35.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سمینارهای علمی
توضیحات در پست بعدی👇
لینک عضویت در کانال :
@mohsenibidgoli
۱ ) بررسی موجودات فضایی و اشیای ناشناخته پرنده (UFO) از لحاظ تاریخی، علمی، سیاسی و نظامی و ارتباط آن با مفاهیم مثل برمودا، مثلث شیطان وشبه علم های ارابه خدایان فون دانیکن و آدامسکی و بررسی امکان حیات در خارج از منظومه شمسی
۲ ) لذت درک علم و ساینس توسط ابزار تخمین . استفاده از سوالات آهان دار در ایجاد شور و علاقه بین دوستداران مفاهیم علمی
۳) آشنایی با کامپیوترهای کوانتومی و رمزنگاری های جدید در سیستم های جاسوسی .هوش مصنوعی دارک وب، آواتاریسم و second life
۴) شکل گیری علوم جدید در خلال جنگ سرد بین آمریکا و شوروی .نقش پروژه های انیگما و عملیات اوساویکهیم در ترویج ساینس . آشنایی با ون براون و سرگی کرولیف و آغاز اکتشافات فضایی
۵) آشنایی با بزرگان علم مانند ریچاردفاینمن و استیون هاوکینگ و... و خدمات آنها در راستای ساینس و بررسی موضوع جهان های موازی و فاجعه چلنجر
۶) آشنایی با مفهوم سیاه چاله ها و کرم چاله ها با تم هالیوود و اینتراستلار و جهان های موازی و Multiverse
۷) بررسی زمان و مفهوم Time در فیزیک مدرن با تم خوانش فیلم ها وسریال های In time , platform, Arrivals ,lost و ...
۸) آشنایی با نظریات جدید ابرریسمان ها و گرانش حلقوی و ترکیب دو نظریه کوانتوم و گرانش . نقش نیما حامد ارکانی و کامران وفا در پیشبرد ساینس کیهان شناسی مدرن و نظریات پیشا بیگ بنگ!
۹) بررسی مفهوم دژاوو و تناسخ و التقاط های ایجاد شده توسط مفاهیم شبه علم با نظریات جهان هولوگرافیک لئونارد ساکسیند و بررسی فیلم ها و انیمیشن های جالب در این زمینه
۱۰ ) بررسی فیلم عنکبوت مقدس و تاپ گان ۲ ( کاپتان مرویک ) و بررسی المان های نهفته در آنها و برسی تاریخی سینمای ایران از ابتدا تا به امروز
۱۱ ) چگونگی گرفتن جایزه بزرگ ناسا توسط بهرخ خوشنویس برای ساخت دستگاه کانتور کرافتینگ و پروژه ساخت وساز در ماه و مریخ
۱۲) بررسی هالیوود و انیمیشن های سبک زندگی و آشنایی با مولفه های درونی آنها
۱۳ ) آشنایی و راستی آزمایی مفاهیم سابلیمینال و بیوکنزی و استفاده آنها در تبلیغات
۱۴ ) بررسی نظریه فرگشت داروین و اشتباهاتی که در انتقال آن به فضای عامه و آکادمیک ایران رخ داد! بررسی سه فاکتور نمک، آتش و انگشت شست در ایجاد فرهنگ انسانی!
۱۵ ) بررسی نقشه علم مدرن و مبحث اجوتینمنت و جهان بدون مدرسه در تقابل با هوش مصنوعی ( AI )
۱۶ ) بررسی مفاهیم اتوپیا و آکرونیا در سبک زندگی غربی و شرقی و تقابل سلبریتی با مفاهیم ایرانی اسلامی و بررسی فیلم سینمایی she's the man
۱۷ ) بررسی ایگ نوبل و سوالات آهان دار !
۱۸ ) آشنایی با تلسکوپ های مدرن و ماموریت تلسکوپ جیمزوب
۱۹ ) بررسی نقش ژن برتر در شکل گیری ساینس! و ارتباط سرمایه داری با پیشبرد ساینس غربی
۲۰ ) باز شناخت مفهوم علم و ساينس از یکدیگر و آشنایی با ساینس مدرن در پرتو مفهوم قراردادگرایی پوانکاره
لینک عضویت در کانال :
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بامداد امشب رو از دست ندهید!
🔹 صبح روز یکشنبه ۱۳ خردادماه در رخدادی نادر ۶ سیاره منظومه شمسی در یک ردیف قرار میگیرند که برخی از آنها با چشم غیر مسلح هم دیده میشوند.
@mohsenibidgoli
💢 بامداد امشب رو از دست ندهید!
➕ در این همترازی نادر ۶ سیاره مریخ، زحل، مشتری، عطارد، نپتون و اروانوس در یک ردیف قرار خواهند گرفت که از روی زمین قابل مشاهده است.
➕به گفته اخترشناسان بهترین زمان برای دیدن این سیارات حدود ۳۰ دقیقه قبل از طلوع آفتاب و در جهت شرقی خواهد بود. این اختر شناسان میگویند که سه سیاره مریخ، زحل و مشتری به خوبی و بدون نیاز به هرگونه تجهیزاتی قابل دیدن هستند، اما سه سیاره دیگر احتمالا نیاز به دوربینهای دو چشمی دارند.
➕ چگونه این سیارات را تشخیص دهیم؟
اگر حدود ۳۰ دقیقه قبل از طلوع خورشید به سمت مشرق و محدوده طلوع آفتاب بنگرید پرنورترین ستاره بعد از ماه، مشتری خواهد بود. در حالی که سیارات قابل مشاهده دیگر میتوانند با درخشش ثابت خود در مقایسه با ستارههای سوسو زننده شناسایی شوند.
@mohsenibidgoli
با سلام و درود خدمت همراهان گرامی
✅ در پی سوالات زیادی که در جلسات و کلاس ها در زمینه های مختلف از بنده میشود سعی کرده ام با توجه به بضاعت علمی ناچیز خود در حیطه های یادشده به آنها جواب داده یا عزیزان را به منابع و مراجع مناسب ارجاع دهم .
➕ در ادامه سه مورد از سوالاتی که توسط یکی از دوستان از بنده پرسیده بودند بارگذاری شده است و امیدوارم مورد استفاده و پسند عزیزان نیز واقع افتد .البته در مورد هریک از این موارد بحث های مفصل و جامعی در سمینارها و کلاس ها ارائه شده است که می توانید از آنها نیز بهرمند شوید.
➕ پیشاپیش از کیفیت صدا عذرخواهی میکنم
👈 لطفا در انتشار مطالب خوب کوتاهی نکنید ....
لینک عضویت در کانال :
@mohsenibidgoli
زمان و ماشین زمان.mp3
9.7M
✅ ۱ ) آیا ماشین زمان ساخته شده است؟
🔹 توضیح کوتاهی در مورد زمان و Time
🔸 آیا سفر به گذشته و آینده از نظر فیزیک امکان پذیر است؟
🔹 پارادوکس پدربزرگ و... حین سفر در زمان
🔸 فیلم جنگ ستارگان ( star wars ) و ارائه انومالی در سفر زمانی
🔹 ماشین تسلا و زندگی ابدی!
🔸 نظر هاوکینگ در مورد زمان
🔹 انحنای زمان در اطراف سیاه چاله ها و نوسانات زمانی در کرم چاله ها
🔸 وجود گونه عروس دریایی نامیرا در عمق اقیانوس!
👈 لطفا در انتشار مطالب خوب کوتاهی نکنید ....
لینک عضویت در کانال :
@mohsenibidgoli
حیات فرازمینی ۲.mp3
3.8M
✅ ۲ ) آیا ممکن است روی کرات دیگر انسان وجود داشته باشد ؟
🔹 توضیح کوتاهی در مورد گونه های حیات
🔸 نظر امام صادق (ع) در مورد حیات در سایر مناطق عالم
🔹 عکس بحث انگیز جیمز وب از ستارگانی که اصلا نمی بایست وجود داشته باشند!
🔸 معادله فرانک دریک ( Drake equation ) و تخمین تعداد تمدن های فرازمینی
👈 لطفا در انتشار مطالب خوب کوتاهی نکنید ....
لینک عضویت در کانال :
@mohsenibidgoli
هوش مصنوعی خطرناک تره با بمب اتم؟.mp3
8.5M
✅ ۲ ) آیاهوش مصنوعی خطرناک تره یا بمب اتمی؟
🔹 هوش مصنوعی به عنوان رقیب انسان
🔸 طبق فیلم پرومتئوس آیا ما موش آزمایشگاهی هوش مصنوعی هستیم ؟ برنامه نویسی انسان توسط موجودات فضایی!
🔹 بازی تقلید (Imitation game) وماشین انیگما
🔸 اتفاق عجیب و ترسناک ارتباط کلامی دو ربات باب و آلیس
🔹 توضیح فیلم هر ( Her ) و ورود نرم افزار جنسی آن در ایران
🔸فاجعه چرنوبیل ( Chernobyl) و تقابل با هوش مصنوعی
👈 لطفا در انتشار مطالب خوب کوتاهی نکنید ....
لینک عضویت در کانال :
@mohsenibidgoli
✅ از ﭘﺴﺮ مهاتما ﮔﺎﻧﺪﯼ نقل شده:
ﭘﺪﺭﻡ ﮐﻨﻔﺮﺍﻧﺲ ﯾﮏ ﺭﻭﺯﻩﺍﯼ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﺩﺍﺷﺖ. اﺯ ﻣﻦ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻬﺮ ﺑﺮﺳﺎﻧﻢ، ﻭﻗﺘﯽ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺭﺳﺎﻧﺪﻡ ﮔﻔﺖ: ﺳﺎﻋﺖ ۵ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﺎ ﻣﻨﺘﻈﺮﺕ ﻫﺴﺘﻢ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺮﮔﺮﺩﯾﻢ. ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺻﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ و ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺎﻧﻪ ﺧﺮﯾﺪ ﮐﺮﺩﻡ. ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻌﻤﯿﺮﮔﺎﻩ ﺑﺮﺩﻡ، ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺳﯿﻨﻤﺎ ﺭﻓﺘﻢ، ﺳﺎﻋﺖ ۵:۳۰ ﯾﺎﺩﻡ ﺁﻣﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﺪﺭ ﺑﺮﻭﻡ!!
ﻭﻗﺘﯽ ﺭﺳﯿﺪﻡ ﺳﺎﻋﺖ ۶:۰۰ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ!! پدر ﺑﺎ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﭼﺮﺍ ﺩﯾﺮ ﮐﺮﺩﯼ؟! ﺑﺎ ﺷﺮﻣﻨﺪﮔﯽ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻔﺘﻢ: ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺣﺎﺿﺮ ﻧﺒﻮﺩ، ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺷﺪﻡ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻤﺎﻧﻢ! ﭘﺪﺭﻡ ﮐﻪ ﻗﺒﻼ ﺑﻪ ﺗﻌﻤﯿﺮﮔﺎﻩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮔﻔﺖ:
«ﺩﺭ ﺭﻭﺵ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﻦ حتماً ﻧﻘﺼﯽ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲ ﻻﺯﻡ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺩﻩ ﮐﻪ ﺑﻪ من راست ﺑﮕﻮﯾﯽ!!
ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺑﻔﻬﻤﻢ ﻧﻘﺺ ﮐﺎﺭ ﻣﻦ ﮐﺠﺎﺳﺖ؟ﺍﯾﻦ ﻫﺠﺪﻩ ﻣﺎﯾﻞ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺧﺎﻧﻪ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺑﺮﻣﯽﮔﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ باره ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ!!»
👈 ﻣﺪﺕ ﭘﻨﺞ ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﻧﯿﻢ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺵ ﺍﺗﻮمبیل ﻣﯽﺭﺍﻧﺪﻡ ﻭ ﭘﺪﺭﻡ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺩﺭﻭﻍ ﺍﺣﻤﻘﺎﻧﻪﺍﯼ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻏﺮﻕ ﺩﺭ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﻭ ﺍﻧﺪﻭﻩ ﺑﻮﺩ، ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽﮐﺮﺩﻡ!! ﻫﻤﺎنﺟﺎ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﺭﻭﻍ ﻧﮕﻮﯾﻢ!...
👈 اﯾﻦ ﻋﻤﻞ ﻋﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺧﺸﻮﻧﺖ ﭘﺪﺭﻡ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻧﯿﺮﻭﻣﻨﺪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮔﺬﺷﺖ ۸۰ ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽﺍﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺪﺍﻥ ﻣﯽﺍﻧﺪﯾﺸﻢ!
#داستان
@mohsenibidgoli
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ چیزی که زیاده نخبه ، نابغه ...
👈دوستان و عزیزان توصیه میکنم متن زیر را که توضیح کوتاهی در مورد این کلیپ است را بادقت مطالعه نمایند.
@mohsenibidgoli
✅ آنچه که زیاده نخبه، نابغه و...
🔹 همانطور که بارها در خلال بحثها و کلاسهای خودم عنوان کردم بعداز جنگ جهانی بین ایالت متحده و شوروی درگیری در حوزه های اطلاعاتی ، علمی و ...رخ داد که جنگ سرد ( Cold War ) معروف شد که زورآزمایی دانشگرانی مانند ون براون آلمانی و کرولیف روسی درآن به وضوح جهت ساینس را برای آیندگان مشخص کرد ( در سمینار جنگ سرد این تقابل را بطور مفصل شرح دادم )
➕ دراین منازعه آمریکا توانست با استفاده از تطهیر دکتر ون براون که یکی از جنایتکاران جنگی و از افراد مورد وثوق هیتلر و ماشین جنگی او بود از طریق نزدیک کردنش به شخصیت های هالیوودی مانند والت دیزنی ذهن و قلب جامعه را معطوف به جهت خاصی کند که خواسته سیستم مذکور بود و به همین دلیل توانستند از سد شوروی گذر کرده و در این منازعه پیروز درآیند.
🔸 رنسانسی که در حیطه مباحث دکترینال توسط افرادی مانند مکیندر و آلفرد تیرماهان در حوزه ژئواستراتژی اتفاق افتاد نیز در همین بستر رخ داد و مفاهیمی مانند هارتلند ( Heart land ) و برینلند (Brain land ) از آن نشات گرفتند ، نتیجه اش سازمان عریض و طویلی شد که با نام National NSA ) Security Agency )
[سازمان امنیت ملی ] آن را می شناسیم.
👈 چرا تا سال ۲۰۰۰ هارتلند دنیا منطقه برمودا بود؟ ارتباط خرافات ساختگی منطقه مثلث برمودا توسط ارتش نیروی دریایی آمریکا با هارتلند چیست؟ چرا طبق نظر یورگن هابرماس استراتژيست ارشد آمریکا این مفهوم از برمودا به خلیج فارس و تنگه هرمز شیفت پیدا کرد سوالاتی هستند که در 👈👈پادکست صوتی یوفو ها و بشقاب پرنده بصورت کامل توضیح داده ام .
🔹 طبق نظریه بیواستراتژیست ها سیستم دنیا و کشورها را میتوان به مثابه یک بدن انسان زنده تصور کرد که هریک از کشورها به عنوان قسمتی از این ارگان زنده هستند کشور هایی مثل عربستان و عراق، نروژ، آذربایجان و....درحوزه گوارش و تولید انرژی و کشورهایی مثل سنگاپور ایتالیا وکانادا در حوزه حواس و تولید اطلاعات و ... ( به عکس زیر رجوع شود).
🔸 دو ارگان مغز و قلب در این سیستم جالب به نظر میرسد مغز در این سیستم همان NSA است که قبلا در 👈👈 پادکست یوفو و موجودات فضایی در مورد آن صحبت کردیم و ویدئویی درباره آن در کانال با عنوان 👈👈پروژه NSA و هوش مصنوعی قرار دادم.
🔹طبق این سیستم افراد با بهره هوشی بالا و الیت جامعه آمریکایی در سیر آموزش و پرورش به حیطه های مدیریت و علوم انسانی و علوم بین رشته ای مثل فلسفه علم سوق داده می شوند حتی در رشته های نظامی به دلیل ضریب نفوذ علوم بین رشته ای از آنها بیشترین بهره برده می شود .
در این بین استفاده از نخبگان و نوابغ کشورهای دیگر به دلیل کمتر بودن هزینه پرورش چنین افرادی در سیستم آموزش امریکا و همچنین بالا بردن ذخیره ژنی ( طبق نظریه داروین مهاجرت افراد نخبه یک جامعه به کشورهای دیگر باعث پدیده ای بنام رانش ژنی رخ می دهد! ) به عنوان یک طرح و اقدام ابراستراتژیک محسوب شده و میتواند در بلند مدت به اقدامات اثربخش تری در سپهر سیاسی آمریکا منجر شود .
📝محمد محسنی بیدگلی
@mohsenibidgoli