فرانسه اینجوریاس دوستان
از زبان عليرضا دبیر بشنوید
#حسین_دارابی
😍😍😍😍😍
ابتکار جالب یک راننده اتوبوس محترم
از دخترخانم های باحجاب کرایه گرفته نمیشه برای شادی #امام_زمان عج
مسوولین عزیز یاری امام زمان عج جایگاهی مثل ریاست قوا و یا پست و پول نیست
اینها انصار واقعی امام زمان عج هستند
┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
✅#احرار_المقاومه
25.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ فناوری ها انفجار پیجرها و بیسم ها...
چهار واحد اطلاعات فوق استراتژیک، توسط استاد حسن عباسی
با دقت کنید گوش کنید
این اطلاعات برای ۱۲سال پیش هست!
#غزه
#لبنان
┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
✅#احرار_المقاومه
✍ خدایا این اطلاعات ذی قیمت از ۱۲ سال قبل در این کشور به سمع و نظر بالاترین مقامات مسئول رسیده است و باز وضعیت اسفبار اینترنت در ایران در شرایط کنونی به همین ترتیب یله و رها هست؟
این تذهبون؟
به کجا دارید میروید ؟
چرا به مصالح کشور به مصالح خودتون به مصالح انقلاب خیانت میکنید؟
خدای ناکرده در یک شرایط ویژه هزاران نفر از مسئولین و نخبگان و شهروندان قطعه قطعه بشوند ،مانند آنچه در لبنان اتفاق افتاد، خوب است ؟
و فاجعه بارتر از آن اینکه تمام اطلاعات شخصیتی و اسرار افراد موسسات و نهادها و سازمانها در اختیار دشمن قرار بگیرد ،
ما مستعمره واقعی آنها باشیم و آرمانها و اهدافمون با مشکل مواجه بشود ،خوب است؟
چه جوابی برای خدای متعال آماده کردهاید؟
چه جوابی
به تاریخ،
به آینده
به نسلهای بعدی
خواهید داد ؟
مجلس شورای اسلامی چه میکند؟
شورای عالی امنیت ملی چه میکند ؟
سازمانهای اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات چه میکنند ؟
چرا این پیشنهاد راهبردی بسیار بسیار مهم :
«اینترنت در کشور باید زیر نظر عالیترین مقامات امنیتی و نظامی باشد»
مورد عمل قرار نمیگیرد؟
والی الله المشتکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش جالب مرحوم علامه حسنزاده آملی به خانمی که در حضور جمع، برای سلامتی ایشان طلب صلوات کرده را مشاهده بفرمایید؛ سپس به این بیاندیشید که دینی که نسبت به حفظ حریم بانوان تا این حد حساس است، نسبت به شکسته شدن حریم آنها در آپارتمانهای قوطی کبریتیای که حتی خصوصیترین فضاهای خانه را نیز در معرض سمع و بصر دیگران قرار میدهد چه موضعی دارد؟!
@baladetayyeb
نطق در جلسه غیرعلنی مجلس در حضور رئیس محترم جمهور و در اعتراض به برخی مواضع اشتباه ایشان
🔹امروز بعد از صحن علنی مجلس، ریاست محترم جمهور در صحن مجلس حاضر شدند و جلسه به صورت غیر علنی ادامه پیدا کرد. با یادآوری بیانات امام راحل (ره)، نطقی را در حضور ایشان و در اعتراض به برخی مواضع اشتباه ایشان در نشست خبری دیروزشان (به ویژه اینکه گفتند نمیخواهیم انقلاب را صادر کنیم!) خدمت ایشان تقدیم کردم.
🔹آنچه در این نطق به آن استناد کردم این فرمایش مرحوم امام(ره) بود: "اینکه می گوییم باید انقلاب ما به همه جا صادر بشود، این معنی غلط را از او برداشت نکنند که ما میخواهیم کشورگشایی کنیم. ما همۀ کشورهای مسلمین را از خودمان میدانیم. همۀ کشورها باید در محل خودشان باشند. ما میخواهیم این چیزی که در ایران واقع شد و این بیداری که در ایران واقع شد و خودشان از ابرقدرتها فاصله گرفتند و دادند و دست آنها را از مخازن خودشان کوتاه کردند، این در همۀ ملتها و در همۀ دولتها بشود، آرزوی ما این است. معنی صدور انقلاب ما این است که همۀ ملتها بیدار بشوند" (صحیفه امام، ج ۱۳، ص ۲۸۱).
🔹اینکه بالاترین مقام اجرایی کشور هنوز نه اطلاع درستی از دیدگاهها و مواضع امامین انقلاب دارد و نه درک درستی از مفهوم صدور انقلاب دارد جای گلایه دارد و امیدواریم این موضع گیری اشتباهشان را که فرمودند نمیخواهیم انقلاب را صادر کنیم حتما در نشستهای آتی خبری جبران بفرمایند. قصد داشتم ویدئوی این نطق را هم منتشر کنم اما مدیران مربوطه فرمودند که چون صحن غیر علنی بوده امکان انتشار این ویدئو را ندارند و لذا به همین چند سطر بسنده میکنم.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
فروش دلاری منابع ملی به ایرانیان، باعث شده ملتی که دخلش به ریال است، خرجش به دلار شود. این نامعادله، مردم، دولت و تولید پائیندست را تهیدست کرده و برای خامفروشانِ دلاردار و دلاریفروش زندگیهای افسانهای ساخته است. یا از این اقتصاد #دلارزدایی کنید، یا کاملا آن را #دلاریزه کنید.
@syjebraily
🔻دلاریزه شدن، یعنی ایفای کارکردهای پول ملی توسط یک ارز خارجی.
لذا دلارزدایی به این معنی نیست که دلار را حذف و یورو یا یوآن را جایگزین آن کنیم. #دلارزدایی یعنی سلب کاردهای پول (واسطه مبادله، ذخیره ارزش و واحد سنجش) از ارز خارجی و منحصر کردن این امور به ریال.
✨مراد از دلارزدایی چیست؟
@syjebraily
مسئولین نظام ایرانِ انقلابی باید بدانند که عدهای از خدا بیخبر برای از بین بردن انقلاب هرکس را که بخواهد برای فقرا و مستمندان کار کند و راه اسلام و انقلاب را بپیماید فوراً او را «کمونیست» و «التقاطی» میخوانند. از این اتهامات نباید ترسید. باید خدا را در نظر داشت، و تمام همّ و تلاش خود را در جهت رضایت خدا و کمک به فقرا به کار گرفت و از هیچ تهمتی نترسید. امریکا و استکبار در تمامی زمینهها افرادی را برای شکست انقلاب اسلامی در آستین دارند، در حوزهها و دانشگاهها مقدس نماها را که خطر آنان را بارها و بارها گوشزد کردهام. اینان با تزویرشان از درون محتوای انقلاب و اسلام را نابود میکنند. اینها با قیافهای حق به جانب و طرفدار دین و ولایت همه را بی دین معرفی میکنند. باید از شرّ اینها به خدا پناه بریم| امام خمینی(قدس سره)
💫آیا حکومت اسلامی حق قیمتگذاری روی کالاها را ندارد؟
یکی از مباحث جدی این ایام که محل منازعه فکری دو جریان اقتصاد اسلامی و اقتصاد لیبرال است، بحث قیمتگذاری است. سوال این است که آیا حکومت اسلامی حق دارد به یک فروشنده تکلیف کند که کالای خود را به چه قیمتی بفروشد؟
لیبرالها برای آزادسازی قیمتها از مداخله دولت، به ادبیات شرعی و دینی هم متوسل می شوند و میگویند تسعیر یا تعیین قیمت در هر شرایطی حرام است و اقتضای مالکیت خصوصی این است که هر کس مختار باشد کالای خود را به هر قیمتی که میخواهد، به فروش برساند.
قبل از نقد این ادعا، طرح یک مقدمه، ضروری است.
در اندیشه اقتصاد اسلامی ما یک مفهوم مهم با عنوان «مالکیت الهی» داریم. وقتی میگوییم مالکیت اصلی و واقعی ازآن خداست، این یک حرف تشریفاتی نیست. امتداد عملی این سخن آن است که پذیرش مالکیت خصوصی در اسلام، بدین معنی نیست که انسان مالک، بتواند هر کاری که نفسش اراده میکند، با مایملک خود انجام دهد. چنانکه انسان مالکیت تام جسم خود را هم ندارد و اجازه ندارد به خود آسیب بزند و حتی تکالیفی نسبت به جسم خود دارد، درباره مال هم همین است. اگر خدای متعال برای جسم انسان برنامه دارد و انسان مکلف است این جسم تحت مالکیت خود را طبق برنامهای که از سوی خدای متعال ارائه شده اداره کند، مال که در نسبت با جسم در مرتبه نازلتری قرار دارد و تبعیتش از برنامه الهی بدیهیتر است.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی در بحث مفصلی که پیرامون «آزادی اقتصادی» دارند، میفرمایند «اگر آزادى فعّالیّتهاى اقتصادى را اینجور معنا کنیم که آن کسانى که قدرت فعّالیّت و مانور اقتصادى دارند اینها آزادنند هرچه خواستند تولید کنند، هر جور خواستند عرضه کنند، هروقت خواستند توزیع کنند، هر جور خواستند بفروشند، هر جور خواستند مصرف کنند، این یقیناً نظر اسلام نیست».
ایشان در جایی دیگر میفرمایند «در اقتصاد جامعه اسلامى اگرچه مردم در فعّالیّتهاى اقتصادى میدان باز و وسیعى دارند و آزادىهاى زیادى دارند و هرکسى این حق را دارد که فعّالیّت و تلاش اقتصادى بکند، امّا در کنار این حق و اختیار براى مردم، یک اختیار و حقّى هم براى دولت اسلامى و قدرت حاکم بر جامعه اسلامى قرار داده شده است و آن حقّ کنترل و نظارت و مراقبت است؛ زیرا اگر این حق براى حاکم اسلامى نباشد و مردم بدون نظارت دولت و بدون رعایت سیاستهاى دولت تلاش اقتصادى را شروع کنند و انجام بدهند این یقیناً در جامعه به طغیان، به ظلم، به بغى، به فساد منتهى خواهد شد و همان وضعى پیش خواهد آمد که در دنیاى سرمایهدارى هست».
بنابراین، در اندیشه اسلامی، آزادی در برخورد با مال، اطلاق ندارد و اعمال مالیکت انسان بر ال خود، تحت ضوابطی صورت می گیرد که از سوی حکومت اسلامی تعیین می شود.
حال سوال اینجاست که در رابطه با قیمتگذاری، آن ضوابط اسلامی چیست؟
امیرالمومنین علی (ع) در نامه معروف خود به مالک اشتر نخعی میفرمایند: «وَ لْیَکُنِ الْبَیعُ بَیْعاً سَمْحاً بِمَوازینِ عَدْل وَ اَسْعار لا تُجْحِفُ بِالْفَریقَیْنِ مِنَ الْبایِعِ وَ الْمُبْتاعِ فَمَنْ قارَفَ حُکْرَةً بَعْدَ نَهْیِکَ اِیّاهُ فَنَکِّلْ بِه وَ عاقِبْهُ فى غَیْرِ اِسْراف»؛ باید معاملات با شرایط آسان صورت گیرد؛ با موازین عدل و نرخهایى که نه به فروشنده زیان برساند و نه به خریدار! و هرگاه کسى پس از نهى تو از احتکار، به چنین کارى دست بزند، او را کیفر کن! و در مجازاتش بکوش، ولى زیاده روى نکن.
این مفهوم «نرخی که نه فروشنده زیان ببیند و نه خریدار» بسیار حیاتی است؛ به نحوی که مولای متقیان، این مفهوم را از مصادیق «عدالت» ذکر کردهاند.
مرحوم حجت الاسلام سید عباس موسویان، رئیس فقید شورای فقهی بانک مرکزی، در همین موضوع یک مقاله مهم علمی نوشتهاند که مستند آن، کتاب «البیع» حضرت امام خمینی(ره) است.
آقای موسویان در این مقاله با استناد به ادله فقهی، استدلال کردهاند که «1. در شرایط عادی، کسی حق قیمت گذاری ندارد و قیمت را بازار تعیین میکند؛ 2. در شرایط احتکار، انحصار و تبانی، محتکر و انحصارگر به عرضه کالا موظف میشود؛ 3. در صورت امتناع محتکر و انحصارگر از قیمت عادلانه، به کاهش قیمت وادار میشود؛ 4. در صورت امتناع از قیمت عادلانه، برای او قیمت تعیین میشود؛ 5. در موارد تعیین قیمت، با مراجعه به دیدگاه کارشناسی، قیمتها به گونهای (عادلانه) تعیین میشود که به هیچیک از فروشنده و خریدار اجحاف نباشد».
بنابراین، این ادعای لیبرالهای مذهبی و غیرمذهبی که حکومت اسلامی حق قیمتگذاری روی اجناس مردم را ندارد، نه تنها باطل، بلکه خلاف عدالت است و اگر در جامعه اسلامی، دولت بخواهد قیمتها را رها کند، همان وضعیتی پیش میآید که حضرت آقا فرمودهاند، یعنی ظلم و فساد و بغی و طغیان.
@syjebraily
✍ احسنت به جناب دکتر جبراییلی
🔹این ایام مجددا بحث FATF داغ شده است. سال ۹۸ که موضوع در دستور کار کمیسیون ویژه مجمع تشخیص مصلحت نظام بود، طی یادداشتی با عنوان "سندروم تُنگ ماهی در فهم و حل مساله FATF" به بررسی آثار الحاق به دو کنوانسیون تکلیفی FATF پرداختم. این یادداشت را میتوانید از لینک زیر مطالعه فرمائید.
https://www.mehrnews.com/news/4784271/
@syjebraily
لیست پایین شامل نام شرکتها و محصولاتی هست که از اسرائیل حمایت کرده و روابط تجاری با اسرائیل دارند.
⛔️⛔️ با تحریم و بایکوت این محصولات و نخریدن آنها منابع مالی تامین کننده ماشین کشتار کودکان غزه را متوقف کنید..
استفاده و خریدن از این برندها، حمایت و مشارکت در کشتار و اشغالگری اسراییل غاصب و شریک شدن در جنایات آنهاست😭
نوشیدنیها:
Coca-Cola (کوکاکولا)
Fanta (فانتا)
Sprite (اسپرایت)
Seven-Up (سون آپ)
Pepsi (پپسی)
Aquafina (آکوافینا)
Pure life (پیورلایف)
Dasani (دسانی)
پوشاک و فشن:
Levi's (لیوایز)
Lee (لی)
Gucci (گوچی)
GAP (گپ)
Calvin Klein (کالوین کلین)
Tommy Hilfiger (تامی هیلفیگر)
Lacoste (لاکوست)
Chanel (شنل)
D&G (دی اند جی/ دولس اند گابانا)
Penti (پنتی)
Parizyen (پاریزین)
Caterpillar (کاترپیلار)
Louis Vuitton (لویس ویتون)
Polo Ralph Lauren (پولو رالف لورن)
Timberland (تیمبرلند)
کفش و لوازم ورزشی:
Reebok (ریبوک)
Nike (نایک)
All-star (آل-استار)
Puma (پوما)
Adidas (آدیداس)
Fila (فیلا)
خودرو:
Chevrolet (شورولت)
Ford (فورد)
Hyundai (هیوندای)
تکنولوژی:
Nokia (نوکیا)
Motorola (موتورولا)
Intel (اینتل)
Microsoft (مایکروسافت)
Apple (اپل)
LG (ال جی)
Sony (سونی)
Huawei (هوآوی)
Samsung (سامسونگ)
Dell (دل)
HP (اچ پی)
لوازم خانگی:
Philips (فیلیپس)
Bosch (بوش)
Tefal (تفال)
خوراکی:
Nestlé (محصولات نستله)
Nescafé (نسکافه)
Nesquik (نسکوییک)
Oreo Biscuits (بیسکوییتهای اوریو)
KitKat (کیت کت)
Danone (دنون)
Danette (دنت)
Maggi (غذاهای آماده مگی)
Kinder (کیندر)
لوازم آرایشی بهداشتی:
L'Oréal (لورئال)
M.A.C (مک)
Estēe Lauder (استی لادر)
Maybelline (میبلین)
Lancome (لنکوم)
Garnier (گارنیر)
Johnson and Johnson (جانسون اند جانسون)
Dove (داو)
Signal (سیگنال)
Vaseline (وازلین)
NIVEA (نیوآ)
Pampers (پمپرز)
Oral-B (اورال بی)
Lux (لوکس)
Rexona (رکسونا)
Gillette (ژیلت)
مواد شوینده :
Persil (پرسیل)
Pril (پریل)
Tide (تاید)
Cif (سیف)
فست فود:
KFC (کی اف سی)
McDonald's (مک دونالدز)
Starbucks (استارباکس)
Burger King (برگر کینگ)
Baskin Robbins (بسکین رابینز)
سایر:
LEGO (لگو)
Barbie (باربی)
Walt Disney (والت دیزنی)
Facebook (فیسبوک)
Yahoo (یاهو)