eitaa logo
˼مجــیب|ᴍᴏᴊɪʙ⸀
941 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
825 ویدیو
62 فایل
-یااللّٰھ تا وقتی نشسته باشیم همه‌ی راه‌ها بن‌بست است. - برای‌صحبت‌با‌ما : https://daigo.ir/secret/72937746
مشاهده در ایتا
دانلود
انسان باید به خودشناسی برسد زمانی که انسان نتواند خودش را بشناسد دچار سردرگمی میشود و احساس میکند که برای خوب بودن نیاز به اطرافیان است و خودش را محدود میکند ، که این شروع وابستگی است
سلام بچه ها، میخواستم راجع به یه موضوعی صحبت کنم که امروزه خیلی خیلی عادی سازی شده تو شبکه های مجازی! شماها یادتون نیست ولی قدیمیای ایتا یادشونه قبلنا وقتی یه چنلی ناشناس میزاشت و فرد مذهبی بود من یادمه طرف اصلا جنسیت خودش رو هم مشخص نمیکرد! خیلی حریم و حدو مرزها حفظ بود اما متاسفانه الان میبینیم در شبکه های مجازی بلاگرهای مذهبی.... من اصلا نمیخوام وارد وادی بلاگرها باشم که مقوله ی جداگانه داره. فعلا میخوام در مورد پسرفت ایتا صحبت کنم. من در بسیاری از چنلهای مذهبی که درحال حاضر دارم به وضوح میبینم طرف تمام زندگی شخصیشو برای ممبر توضیح میده، مثلا من دخترم فلان جا زندگی میکنیم بابام مثلا فلان شغلو داره انقدر خواهر برادر دارم، یا چمیدونم برو بالا، بچه ها، یه ذره دقتتون رو ببرید بالا! درسته، پیام رسانی که توش داریم فعالیت میکنیم ایرانیه. اما دلیل نمیشه تو بیای تمام اطلاعات زندگی شخصیتو شرح بدی که! من به عنوان خواهر بزرگتر نه، به عنوان یه رفیق، یا کسی که خیرخواه شماست، اینو میگم بچه ها، به اینطور مسائل انقدر نگاه سرسری و زود گذر نداشته باشید. یه ذره دقیق باشید. مسائل امنیتی، واقعا شوخی بردار نیست، گاها طرف میاد محل سکونتشو میگه بعد میگذره در زمانی دیگه میاد میگه بابام مثلا در فلان ارگانه خب این تمام، باباشو ب چوخ داد/: اینکه من پاسخ بدم چادری هستم یا نیستم. شاید مسئله ی خاصی نباشه، اما دلیل من از پاسخ ندادن اینه مخاطب، سوالهای بعدیش شروع میشه!. پس همینجا راه ورود ب حریم شخصی رو میبندم. کلام اخر اطلاعات اضافی دست هرکسی نگذارید!
رمز موفقیت چیه ؟
+تامّل!
˼مجــیب|ᴍᴏᴊɪʙ⸀
#شما رمز موفقیت چیه ؟
نمیخوام کلیشه ای بهش فکر کنم. دارم واقع بینانه میسنجمش~ عجیب رفته رو مغزم/:
هی میاد تو مغزم. ایمان تقوا عمل صالح 🤦‍♀هی بابا ، هی .
بچه ها نظرشما چیه؟
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
˼مجــیب|ᴍᴏᴊɪʙ⸀
بهشت زهرا روزهایی که خلوته مخصوصا چهارشنبه‌های امام رضایی یه طعم دیگه‌ای داره... شاید پنجشنبه ها نشه اون خلوتی که با شهدا لازمه حاصل بشه حتما تجربه‌اش کنید. به نظر من آدمایی که خیلی خسته و دلشکسته اند که نیاز دارن تایم طولانی و در سکوت با شهدا درد و دل کنند اهل این رفت و آمداند‌ :) _خلاصه که یادتون بودیم🌸🖇_ کنار شهید مرتضی طحانی هم برای اهالی مجیب دعا کردم. این شهید عجیب حاجت میده. من یه عهدی با این شهید بستم که هر موقع رفتم مزار شهدا، به نیابت مادرش سنگ خاکی‌شو بشورم. شما هم اون طرف رفتید به نیابت از من و مادرشون(که شاید در قید حیات باشند) مزارشون رو بشورید .
فقر با ما... بهتر از ثروتمندی در کنار دشمنان ماست! و کشته‌شدن با ما... بهتر از در کنار دشمنان ماست! و ما... کسی هستیم که به ما آورد... و نور ... برای کسی هستیم... که خواهان بصیرت از ما باشد! و نگهبان کسی هستیم... که به ما تمسک جوید. پس هر کس ما را دوست بدارد... با ما... در درجات والای بهشت خواهد بود! و آن که از ما جدا شد... سوی آتش خواهد رفت! 📌 امام حسن‌عسکری(علیه‌السلام) 📚 بحارالانوار، جلد ۵۰، صفحه‌ی ۲۹۹ ▪️نقاشی اثر: استاد حسن روح‌الامین اقامه‌ی نماز امام زمان بر پیکر پدرشان