عبادت در نیمه ی شب چند امتیاز دارد:
1️⃣ یکی اینکه انسان مقداری خوابیده و استراحت کرده و اندکی نشاط دارد بر خلاف روز که انسان درگیر کارهای خودش است مخصوصا که خواب اندکی باعث فراموشی سختی ها می شود و انسان حال بهتری برای عبادت دارد.
2️⃣ دوم اینکه به دور از هر گونه ریاکاری است. انسان در روز اگر دعا می خواند و عبادتی می کند ممکن است در درونش وسوسه هایی از ریا باشد همان گونه که در روایتی می خوانیم: ریا در عمل، از حرکت مورچه ی سیاه بر سنگ سخت در شب ظلمانی پنهان تر است. در آن ساعت از شب احتمال ریا وجود ندارد.
3️⃣ سوم اینکه انسان در آن لحظه با خدا خلوت می کند و خجالت نمی کشد و حرف های خود را می زند و از گناه توبه می کند. کسی در آنجا نیست که انسان از او خجالت بکشد.
4️⃣ دیگر اینکه انسان در طول روز درگیری و گرفتاری و دوندگی داشته است ولی در شب قبل و بعد از نماز او مشکلی وجود ندارد.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ «شهید عزیز ما»؛ روایتهای مکرر رهبر انقلاب از شهید حاج قاسم سلیمانی در بیانات گوناگون
#امامزمانعج
#لبیکیاخامنهای
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دیگر تحمل ندارم...
برشی از وصیت نامه شهید حاج احمد کاظمی
#عند_ربهم_یرزقون🌷
#امامزمانعج
#لبیکیاخامنهای
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیت الله وحید خطاب به شاه: هزار بار روی نور پا بگذاری باز هم خودت پایمال نور هستی مردک !
🔺صوت سخنان آیت الله هاشم آملی و آیت الله وحید در 19 دیماه 1356
🔺به مناسبت فرارسیدن 19 دیماه قیام مردم قم در اعتراض به انتشار مقاله «ایران و استعمار سرخ و سیاه» در روزنامه اطلاعات که در بخشی از آن به امام خمینی ره توهین شده بود.
「💚」
حال خوب یعنی من؛
که به هر حال تورا میخواهم:)!
{#امام_زمان}
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ادوارد پولاک پزشکی که در ساخت دارالفنون به امیرکبیر کمک کرد، در مورد وی میگوید:پولهایی که میخواستند بعنوان رشوه به او بدهند و نگرفت؛ خرج کشتنش شد!
♦️امروز ۲۰ دی ماه سالروز شهادت امیرکبیر است
روحش شاد و یادش گرامی🌹
🔺تحلیل و پیشنهاد نابغه جریان اصلاحات؛
⚠️عباس آخوندی:
نظام بزرگوارانه از کنار اهانت نشریه شارلی ابدو عبور کند!/ شرایط واقعا خطیر است!
جزئیات یادداشت آخوندی در👇
http://www.jahannews.com/news/825283
#جنگ_روایتها
#جنگ_ترکیبی
#تهاجم_ترکیبی