eitaa logo
تبلیغ مجازی حجت الاسلام محسن کاردانپور
85 دنبال‌کننده
504 عکس
8 ویدیو
9 فایل
دل خانه خدا، کعبه خانه خدا، مسجد خانه خدا و خانه هم خانه خدا آدرس برای ارتباط با مدیر کانال : @mohsenkardanpoor_1358
مشاهده در ایتا
دانلود
🏝🏝 👈نکات‌فرازبیست‌وسوم👉 💠در این که معنی 《سبطی الرحمه》چیست، دو احتمال وجود دارد: احتمال اول اینکه مراد از آن، 《سبزی نبی الرحمه》(دو نوه پیامبر رحمت) است؛ چرا که قرآن کریم، پیغمبر اکرم را 《رحمه للعالمین》معرفی می فرماید. در احتمال دوم، منظور، دو سبط و نوه ای است که وجودشان منسوب به رحمت است؛ چرا که امام حسن و امام حسین (ع) منشا نزول رحمت بر امت اسلام هستند. 💠《امام》یعنی رهبر و پیشوای خلق. در واقع، امام کسی است که سعی می کند با تشکیل یک حکومت الهی و به دست آوردن قدرت لازم، احکام خدا را اجرا و پیاده نماید و اگر هم نتواند تشکیل حکومت دهد، تا جایی که توان دارد، در اجرای احکام می کوشد. به عبارت دیگر، وظیفه امام، اجرای دستورات الهی و 《ایصال به مطلوب 》(رساندن افراد و جامعه به هدف خلقتشان) است. 💠 لازم به ذکر است که لقب 《امام》از سوی رسول خدا (ص) به امام حسن و امام حسین (ع) داده شد. 💠لقب 《سیدا شباب اهل الجنه》نیز از جانب خدای متعال برای امام حسن و امام حسین علیهم السلام انتخاب شده است. 💠《هادی》 به کسی گفته می شود که دیگران را از گمراهی نجات دهد. در حدیثی از امام صادق (ع) چنین آمده است: ✨《هنگامی که حضرت قائم (عج) ظهور کند، مردم را به اسلام-در پیکری نو- دعوت می نماید و آنان را به حقیقتی از دست رفته-که مردم از آن دور افتاده اند-هدایت می کند.》✨ 💠《مهدی》یعنی کسی که هدایت شده است. مرور روایات، روشن می کند که این لقب، به دو دلیل برای امام دوازدهم انتخاب شده است. دلیل اول این که آن حضرت به سوی امری هدایت می شود که دیگران نسبت به آن گمراه هستند. در حدیثی از امام صادق (ع) چنین آمده است:《بدین جهت حضرت قائم (عج) مهدی نام گرفته است که هدایت به حقیقتی می نماید که مردم از آن گمراه شده اند》 دلیل دوم در نام گرفتن حضرت حجت (عج) به مهدی، این است که آن حضرت به هر امر پنهانی، هدایت می شود. امام باقر (ع) در پاسخ به پرسش ابی سعید خراسانی درباره ی علت این نامگذاری فرموده است: چون او به هر امر پنهانی هدایت می شود.
46.Ahqaf.29-30.mp3
2.7M
🔹سوره سوره ۴۶ قرآن کریم ⚘تفسیر آیات ۲۹ تا ۳۰ سوره احقاف⚘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
46.Ahqaf.31-32.mp3
2.15M
🔹سوره سوره ۴۶ قرآن کریم ⚘تفسیر آیات ۳۱ و ۳۲ سوره احقاف⚘
💎اللهم و صلّ علی ولیّ امرک القائم : درود بفرست بر ولیِّ امر خودت، او که ولایت امر دارد و الان ایستاده است! 💎المُومَّل: آن كسی كه مورد امید و آرزوهای همه است. 💎والعَدلُ المُنتَظَر: و آن امام عادلی كه مورد انتظار مردم است. 💎وحُفَّهُ بِمَلائِكَتِكَ الْمُقَرَّبِينَ: دور و اطراف او را بگیر و او را محفوف كن به وسیلۀ ملائکه ی مقرّبین خود كه همه ی آن ها خَدَم و حَشَم او هستند. 💎وأَيِّدْهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ: و او را به روح القدس مؤیّد گردان! 🔅 اللهم و صلّ علی ولیّ امرک القائم درود بفرست بر ولیِّ امر خودت، او که ولایت امر دارد و الان ایستاده است! این نیست که بعداً یَقوم، و بعداً قائم خواهد شد بلکه حضرت الان قائم است. و الآن امور همۀ دنیا به دست اوست، منتها نمی بینیم و نمی فهمیم و بعد می فهمیم! 👈معنای امام این است كه: او مُسیطر بر عالم مُلك و ملکوت است و به واسطۀ او در هر ذرّه ای از ذرّات عالَم افاضۀ توحید می شود، و بدون اراده و اختیار او سنگ از جای خودش تکان نمی خورد. پس آن وقت که حضرت ظهور كنند، این مطلب ظاهر می شود، نه این که در آن وقت قدرت بر آن کار پیدا می كنند و حال ندارند، و نه این که آن وقت چنین می كنند و حال اینطور می كنند؛ در هر دو حال، امر به دست اوست. 《آن وقت، عالم ظهور است، نه عالم قدرت》 یعنی بر ما منکشف می شود كه این كار از امام برمی آید، ولی حال منکشف نیست، نه این که آن وقت قدرت پیدا می كند و حال ندارد. خوب توجّه كردید؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بار الهٰا! او را دعوت کننده ی به سوی کتاب خود قرار بده، و پاسدار و نگهبان دین و شریعتت بگردان. حکومت و ولایت بر زمین را نصیب او بفرما، همچنان که پیش از او نیز به بعضی از بندگانت سلطنت و مکنت عطا نموده بودی. دین و آیینی که مورد رضا و پسند تو است برای او مقرّر بفرما، و پس از خوف از معاندین و ظالمان او را در مأمن و جایگاه امن و امان متمکّن بگردان؛ تا تو را به حقیقت عبودیّت پرستش نماید و از هیچ حادثه و مانعی در راه عبودیّت تو نهراسد و بیم به خود راه ندهد. 👈پیام‌های‌فراز۲۵👉 ➖ قلمرو و گسترهٔ حکومت امام مهدی تمام کرهٔ زمین است و نه بخشی از آن. «اسْتَخْلِفْهُ فِی الْأَرْضِ» ➖ هدف اصلی از حکومت عدل مهدوی، رسیدن به بندگی محض خدای مهربان و دوری از هرگونه شِرک است. «یَعْبُدُک لَا یُشْرِک بِک شَیْئاً»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
46.Ahqaf.31-32.mp3
2.15M
🔹سوره سوره ۴۶ قرآن کریم ⚘تفسیر آیات ۳۱ و ۳۲ سوره احقاف⚘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
46.Ahqaf.33-35.mp3
2.72M
🔹سوره سوره ۴۶ قرآن کریم ⚘تفسیر آیات ۳۳ تا ۳۵ سوره احقاف⚘