هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازگشت تورم تولیدکننده به کانال ۲۰ درصدی پس از ۶۷ ماه
🔹معاون اقتصادی بانک مرکزی: پس از آبان سال ۱۳۹۷ این نخستینبار است که تورم تولیدکننده وارد کانال ۲۰ درصدی میشود.
@Farsna
موج آرام
🎥 بازگشت تورم تولیدکننده به کانال ۲۰ درصدی پس از ۶۷ ماه 🔹معاون اقتصادی بانک مرکزی: پس از آبان سال ۱
تورم تولید کننده پیش نگر و پیش بینی کننده تورم ماه های آینده است
دولت رئیسی در کانال ۱۰۰ درصد تحویل گرفت و در کانال ۲۰ درصد تحویل داد
حیف به آرای قومیتی و نژاد پرستی باختیم
مشکل تورم در حال حل شدن بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آه غزه 😭😭😭
دمتون گرم بچه های معلی
ای بی وفا بارون غزه😔😔
🔻معضلۀ ناانباشتهگی تجربۀ ملّی -۱
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. سخن اصلی در یادداشت «آغاز دوبارۀ دورۀ افول ایران» این بود که در قدرت قرارگرفتن نیروهای سیاسیِ غربگرا در ایران، نسبت معکوس با قدرت ایران دارد؛ چنانکه تجربۀ سه دهۀ گذشته نشان میدهد که دورههای «تجدید قدرت غربگرایان»، دورههای «تحدید قدرت ایران» بوده است. این امر بدان دلیل است که ذات و سرشت راهبردِ اقبال به غرب و کرنش در برابر آن، چنین نتیجهای دارد و گشودگی در رابطه با غرب، به معنی گشودگی در فضای ملّی نیست، بلکه ما با فروختن سرمایهها و حراج اندوختههای ملّیمان در پای میز مذاکره و خریدن وعدههای کاغذی و نسیه، دست به «خودتاراجی» زدهایم. سیاست خارجی در عهد دولتهای اصلاح و اعتدال، چنین حاصلی داشت. اگر تجربۀ عهد اصلاح، در دوردستهاست، اما تجربۀ عهد اعتدال، فاصلۀ سهساله با ما دارد و ما در عمل و عین دیدیم که هشتسال «فروشندگی» در ذیل برجام، کمترین نتیجهای نداشت؛ بلکه اقتصاد ملّی را شرطی و متوقف و وابسته کرد و همۀ چرخها را از حرکت افکند و در نهایت، «یک دهۀ تعطیلیِ نسبیِ اقتصاد» را رقم زد. در پایان دولت اعتدال، آیتالله خامنهای خطاب به آنها تصریح کردند که اعتماد شما به غرب، فایدهای نداشت و یک «تجربۀ ملّی برای آیندگان» است.
[دوّم]. عبور جامعه از دولت روحانی به دولت رئیسی، در اثر همین تجربه محقّق شد؛ جامعۀ سرخورده و ناامید و در تعلیق، دریافت که با برجام نمیتوان گرهها را گشود و رونق معیشت را خرید، بلکه باید از درون، اتّفاقی رخ بدهد. رئیسی کوشید نشان بدهد که در درون ایران، امکانها و استعدادها و قوّهها بهحدّی هستند که ما محتاج گدایی از غرب و در پیش گرفتنِ سیاست التماسی و سازشجویانه نباشیم و نخواهیم «شرف ملّی»مان را با «رونق معیشت»مان معامله کنیم. او توانست میان این دو، جمع برقرار کند و به تعبیر آیتالله خامنهای، «اگر این دولت [شهید رئیسی] ادامه پیدا میکرد، بنده احتمال زیاد میدهم که بسیاری از مشکلات کشور، عمدتاً مشکلات اقتصادی حل میشد.»(در دیدار مردم، ۱۴۰۳/۴/۵). انتظار میرفت که بر اساس تجربۀ شکستخوردۀ دولت روحانی و تجربۀ کامیاب دولت رئیسی، اکثریّت جامعه از اندیشۀ برجامی و برونگرا و بیگانهگُزین و وابسته، خارج شده باشند و اگر کسی در تبلیغات انتخاباتی، اقتصاد را به مذاکره ربط داد و از برجام دفاع کرد، جامعه به وی روی خوش نشان ندهد، اما چنین نشد و بخشی از جامعه، دوباره به «تلۀ تحریف» افتاد و فریب خورد. اگر در سال نود و دو، میشد به جامعه حق داد که خطا کند و دچار این کجروایت بشود که مذاکرۀ با غرب، حلالمسائل معیشت است، اما در سال نود و شش، دیگر نمیشد جامعه را توجیه کرد. حال بر اساس این دو تجربۀ منفی، اگر کسانی امروز، مرتکب «خطای سوّم» بشوند و دوباره به برجام و مذاکره و غرب و سازش، دل ببندند، بهواقع مستحق توبیخ گزنده و نقد صریح و سخن عتابآلود هستند.
[سوّم]. این بخش از جامعه، حق داشت «انتخاب» کند، اما حق نداشت «فریب» بخورد؛ و حق داشت «نظر» بدهد، اما حق نداشت به «تجربه» ننگرد و دوباره ایران و بقیۀ ایرانیان را درگیر روندهای بیفرجام و بیهودۀ برجامی کند. و در مقابل، ما حق داریم برآشفته بشویم و بگوییم از یک سوراخ، چند بار گزیدهشدن؟! انتخابهای نوسانی و زیگزاگی، تا کی؟! عدمانباشت تجربههای ملّی و تکرار خطاهای پُزهزینه تا کجا؟! چرا باید کسانی بتوانند حقایق را وارونه جلوه بدهند و ذهنیّت جامعۀ ایران را دستکاری کنند و بخشی از جامعه نیز تسلیم و تابع آنها باشد؟! چرا انتخاب سیاسی، از اندیشهورزی و تفکّر مستقل، بریده شده و به دست طوفان کجروایت و هیجان سپرده شده؟! چرا تعقّل به حاشیه رفته و احساس کور و ناموجّه، صدرنشین شده؟! چرا تحریکهای شبانتخاباتی و روزانتخاباتی، آنچنان بر جامعه مؤثّر است که میتواند چرخشزا باشد؟! چرا قومیّت بر ملّیّت، سایه افکنده؟! چرا برنامهمندی و برخورداری از نقشه و طرح برای حکمرانی، یک فضیلت ضروری و قطعی انگاشته نمیشود؟! چرا برخی جریانهای سیاسی احساس میکنند که میتوانند با تحریف و خیانت به واقعیّت، بازی انتخابات را ببرند؟! چرا جامعه، مسیرهای متناقض را انتخاب میکند و در هر دورهای به سویی میلغزد و مجال نمیدهد که غایت و تمامیّت یک مدار حرکتی، تعیّن یابد؟! چرا حرکتهای جمعی ما، تکهتکه و گسسته و غیرتکاملی هستند؟! چرا جامعه دربارۀ گزارههایی که نیروهای دگراندیش بیان میکند، فکر نمیکند و استدلال نمیطلبد و هنر تجزیهوتحلیل و رخنهافکندن در کلیشهها را ندارد؟! چرا جامعه، امروز خودش انتخاب میکند و فردا که نتایج انتخاب ناصواب خودش سربرآورد، ساختار را بر کرسی متهم مینشاند و فرافکنی میکند؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔻معضلۀ ناانباشتهگی تجربۀ ملّی -۲
🖊مهدی جمشیدی
[چهارم]. بهنظرم حتی در سال نود و دو نیز، جامعه نمیباید به گزینۀ معطوف به مذاکره رأی میداد؛ چون در فروردین همان سال، آیتالله خامنهای تصریح کرد که در دولت – یعنی دولت احمدینژاد – تمایلاتی برای مذاکره با غرب شکل گرفته، اما من به سودمندی این مذاکرات، «خوشبین» نیستم. گزینۀ آیتالله خامنهای، «مقاومت» بود و نه «مذاکره». ایشان بر این باور بود که راهحل، «نظریۀ استحکام ساختِ درونی» است و نه تبدیلشدن به یک مجموعۀ اقماری و وابسته. ایشان میخواست ایران را از پیرامون به مرکز سوق بدهد و نسبتِ استعماری ایران با غرب را تمام کند. ایشان معقتد به ارتباط و تعامل بیرونی بود، اما همسایگان و شرق را ترجیح میداد و بر این باور بود که این مسیر، راهگشاتر است. اما استدلال، حریف وسوسهای که خواص در دلوجان توده افکنده بودند نمیشد و سرانجام، حسن روحانی با تکیه بر ایدۀ مذاکره به قدرت رسید و هشتسال برای آزمودن این ایده در میدان عمل، فرصت داشت. یک فرصت گشوده در اختیار وی نهاده شد و او در برجام، حتی از خطوط قرمزِ تعیینشدۀ توسط آیتالله خامنهای نیز عبور کرد، اما باز هم به نتیجه نرسید و شکست خورد. در پایان این دوره، موجی از ناامیدی اجتماعی و بیاعتمادی سیاسی در متن جامعه، ریشه دوانیده بود و همگی، حاصل تجربۀ تلخِ اعتماد به غرب بودند.
[پنجم]. چرا آیتالله خامنهای به راهحل مذاکره با غرب، «بدبین» بود و بخشی از جامعه به آن «خوشبین» بودند؟! چه کسانی و چگونه، حس خوشبینی را در بخشی از جامعه ایجاد کردند؟! چرا جامعه از خود نپرسید که حسن روحانی که امروز، وعدۀ امکان مذاکرۀ موفق را میدهد، در سالهای پایانی دولت خاتمی نیز به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملّی، همین مسیر را پیمود و پس از دوسالونیم تعلیق هستهای، به نقطۀ صفر بازگشت؟! چرا جامعه برای آزمودن دوربارۀ این وعده، از وی «ضمانت» نخواست و یکباره و بیپروا، تمکین کرد؟! چرا سخن آیتالله خامنهای در این بخش از جامعه، شنیده نشد اما تبلیغات انتخاباتیِ بیپایه و شعاری، اثر گذاشت و این بخش از جامعه را فریفت؟! این بخش از جامعه، در کدام «جهانِ رسانهای» به سر میبردند که چهبسا، حتی استدلالهای آیتالله خامنهای را نشنیده بودند؟! چگونه این بخش از جامعه به پیشرفت پوشالی و برونگرا و وابسته، راضی شدند و همچنان خواستند ذیل تاریخ غرب باشند؟! البته در انتخابات سال نود و شش، رئیسی توانست با کسب شانزده میلیون رأی، نفر دوّم بشود و نشان بدهند که از ظرفیت اجتماعیِ روحانی، کاسته شده است، اما همچنان بخشی از جامعه، به امتداد برجام رأی دادند. بههرحال، میشد از آغاز، به «پیشبینی آیتالله خامنهای» اعتماد کرد و وارد این بیراهۀ تاریخی نشد و این حجم انبوه از فرصتها و امکانها را فدای کاغذپارۀ برجام نکرد. این تجربه، ضرورت نداشت و نوعی تحمیلِ نامعقولِ بخشی از جامعه بر بخش دیگر جامعه بود.
[ششم]. در اینجاست که حسّاسیّت آیتالله خامنهای نسبت به نقش «خواص» در جامعه، بهروشنی فهم میشود. هرچه که هست، کنشگری خواص است؛ چون بخش مهمی از جامعه، انتخابش وابسته به ارادۀ خواص است. ریشۀ فتنهها و وسوسهها را نیز باید در «بیرون از جامعه» جستجو کرد: این خواص هستند که فرایندهای «ساختشکنیِ ذهنی» را پی میگیرند و جامعه را از درون، پوک و متزلزل میکنند. بازی سیاسی، برآیند «بازی شناختی» است و صحنۀ سیاسی، برونداد اتّفاقاتی است که «روایتها» و «گزارهها» و «مفاهیم» میآفرییند. همهچیز در اینجا رقم میخورد و ما پیامدها و نتایج عینی را در انتخابهای سیاسیِ جامعه، مشاهده میکنیم. آن دستِ پنهانی که قادر است بازیسازی و ذهنیّتپردازی کند، همین سرآمدان و شهرهگان هستند. موریانۀ تحلیلِ غلط، اندکی پیش از انتخابات به جان جامعه میافتد و ساختار ذهنی را دگرگون میسازد و همۀ بافتهها را پنبه میکند. در زیر پوستِ جامعه، چنین روند نامحسوسی در جریان است. ما ذهنیّتها و فکرها و اندیشهها را به دست باد سپردهایم. اگر انقلاب و انقلابیها، فرهنگ و هویّت و روایت و ذهنیّت و اندیشه و تفکّر را در جامعه ببازند، سیاست و قدرت و حکومت و دولت را نیز خواهند باخت. بهاینترتیب، ایدۀ «دولتِ جوانِ حزباللهی»، بیش از سه سال دوام نمیآورد و پس از آن، دوباره دولت توسعهگرای معطوف به غرب سر برمیآورد. «جامعۀ اسلامی» بر دولت اسلامی، تقدّم دارد؛ وگرنه به اندک تلاطمی، جامعه از انتخاب انقلابیِ خویش بازمیگردد و بهآسانی، قدرت را در اختیار دگراندیشان قرار میدهد. وقتی هویّت اسلامی و انقلابی در بخشهایی از جامعه، رقیق بشود، میوۀ مردمسالاری نیز تلخ خواهد بود.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از IranicTV ایرانیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آتش سنگین نفوذ جمهوری اسلامی؛ گسترش نفوذ ایران در جهان، خاری در چشم شبکه صهیونیستی اینترنشنال!
🔶 مجری شبکه اینترنشنال به طور ضمنی اعتراف میکند که غربیها با شیوههای مختلفی از جمله شبکههای ماهوارهای، درصدد نفوذ فرهنگی در ایران هستند.
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
🆔 @iranictv
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بحران برق در کشورهای عربی
🔹«روزهای سپری شده و پیشرو گرمترین روزهای ثبتشده در تاریخ جهان هستند». این بخشی از گزارش سرویس تغییرات اقلیمی کوپرنیک است.
🔹عربستان سعودی گرمترین کشور غرب آسیا نیست اما اهالی ریاض دیروز قطعی برق گستردهای را تجربه کردند و از تداوم قطعیها نگرانند.
🔹یک کاربر سعودی در شبکههای اجتماعی نوشت که جرئت رفتن به آسانسور را ندارد، زیرا رفتوآمد برق از دست دولت خارج شده است.
🔸پیش از سعودیها، هفتهٔ گذشته کویت هم بهدلیل گرما درگیر قطعی برق شد و جداول خاموشی در این کشور منتشر شد.
@Farsna - Link
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سخنان بیسابقه دکتر جلیلی درباره فساد کرسنت و بیژن زنگنه:
🔹اگر ابعاد پرونده کرسنت مشخص شود، (زنگنه) به جای مناظره باید دنبال سوراخ موش بگردد.
🔹اصلا بابک زنجانی را یکبار هم ندیده ام،
این دروغها به خاطر نزدیک بودن حکم دادگاه متهمان دانه درشت کرسنت (زنگنه) است.
🔹در مناظرههای انتخاباتی هم گفتم که جای متهم (زنگنه) در دادگاه است نه مناظره.
🔹من کسی نیستم که در مبارزه با فساد با به خاطر چهارتا دروغ از صحنه خارج شوم؛ محکم ایستاده ام.
🔹اگرچه همه مردم خواهان مبارزه با فساد هستند اما امروز نگران شده اند که مبارزه با فساد یک پشتوانه ۱۴ میلیونی محکم نیز پیدا کرده است.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از 🔸قرارگاه سایبری امام رضایی ها🔸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حقایقی از #عربستان که نمیگذارند شما ببیینید
+در آینده بیشتر در مورد کشور های حوزه خلیج فارس خواهم گفت
#شهید_جمهور
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اقدام بیسابقه حوزه سلامت در کاشتحلزون/ ۵هزار ناشنوا در دولتسیزدهم درمان شدند
وزیر بهداشت در جلسه هیئتدولت:
🔹 در دولت شهید رییسی برای ۵ هزار ناشنوا کاشت حلزون انجام شده که در طول تاریخ حوزه سلامت بیسابقه است
🔹 در حال حاضر صف نوبت برای کاشت حلزون نداریم و هر مریض بلافاصله تحت درمان قرار میگیرد.
🔹 هزینه کاشت حلزون برای هر فرد، بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون است اما در دولتسیزدهم این عمل، به صورت رایگان انجام میشود.
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢مگه هنوز کرونا هست؟!
🖊احمدحسین شریفی
🔸کاخ سفید اعلام کرد (26/ 4/ 1403): «رئیس جمهور بایدن مبتلا به ویروس کرونا شده است و خود را قرنطیه کرده و برنامه های کاری اش را تا اطلاع ثانوی لغو کرده است!»
🔹یادش به خیر چند سال قبل وقتی که واکسیناسیون کرونا در بسیاری از کشورها شروع شده بود و رئیس جمهور وقت ایران جناب حسن روحانی به بهانه امضا نشدن FATF و ... میگفت کسی به ما واکسن نمیدهد و دست روی دست گذاشته بود و خود نیز از محل کارش بیرون نمیآمد، و روزانه نظارهگر مرگ حدود 700 نفر از هموطنان عزیزمان بودیم و برخی از «غربزدگان مفلوک» و «خودتحقیران بیچاره» هم چنین طعنه میزدند که: «بالاخره یک روزی هم واکسیناسیون سراسری با سرعت تو ایران شروع میشه و همه دنیا با حیرت به ما نگاه میکنند و تو دلشون میگن مگه هنوز کرونا هست؟!»
🔻اما مردم با اقبال به آیتالله شهید، دکتر رئیسی، دولتی جهادی، کاردان، انقلابی، خستگیناپذیر، باورمند به توانمندیهای داخلی و معتقد به آرمانهای انقلابی را بر سر کار آوردند و همگان دیدیم که با سرعت و دقتی وصفناپذیر نه تنها این ویروس را از ایران ریشه کن کردند؛ بلکه کشور را هم به یکی از عمدهترین و مطمئنترین صادر کنندگان واکسن کرونا تبدیل کردند!
🔸درود خدا بر روح پاک آن شهید مظلوم و مخلص باد.
#غربزدگی
#کرونا
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
حمله پهپادی به تلآویو اتفاقی بی سابقه در جنگ است و در صورت تکرار بازی جنگ را کاملا دگرگون خواهد کرد
محاسبات آمریکایی ها به هم خورد و دیگر حمله محور مقاومت به تلآویو در پاسخ به حمله احتمالی به لبنان دیگر احتمال نیست
https://eitaa.com/moje_aram
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله ای سنگین که چند شکست همزمان را برای رژیم صهیونیستی ثبت کرد:
۱-شکست در بازدارندگی که دیگه پودر شده🤣🤣🤣
۲_شکست اطلاعاتی:یک طبقه خاص از ساختمان مورد هدف قرار گرفته و معلوم است افراد خاصی مدنظر بودند
۳_شکست پدافندی و نظامی
۴_شکست آمریکا در مهار یمن
به هر حال #وعده_صادق در ابعاد یک سیصدم تکرار شد💪💪💪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز هیئت هایی که برای حسین بن علی ع خواندند ولی جملات حضرت ابالفضل را در رد امان نامه کفر و استکبار تکرار نکردند و به یاد داغ امام زمان عج از شهادت کودکان و مجاهدان فلسطینی نبودند در پلیدی و خباثت دست کمی از #ظریف ندارند که رسما مذهب شیعه را امتیاز منفی در سیستم حکمرانی جمهوری اسلامی میداند
اگر هیئت های ما دارای حداقل های فقهی بود امروز اثری از رژیم صهیونیستی نبود چه برسد به غربگداها
https://eitaa.com/moje_aram
هدایت شده از وحید یامین پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا غیاث المستغیثین
🔺️(برای آنها که میگویند اهالی غزه منکر اهلبیت علیهمالسلام اند.)
➕️ @yaminpour
مراحل فروپاشی و ایجاد جنگ داخلی در ایران:
۱_زیر سؤال بردن تشیع به عنوان مذهب رسمی در تلویزیون جمهوری اسلامی
۲_انتقاد شدید نخبگان و فعال شدن حساسیتهای مذهبی در دو طرف با توجه به آرای بالای اهل سنت توسط پزشکیان
۳_تحریک مومنین به واسطه عناصر نفوذی و شعار دادن و مظلوم نمایی
۴_عبور صریح تر از خطوط قرمز مستعد برای ایجاد گسل های فرهنگی و اعتقادی
۵_شعار دادن علیه ظریف و کتک خوردن و آسیب جسمی و قهرمان سازی و تیترسازی جهانی
۵_حمله صریح ظریف به رهبری و نهادهای امنیتی و نظامی با دوقطبی فعالیت های منطقهای ایران
۶_ترور نافرجام و یا بافرجام(سناریوی حجاریان یا خاتمی (بی نظیربوتو، سعدحریری)
۷_ایجاد جنگ و آشوب داخلی با کلیدواژه های تحریک گسلهای اجتماعی
پ.ن: ده درصد احتمال این سناریو را بدهید
هدایت شده از IranicTV ایرانیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رعب و وحشت اسرائیلیها از حمله پهپادی یمنیها به تلآویو؛ فکر کردیم دوباره هفت اکتبر اتفاق افتاده!
🔶 گزارش میدانی رسانههای اسرائیلی و بینالمللی از وحشت اسرائیلیها پس از حمله پهپادی یمن به تلآویو.
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید ⚡️
🆔 @iranictv
جبهه مقاومت در دو خاکریز باید وارد عمل شود:
۱_تنبیه سخت اسرائیل و آغاز جنگ منطقهای علیه اسرائیل و آمریکا با ورود یمن به جنگ همه جانبه
۲_ مقابله با نفوذی های داخلی که پاستور را تصرف کردهاند و آماده هجوم به زندگی مردم هستند
هر چه در جبهه اول پیشروی کنیم در جبهه دوم سر و صدای بلند خواهد شد
کمربند ها را محکم ببندیم
https://eitaa.com/moje_aram
وعده صادق ۲ توسط یمنی ها در راه است💪
پاسخی محکم👊 به حملات امروز اسرائیل به مخازن سوخت الحدیده داده خواهد شد✊
https://eitaa.com/moje_aram
🔻 «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله:
🔥 عمق اسرائیل را هدف قرار خواهیم داد و در این حملات هیج خط قرمزی وجود ندارد.
ما آمادگی پذیرش تبعات اقدامات خود را داریم و اسرائیلی باید منتظر پاسخ ما در هر لحظه باشند.
🔥 تمام مواضع اسرائیل در هر سطح، هدف مشروع ما هستند. هدف اساسی ما دفاع از فلسطین است. از قدرت و امکانات کافی برای نبردی طولانی برخوردار هستیم.
@Thirdintifada