eitaa logo
محتوای فرهنگی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه تهران
1هزار دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
4.2هزار ویدیو
610 فایل
جهت ارتباط با ادمین به آیدی @Amin_barekat پیام دهید. https://eitaa.com/joinchat/2229469243C33062540d2
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•✾❀اللّهم صل علی محمد وآل محمد ❀✾•: 🌺🌺🌺مژده،مژده نوکنیدجامه را 👚👕👔👚👕👕👚 پاک کنیدخانه را، 🚿 گل بزنید قبله را، 🌷🌿🎋💐🌹🌺🌷🌹💐🌺💐 ماه رجب میرسد/ هوش کنیدمست را ،آب زنیددست را، 💦💧💦💧💦💧💦💧 💦🙌 سجده کنیدهست را ماه رجب میرسد/سیرکنیدگشنه را ،آب دهیدتشنه را 🍶، دورکنیدغصه را ،ماه رجب میرسد/عفوکنید بنده را 💑، أرج نهید زنده را 👪 ،یادکنید رفته را ،ماه رجب میرسد. 🌼♻🌼♻🌼♻🌼♻🌼♻🌼🌿🌱💐🌻 امام باقر(علیه السلام) : ✨هرمومنی راکه دوست دارید رسیدن این ماه رابه اومژده دهید ♻پیشاپیش فرارسيدن ماه رجب رو تبریک عرض میکنیم 🎀 ازخیرات وتلاوت وهدیه قرآن به امواتتون فراموش نکنید . التماس دعا
تنها کسی که باید سعی کنی ازش بهتر باشی، کسیِ که دیروز بودی! + توکل، توسل و تلاش سه ابزارِ لازم و کافی برای موفقیت..✨
شش منبر کوتاه ماه رجب.pdf
727.2K
منبر کوتاه 📚شش منبر کوتاه با موضوع ماه رجب فیش منبر ویژه ماه رجب
اعتکاف خانوادگی شنیدن عنوان اعتکاف خانوادگی به تنهایی آنقدر جذاب است که شاید لازم باشد از خود بپرسیم مگر اعتکاف هم خانوادگی می‌شود؟ طرحی که چندسالی است توسط حجت‌الاسلام شاکری ممکن شده است و مادران را با بچه‌های کوچک روانه مراسم اعتکاف مسجد کرده است. جزئیات این ایده را به روایت حجت الاسلام شاکری بانی این ایده زیبا می‌خوانیم: جای مادران را در اعتکاف خالی دیدیم دقت کردیم؛ دیدیم همه اقشار می‌توانند در مراسم اعتکاف شرکت کنند به جز مادرانی که فرزند کوچک دارند. بنابراین سه مسجد را هماهنگ کردیم. در یکی از مساجد قرار شد مادران همگی فرزندانشان را با خود بیاورند. اما در دو مسجد بعدی مادران همگی به تنهایی در مراسم اعتکاف شرکت کردند و ما در نزدیکی شبستان مسجد، اتاق‌هایی را به صورت مهدکودک همراه با مربی آماده کردیم تا کودکان را در آن سه روز حسابی سرگرم کنیم. بچه‌ها هم هروقت دلشان برای مادرانشان تنگ می‌شد می‌توانستند به راحتی پیش مادرانشان بروند. تلاش کردیم تا خیال مادرها آسوده باشد در هر مسجد ۷ مربی مهدکودک داشتیم که مدام با بچه‌ها بازی می‌کردند. از نقاشی‌ با رنگ‌های انگشتی گرفته تا قصه خواندن برای بچه‌ها که ناهار و شام بچه‌ها را نیز زحمت می‌کشیدند و می‌دادند. روز آخر هم همه بچه‌ها را جمع کردیم و زمان دعای ام داوود بچه‌ها را یک جای تفریحی بردیم که هم حسابی بازی کنند و هم مسجد فضای آرامی داشته باشد. در آنجا گرگم به هوا بازی می‌کردیم و بچه‌ها مدام برایشان جالب بود که مرا بگیرند و مدام می‌گفتند حاج آقا را گرفتیم. آب‌بازی کردیم و حسابی مرا خیس کردند. آخرکار هم این عکس را گرفتیم که حسابی معروف شد. ماه رجب در خدمت خانواده‌ام در سال ۵ نوبت زمان برای اعتکاف وجود دارد که تنها یک نوبت آن در ماه رجب در همه مساجد برگزار می‌شود که از همه شلوغ‌تر است. من ترجیح می‌دهم این ایام را در خدمت خانواده‌ها باشم و از باقی ایام اعتکاف در سال برای خودم استفاده کنم. آخ جوووون اعتکاف! ما دوست داشتیم این مسجدزدگی از قشر جوان و نوجوان از بین برود و انس و الفت با مسجد از کودکی در بچه‌ها به وجود بیاید و حالا هربار بچه‌ها به مسجد می‌آیند دوست دارند اعتکاف باشد تا مدت زمان بیشتری را در مسجد بمانند و حالا بچه‌ها اعتکاف را بیشتر از بقیه دوست دارند. به قول مادرها، هربار در خانه اسم اعتکاف می‌آید بچه‌ها خوشحال می‌شوند و می‌گویند:آخ جون دوباره اعتکاف! با بچه‌ها همبازی شویم! روایت داریم که پیغمبر به سمت مسجد می‌رفت و بچه‌ها مشغول بازی بودند. به پیغمبر گفتند با ما بازی کن. بعد به آن حضرت گفتند که شتر شود صحابه از راه رسیدند و به پیغمبر گفتند وقت نماز است. حضرت فرمودند این بچه‌ها به من دل‌بسته‌اند. سلمان می‌گوید: پس چه‌ کار کنیم؟ پیغمبر جواب دادند مرا از آنها بخر. بچه‌ها پیغمبر را در بازی به ازای چند گردو به سلمان می‌فروشند. بعد از آن پیغمبر می‌خندد و به شوخی فرمودند قوم یوسف، یوسف را به چندین درهم می‌فروشد. قوم من مرا به چند گردو! تا این اندازه همبازی شدن با بچه‌ها مهم است. بچه‌ها باید در مسجد آزاد باشند. اثر جیغ شما از ذهن بچه پاک نمی‌شود! بعضی می‌گوید چرا این‌ کار را می‌کنید؟ ممکن است بچه‌ها مسجد را نجس کنند. خب چه اشکالی ندارد. نجس شد؛ تمیزش می‌کنیم. روایت داریم بچه‌ای در آغوش پیغمبر بود که نجس کرد. مادرش جیغ زد. پیغمبر فرمود: آرام، آرام. اثر نجاست پاک می‌شود اما اثر جیغ شما از ذهن پاک نمی‌شود. بچه‌ها اگر مسجد را هم نجس کنند مانعی ندارد.
732.4K
یک دانش آموزان دوره متوسطه دوم گفت : «یک ماه میخونم سه ماه نمیخونم چون ایمان من به باور یقینی تبدیل نشده» شیوه برخورد و راهنمایی این دانش آموز باید به چه صورت باشه؟
داغ دوباره بر دل نازنین شما! گفتند: علیّ بن محمّد می‌خواهد ضدّ حکومت قیام کند. سربازانش را شبانه به خانه‌ی امام هادی علیه‌السّلام روانه کرد. سرزده وارد خانه‌ی امام شدند و به جست و جو پرداختند. امام را دیدند که روی خاک، رو به قبله نشسته‌اند و قرآن می‌خوانند. چیز مشت پرکنی نیافتند و عقده را با حمله به امام علیه‌السّلام گشودند و ایشان را با سر و پای برهنه نزد متوکّل بردند! متوکّل مثل همیشه در دستش جام شراب بود. برخاست و با وقاحت تمام، امام را در کنار خود نشاند و جام شراب را به آن حضرت تعارف کرد!! امام فرمودند: سوگند به خدا، هرگز گوشت و خون من با شراب آمیخته نشده و نخواهد نشد. متوکّل گفت: پس شعری بخوان! امام فرمودند: من در شعر، بهره‌ای اندک دارم. متوکّل گفت: حتماً باید اشعاری بخوانی. امام هادی علیه‌السّلام اشعاری در بی‌ارزشی دنیا خواندند. فطرت متوکّل بیدار شد و پشیمان گشت و گریه کرد. دیگران نیز گریستند. سپس دستور داد امام هادی علیه‌السّلام را با احترام برگردانند. یا صاحب الزمان! این روزها، شمایید و اندوهی دیگر! و چه ناشیانه، گفتیم و نوشتیم از آن مجلس شراب و بی‌حرمتی! بی آن که یادمان باشد این، داغ دوباره‌ای است بر دل نازنین شما! و رسم مروت نیست صاحب عزا را رنجاندن! مولای من! پیراهن مشکی از تن درآرید و لباس ظهور بر تن کنید که چاره‌ی این خاطرات غم‌بار، که عمری همراه‌تان است، فقط ظهور است، ظهور!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
heyat.co-manshur-1-tarh-kara-02.pdf
1.9M
راه‌کارهای اجرایی اعتکاف موفق📿 📝تجربه‌نگاری مدیریتی_فرهنگی اعتکاف 🖌حجةالاسلام نیلی‌پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا