10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥در قسمت سوم به برنامه طنز یکی از سلبریتی ها( محمدرضا علیمردانی ) در مورد شعر اتل متل توتوله صحبتی پیش آمد که برخی دوستان کانال از آن سوال پرسیده بودند بنده قسمتی از این برنامه را به همراه انتقاد دکتر محمدهادی محمدی پژوهشگر و نویسنده داستانهای کودکان نسبت به این موضوع را به سمع ونظر دوستان می رسانم.👇👇
لينک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 انتقاد استاد محمدهادی محمدی پژوهشگر و نویسنده داستانهای کودکان وتوضیح کوتاه و زیبای ایشان در مورد شعر اتل متل توتوله
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
🔥 راهکارهای یک معلم در مواجهه خانواده ها با موج موسیقی های کره ای ( Bts ، Kpop و ...)
👈 در سه فایل صوتی و متنی زیر در جهت آگاهی بخشی خانواده ها بصورت کلیدی وعملی نحوه برخورد با نوجوان نسل جدید با موج گسترده موسیقی های کره ای توسط آقای محسنی ارائه شده است.
صوت:
قسمت اول ↙️
کارکرد رسانه در تغییر نگرش Army ( هوادار )
قسمت دوم ↙️
نحوه ایجاد گفتمان بین نسلی
قسمت سوم ↙️
چرا پدر ومادر باید قصه گو باشند؟
نفس های لوسیفر در زندگی مدرن
از دوستانی که تازه به کانال و جمع ما اضافه شده اند و علاقه مند به این مطالب هستند می توانند مطالب و متون ابتدایی بنده را در لینک زیر پیگیر باشند.👇
نقد و بررسی موسیقی های کره ای
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
💢 در جواب یکی از دوستان که عنوان کرده بودند چرا ابتدا بحث ها رابصورت متن ارایه کردید و چون متن ها طولانی بودند ممکن است برخی از مطالعه انها صرفه نظر کنند باید ذکر کنم:
درابتدا قرار براین نبود که اینگونه پیش برود و متن ها در جواب یکی از خانواده ها بود که در مورد موسیقی های کیپاپ و... از بنده درخواست راهکار کرده بودند و در ادامه در پی درخواست برخی از دوستان به دلیل اینکه در این زمینه خاص متن زیادی وجود نداشته و در صورت ایجاد فایل متنی، امکان تجزیه وتحلیل و همچنین تحقیق در پاره ای از کلیدواژه ها بیشتر است در ابتدای امر آن را بصورت متن ارائه کردم.
از دوستانی که تازه به کانال و جمع ما اضافه شده اند و علاقه مند به این مطالب هستند می توانند مطالب و متون ابتدایی بنده را در لینک زیر پیگیر باشند.👇
نقد وبررسی موسیقی های کره ای
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
InfluentialPicture.jpg
585.1K
🔥پیشنهاد یه چالش زیبا
👈 به دوستان پیشنهاد می دهم در فضای مجازی چنین چالش هایی را به اشتراک بگذاریم که برخلاف چالش های اینستاگرامی و ... هم در یادگیری مفید هستند و هم باعث بالا بردن آگاهی جمعی می شود.
تصویر بالا اثر سه نقاش تایوانی است که در گوشه بالای سمت راست تصویر ، تماشاگر هنرمندی خود هستند! در این تصویر که به طنز، کمدی الهی دانته( Divine Comedy with Dante) نیز معروف شده است تصویر ۱۰۳ شخصیت معروف در تاریخ جهان وجود دارد.
⁉️ بدون استفاده از منابع اینترنتی و کتاب خودتان را تست بزنید و ببینید که چند تن از این افراد این تصویر را می شناسید ؟
💢 اگر در همان نگاه اول ۲۵ نفر از این شخصیت ها را شناختیم:
👈 یعنی اهل مطالعه و با سواد در زمینه های سیاسی و تاریخی هستیم و قابلیت اظهار نظر داریم .
💢 اگر ۵۰ نفر را شناختیم:
👈 تقریبا به عنوان یک فرد آگاه، دیگران می توانند در برخی مسائل به ما اعتماد کنند.
💢 اگر کمتر از ۱۰ نفر را شناختیم:
👈 باید در سواد و اطلاعات عمومی خودمان و روش های خواندن و مطالعه تردید و تجدید نظر کنیم و سعی نکنیم در مورد موضوعات جدی خود را صاحب نظر بدانیم!
لینک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
🔥 جواب چالش :
در توضیح اسامی این افراد دو لینک کاربردی زیر را قرار میدهم:
۱) در لینک زیر روی هر کدام از افراد در تصویر را لمس کنید اطلاعات مربوط به آن فرد را بصورت مجزا به شما نشان خواهد داد.
https://www.vidoal.com/modern/%D9%86%D9%82%D8%A7%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D9%87%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE
۲) در لینک زیر اسم مختصر و تصویر نزدیک به آنچه در نقاشی مشاهده می کنید را می توانید ببینید.👇
https://cliptank.com/history-painting-famous-answers.html
لينک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
31.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 بمب امید در جامعه
💢 به عنوان یک معلم از دوستان خواهش دارم این کلیپ را بدون موضع گیری تا انتها ببینید تا مثل من حال دلتون خوب بشه!
💢 در حالی که در تلگرام و اینستا فقط به نسل جدید چنین القا می کنند که در طی چند دهه کشور ایران در تمامی زمینه ها عقبگرد داشته است این کلیپ چند دقیقه ای بر خلاف همه اون کارها امیدآفرین است.
لينک عضویت در کانال :
@mohsenibidgoli
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 یک خطر بزرگ برای نظام تعلیم وتربیت!
💢 زامبی زاسیون مدرن در مدارس و مهدکودک هایمان در حال شکل گیری است.
خواهشا پدر ومادرها همانطور که برای غذا و تنقلات دلبندشان دقت میکنن متوجه باشند با روح و ذهن کودکشان چکار میکنن!!
لينک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli
💢 با سلام و درود خدمت دوستان
یکی از همراهان انتقادی را در زمینه کلیپ بمب امید به بنده داشتند که شاید این آمار درست نباشد و این مقایسه ها درست نیست.... صلاح دیدم متن جواب بنده که با اجازه ایشان با تغییراتی همراه شد را در ادامه پست بعدی به نظر شما برسانم.
👈 بمب امید
در مورد صحبت های این عزیز باید چند نکته را مورد توجه قرار داد:
اول اینکه من و همه شما دوستان در یک آب وخاک زندگی میکنیم و با مشکلات و معضلاتی که گریبان گیر کشور شده است بطور ملموس آشناییم و بی تردید تحریم های ظالمانه در سخت تر کردن این راه موثر بوده و حتی زمانی این حرکت را دچار اعوجاج و انحراف نیز کرده است ولی بنده تاثیر مدیران ناشی و برخوردهای سلیقه ای مسئولان، انتخاب های گزینشی طرح ها و برنامه ها ،باند بازی های سیاسی برنامه ها وهزاران دلیل دیگر در بوجود آمدن این کوه مشکلات بیشتر میبینم
اما همه این حرف و حدیث ها دلیلی بر این موضوع نیست که آمارهایی که نشان از پیشرفت و شکوفایی در این سال ها بوده را یکطرفه زیر سوال ببریم و آنها را مهندسی شده تلقی کنیم، علیرغم اینکه بنده خود به برخی نتیجه گیری های خاص از این آمار توسط این شخص انتقاداتی دارم ودرجای خود وارد است وانشالله در بعدا آنها رابازگو خواهیم کرد.
💢 به نظر بنده یکی از بزرگترین خیانت هایی که والدین و معلمان میتوانند انجام دهند همین موضوع است که در جمع خانواده یا کلاس فقط روی مشکلات و کاستی های کشور زوم کرده و آنها را بر سر کودکان و دانش آموزان آوار میکنیم.( این چندصباح هم که از مسئولان عبارت ناترازی را زیاد می شنویم که بسیار غلط و نامانوس است که در جایگاه خود به این گزاره خواهیم پرداخت )
💢 نوجوان وجوان ما در این مرز وبوم چه حسی خواهد داشت وقتی فقط آمارهای ناامیدکننده را از معلمان خود دریافت کرده و با غرولندهای والدین درخانه مواجه شود جز افسردگی و احساس بیهودگی ،جز فرار از فضای حل مسئله و اینکه این کشور درست شدنی نیست و آرزوها واهداف من در ترکیه وکانادا و... رقم میخورد! وبدا به حال خانواده هایی که با القای چنین حسی در فرزند خود این مولفه را در ذهن او میکارد که ایران یک هتل بیشتر نیست! اونجاست که هزار کارفرهنگی وآموزشی جوابگو نیست! از والدینی که در طرح مرهم در دبستان ها شرکت کرده اند آمار رخدادهای صورت گرفته در جامعه دانش اموزی را پیگیر باشید تا متوجه این خطر بالقوه قرار بگیرید.
💢 خطرناکترین وجه هم اینجاست که وقتی وارد اینستا و تلگرام و... می شوند توسط بلاگرها وسلبریتی هو با سیاهنمایی ها وهزار کوفت وزهرمار اجتماعی و اقتصادی و... مواجه می شوند تنها چیزی که تیرآخر را میزند آمارهای ساختگی از فضای گل وبلبل اون ور آب و همین کشورهای اطرافمون مثل امارات و ترکیه و...است ،تصاویر جذاب و تیتیش مامانی اونوری ها که توسط برخی با هزار لغت وعبارت توسعه و پیشرفت و ... آن را تزیین کرده و به خورد جامعه ما داده می شود در این فضا این گروه ها آمارهای یونیسف در مورد ۷ میلیون کودک فقیر از جمعیت ۲۲ میلیونی ( تقریبا یک سوم! ) ترکیه را باور نمیکنند وقتی به این گروها گوشزد میکنم که انیمیشن معروف children که در کانال آن رانقد وبررسی کردم برای سیستم ژاپنه همون ژاپنی که همش سنگ سیستم آپ اون رو به سینه میزنید! حتی صحبت های جکی چان در مورد سیستم آپ آمریکا را در فضای مجازی جستجو کنید و تأسفی که برای حضور پسرش در این سیستم میخورد را نگاه کنید! چند وقت پیش در همین کانال در مورد صحبت های دکتر میرزایی کلیپی را قرار دادم مبنی بر اینکه در مدارس انگلستان کودکان با معضل شپش در پوست و موی خود گلایه داشتند و مسئولان بهداشت شهر آکسفورد اعلام کرده بودند این چیز عادی در کشور است و خیلی بولد نکنید! اینها نمونه کوچکی از همان مشکلاتی است که ما هم با آن مواجه هستیم و اگر به صحبت ها و نوشته های افراد بیغرضی که در هر دو سیستم زندگی کرده اند ( دقت کنید زندگی کرده اند و در آنجا فرزند پروری کرده اند نه اینکه برای سفر و... چند زمانی در آنجا رفت وآمد داشته اند!) را کنکاش کنید متوجه این موضوع میشود که همه جا آسمان یک رنگ است، مشکل اینه که ما فقط روی نداشته هایمان تکیه می کنیم ولی انها روی داشته هایشان!
👈 والبته نکته مهم اینجاست که به همت مسئولان و مدیران فرهنگی ما در فضای ول و بدون متولی سکوهای مجازی همه جور دروغ پراکنی و اراجیف در فضای تلگرام وایستا آزاد است درصورتیکه در همان کشورهای گل وبلبل و سرشاراز دموکراسی ذکر این موارد شهروندی به دلیل التهاب فضای اجتماعی جرم انگاری شده است!
💢 قرار نیست به بهانه وجود مشکلات همه سیستم را زیر سوال ببریم وحتی ازطرف همه چیز را مثبت جلوه دهیم ...وظیفه ما در قبال نسل جدید ترسیم آینده روشن است و درستی راهی که آمده ایم.
نقد وبررسی انیمیشن Children
شپش در آکسفورد! _ دکتر میرزایی
ادامه در پست بعدی👇
💢 موضوع دوم در مورد آمار و نمودارهای ارائه شده هستش . زمانی یکی از فانتزی های من این بود که توی سایت spurious correlations با داده های معین قبلی مثل درصد افراد فارغ التحصیل شده در رشته برق دانشگاه هاروارد و تعداد فیلم هایی که نیکلاس کیج در آنها نقش بازی کرده نمودارهایی با همبستگی مثبت ایجاد می کردم کار جالبیه حتما به سایت زیر سربزنید!
https://www.tylervigen.com/spurious-correlations
💢 اما آنچه در این سری فیلم ها صورت میگیرد از نوع این فانتزی ها نیست و بنده خیلی تعجب میکنم گروهی در مواجهه اول با این دست کارها چنان از آمار و نمودار برآشفته می شوند مثل اینکه در این حیطه تخصص خاصی داشته یا اطلاعات پشت پرده ای دارند که بقیه از آن بیخبر هستند!
💢 بله بنده خود اذعان دادم که متاسفانه در کشور سیاست زده ما از بس در این موارد غلوها وبی تدبیری هایی از جانب مسئولین رخ داده که ذهن و مغز مردم نسبت به این مشخصه شرطی شده و همه را با عبارت دستکاری شده یا آمار غیرواقعی رد میکنند و در حد بالاتر سعی دارند روایی آن را از نظر علمی وتخصصی با جمله تحت نظرکدوم مرجع علمی ودانشگاهی یا جامعه اماری کم و داده های گزینشی و... زیر سوال ببرند.وجود دو سازمان برای محاسبه و پایش تورم در کشور که در اغلب موارد اعداد متفاوتی را اعلام می کنند بیشتر به طنز میخورد یکی از این نابسامانی هاست. ولی آنچه در این مورد خاص کلیپ می توان اظهار کرد این است که همانطور که در فیلم ادعا شده با QRcode داده شده میتوان به راحتی به صحت وسقم این آمار و مراجع خارجی و داخلی و درجه اعتبار آنها کسب اطلاع کرد البته برای رفع این ابهامات اکثرا از منابع معتبرخارجی استفاده شده است.
👈 اما سوال مهم اینجاست که کدام مرجع علمی قابل قبول این گروه ها می تواند آمار و نمودار را تایید یا تکذیب کند؟
اگر از بنده بپرسید واقعا باید بگویم نمیدانم!
ادامه در پست بعدی👇
💢 بعداز دوران کرونا آمار و تخمین که یکی از مهمترین وجه های علمی غرب که در نظر دانشگران پایه اعتماد بخشی به فضای ساینس بود بسیار متزلزل شده است.
💢 نمودارها و آمارهای ساختگی توسط کمپانی های بزرگی که حتی زیرنظر افرادی مثل آنتوان فاوچی( Anthony S. Fauci )که خود رئیس سازمان بهداشت جهانی بودند و پس از دوران کرونا مشخص شد که ثروت وسهام شرکت او در این دوره با بالا وپائین کردن های آمار کروناویروس چند برابر شد و به دلیل ارائه کردن درصدهای دروغین درباره تست های مثبت ۹۶ درصدی واکسن های تولیدشده توسط شرکت وابسته به خودش میلیون ها دلار کسب سرمایه کرد!
👈 این بررسی ها توسط موسسات طب سنتی و هومیوپاتی و .... انجام نشده و موسسات بزرگی درخود آمریکا و اروپا پشت این پیگیری ها شده اند و فلاسفه علم در این زمینه که اعتبار ساینس و آمار در جامعه روبه کاهش است مقاله ها می نویسند که متاسفانه بدنه دانشگاهی ما که هنوز در مشق مسائل حل شده صد سال پیش مانده وارد نشده است!وقتی سایت مهمی بنام Lancet (لنست همون سایتی که توی دوران کرونا آمار لحظه ای کرونا را در دنیا اعلام می کرد و قدمتی ۱۰۰ ساله دارد) آمار شهدای غزه را ۱۸۶ هزار نفر ذکر میکند! طبق آمار ادعا دارد که ده درصد جمعیت آن منطقه ناپدید شده اند کسی صحبت از آمار و ارقام نمیکند واصلا رسانه ای نمی شود ولی در دوره کرونا این سایت وامثال آن مرجع علمی همه دنیا بود و از آنتوان فائوچی گرفته تا و وزیر بهداشت کشورمان از آن بهره می بردند ولی الان صداها برای این مسئله بلند نیست؟
💢 مشکل ما آمار نیست مشکل ما تصویرسازی و به حرکت دراوردن این آمار روبروی چشم مردم است که متاسفانه ما از آن بهره کافی را نگرفته ایم و همه تلاش های برخی دلسوزان در مورد راهیان پیشرفت در این زمینه بود که متاسفانه کمی کمرنگ شده است وقتی در آنسو با تمام زیبایی و هنر همه دوربین ها وتوجهات را به سمت سوگواری یک نهنگ در محل کشته شدن بچه اش در اقیانوس معطوف می کنند می توان آمار لنست را یک عدد خواند و نوشت و اذهان عموم را از آن بی هیچ نگرانی عبور داد مهمتر از همه این موضوعات که ما خیلی از آن عقب هستیم وضربه های سختی از آن ناحیه پیکره فکری نسل جدید وارد می شود عدم تصویرسازی درست آمار وارقام در کشور بوده است .به عنوان یک معلم فیزیک خیلی خوشحال بودم که پس از سال ها فریاد درسی بنام تخمین در علم وارد کتاب های درسی شد ولی متاسفانه با تلاش مذبوحانه موسسات کنکوری، خیانت بزرگ گروهی از متولیان و ناآگاهی معلمان این مقوله از کتاب های درسی به ناگاه حذف شد وجالب اینکه در پی این خیانت پنهان صدا از هیچ ارگان و... بلند نشدچون درک درستی از این موضوع حیاتی نداشته و نداریم. بنده چندسالی است در خلال کلاس های درسی سعی کرده ام این نقیصه را در حد دانش آموزان خودم مرتفع کرده و به دانش آموزانم این موضوع خطیر را گوشزد کنم که اگر بخواهید روشنگری کنید باید دو موضوع را به جد روی آن کار کنید:
👈 تقابل علم وساینس
👈 تخمین و تصویرسازی روشن از آن
توصیه میکنم در این زمینه به فایل های قبلی کانال مراجعه کنید:
مارکتینگ در ساینس و موضوع کرونا
داده سازی هدف دار
هوش مصنوعی و فعالیتهای دیدیه رائولت در کرونا
تخمین درعلم
لينک عضویت در کانال:
@mohsenibidgoli