تربیت فرزند از نگاه صحیفه.pdf
631.8K
✳️فیش منبر ✳️
⚫️همایش شیرخوارگان⚫️
🔺اولین جمعه #محرم 🔺
📕تربیت فرزند از نگاه صحیفه سجادیه
#شیر_خوارگان
#شیر_خوارگان_حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رد پايي كه چنين دور خودش چرخيده
حال روز پدرے هست كه حيران شده است
#محرم | #شب_هفتم_محرم
#حضرت_علی_اصغر
#حسینیه
#محرم_الحرام_۱۴۴۴
☑️ علامة مولانا الامام الحسن المجتبی فی کربلاء
آنچه از مطاوی روایات و فحاوی فقرات زیارات مربوط به حضرت شهزاده قاسم بن الحسن (سلام الله علیهما) استنباط می شود، دلالت بر عظمت شأن، عموم فضل، شموخ و علو مقام آن حضرت دارد؛
از آن جمله است:
▪️ افعال و اقوال حضرت سیدنا و مولانا اباعبدالله الحسین (علیه السلام) در خصوص حضرت قاسم بن الحسن (سلام الله علیهما)؛ همچون شدت بکاء حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) و بیهوش شدن آن حضرت پس از معانقۀ فرزند برادرشان، یادگار و علامتِ برادر خواندن ایشان؛ به تن نمودن پیراهن خود (بنا به روایتی) و پوشاندن قبا و عمامۀ امام حسن مجتبی (علیه السلام) بر بدن مبارک حضرت قاسم و دادن خاتم خود؛ شق أزیاق پیراهن مبارکشان و نحوه حضور بر بالین فرزند برادرشان و مانند آن ... که جملگی دلالت بر شدت محبت و فرط ودّ آن حضرت نسبت به شهزاده قاسم بن الحسن (علیهما السلام) دارد.
▪️ دلیل دیگر وصیت اکید امام البقیع حضرت مولانا امام حسن مجتبی (علیه السلام) بر فرزندشان قاسم بن الحسن (سلام الله علیهما) مبنی بر بذل مهجۀ خویش برای امام حسین (علیه السلام) است که کاشف از حبّ شدید آن حضرت نسبت به این فرزندشان، بلکه أعزّ و أحبّ بودن ایشان نزد پدر دارد.
▪️ مطلب دیگر شباهت قول شهزاده قاسم بن الحسن (علیهما السلام) با قول پسر عم شان حضرت علی الکبیر (علیه السلام) است، آنجا که امام حسین (علیه السلام) از ایشان راجع به موت در رکاب امامشان می پرسند و چنین پاسخ می دهند: «يا عم فوحقك إن القتل عندي أحلى من العسل».
📓 مراجعه شود به: إكسير العبادات في أسرار الشهادات، ج ۲، ص ۳۸۳ و ۴۷۶ الی ۴۸۱.
#حسینیه
#محرم_الحرام_۱۴۴۴
☑️ ناموس رواق العظمة، سیدة العقائل المعظمة
مودع أسرار آل محمد و مرجع پاسخگویی به سوالات فقهی شیعیان در عصر غیبت، سیدتنا حکیمة بنت الجواد (سلام الله علیهما) که به سبب اجتماع حِکَمِ شریعت مقدس در وجود مبارکشان، مسمّی به این نام شدند، در پاسخ به سوال یکی از شیعیان دربارۀ حجیت این مرجعیت به اقتدای خویش به حضرت سیدة العقائل مولاتنا زینب کبری (علیها السلام) و وصایت ایشان پس از شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (سلام الله علیه) اشاره فرمودند:
«اقْتِدَاءً بِالْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ وَ الْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيٍّ أَوْصَى إِلَى أُخْتِهِ زَيْنَبَ بِنْتِ عَلِيٍّ فِي الظَّاهِرِ وَ كَانَ مَا يَخْرُجُ عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ مِنْ عِلْمٍ يُنْسَبُ إِلَى زَيْنَبَ سَتْراً عَلَى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن».
📓 كمال الدين و تمام النعمة، ج۲، ص ۵۰۱
این پاسخ حضرت أمّ المصائب در پاسخ به سوال أعداء الله که «كَيْفَ رَأَيْتِ صُنْعَ اللَّهِ بِأَخِيكِ وَأَهْلِ بَيْتِكِ؟! مَا رَأَيْتُ إِلَّا جَمِيلاً» اثبات همین مطلب است که ذات و حقیقت معنایِ آن حکمتی که در اسم مبارک حضرت حکیمه بنت الجواد (علیهما السلام) تجلی یافته، باید در وجود عظیم القدر حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) یافت.
#هدیه_جمعه
#حاجت_روایی
🔴🔵 قسمی مستجاب
🌺 در روایت آمده است که هر کس خداوند تعالی را به این نحو 3 مرتبه قسم دهد :
🔴 اللهم انی اُنشِدُکَ بِدَمِ الْمَظلوم
🔵 پروردگارا تو را به خون مظلوم( ابا عبدالله الحسین علیه السلام ) سوگند می دهم.
قطعا به اجابت خواهد رسید و تجربه شده است
📚 هزار و یک ختم ص ۱۱۹
🔺 البته در بعضی نقل ها عنوان شده قسم فوق در سجده گفته شود.
🔺 جهت عدم استجابت بعضی از دعاهای ما شنیدن این دلایل خالی از لطف نیست:
eitaa.com/emame_zaman/9524
🔺 در بعضی از نقل ها منظور از دم مظلوم حضرت علی اصغر (ع) عنوان شده که قول معتبرتر خود امام حسین علیه السلام می باشد.
قسم به عصمت زهـ💔ـرا
که تا زمان ظهــور
عزای غربتِ مهـ💔ـدی
کم از محرم نیست
🥀سلام امام غریبم...
#سلام