📚چه کسی به امام زمان می رسد؟
استاد علی اکبر #رائفی_پور
در صدر اسلام، پیامبر نماز جمعه می خواند یک کاروانی آمد و سر و صدا راه انداخت. همه مردم حاضر در مسجد رفتند و فقط 12 نفر که از اهل بیت و کسانی که بعد پای امیرالمومنین ایستادند،
در مسجد ماندند. بقیه دنبال تجارت و لهو و لعب رفتند.
آخرالزمان هم همین می شود. امام زمانشان را به تجارت و لهو و لعب می فروشند. یعنی مردم پول
در می آورند یا پول را خرج لهو و لعب می کنند.
فلذا کسی به مهدی می رسد که بتواند از این
دو مورد بگذرد. «ترکوک قائما» می گوید اگر تو
تنها ماندی، دلیلش همین دو مورد است.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
📚 #حکایت
یکی از دوستان ملا نصر الدین به کنایه از او پرسید:
-" اگر بگویی خدا کجاست، یک سکه به تو می دهم."
ملا نصرالدین پاسخ داد:" اگر بگویی خدا کجا نیست، دو سکه به تو می دهم!"
✍#سستی_درنماز
⭕️شاید یکی از علتهایی که بعضی ها نماز نمی خوانند #بی_توجهی به معانی و مضامین #روایات معصومین علیهم السلام می باشد.
🌹چرا که اگر به درستی روایات را از عمق جان و دل #مطالعه و آنها را درک کنیم خیلی از مشکلات بالاخص مشکل بی نمازی ما انسانها #حل می شود.
📖در بین روایات به روایت جالبی برخوردم که برایم خیلی #آموزنده و تاثیر گذار بود شما برایتان آوردم تا شاید برای شما نیز اینچنین باشد ان شاءالله
👈روزی #پیامبر خدا صلى الله علیه و آله سر به #آسمان برداشت و #لبخندى زد. اصحاب #علتش ⁉️را پرسیدند. حضرت فرمود:👇
🤔از دو #فرشته اى تعجب كردم ❗️كه از آسمان به زمین #فرود آمدند و به سراغ #بنده_مؤمن🙏 و درستكارى در جایگاه #نمازش رفتند تا عمل روز و شب او را بنویسند✍️. اما وى را در #نمازگاهش نیافتند👣.
🧚♂پس به آسمان رفتند و عرض كردند: اى پروردگار ما!🤲 به سراغ فلان بنده مؤمنت در #مصلایش رفتیم تا عمل شبانه روز او را ✍️بنویسیم، اما پیدایش نكردیم 🤫و او را در دام(#بیمارى) 😷یافتیم؟
👈خداوند فرمود: براى بنده من، تا زمانى كه در بیماری است، مانند #خیر و ثوابى 🌸را بنویسید كه در زمان سلامتیش ☺️انجام مى داد. زیرا بر من است كه وقتى سلامتى را از او باز مى گیرم، #اجر كارى را كه در زمان #تندرستى اش مى كرده است، برایش ✍️بنویسم.
📚(الكافی، ج 3، ص 113)
👈امام باقر علیه السلام می فرماید:
پاداش #شبى از بیمارى که با #درد😭 نخفته باشد، #برتر و بزرگتر از #یک_سال_عبادت است.
📚 (الكافی، ج 3، ص 114)؛
🔰یاوران
🔴 فضایل بی نظیر منتظران امام زمان علیه السلام
🔵 امام باقر عليه السّلام فرمودند :
🌕 یأْتِی عَلَی النَّاسِ زَمَانٌ یغِیبُ عَنْهُمْ إِمَامُهُمْ، فَطُوبَی لِلثَّابِتِینَ عَلَی أَمْرِنَا فِی ذَلِک الزَّمَانِ، إِنَّ أَدْنَی مَا یکونُ لَهُمْ مِنَ الثَّوَابِ أَنْ ینَادِیهُمُ الْبَارِی تَعَالَی فَیقُولُ: عِبَادِی وَ إِمَائِی آمَنْتُمْ بِسِرِّی وَ صَدَّقْتُمْ بِغَیبِی فَأَبْشِرُوا بِحُسْنِ الثَّوَابِ مِنِّی، أَنْتُمْ عِبَادِی وَ إِمَائِی حَقّاً، مِنْکمْ أَتَقَبَّلُ وَ عَنْکمْ أَعْفُو وَ لَکمْ أَغْفِرُ وَ بِکمْ أَسْقِی عِبَادِی الْغَیثَ وَ أَدْفَعُ عَنْهُمُ الْبَلَاءَ، لَوْلَاکمْ لَأَنْزَلْتُ عَلَیهِمْ عَذَابِی.
🔺 زمانی می آید که امام مردم غایب می شود. پس خوشا به حال کسانی که در آن زمان در امر امامت ما استوار بمانند. چون کمترین ثواب آنها این است که خداوند آنها را صدا کرده می فرماید: ای بندگان و ای کنیزان من، شما به سرّ من ایمان آوردید و غیب مرا تصدیق کردید. پس من بهترین ثواب را به شما مژده می دهم. شما بندگان و کنیزان من هستید و بر من حق است که عبادتهای شما را قبول کنم و از تقصیرات شما بگذرم و دیگران را هم ببخشم و به خاطر شما به بندگان باران نازل می کنم و به خاطر شما بلاها را از بندگانم دفع می کنم. اگر شما نبودید هر آینه من عذاب خود را بر آنان نازل می کردم.
📚 کمال الدین ج ۱ ص ۶۰۲ باب ۳۲ ح ۱۵
🌺 آری به خاطر منتظران راستین امام عصر ارواحنا فداه است که مردم بخشیده می شوند و باران بر خلایق نازل می شود و بلا از مردم دفع می شود و اگر آنها نبودند هر آینه عذاب الهی بر سایرین نازل می شد.
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬زن و شوهر شراب فروش و معامله با امام رضا علیهالسلام
🎤حجت الاسلام والمسلمین مؤمنی
#مؤمنی
🌸آیت الله بهجت ره
این مطلب به یقین ثابت است، که اگر از حال انسان معلوم شود که میخواهد نماز شب بخواند،بدون احتیاج به دعاها و آیات معهوده بیدارش میکنند.
این بیدار کردن به طرق مختلف است... ما برای اوقات خواب خود افسوس میخوریم که چرا برای نماز شب بیدار نمیشویم
در صورتی که اوقات بیداری را به غفلت میگذرانیم!
زیرا اگر در بیداری به توجه و بندگی مشغول بودیم، توفیق بیداری شب را نیز برای تهجد و خواندن نافله شب و تلاوت قرآن پیدا میکردیم.
📚در محضر آية اللّه بهجت، ج3