❌معیارهاوکمیت های مهم درارزیابی میزان مشارکت _۲
۳_ثالثاً باید تفاوت و بعضاً حتی تعارض میان «خطا در رای دادن (یا رای ندادن)»، با «گلایهمند و منتقد بودن»، «مخالف بودن»، و «معارض بودن» را دید و این طیفهای متنوع را سهوا یا عمدا با دیگری خلط نکرد که این کار، رهزن منطق و درک درست است. با جرئت میتوان گفت گلایه مندترین و منتقدترین افراد نسبت به سوء عملکرد برخی دستگاهها، اتفاقا موافقترین طیفها در میان مردم نسبت به جمهوری اسلامی هستند که حاضرند جان خود را برای نظام و کشور فدا کنند و در عمل هم جان فشانی کردهاند.
به عبارت دیگر، صرف انتقاد و گلایه و حتی اعتراض داشتن، مرز مشارکت و عدم مشارکت در انتخابات نیست. همچنانکه هر منتقد یا معترضی، معارض و تحریمچی نیست.
نکته مهم در این میان که یک علت هم کاهش مشارکت میباشد، نارضایتی از شرایط دشوار اقتصادی و بر عکس از آب درآمدن وعدههای دولت است. این واقعیت، یک علت عمده دلخوری و نارضایتی طبقات ضعیف جامعه و افول میزان مشارکت بوده است. اما منطقا از این دلخوری به حق (واحیانا تصمیم نادرست رای ندادن) هم نمیتوان همراهی با «انگیزه مسموم» جبهه معارض انقلاب را اسنتتاج کرد.
4- بیانصافترین و غرضورزترین تحلیلگران در این میان، طیفی است که یک سر آن به جریان براندازی و تحریم در خارج از کشور میرسد و یک سر دیگر آن، در رقابت انتخاباتی حضور جدی -و بد اخلاقانه- داشت. طیف مدعی اصلاحات و اعتدال، با کارنامه خود در دولت، بیشترین ضربه را به امید و اعتماد مردم زد، و با ادبیات سیاه خود، به این دلسردی شدت بخشید. اما با این همه، پس از ناکامی سنگین در انتخابات، به جای اینکه ابطال دعاوی خود را بپذیرد، رندانه جا خالی داد و مدعی «آرای باطله و رای ندادگان» شد!
اما با کدام وکالت؟ چند نفر از «رای ندادگان» یا آنها که رای شان به علل مختلف «رای صحیح» محسوب نشده، به خاتمی و دار و دستهاش، یا رئیسو اعضای حلقه انحرافی، و یا گروهکهای ورشکسته وکالت دادهاند که سخنگوی شان باشند و یا رفتار انتخاباتی شان را مصادره به مطلوب کنند؟! چند درصد؟ کجا و کی؟ اگر وکالت نداده اند، تحلیلهای مغرضانه، کلاهبرداری رسمی است.
مشخصا درباره خاتمی و اصلاحطلبان طلبکار، باید تاکید کرد که «رای دادگان و رای ندادگان»، فارغ از علت رفتار شان، یکصدا و همدل، از روی نعش «این طیف» عبور کردند. خاتمی و 16 حزب اصلاحطلب به همراه صدها چهره سیاسی و نشریه و سایت و کانال، در این انتخابات از آقای همتی و «لیست جمهور» (برای شورای شهر) حمایت کردند، در حالی که قبل از آن، مردم را از آقای رئیسی میترساندند و مدعی بودند باید مقابل مهندسی انتخابات ایستاد. آنها در مناظرات هم به هر بد اخلاقی ممکن دست یازیدند.
اما نتیجه هفت هشت ماه دروغ گویی پر حجم و از پشت رسانههای ضد انقلاب چه بود؟ آقای رئیسی برابر ائتلاف خاتمی 18 میلیون رای آورد؛ اما رای آقای همتی به سه میلیون رای نرسید؛ 6 برابر! از زاویه نگاه دیگر، 95 درصد کل واجدان حق رای، و 72 درصد رای دهندگان، مطلقا به دعاوی دروغ خاتمی و اعوان و انصارش بیمحلی کردند. در انتخابات شورای شهر تهران نیز، نفر اول لیست مورد حمایت خاتمی 32 هزار رای کسب کرد که یک فاجعه و سرشکستگی تمام عیار برای اوست.
این در حالی بود که جماعت لافزن، هشت سال مدعی بودند مردم، پشت قباله خاتمی و جبهه اصلاحاتاند، و رای 4 درصدی روحانی با حمایت خاتمی به بالای 50 درصد رسیده است. آنها هشت سال لاف زدند و همزمان مردم را در بدیهیئت معیشت، گرفتار رنج و ناتوانی کردند؛ ضربهای که آرزوی بر زمین مانده دشمنان خبیث بود.
این جماعت اگر صداقت داشتند، باید قبل و بعد از انتخابات به خاطر کارنامه مدیریتی مصیبتبار خود، از مردم و نظام عذرخواهی کنند، نه اینکه با ادبیات کینهتوزانه دشمن سخن بگویند. اتهام مشابهی متوجه دستاندرکاران حلقه انحرافی است که دولت دهم را گرفتار حاشیه کردند و به جای مقابله هوشمندانه با تحریمهای دشمن، درگیری و تنش را به داخل کشاندند و عملا، جاده صف کن طیف اشرافی غربگرا برای بازگشت به دولت در سال 92 شدند. حکایت افراطیون مدعی اصلاحات و «حلقه انحرافی» حکایت همان ضربالمثل است که «خود میکشند و خود تعزیه میدارند»!
@mojekhabar1400
🔴 *درصد مشارکت، کمی شفافتر*
🔺درباره میزان مشارکت بحث و تحلیل های زیادی انجام شد، اما یک نکته مورد غفلت قرار گرفته است که میتواند درصد کیفی مشارکت را شفافتر نشان دهد:
🔷بر اساس آمار وزارت کشور، تعداد ایرانیان واجد، ۵۹,۳۱۰,۳۰۷ بوده که از این تعداد، ۲۸,۹۳۳,۰۰۴ نفر در انتخابات مشارکت نموده اند. اما باید توجه داشت که از این تعداد واجدین شرایط، طبق آمار سال ۹۹ بیش از چهار میلیون نفر ایرانیان مقیم در خارج از کشور هستند، یعنی کسانی که نظام سیاسی ایران در زندگی آنها تاثیر خاصی ندارد از این رو، مشارکت آنان بیانگر واقعیت های اجتماعی درون جامعه ایرانی نیست. بنا بر این اگر بخواهیم میزان مشارکت مردم که بر آمده از تاثیر و تأثرات حکومت بر مردم و مردم بر حکومت است، شفافتر شود، باید میزان رای ایرانیانی که در خود ایران اقامت دارند سنجیده شود.
🔷بر این اساس، اگر چهار میلیون را از ۵۹ میلیون و ۳۱۰هزار نفر کم کنیم، ۵۵ میلیون و ۳۱۰ هزار نفر واجدین شرایط رای خواهند بود که مقیم خود ایران هستند، از طرفی ۱۶۰ هزار رای در خارج از کشور به دست آمده که اگر همه آنها را نیز از سوی ایرانیان مقیم خارج حساب کنیم و از مجموع آراء کسر نماییم، حدود ۲۸میلیون و ۷۷۰ هزار رای باقی میماند که متعلق به ایرانیان ساکن ایران است و مشارکت ۵۲درصدی ایرانیان ساکن ایران را نشان میدهد.
🔻یعنی ۵۲ درصد ایرانیان ساکن ایران در انتخابات شرکت کرده اند و بیش از ۶۲ درصد آنان به رییس جمهور منتخب رای داده اند.
✍محمد موذن سلطان
@mojekhabar1400
🔴 راهبرد کلان جریان رسانه ای غربگرایان بعد از استقرار رسمی #دولت_مردم آقای رئیسی
سناریو جریان رسانه ای غربگرا در بازه انتخابات به 2 دوره قبل و بعد از انتخابات تقسیم میشه
🔹1. #قبل از انتخابات سناریو این بود👇
1. سیاست اعلامی: تحریم انتخابات و فشار به نظام و کاهش مشارکت (در 48 ساعت پایانی از خاتمی گرفته تا ظریف همه مردم رو دعوت به حضور کردند)
2. سیاست اعمالی: مشارکت گسترده در انتخابات و خصوصا 48 ساعت پایانی و دعوت عمومی از پایگاه اجتماعی رای خود(تلاش بحضور در قدرت)
3. حفظ پرستیژ منتقد بودن و در عین حال ادعای رفع مشکلات و جدا کردن همتی از روحانی
2. #بعد از انتخابات
1. تغییر موضع خود از متهم(عامل وضع موجود) به مطالبه گر(طلبکار) برای فشار به دولت بعد
2. افزایش عمق، سطح و گستردگی حوزه انتقادی خود جهت دور کردن تمرکز از بدنه دولت آینده جهت رسيدن به بی ثباتی و عدم تمرکز و دستپاچگی دولت مستقر
منظور از سطح و حدود و عمق و گستردگی
يعني اینکه از روز اول بعد از انتخابات دارن فشار میارن که #بورس چی میشه؟ ارز چی میشه؟ مسکن چی میشه؟ و... که کم و بیش تو اطرافیان دارن میبینین
لذا یکروز میگن بورس، روز بعد میگن تورم، روز بعد میگن ماشین و روز بعد مسکن و اشتغال و... به عبارتی تمام 8 سال گذشته رو میارن جلو چشم رئیسی و با تحت فشار قرار دادن دولت تمرکز رو برای انجام کارهای اساسی ازش بگیرن!
@mojekhabar1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🔴 تناقض گویی آشکار مزدوران ایرانی ، شاغل در اینترنشنال سعودی ؛ خط خبری جهت دار رسانه های سعودی - لندنی در انتخابات ایران و فرانسه!!!؟؟؟*
اینترنشنال سعودی، انتخابات فرانسه ۲۰۲۱:
🔹 ۶۷ درصد فرانسوی ها در انتخابات این کشور شرکت نکردند، (طبیعی است) آن ها در شرایط کرونایی، بازگشایی شرایط اقتصادی و سفرهای تابستانی به سر می برند؛ علاوه بر این نشریه ها و رسانه های این کشور خیلی تبلیغات انتخاباتی انجام ندادند!
اینترنشنال سعودی، انتخابات ایران ۱۴۰۰:
🔹۵۱ درصد ایرانی ها در انتخابات شرکت نکردند، این یعنی اینکه حکومت را نمی خواهند؛ ما به عنوان برانداز خیلی خوشحال هستیم!
@mojekhabar1400
🔴 آراء حضرت آیت الله رییسی افزایش پیدا می کند.
🔹 خبرهای رسیده حاکی از آن است با پیگیری شورای نگهبا ن صندوق های رای که شمارش نشده و تعداد آن بسیار زیاد است، شمارش شده و آراء سید ابراهیم رییسی از ۱۸ میلیون هم فراتر رفته است و درصد مشارکت هم کمی افزایش پیدا کرده است.
🔹 قرار است شورای نگهبان این موضع را رسما اعلام کند.
@mojekhabar1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 روحانی: من هم صبح شنبه(یا جمعه ) فهمیدم رئیسی رئیس جمهور شده
رئیس جمهور فعلی در جلسه هیئت دولت:
🔹همه ما یک نظامیم و باید به هم کمک کنیم
🔹من همان صبح شنبه که نتیجه روشن بود که به آقای رئیسی تبریک گفتم
@mojekhabar1400
❌ حزب الهی بودن با همه تراژدیهایش
✅ حزب الهیها کسانی هستند که وقتی همه نگرانند که دو ریالشان نشود یک ریال، آنها نگران انقلاب اسلامی هستند و منافع خودشان را فراموش میکنند.
✅ حزب الهیها کسانی هستند که امکانات کشور در اختیارشان نیست، اما همه جا در تاکسی، اتوبوس، مترو، دانشگاه، اداره و مدرسه و... باید پاسخگوی همه کس و همه چیز باشند.
✅ حزب الهیها کسانی هستند که ضمن اینکه دور از قدرتند، شرمنده مردماند و هرکجا بتوانند، مانند اردوهای جهادی و کمک به زلزله زدگان، جبهه و سوریه در خط مقدم حضور دارند.
✅ حزب الهیها کسانی هستندکه از ناهنجاریهای اجتماعی رنج میبرند و غصه میخورند،
✅ حزب الهیها بین منتقد، مخالف و معاند فرق میگذارند و صرفاً معاند را در مقابل خود میبینند.
✅ حزب الهیها عنصر شهادت را همیشه در گوشه نگاه خود دارند و به دنبال آرمانی هستند که بدان نقطه ختم شود.
✅ حزب الهیها ساده پوش و ساده زیست هستند و اصراری ندارند همه مردم اینگونه باشد. آنها الگویی را ارائه میدهد که مملو از یک رنگی است و اینچنین میتواند اشرافی گری در حاکمیت را نفی کند.
✅ حزب الهیها از قشر و صنف خاص نیستند همانند مولدان انقلاب اسلامی هستند. در جمع آنان از سپاهی تا کارگر شهرداری، از معلم و استاد تا کشاورز و پزشک و پرستار تا مکانیک و بازاری قابل رهیابی است.
✅ حزب الهیها کسانی هستند که وقتی معاندین میخواهند از انقیاد خارج شوند نام او را «لباس شخصی» میگذارند حال آنکه او هم فردی شبیه خود آنان است فقط منشأ تعهد و مسیر هزینه شدن و هزینه دادن متفاوت است.
✅ حزب الهیها برای حفظ پرچم پر خون اسلام، تشیع و امام خمینی و آرمانهای انقلاب اسلامی از مال، جان، آبرو و زخم زبان میگذرند و در این راه هیچ شأن و جایگاهی برای خود قائل نیستند.
✅ حزب الهیها آن دختر و پسر «بدظاهر» را دشمن خود نمیداند، اما احساس میکند خداوند او را در مقابلش قرارداده است تا آزمایش شود و ماموریتی را انجام دهد و در عین حال ارزش خود را نیز معنا کند.
✅ حزب الهیها کسانی هستند که در عرصه هنر، دانشگاه و حتی رسانه غریبند و این غربت علیرغم حاکمیت نظام دینی است. اما به تعبیر شهید آوینی: «باز معتقدم خداوند، لوح و قلم تاریخ را به اینان سپرده است». فقر در مقابل خالق، دلخوشی زندگی روزمره حزب الهیها است.
✅ حزب الهیها کسانی هستند که فرزندانشان مانند بقیه مردم بیکار در منزل نشستهاند گرانی آنان را میآزارد، اما سنگ زیرین آسیاب هستند و دم برنمیآورند و خود را در معرکه آزمایشی میدانند که با انقلاب امام در معرض آن قرار گرفتند.
✅ حزب الهیها مصداق «و من هم من ینتظر» هستند و بر صراط «و ما بدلو تبدیلا» استوارند.
✅ حزب الهیها مردم سالاری را بزنگاه و بستر اصلاح مدیریت کشور و یکی از روشهای حفظ و استمرار ارزشهای انقلاب اسلامی میدانند و به آن اعتقاد دارند.
✅ حزب الهیها وقتی رد صلاحیت میشوند زمین و آسمان را بهم نمیدوزند، احساس میکنند تکلیفی از دوششان برداشته شده است و سجده شکر به جا میآورند.
✅ حزب الهیها جدا از مردم و در محله و شهرک خاص زندگی نمیکند، فرزندشان در مدرسه خاص نمیرود. آنها با مردم زندگی میکند و البته در راه هزینه دادن برای انقلاب اسلامی پیش قراول است.
✅ حزب الهیها مسجد محورند و در بین انواع اسلامها به اسلام روحانیت اعتقاد دارند و «ایران امروز را مظهر آن نور مقدسی میداند که در ظلمات این عصر درخشیدن گرفته است».
✅ حزب الهیها هر کجا میداندار بودهاند، افتخار آفرین شدهاند. از جنگ تا انرژی هستهای و موشکی و... (شهریاری، علی محمدی، تهرانی مقدم، کاظمی آشتیانی و...)
🔶 آنان که تصویر دیگری از خود مخابره میکنند و اصرار بر حزب الهی بودن دارند، دروغ میگویند. حزب الهی نماها را شناسایی کنید.
🔷 اما حزب الهیها باید شرم را کنار بگذارند و وقتی به خاطر فسادهای موجود مورد بازخواست و سوال قرار میگیرند، بگویند: اینها را ما انتخاب نکردیم اینها خروجی انتخاب خود شما ملتاند.
@mojekhabar1400
azar:
#روزشمار_پایان_دولت_لیبرال
💠 دولت منتگذار و نه خدمتگزار
ربیعی سخنگوی دولت: اگر این دولت نبود، وضع صد برابر از این خرابتر میشد.
همتی، رئیس کل بانک مرکزی: «اگر ما نبودیم دلار ۵۰ هزار تومان و تورم ۱۵۰ درصد میشد.»
در حالی است که آنها در شعارهای انتخاباتی میگفتند اگر رقیب ما روی کار بیاید قیمت دلار به ۵ هزار تومان میرسد!
#محاکمۀ_روحانی
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
❌#روزشمار_پایان_دولت_لیبرال
💠 دولت منتگذار و نه خدمتگزار
ربیعی سخنگوی دولت: اگر این دولت نبود، وضع صد برابر از این خرابتر میشد.
همتی، رئیس کل بانک مرکزی: «اگر ما نبودیم دلار ۵۰ هزار تومان و تورم ۱۵۰ درصد میشد.»
در حالی است که آنها در شعارهای انتخاباتی میگفتند اگر رقیب ما روی کار بیاید قیمت دلار به ۵ هزار تومان میرسد!
@mojekhabar1400
❌حمله پهپادی دشمنان ایران به مجموعه دارویی برکت زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمام امام مستقر در کردان کرج با شکست مواجه شد.
طبق شنیدهها یک پهپاد قصد حمله به مجموعه دارویی زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام را داشته که این حمله ناموفق بوده و گویا نقطه مجاور این مجموعه هدف حمله قرار گرفته که هیچ آسیبی به دنبال نداشته است.
🔹شرکت دارویی برکت زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام از سال گذشته ساخت واکسن کووایران را آغاز کرده و با طی موفق مراحل تست حیوانی و انسانی توانست مجوز اضطراری برای تزریق فراگیر را بگیرد
@mojekhabar1400
❌🔴گاردین: ریاست رئیسی دیپلماسی ایران را قویتر میکند
💬 #مشرق
1️⃣ کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: انتخاب سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیسجمهور در کانون توجه رسانههای غربی قرار دارد. روزنامه گاردین در اینباره نوشت: «پیروزی رئیسی، زمینه را برای اجماع داخلی درباره اصلاحات گستردهتر فراهم میکند و ایران را در موضع قویتری در دیپلماسی بینالمللی قرار میدهد.
2️⃣ خبرگزاری دویچهوله آلمان نیز نوشت: پیروزی رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ایران با توجه به نظرسنجیها غافلگیرکننده نبود. رئیسی میگوید: به برجام پایبند است البته با شرایط ایران نه آمریکا. پایگاه شبکه چینی سیجیتیان چین نیز در تحلیلی نوشت: برخلاف آنچه رسانههای بزرگ غربی مدعی هستند، انتخابات ۱۸ ژوئن در ایران، پیامدهای مهمی نه تنها برای ایران بلکه برای همسایگان خواهد داشت و میتواند اثر تعیینکنندهای در شکل دادن به توازن قدرت، مناقشههای جاری در سوریه و یمن و برجام داشته باشد.
3️⃣ سایت آمریکایی «ووکس» نیز درباره پیروزی رئیسی نوشت: «او منتقد سرسخت و جدی غرب است». انتظار نمیرود سیاست ایران را در قبال آمریکا بهطور اساسی تغییر دهد. او به رهبری وفادار است.
4️⃣ «هالی داگرس» تحلیلگر در اندیشکده «شورای آتلانتیک» میگوید: «اکنون سیاستمداران ایرانی به آمریکا اعتماد ندارند. رئیسی در مناصبی قرار داشته که او را اکنون دومین مقام قدرتمند ایران خواهد کرد. او در حوزه سیاست خارجی منتقد شدید غرب است».
5️⃣ «ووکس» در ادامه میافزاید: کارشناسان معتقدند ماموریت اصلی رئیسی کمک به رهبری برای محقق شدن گام دوم انقلاب اسلامی است که چشمانداز ترسیم شده رهبری ایران برای آینده آن کشور است. رهبری خواستار ایجاد تغییرات در ساختار سیاسی ایران برای کسب اطمینان از تداوم مسیر انقلاب در میان نسلهای بعدی ایران است.
@mojekhabar1400
❌دوستان و عزیزان کانال موج خبر سلام
صبح زیبای روز پنجشنبتون بخیر و شادی
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۰۳ تیر ۱۴۰۰
میلادی: Thursday - 24 June 2021
قمری: الخميس، 13 ذو القعدة 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (100 مرتبه)
- یا غفور یا رحیم (1000 مرتبه)
- یا رزاق (308 مرتبه) برای وسعت رزق
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️16 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️23 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️25 روز تا روز عرفه
▪️26 روز تا عید سعید قربان
▪️31 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️۳۴ روز تا عید تاریخی غدیر خم ( عیدولایت )
@mojekhabar1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌*هاشمی رفسنجانی(مرد هزار چهرهٔ انقلاب) تمام اطلاعات محرمانه نظام را از طریق عربستان سعودی به آمریکائی ها میداد.*
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
*بصیرت(خیانت خواص)👈خط خیانت اکبر هاشمی زنده است تا این نهضت زنده است.*
@mojekhabar1400
👌🔴اسرائیل: ایران از این پس قابل پیشبینی نیست
هاآرتص:
🔹اسرائیل بعد از انتخاب ابراهیم رئیسی به ریاست جمهوری ایران در انجام ارزیابی پیرامون سمتوسوی گفتگوهای ایران با قدرتهای جهانی دچار مشکل شده است.
🔹اسرائیل همچنان منتظر نوع رفتار ایران و قدرتهای بزرگ مذاکره کننده در رابطه با نحوه نظارت بین المللی بر مراکز هستهای ایران است.
🔹این توافق کوتاه مدت که در فوریه گذشته امضا و چهار هفته پیش برای یک ماه تمدید شده بود، روز پنج شنبه به پایان خواهد رسید.
🔴 حمله پهپادی ناموفق به مجموعه دارویی برکت
🔹ایلنا نوشت: حمله پهپادی دشمنان ایران به مجموعه دارویی برکت زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمام امام مستقر در کردان کرج با شکست مواجه شد. یک پهپاد قصد حمله به مجموعه دارویی زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام را داشته که این حمله ناموفق بوده و گویا نقطه مجاور این مجموعه هدف حمله قرار گرفته که هیچ آسیبی به دنبال نداشته است.
🔹شرکت دارویی برکت زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام از سال گذشته ساخت واکسن کووایران را آغاز کرده و با طی موفق مراحل تست حیوانی و انسانی توانست مجوز اضطراری برای تزریق فراگیر را بگیرد.
🔴جنتی: انتخابات با موفقیت کامل برگزار شد
دبیر شورای نگهبان:
🔹الحمدلله انتخابات با موفقیت کامل و بدون هیچ تنشی و در آرامش کامل برگزار شد.
🔹رئیس جمهور منتخب باید قدردان این مردم همیشه در صحنه باشند و رئیس جمهور منتخب هم باید در دوران ریاست جمهوری تمام تلاش خود را کند تا مشکلات مردم عزیز را حل کند.
🔴واعظی: فردا یک میلیون دوز واکسن وارد میشود
▪️واعظی خبر افزایش قیمت شیر را تکذیب کرد
مسول دفتر رئیس جمهور:
🔹فردا یک میلیون دوز واکسن وارد میشود؛ تمام مراحل ۲ واکسن داخلی طی شده است.
🔹هیچ تصمیمی برای افزايش قیمت شیر گرفته نشده، هرکس هرجا گرانتر بفروشد تخلف کرده است.
🔴 شورای نگهبان صحت انتخابات ریاست جمهوری را تایید کرد
سخنگوی شورای نگهبان:
🔹 گزارش وزیر محترم کشور را ما دیروز دریافت کردیم و نسبت به نتایج نهایی واصله، موضوع مورد بحث قرار گرفت و همکاران ما در ستاد نظارت گزارشها را بررسی کردند و امروز صبح نیز در جلسه شورای نگهبان، موضوع به بحث گذاشته شد.
🔹 نهایتا اعضای شورای نگهبان با توجه به نتایج اعلامی و اینکه ما گزارش موثری که بر سرنوشت انتخابات اثر گذاشته باشد، نداشتیم اعضای شورای نگهبان صحت سیزدهمین دوره انتخابات را تایید کردند.
🔴 تحقیق و تفحص از وزارت نفت در دوران هشت ساله مدیریت زنگنه کلید خورد
علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
🔹 با توجه به ناکارآمدیها و اهمالهای مدیریتی تاسف برانگیز در وزارت نفت که منجر به خسارات جبران ناپذیر فراوان به اقتصاد کشور شده، طرح تحقیق و تفحص از این مجموعه تقدیم هیأت رئیسه مجلس شده است. در این طرح تحقیق و تفحص به دنبال این هستیم تا پاسخی برای ۱۵ سوال و ابهام در مدیریت جناب زنگنه در وزارت نفت پیدا کنیم.
🔴سیدحسن خمینی: ویژگی بزرگ آقای رئیسی را دوری از منیّت می دانم
🔹منیّت ها انسان را از حق جدا می کند.
🔹امید من در مسیر پیش رو بسیار زیاد است که دولت جدید بتواند مشکلات کشور را حل کند.
🔹اما بیش از هر چیزی امید من به خروج از منیّت است؛ همان عاملی که جامعه ما را چند پاره و مشکلات را صد افزون کرده و همه ما را در قهر و تلخ کامی فرو برده است.
🔹ویژگی بزرگ آقای رئیسی را دوری از منیت می دانم که ان شاء الله آن گونه که می شناسیم باشد و هیچ منیّت، فرد محوری و خودخواهی در دولت جدید نباشد.
🔴 سوء مدیریت و تورم ۴۳ درصدی چگونه به مشارکت مردم آسیب زد؟
🔹آقای روحانی ضمن انکار تاثیر سوء مدیریت دولت در کاهش میزان مشارکت انتخاباتی گفت: «دلیل مشارکت ۴۸ درصدی از نظر من روشن است. بیخودی نگوئیم بخاطر معیشت، مردم نیامدند. من علت را می دانم، اما نمی خواهم اشاره کنم».
🔹این اظهارات عجیب «آقای تورم ساز» در حالی است که بنابر اعلام مرکز آمار، نرخ تورم سالانه خرداد ماه، به ۴۳ درصد رسید. این رقم، یک رکورد بی سابقه در دو دهه گذشته است و نسبت به همین ماه قبل، ۲ درصد افزایش نشان میدهد. نرخ تورم نقطهای هم در خرداد ماه به عدد ۴۷/۶ درصد رسید.
🔹مرور نتایج نظرسنجی های مراکز دولتی هم ادعای روحانی را رد می کند. بر اساس نظرسنجی «ایسپا» که اواخر شهریور ۹۹ منتشر شد، «۶۹ درصد مردم معتقد بودند وضع اقتصادی، پنج سال قبل (پیش از برجام) بهتر بود و وضع زندگی در این مدت بدتر شده. فقط ۱۲ درصد گفته بودند وضع شان بهتر شده است».
🔹 «۸۷ درصد مردم خواستار نظارت دولت بر قیمتها بودند»؛ چیزی که خلاف آن در این ۹ ماه اتفاق افتاد و دولت در سه ماه گذشته استارت زننده چند باره گرانی ها در اقلام اساسی بود.
@mojekhabar140۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حادثه واژگونی اتوبوس خبرنگاران به روایت خبرنگار حاضر در صحنه
#دراین حادثه دو تن از خبرنگاران ایسنا و ایرنا جان باختند
@mojekhabar1400
⭕️آخرین وضعیت حادثه دیدگان واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران در نقده
🔸رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی:
🔹اتوبوس واژگون شده در نزدیکی شهرستان نقده شامل ۲۰ خبرنگار، ۴ نفر از ستاد احیای دریاچه ارومیه و ۲ نفر راننده و کمک راننده بودند.
🔹تعداد ۴ نفر از مصدومان به نام های محمدمهدی گوهری، ابراهیم نژاد رفیعی، مرتضی محمدصادقی و حسن ظهوری با بالگرد به بیمارستان امام خمینی ارومیه اعزام شدند.
🔹حال عمومی سایر مصدومان خوب است اما برای اطمینان خاطر بیشتر به وسیله اتوبوس آمبولانس به بیمارستان امام خمینی ارومیه اعزام می شوند.
@mojekhabar1400