نامزدهای نهایی مجمع نیروهای انقلاب برای شورای شهر اصفهان مشخص شدند
🔹صبح امروز با رأیگیری از اعضای مجمع نیروهای انقلاب 13 نامزد نهایی این مجمع برای انتخابات شورای شهر اصفهان به صورت ذیل اعلام شد:
1-محمدرضا فلاح
2-محمد نورصالحی
3-فرزانه کلاهدوزان
4-ابوالفضل قربانی
5-احمدرضا مصور
6-منوچهر مهرویپور
7-مصطفی نباتینژاد
8-علی صالحی
9-رسول میرباقری
10-غلامحسین صادقیان
11-مجیدنادرالاصلی
12-عباس حاج رسولی ها
13-سیدامیرسامع
@mojekhabar1400
❌👌📑 اطلاعیه شورای نگهبان در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری صادر شد
بسم الله الرحمن الرحیم
شورای نگهبان ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت امام صادق علیه السلام و سالگرد رحلت حضرت امام خمینی رحمت الله علیه معمار کبیر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز حادثه پانزدهم خرداد ماه و با تقدیر و تشکر از رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی اعلام مینماید، در حین بررسی صلاحیتهای داوطلبان ریاست جمهوری و پس از آن، در فضای مجازی و برخی رسانهها با استناد به بعضی از گزارشهای نادرست و غیرمستند در مورد برخی داوطلبان محترم و بستگان ایشان نسبتهای نادرستی داده شده است.
شورای نگهبان ضمن تاکید بر حفظ حرمت اشخاص و محکوم نمودن هتک حرمت و حیثیت داوطلبان و خانوادههای ایشان از کلیه رسانهها موکدا میخواهد با توجه به محرمانه بودن بررسی صلاحیتها در این شورا و با عنایت به اینکه در بررسیها مجموعهای از موضوعات، مستندات و مدارک مورد ارزیابی قرار گرفته و برخی گزارشهای نادرست در نظریه نهایی شورای نگهبان موثر نبوده است، از گمانهزنی و استناد به امور غیرواقعی و نادرست اجتناب نمایند.
شورای نگهبان 14 خرداد ماه 1400
@mojekhabar1400
❌نخستوزیر عراق در گفتوگو با فارس: از الحشدالشعبی پشتیبانی میکنیم
🔹الحشد الشعبی فرزندان من هستند، این نهاد مورد حمایت دولت است. بیتردید این سازمان مورد نظر ماست. اعتقاد داریم که اصل مقاومت و مطالبه حقوق عادلانه، قضیهای انسانی است و باید ملتهای جهان و دولتها در کنار این قضایای عادلانه بایستند.
🔸من تهران را خوب میشناسم و مدتی در آن زندگی کردهام؛ یک بار به حاج قاسم رحمةالله علیه گفتم «میخواهم بروم بیرون و کمی قدم بزنم.» پرسید «بدون محافظ!؟» گفتم «بله؛ همین اطراف دوری میزنم؛ اما بیرون رفتن همان و با پای پیاده از میدان تجریش تا میدان راه آهن رفتن همان!
@mojekhabar1400
❌Rostami Ebrahim :
*اسامی افراد شناخته شده ی اصلاح طلب و اعتدالی که با عدم احراز صلاحیت شورای نگهبان مواجه شدند.*
۱. علی لاریجانی
۲. اسحاق جهانگیری
۳. عباس آخوندی
۴.مصطفی کواکبیان
۵.علی مطهری
۶.مسعود پزشکیان
۷.محسن هاشمی رفسنجانی
۸. محمود صادقی
۹. محمد شریعتمداری
۱۰. رسول منتجب نیا
۱۱. زهرا شجاعی
۱۲. محسن رهامی
۱۳. جواد حق شناس
۱۴. مصطفی تاجزاده
از این افراد، یک نفر سابقه ی ریاست قوه ی مقننه را داشته، و سه نفر سابقه ی وزارت.
اسامی افراد شناخته شده ی غیر اصلاح طلب و اصول گرا و انقلابی که با عدم احراز صلاحیت شورای نگهبان مواجه شدند.
۱. محمود احمدی نژاد
۲. رستم قاسمی
۳. سعید محمد
۴. حسین دهقان
۵. عزت الله ضرغامی
۶. شمس الدین حسینی
۷. شاهین محمد صادقی
۸. مسعود زریبافان
۹. محمد ناظمی اردکانی
۱۰. فریدون عباسی
۱۱. علیرضا افشار
۱۲. رامین مهمانپرست
۱۳. محمد حسن نامی
۱۴. صادق خلیلیان
۱۵. محمد عباسی
۱۶. محمد حسن قدیری ابیانه
۱۷. ابوالقاسم رئوفیان
۱۸. حسن سبحانی
از این افراد یک نفر سابقه ی ریاست قوه مجریه و هفت نفر سابقه ی وزارت دارند.
انصاف را رعایت کنیم و تعصب را کنار بگذاریم
اصولگراها بیشتر توسط شورای نگهبان حذف شده اند یا اصلاح طلبان؟؟
@mojekhabar1400
52.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اولین مستند انتخاباتی حضرت آیت الله رئیسی نامزد انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران
لینک کانال موج خبر در پیام رسان ایتا
@mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر در پیام رسان جدید سروش
http://sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
❌سلام دوستان و عزیزان کانال موج خبر صبح روز شنبتون بخیر
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
میلادی: Saturday - 05 June 2021
قمری: السبت، 24 شوال 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام
▪️7 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️17 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️35 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️42 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
@mojekhanar1400
امام خامنه ای (مدظله العالی):
پانزده خرداد یک حادثهی خودجوش بود. پانزده خرداد، محصول حرکتی بود که امام در دوم فروردین به وجود آورد. ... اشارهها و حرفهای ایشان در هشیار کردن و زنده کردن روحیهی مبارزه در مردم و به خط آوردن جوانان، پانزده خرداد را آنچنان منشأ برکت کرد که در آن مدت کم مثلاً یک سال یا هشت، نه ماهی که امام نبودند و این حادثه با آن جوش و خروش اتفاق افتاده بود، هیچکس نتوانسته بود از آن حادثه چنین استفادهیی بکند.
@mojekhabar1400
❌🔻سردار زاده ای که «آقازاده» نبود!
🔹شهید حسن عبدالله زاده فرزند سرتیپ عبدالله زاده مسئول اسبق حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی علیرغم اینکه پدر ایشان از مسئولان نظامی با نفوذ هستند، در خط مقدم نبرد با دشمنان تکفیری خدمت میکرد و در راه دفاع از تمامیت اسلام و جبهه مقاومت به شهادت رسید
@mojekhabar1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎬 رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای مدظله العالی : «دولت جوان و انقلابی علاج مشکلات کشور است.»
#انتخابات_1400
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_درست
@mojekhabar1400
🌹شکر خدا که "عشق"،
خمینی دیگری ست...
♦️خمینی رفت فرزندش علی هست
خدا شکر بر امت ولی هست
http://sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌☑ ماجرای حمایت جمعی از اصلاحطلبان از رئیسی چه بود؟
🗳️«اخبار مربوط به انتخابات ۱۴۰۰ را با ما دنبال کنید»
#انتخابات_۱۴۰۰
http://sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
👌*💬 اعتقاد سعید حجاریان بر تندتر شدن تبلیغات همتی*
▫️ شنیده شده اصلاح طلبان افراطی خواستار خروج همتی از میدان انتخابات شده اما وی با این پیشنهاد آنان مخالفت کرده است. رویکرد برخی از اصلاحطلبان دیگر نسبت به وی اما حضور و تداوم تبلیغات تند وی است. بر همین اساس، «سعید حجاریان»، تئوریسین جریان اصلاحات، حزب اتحاد ملت و گروههای دیگری از اصلاح طلبان بر این باورند که اگر همتی رفتارهای خود را تندتر و تحرکات جدی تر نشان دهد، احتمال پیروزی بر رقیب انتخاباتی را دارد. اخبار دریافتی حاکی از آن است که حزب کارگزاران نیز به پشتیبانی از همتی خواستار حمایت اصلاحات از وی شده است.
🔳 پی نوشت: اعضای حزب کارگزاران که یکی از گروههای اصلی تصمیم سازی در جریان اصلاحات است معتقدند که اگر صحنه را به اصولگرایان واگذار کنند، تا ۸ سال در عرصه مدیریت اجرایی کشور حضور نخواهند داشت و نسل جدید شناختی از آن ها نخواهد داشت و به طور کلی از نظر اجتماعی عقب میافتند. با این اوصاف سه گروه اصلی تصمیم گیر در جریان اصلاحات از جمله شورای مشورتی، کارگزاران سازندگی و حزب اتحاد ملت اعتقاد بر سرمایهگذاری روی همتی دارند و این امکان وجود دارد که در روزهای آتی این پشتیبانی در عمل خود را نشان دهد. اگرچه ممکن است که جریان اصلاحات این روزها با چراغ خاموش و موتور روشن تا هفته آخر انتخابات عمل کند.
http://sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
❌🔴 نظر رهبر معظم انقلاب در مورد رای سفید در انتخابات:
🔻اگر موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است
http://sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
❌ پیشگویی آیتاللهالعظمی بهجت از رهبری حضرت آقا
↙️ حجتالاسلام و المسلمین علی بهجت، فرزند آیتالله بهجت :
«دقیقاً یادم نیست چه سالی بود. اما بعد از سال شصت بود. فردی از آشنایان مرحوم پدرم نزد ما نشسته بود و میگفت خواب عجیبی دیده است؛ خواب دیده در مجلسی بوده، جمعیت زیادی جلوی منبر نشستهاند و منتظرند حضرت امام خمینی منبر بروند، اما امام(ره) رو به آیتالله خامنهای نمود و فرمودند شما منبر بروید.
هرچه گفتند مردم منتظر شما هستند و شما باید صحبت کنید اما امام گفت مرا معذور بدارید، بعد امام خمینی(ره) دستور دادند و امر کردند آیتالله خامنهای منبر بروند، ایشان هم بنابر فرمان حضرت امام خمینی(ره) قبول کردند.
↙️ بعد از بیان خواب، از حضرت آیتالله بهجت پرسیدند تعبیر این خواب چیست؟
↙️ آقا هم جواب دادند: *"این همان است که گفتند بعد از ایشان، ایشان است"*.
@mojekhabar1400
❌ آقای روحانی! منصف باشید! از کجای قوه قضائیه انتقاد کنیم؟
منصور مظفری
✅سایت الف ۲۶آذر۹۹: آنچه میخوانید نه مقاله ای از یک روزنامه اصولگرا در نقد دولت و تمجید قوه قضاییه است بلکه مقاله ای است که امروز در روزنامه "اصلاح طلب " آفتاب یزد آنهم به قلم مدیر آن منتشر شده است . حتما آن را باید یکی از خواندنی ترین مطالب این روزنامه بشمار آورد...
✒ اصلاً بیاییم «حرف آخر» را همین «ابتدا» بزنیم و بعد برویم بپردازیم به فروعات این حرف؛ موافقید؟ حرف آخر که ابتدا میخواهیم بگوییم این است:« احمدینژاد نیز شبیه حسن روحانی دست به فرافکنی میزد اما از روحانی منصفتر بود که اگر حمله و نقد میکرد حتما «گزک» دستش داده بودند اما رئیس دولت فعلی حمله کرد چون برای بسیاری از سوالات مطروحه پاسخی نداشت!»
رئیس جمهوری که از بدو آغاز به کار مجلس یازدهم، به توصیه «ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا» حاضر نشده حتی برای ارائه بودجه راهی مجلس شود، ناگهان نشست رسانهای برگزاری میکند به سبک و سیاقی جدید تا هر کس از در انتقاد و گلایه برآمد که آنها بودند و اینها نبودند؛ پاسخ بشنود: «شرمنده! محدودیت مکان باعث شد» ما یادمان برود که آنها که بودند همیشه بودند و اینها که نبودند، هیچوقت نبودند!
حالا بگذریم از حرفها، گفتهها و عبارتها که در این نشست «وی.آی.پی» رد و بدل شده است اما این که گفته شده:«اگر جرات دارید از نیروهای مسلح و قوه قضائیه انتقاد کنید وگرنه انتقاد از دولت امتیاز است و پستی بالاتر...!» جای چند بحث دارد که سعی میکنیم کوتاه بگوییم و بازگردیم به اصلیترین بحث:
نکته اول: روزگاری محمود احمدینژاد نامی، رئیس این دم و دستگاهی بود که این روزها در ید قدرت حسن روحانی است، او هم دائم حرف و تکیه کلامش این بود: اگر راست میگویید از دیگران انتقاد کنید» و برخی تحلیل میکردند: «منظور نیروهای مسلح است و قوه قضائیه!» روزگاری بعدتر حسن روحانی نامی به صراحت میگوید اگر راست میگویید از «قوه قضائیه و نیروهای مسلح» انتقاد کنید؛ بینی و بین الله تفاوت این دو فرد در چیست؟ نوع نگاه و «ایسم سیاسی» یا نحوه بیان و تقدم و تاخر بحث، حالا بگذریم اگر احمدینژاد اشاراتی داشت چندان گاهی دور از واقعیت نبود که دیدیم بعد تغییرات در قوه قضائیه، چه دادگاهها و چه نامهایی که پشت میز سوال و جواب حاضر نشدند!
نکته دوم: حالا و به فرض، گیریم قوه قضائیه محل نقد دارد که میگوییم اگر هم داشته این روزها ندارد؛ این وسط پای نیروهای مسلح را میکشید وسط که عرصه تنگ شود بر منتقد جماعت یا هدف شلوغ بازی و شلوغ کاری است؟! اصلا وقتی رسانههای دشمن را رصد کردیم که دیدیم آنها نیز همین را میگویند، چرا باید رئیس قوه مجریه خواهان هدایت جامعه انتقادی به سمت قوه دیگری باشد؟
*نکته سوم: اصلا گیریم حرف شما درست، ما میخواهیم از قوه قضائیه انتقاد کنیم؛ اولا از کجای قوه قضائیه انتقاد کنیم از برخورد با دانه درشتهای فساد اقتصادی؟ از بیرون کشاندن پروندههای 20-10 ساله؟ از سرعت بخشیدن به رسیدگی ها؟ از زندان زدایی؟ از باز پسگیری اموال عمومی و بیت المال؟ از رفع موانع پیش پای تولید و صنایع؟ از امیدبخشی به جامعه؟ از محاکمه طبریها و نعمتزادهها؟ از باز پس دادن هزاران میلیاردتومان پول ملت به خزانه دولت؟ از ایجاد تحول در قوه ی قضائیه؟ از برخورد با قضات و وکلای فاسد؟ از جوانگرایی؟ از هفت تپه و دشت مغان؟ از مبارزه جدی با زمینخواری و کوهخواری و جنگل خواری و رودخانه خواری؟ از شفافیت واقعی؟ از اطلاعرسانی به موقع؟ از ارتباط مستقیم با مردم ستمدیده؟ دقیقا از کدامیک شروع کنیم؟*
نکته چهارم: بیایید از نیروهای مسلح نیز انتقاد کنیم، از کجا شروع کنیم؛ مرزها، امنیت شهرها، حضور در عرصه تولید و سازندگی، تلاش برای زمینگیر کردن دشمنان؟ در کنار مردم ایستادن؟ در سیل و زلزله در خاکریز نخست بودن؟ از جاده و خطوط ریلی ساختن؟ از حضور در صنعت نفت؟ از کمک به دولت در بزنگاههای سخت؟
الان ما دقیقا از کدامیک اینها انتقاد کنیم، صریح بگویید تیتر یک کردن آنها با ما !
نکته پنجم: منصفانهترین حرفی که باید زد این است: «نقد از دولت عقوبت دارد اما نقد از قوه ی قضائیه و قوای مسلح هیچ تبعاتی ندارد» این را من به شما میگویم که بیشتر از 3 دهه است در کار رسانه ام، اصلا بگذارید واضحتر بگویم هیچگاه به اندازه این روزها، آسان و راحت از قوای مسلح و قوه قضائیه نقد نکرده بودیم که حالا به آسانی تیغ نقد از نیام بیرون کشیدهایم! در فقره کانون وکلا، در فقره برخورد با قضات فاسد، در فقره برخی پرونده ها، در فقره شفافسازی این قوه قضائیه بود که زیر فشار بود این قوه قضائیه بود که در نقدپذیری پیشقدم بود در این میانه اما این دولت بود که تا «بالای چشمش ابرو گفتیم» قهر و عتاب و حذف و تعدیل و... در همین نشست «وی.آی.پی» بودنها و نبودن یک دلیل بیشتر نداشت: «دوری و نزدیکی از
دایره نقد دولت!»
نکته ششم: در این روزهایی که از در و دیوار دنیا نقد علیه قوه قضائیه و قوای مسلح جمهوری اسلامی ایران میبارد عجیب نیست این حرف!؟ چه نفس راحتی کشیدند برخی معاندان و رسانههای تا بن دندان مسلح! که اینها » خود مشغول خویشتناند ما را مجال حضور نیست!»
نکته هفتم: داستان فیل تشنه و شیر مغرور را شنیده اید؟ میگویند روزی شیری در جنگ مغرورانه به گشت وگذار مشغول بود به هر حیوانی میرسید میپرسید: سلطان جنگل کیست؟ و آن حیوان با ترس و لرز میگفت: شما، شیر سلطان جنگل است. گذشت و گذشت تا نوبت رسید به فیلی تشنه که مشغول آب خوردن بود، از جناب شیر پیله و از جناب فیل بیاعتنایی تا این که حوصله فیل تشنه به سرآمد و خرطوم دور کمر شیر مغرور پیچید و او را تا دوردستها پرت کرد... شیر که تمام بدنش کوفته و خسته شده بود به سختی از زمین بلند شد خودش را تکان داد و غرولند کنان گفت: نمیدانی بگو نمیدانم چرا عصبانی میشوی!
حالا آقای پرزیدنت نمیخواهند از علت گرانیها و سوء مدیریتها و رهاشدگیها و ناپاسخگوییها بگویند، نگویند، دیگر چرا آدرس اشتباهی میدهند و عصبانی میشوند!؟ خلاصه همه این حرفها این که: «آقای روحانی! اگرچه احمدینژاد نیز نظیر شما آدرس میداد اما شوربختانه باید بگویم از شما منصفتر بود!»
@mojekhabar1400