرند.
🔺ایشان دائما به لزوم نشاط در عمل و تنظیم میزان کمیت و کیفیت آن توجه می کند و در عین حال راه را برای ارتقاء باز می گذارد. به همین جهت اگر کسی چند سال با توجه و دقت و همت، مراقبات و اعمال این کتاب را پیگیری کند در هر سال همت و توفیقی در انجام اعمال احساس می کند که در سال قبل وجود نداشته است و به انجام اعمالی نائل می شود که پیش از این به علت کسالت و تنبلی یا غفلت موفق به آن نشده است.
🔺جالب آنکه اگر کسی تمامی اعمال موجود در این کتاب را نیز انجام دهد هنوز مسیر بالاتر رفتن برای او موجود است زیرا بخش عظیمی از کتاب نه به تشریح اعمال بلکه به تصحیح امر قلب و نیات اختصاص دارد.
🔺به طور مشخص مولف در ماه رجب و رمضان پیش از ذکر اعمال به تفصیل به شناخت این دو ماه و نحوه ی مهیا کردن قلب برای ورود به آن می پردازد. همه ی این ویژگی ها نشان می دهد که این کتاب باید در کنار مفاتیح الجنان در خانه ی هر یک از پیروان اهل بیت علیهم السلام موجود باشد.
✅عارف مجتهد
🔺مرحوم میرزا جواد ملکی با استفاده از حوزه ی پررونق درسی نجف مقام بلندی در اجتهاد و دین شناسی دارد. ایشان این قوه ی قدسیه را نه فقط در ابواب مختلف فقهی بلکه در نظام آیات و روایات عرفانی و اخلاقی نیز اعمال کرده است. به همین سبب او در جمع ادله و تعارض احتمالی آن ها و تنظیم برنامه ی مراقبه بر اساس صدها روایت، کاری بزرگ و نو انجام داده است.
🔺مرحوم ملکی با اتکا به همین توان، گاه کلمات سایر بزرگان را نیز بررسی و نقد می کند. برای مثال گرچه شخصیت و کتب ایشان به وضوح تحت تاثیر عارف و فقیه نامی، سید بن طاووس قرار دارد، اما در نقاطی از کتاب حتی کلمات سید در کتاب اقبال را نیز مورد بررسی و مداقه قرار می دهد.
🔺این تبحر و دقت ایشان را می توان در بخش های ابتدایی رساله ی لقاء الله نیز به وضوح مشاهده کرد. ایشان در مراقبات ماه ذی حجه نیز با همین رویکرد بین روایاتی که برخی ایام ذی حجه را از رمضان بالاتر می داند و روایات فضل ماه مبارک جمع می کند. از این رو در هنگام مطالعه و استفاده از کتاب المراقبات می توان اطمینان داشت که این تحفه ی ارزشمند معنوی نه از ذهنی لغزان و پر استحسان بلکه از ضمیری دقیق و مجتهد عبور کرده است و تمام ابعاد سندی و دلالی منابع آن با همان سنجه های سنتی محکم اصولی و فقهی مورد ارزیابی قرار گرفته است.
🔺همین رهارود نشانه ی دیگری است برای کسانی که همواره وجود معارف بلند الهی در آیات و روایات را به امور محسوس مادی یا به قول خود مرحوم ملکی در رساله ی لقاء الله به سیب و گلابی بهشت تقلیل داده اند و از طرف دیگر بینه ی محکمی است برای کسانی که سلوک و وصول را از مسیر شرع بر نمی تابند و سه گانه ی متباین حقیقت و شریعت و طریقت را فریاد می کنند.
✅سلوک در سلک اهل بیت علهیم السلام
🔺مولف کتاب، سوز و گداز و توسلی عاشقانه به اهل بیت علیهم اسلام دارد. ایشان در تمامی ایام و ماه های بزرگ اختتام و نتیجه گیری انسان را منوط به توسل به اولیاء طاهرین می کند.
🔺اندوه متراکم مولف در ابتدای مراقبات ماه محرم و شوق عاشقانه او نسبت به ولی عصر در مراقبات ابتدای ماه شوال و عید فطر شاهد صادقی بر محبت و اندکاک شخصیت او در حقیقت معصومین است.
📝آنچه نوشته شد در برابر عظمت مولف این کتاب حتی «هیچ» نیست. کتاب المراقبات ابعاد بسیار دیگری دارد که توضیح آن فراتر از توان این قلم است. آنچه نگاشته شد تنها طرحی اولیه برای آشنایی خوانندگان است. امید که موثر افتد و با فرا رسیدن ماه رجب، جمع بیشتری به این اثر رو آورند و ما را از دعا فراموش نکنند.
🔰سید محمد هاشمی 10خرداد97
#عرفان_شیعی
#المراقبات
#مرحوم_ملکی_تبریزی
💠💠💠💠💠
@ofoqemobin
هدایت شده از harizavi_ir
🔰⚡️سفارشات آیت الله کشمیری برای ماه رمضان:
🔺 هنگام افطار دِلال کنید! دِلال چیست؟
در اول دعای افتتاح عرض میکنیم: «مدلاً علیک» دِلال یعنى «ناز کردن» هنگام افطار برای خدا ناز کنید! چون برایش روزه گرفتید و حضرتش خوان کرم گسترده؛ لقمه اول را نزدیک دهان ببرید، اما نخورید! دعا کنید؛ یعنی به خدا عرض کنید: «اگر حاجتم را بدهی، افطار میکنم!» به این حالت میگویند دِلال؛ معجزه میکند!
📚نقل از مرحوم آیتالله سعادتپرور/1360
——————————————————
🔊 کانال رسمی #استاد_حریزاوی
✅ @harizavi_ir
——————————————————
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 تقوا، محصول ماه رمضان
🔸 رهبر انقلاب: محصول عمدهی ماه رمضان تقواست؛ «دستی که عنان خویش گیرد»؛ معنای تقوا این است. عنان دیگران را گاهی درست میتوانیم بگیریم؛ اگر بتوانیم عنان خودمان را بگیریم، خودمان را از چموشی، از وحشیگری، از عبور از خطوط قرمز الهی باز بداریم، این هنر بزرگی است. تقوا یعنی مراقبت از خود برای حرکت در صراط مستقیم الهی.
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️پویش ملی #افطاری١٣
🔺امام صادق علیه السلام:
مَنْ فَطَّرَ صَائِماً فَلَهُ مِثْلُ أَجْرِهِ
هرکه روزهداری را افطار دهد، اَجری همچون او خواهد داشت. (من لا یحضره الفقیه ج٢،ص١٣۴)
🔺به حرمت ماه مبارک رمضان در #غروب #سیزدهمفروردین امسال ضمن برپایی سفره افطاری خانوادگی خود در #طبیعت و مهمان کردن دیگران، #دعایفرج را به نیت #تعجیلدرفرج حضرت حجت (عج) بصورت #دستهجمعی #زیرآسمان زمزمه میکنیم.
⚡️درصورت تمایل، عکس و فیلم افطاری خود را برای ما ارسال کنید
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 داروهای شفابخش
🔸 رهبر انقلاب: دعاى شريف مكارم الاخلاق را - كه دعاى بيستم صحيفهى سجاديّه است - زياد بخوانيد تا ببينيد آن چيزهايى كه امام سجاد عليهالسّلام در اين دعا از خدا خواسته است، چيست. با كلمات ائمّه، با دعاهاى صحيفهى سجاديّه، با اين داروهاى شفابخشى كه مىتواند بيماريهاى اخلاقى ما را شفا بخشد و زخمهاى وجود ما را درمان كند، خودمان را آشنا كنيم.
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از البیان
🌱به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام 🌱
🖊در نهج البلاغه در وصيتنامهاي که علي عليه السلام به فرزندشان امام حسن عليه السلام نوشتهاند، آمده است: اکرِمْ نَفْسَک عَنْ کلِّ دَنِيةٍخودت را، جان خويش را از هر کار پستي برتر بدار؛ تن به کار پست مده که جان تو بالاتر از کارهاي پست است.
🔹فَانَّک لَنْ تَعْتاضَ مِمّا تَبْذُلُ مِنْ نَفْسِک عِوَضاًبه جاي آنچه که از جان خودت در مقابل شهوات ميپردازي، چيزي دريافت نميکني.
🔸 آنچه که از شرف خودت، از جان خويش در ازاي يک ميل و شهوت ميپردازي، عوض ندارد. تا آنجا که ميفرمايد: وَ لا تَکنْ عَبْدَ غَيرِک وَ قَدْ جَعَلَک اللَّهُ حُرّاً «1»هرگز خودت را بنده ديگري مساز که خدا تو را آزاد آفريده است.
📌نميخواهد بگويد که خدا تنها تو پسر من را که امام حسن هستي، آزاد آفريده بلکه تو به عنوان يک انسان را ميگويد، چون مسئله خلقت است.
#اهل_بیت
#میلاد_امام_حسن_مجتبی
#شهید_مطهری
@albayann