eitaa logo
موج بیداری
166 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
19 فایل
☑️با سلام و عرض ادب ☑️برای اطلاع از مسائل روز به کانال موج بیداری بپیوندید ✅انتشار اخبار ✅افزایش بصیرت سیاسی ✅اشتراک نقد و بررسی مسائل روز ❤️🇮🇷🇮🇷❤️ https://eitaa.com/joinchat/2042822693C676000d57c
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ اختیارات اقتصادی رئیس جمهور 🔻 رئیس جمهور به عنوان شخص اول اجرایی کشور بیشترین اختیارات را در حوزه اقتصادی کشور دارد و بهبود شرایط اقتصادی کشور به تصمیمات مستقیم و غیر مستقیم ایشان وابسته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ درخواست مجلس از دیوان عدالت اداری برای ابطال حکم انتصاب ظریف 🔰 حمید رسایی: بالاخره پس از پیگیری‌های مداوم هر چند بر خلاف نص صریح قانون آیین‌نامه داخلی مجلس، گزارش تخلف رییس جمهور در انتصاب و اصرار به ابقای ظریف به معاونت رییس جمهور در صحن علنی قرائت نشد اما نیم دیگر این تخلف یعنی انتصاب غیرقانونی ظریف هم تحمل نشد و روز گذشته نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری برای ابطال حکم رییس جمهور، بر اساس مواد ۸۶ و ۱۳ قانون دیوان عدالت اداری امضا و ارسال شد. سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی از ارسال نامه‌ای از سوی رئیس این کمیسیون به دیوان عدالت اداری و درخواست از این دیوان برای ابطال حکم انتصاب محمدجواد ظریف به علت مغایرت قانونی و خبر داد.
⭕️ سیگنال‌های از سوی سران اصلاحات... عبدی: زمان پزشکیان رو به پایان است 🔹عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح‌طلب: آقای پزشکیان وقت را برای انجام اصلاحات اساسی در کشور دارد از دست می‌دهد. آنچه که امروز کشور را تهدید می‌کند، فیلترینگ نیست بلکه ناترازی‌های متعدد، تحریم و مسائل دیگر است.
⭕️ استاندار جدید دمشق اعلام کرد سوریه نمی‌تواند دشمن رژیم صهیونیستی باشد و مشکل سوریه با این رژیم (تروریستی) نیست. ✍ چو تروریست ببینید خوشش آید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک افشاگری جنجالی؛ فیلم بی‌حجاب بساز، برلین ببر! مجید توکلی، کارگردان سینما می‌گوید پیشنهاداتی برای ساخت فیلمی با محتوای بی‌حجابی دریافت کرده که می‌توانست به موفقیت در جشنواره برلین منجر شود.
⭕️‏سال ۱۳۶۰، کشمیری قصد داشت کیف بمبش رو در بیت امام منفجر کنه، که منجر به شهادت امام، و همه اعضای هیئت دولت میشد، و با فعال شدن بقیه تیم منافقین، قطعا جمهوری اسلامی سقوط میکرد! اما یک ‎ ناشناس، با اصرار برای بازرسی کیف کشمیری، از سقوط نظام جلوگیری کرد! ‏پاسداری که بعدها هرچقدر تحقیق کردند نفهمیدن کی بوده، و آیا اصلا زنده است یا در جنگ شهید شده ✍شما در هر جایگاهی که داری، هرچقدر هم کوچیک، اگر کارت رو درست انجام بدی، ممکنه اثری ابدی داشته باشه!
⭕️میدونستید که سوریه در ۲۰۱۱، دو‌هفته قبل از اغتشاشات، فیسبوک و یوتیوب و بلاگ اسپات رو به بهانهٔ اشراف اطلاعاتی رفع فیلتر کرد و آمریکایی ها نیز استقبال کردند؟ و این یک تله طراحی شده توسط آمریکا بود که مقامات امنیتی سوریه فریب‌ش رو خوردند و در دام اُفتادند حالا از رفع فیلتر ذوق کنید!
⭕️عجیب‌ترین و فشل‌ترین کشور دنیا در مواجهه با مسئولین فاسد، ایرانِ؛ یکی مثل روحانی که به خاطر خیانتاش الان باید گوشه زندان باشه، دارن براش رپورتاژ رهبری میرن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️یه کار تمیز فرهنگی ببینیم از بسیج خواهران حامی فلسطین تو استکهلم سوئد که در شب کریسمس به مراکز خرید سر میزنن و از مشتریان میخوان که محصولات اسرائیل رو تحریم کنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️انگلیسی صحبت کردن هیچ فضیلتی تو این دور و زمونه نداره بعد مگه ‎پزشکیان انگلیسی بلدِ؟!
⭕️ترانه علیدوستی ممنوع‌الپرواز نیست از ساعاتی پیش ادعایی با عنوان ممنوع‌الپرواز بودن ترانه علیدوستی به صورت گسترده منتشر شده است. بررسی قانون و‌ مجازات‌های موجود در قانون‌ نشان می‌دهد قانون‌گذار تاکنون مجازاتی با عنوان ممنوع‌الپروازی برای محکوم یا متهم در نظر نگرفته است. در همین رابطه پیگیری آخرین وضعیت ترانه علیدوستی در مراجع قضایی نشان می‌دهد ادعای ممنوع‌الپرواز بودن ترانه علیدوستی که از ساعتی پیش در شبکه‌های مجازی منتشر شده کذب است.