🔆 قابل توجه خودتحقیران
همین الان هر هفته ۱۵۰۰ آمریکایی بر اثر کرونا میمیرن و تو ایران مردم میگن مگه هنوزم کرونا هست؟!
#زنده_باد_ایران
#مظلوم_اما_قوی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#امام_زمان
@mola_amiralmomenin_as
فضائل امیرالمومنین علی علیه السلام🇵🇸
🌙دعای هلال ماه رجب: 🌺اَللَّـهُمَّ اَهِلَّهُ عَلَيْنا بِالاَْمْنِ وَالاْيمانِ، وَالسَّلامَةِ وَالاْ
📢 امام حسین علیهالسلام در آغاز ماه رجب، ما را به خدا دعوت میکنند.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«در زیارت امام حسین علیه السلام که در اول ماه رجب خوانده میشود که زیارت فوقالعادهای هم هست، تعبیر این است که «لَبَّيْكَ دَاعِيَ اللَّه». گویا امام حسین علیهالسلام در آغاز این سه ماه ما را به خدا دعوت میکنند. این خیلی از آن روایت مَلکِ داعی که بزرگان روی آن تأکید کردند مهمتر است و بشارت مهمتری است؛ یکموقعی، یک ملکی از آسمان هفتم صدا میزند، یکموقعی، سیدالشهداء در آغاز ماه رجب ما را به ورود به ضیافةالله دعوت میکند.
بنابراین، این ماه ماهی است که با دعوت خاص الهی ما به ضیافت فرا خوانده شدیم. شروع این ماه انشاءالله با امام حسین علیهالسلام باشد و سِیرمان هم در این ماه با سیدالشهداء باشد.»
@mola_amiralmomenin_as
هدایت شده از فضائل امیرالمومنین علی علیه السلام🇵🇸
چه جمعه ها که یک به یک غروب شد، نیامدی
چه اشکها که در گلو، رسوب شد نیامدی
خلیل آتشین سخن، تبر به دوش بت شکن
خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی
برای ما که خسته ایم و دل شکسته ایم، نه
برای عدهای، ولی چه خوب شد نیامدی
تمام طول هفته را در انتظار جمعه ام
دوباره صبح، ظهر، نه، غروب شد نیامدی
#الهی_عظم_البلا
@mola_amiralmomenin_as
✅پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
✅خداوند متعال، در آسمان هفتم، فرشتهاى را منصوب كرده است كه به او «داعى (دعوت كننده، جارچى)» مىگويند. چون ماه رجب فرا رسد، آن فرشته، هر شب تا صبح بانگ مىزند: «خوشا به حال ذكرگويان، خوشا به حال فرمان بُرداران!»
✅ و خداوند متعال مىفرمايد: «من، همنشين آنم كه با من همنشينى كند و فرمانبُردار آنم كه از من، فرمان ببَرد و آمرزنده آنم كه از من، آمرزش طلبد. اين ماه، ماهِ من است و بنده، بنده من و رحمت، رحمتِ من. پس، هر كه در اين ماه مرا بخوانَد، پاسخش مىدهم و هر كه از من بخواهد، عطايش مىكنم و هر كه از من هدايت بطلبد، هدايتش مىكنم. اين ماه را ريسمانِ ميان خودم و بندگانم قرار دادم. پس، هر كه به آن چنگ در زند، به من وصل مىشود».
📗الإقبال: ج 3 ص 174، بحار الأنوار: ج 98 ص 377 ح 1.
@Mola_Amiralmomeni_as
✅«لَبَّيْكَ دَاعِيَ اللَّهِ»…
✳️چگونه مسیر پیوستن به قافله کربلا هنوز باز است؟ چگونه میشود سید الشهداء را در زمان امروزی یاری نمود و اصلاً امکان چنین اقدامی وجود دارد یا نه؟
✅در زیارت امام حسین علیه السلام در اول رجب می خوانیم:
✳️یا أبا عَبدالله، اُشهدُ لقَد اقشعرت لِدمائِکُم أظلُّةُ العرشِ مع أظلَّةِ الخلائقِ و بَکتکُمُ السماء و الأرضُ و سکانُ الجنانِ و البرُّ و البحرُ صلّى الله علیکَ عددَ ما فى عِلم الله، لبیکَ داعِىَ اللهِ، إن کان لم یجبکَ بَدنى عند استغاثتِکَ، و لسانِى عند استِنصَارِکَ، فقَد اُجابَکَ قلبى و سَمعى و بَصرى، سُبحانَ ربَّنا، أن کانَ وَعدُ ربّنا لَمفعُولاً
✅اى ابا عبد الله! من به شهادت سوگند یاد مى کنم که به حقیقت و واقعیت براى خون هاى پاک شما، طبقات ساکنین عرش خدا با طبقات آفریده شدگان به لرزه در آمدند و آسمان و زمین بر شما گریست، و ساکنین بهشت ها و خشکى ها و دریاها بگریستند.
✳️درود خدا بر تو باد، درودى فراوان به اندازه وسعت و گنجایش تعداد آنچه در علم خدا مى گنجد.بله بله! قبول کردم و پذیرفتم، اى دعوت کننده به راه خدا! دعوى تو را لبیک گفتم، و نداى تو را با جان و دل پذیرفتم! اگر در آن روز بدنى نداشتم تا با آن استغاثه تو را اجابت کنم، و زبانى نداشتم تا استنصار تو را پذیرا شوم، لیکن امروز جان من و روح من و دل من و گوش من و چشم من استغاثهات را پاسخ مى گوید، و ندایت را مى پذیرد و اجابت مى کند پاک و منزه است پروردگار ما، و حقاً که میعاد پروردگار ما خواهد رسید بدین وعده گر جان فشانم رواست.
✅عنوان «لبیک یا داعی الله» دقیقاً اشاره به همین مسئله دارد چراکه گفتن هر لبیکی پاسخ به ندای دعوت است و امام حسین علیهالسلام دعوت خود را در واقعه عاشورا به صورت عام مطرح کردند و این ندای دعوت «هل من ناصر ینصرنی» هنوز هم بعد از گذشت قرنها جاری و ساری است.
✅«داعی الله» یعنی دعوتکننده به سمت خداوند و همه ائمه معصومین در حقیقت دعوتکننده به سوی خوبیها هستند به همین خاطر اگر ما از قافله شهدای کربلا به جبر زمان جا ماندیم و نمیتوانیم با جسم خود امام حسین علیهالسلام را یاری نماییم اما میتوانیم با قلب و با فکر و چشم و گوش خود سیدالشهدا را یاری نماییم.
✅«لبیک» در حقیقت مقابل دعوتی است که از سوی امام حسین علیهالسلام صادرشده و تا دعوتکنندهای نباشد لبیکی هم نیست؛ عنوان لبیک نشان از دعوتی است که هنوز هم در گوش زمان شنیده میشود.
✳️لبیک گفتن و اجابت دعوت مشروط به اموری است که باید ارادتمندان سالار شهیدان به آنها دقت کافی داشته باشند و همانگونه که در متن زیارت رجبیه آمده باید این یاری رساندن و لبیک با قلب و گوش و چشم باشد.
✅البته با قلبی که آکنده از محبت و ولایت اهلبیت(ع) و گوشی که فقط ندای حق و حقیقت را بشنود و چشمی که فقط نظارهگر حقائق عالم هستی باشد و دچار وسوسههای شیطان نشود.
✅ندای «هل من ناصر ینصرنی» و دعوت امام حسین علیهالسلام هیچگاه خاموش نخواهد شد و افرادی که حسرت پیوستن به قافله کربلا را میخورند باید از فرصتها استفاده کافی را ببرند و خود را مهیای گفتن لبیکی نمایند که به معنای واقعی کلمه اجابت حقیقی مقابل اوامر امام حسین علیهالسلام باشد و این مهم حاصل نمیشود مگر با آمادگی باطنی و قلبی یعنی تطهیر نفوس و چنگ زدن به ریسمان الهی.
✅مسیر پیوستن به قافله کربلا هنوز باز است و کسانی میتوانند به آن ملحق شوند که درک حقیقی از این دعوت داشته باشند چراکه دعوتکننده کسی است همچون سیدالشهدا که در واقعه کربلا از اصحاب خود دعوت نمودند و اصحاب نیز مقابل این دعوت لبیک گفتند اما لبیکی بود که با مصائب بزرگی همراه شد و اصحاب جان خود را مقابل این دعوت فدا نموده و تا لحظه آخر از لبیک خود منصرف نشدند.
@Mola_Amiralmomenin_As
✳️گفتن لبیک به ندای دعوت سید الشهداء یا ممانعت از آن هیچ فرقی برای دعوتکننده نخواهد داشت بلکه موهبت و لطفی از طرف دعوتکننده است که ضامن سعادت دنیا و آخرت انسان میشود چراکه در شب عاشورا امام حسین علیهالسلام از تکتک اصحاب و یاران و دعوتشدگان بیعت برداشتند اما اصحاب به لبیکی که گفته بودند وفادار ماندند چون لبیک آنها از جنس حقیقی بود.
✅کسی که لبیک بگوید باید خود را برای سختترین مصائب آماده نماید و تا لحظه آخر از این لبیک خود منصرف نشود و این ثبات قدمی حاصل نمیشود مگر در سایه همراهی با امام معصوم و معرفت واقعی به حضرات معصومین و این زنگ هشداری است برای کسانی که میخواهند لبیک بگویند.
✳️طبق روایت، اصحاب عاشورایی هم اهل سرعت و هم اهل سبقت بودند به همین خاطر در سریعترین زمان ممکن به ندای دعوت امام حسین علیهالسلام لبیک گفتند و در پیوستن به قافله کربلا و شهدا از همدیگر سبقت میگرفتند و اهل تردید در تصمیم و سستی در اراده نشدند و خون خود را در مقابل لبیکی که گفته بودند عطا نمودند.
✳️شاید بارها شنیدهایم که «کربلا رفتن خون میخواهد» و این همان معنای لبیک به ندای «هل من ناصر ینصرنی» و لبیک به ندای دعوت امام حسین علیهالسلام است.
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_الحسین
@Mola_Amiralmomenin_As
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه توقیف نفتکش آمریکایی توسط نیروی دریایی ارتش 🇮🇷💪❤️
#زنده_باد_ایران
#ایران_قوی
#مظلوم_اما_قوی
#برای_ایران
#تا_پای_جان_برای_ایران
#لبیک_یا_خامنه_ای
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#امام_زمان
@mola_amiralmomenin_as
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کامل
لذت ببرید
هدایت شده از فضائل امیرالمومنین علی علیه السلام🇵🇸
💫به یاد مولا و به رسم هر شب دعای فرج ... 💫
💫بسم الله الرحمن الرحیم💫
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛
اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛
يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛
يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
💫وبراي سلامتي محبوب💫
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ
سَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا
حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .
*اللهم عجل لولیک الفرج*
یادمان باشد اگر حال خوشی پیدا شد جز برای فرج یار دعایی نکنیم
💥💫صلوات💫💥
#الهی_عظم_البلا
#دعای_فرج
@mola_amiralmomenin_as
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شب اول ماه رجب همه مهمان خدا هستیم...
🔹کرامت صاحبخانه اقتضا میکند حاجت مهمان را همان اول بدهد یا آخر مهمانی؟!
🔺 #آیت_الله_مجتبی_تهرانی
💠 هُوَ شَهْرٌ دُعِیتُمْ فِیهِ إِلَی ضِیَافَةِ الله وَ جُعِلْتُمْ فِیهِ مِنْ أَهْلِ کَرَامَةِ اللَّهِ
ماهی که در آن شما را به «مهمانی خدا» دعوت کردهاند و شما در آن از «اهل کرامت» خدا شدهاید.
@mola_amiralmomenin_as
💠حکمت ۱۲۷ نهجالبلاغه:
💚 وَ قَالَ (علیه السلام): مَنْ قَصَّرَ فِي الْعَمَلِ ابْتُلِيَ بِالْهَمِّ، وَ لَا حَاجَةَ لِلَّهِ فِيمَنْ لَيْسَ لِلَّهِ فِي مَالِهِ وَ نَفْسِهِ نَصِيبٌ.
💖 نكوهش از سستى در عمل (اخلاقى):
✅ و درود خدا بر او، فرمود: آن كس كه در عمل كوتاهى كند، دچار اندوه گردد، و آن را كه از مال و جانش بهره اى در راه خدا نباشد خدا را به او نيازى نيست.
#نهج_البلاغه
#فضایل_امیرالمومنین
#کلام_مولا
#امیر_ملک_سخن
@mola_amiralmomenin_as
خورشیدخاڪبوس حرمخانہےشماسٺ
اےصاحباجازهےخورشیدالسلام
امروزهمبہر رخصتتان میڪشمنفس
اےعشقبےنهایتوجاویدالسلام
#صلی_الله_علیک_یا_ابا_عبدالله
#آقای_اباعبدالله
#امام_حسین
#آقای_من
@mola_amiralmomenin_as
🌹 امام باقر سلام الله علیه:
از افكندن كار امروز به فردا بپرهیز؛ زيرا اين كار دريايى است كه مردمان در آن غرق و نابود مىشوند.
تحف العقول ص۲۸۵
از روشنیِ طلعت رخشنده باقر
شد نور علوم نبوی بر همه ظاهر
در اوّل ماه رجب از مشرق اعجاز
گرديد عيان ماه تمام از رخ باقر
🍃 🌸ولادت با سعادت حضرت امام محمّد باقر سلام الله علیه و حلول ماه رجب بر شما مبارک باد🌸❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@mola_amiralmomenin_as
🔴شاید اراده و مشیت الهی بر این باشد که بوسیله فقیرترین و مستضعف ترین مردم عالم، قلدرترین و زورگوترین حکومت نابود شود
وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ قصص:5
و خواستیم بر کسانی که در آن سرزمین فرو دستشده بودند منت نهیم و آنان را پیشوایان [مردم] گردانیم و ایشان را وارث [زمین] کنیم
#مظلوم_اما_قوی
#یمن
@mola_amiralmomenin_as
✅در میان زیارت های ائمّه هدی (ع) دو زیارت به عنوان «زیارت رجبیه» نامیده شده اند:
1- زیارت وارده از ناحیه مقدّسه
این زیارت نامه توسط حسین بن روح نوبختی، سومین نایب خاصٌ حضرت بقیةالله، ارواحنا فداه، از ناحیه مقدّسه صادر شده است. شیخ طوسی از طریق ابن عیاش، از خیر بن عبدالله خادم حسین بن روح نوبختی، از مولایش روایت کرده که فرمود:
✅در ماه رجب در هر مشهدی از مشاهد حضور داشته باشی، چون داخل شدی، بگو: «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی أَشْهَدَنَا مَشْهَدَ أَوْلِیائِهِ فِی رَجَب؛ (شیخ طوسی، «مصباح المتهجّد»، ص 821)
ابن مشهدی این زیارت نامه را در مورد زیارت امیرمؤمنان (ع) در شب مبعث نقل کرده و گفته: و هر امامی که در ماه رجب حضور پیدا کردی. (ابن المشهدی، «المزار الکبیر»، ص 203-)
سید ابن طاووس این زیارت نامه را برای همه امامان در خصوص ماه رجب نقل کرده و فرموده:
ابوالقاسم حسین بن روح نوبختی فرمود: هرکس یکی از مشاهد آل محمّد (ع) را با این زیارت نامه زیارت کند، برنمی گردد؛ جز اینکه حاجتش روا شود و دعایش در مورد حوائج دینی و دنیوی مستجاب گردد. (سید بن طاووس، «مصباح الزائر»، ص 493-)
در کتاب «اقبال» نیز آن را از شیخ طوسی از حسین بن روح نقل کرده است. (همو، «اقبال الأعمال»، ج 3، ص 183-)
علّامه مجلسی در میان زیارات جامعه، از حسین بن روح نقل کرده که در هر روضه ای از روضه های ائمّه، صلوات الله علیهم، که در ماه رجب حضور داشته باشی، با این زیارت، زیارت کن. (علّامه مجلسی، «تحفةالزّائر»، ص 612؛ همو، «بحارالانوار»، ج 102، ص 195-)
با توجّه به تعبیر حسین بن روح که فرموده: زُرْ أَی الْمَشَاهِدِ کنْتَ بِحَضْرَتِهَا فِی رَجَب؛ معلوم می شود که این زیارت نامه به ماه رجب اختصاص دارد؛ ولی در همه مشاهد مشرّفه می توان آن را خواند و این تعبیر ظهور در حرم ائمّه (ع) دارد، جز اینکه از تعبیر سید بن طاووس که فرموده: یکی از مشاهد آل محمّد (ع) می توان به حرم امام زادگان نیز تعمیم داد؛ زیرا حرم امام زادگانی چون حضرت معصومه (س)، شاه چراغ و حضرت عبدالعظیم نیز از مشاهد آل محمّد (ص) به شمار می آید.
✅برای این زیارت نامه شرح های فراوانی نوشته شده که از آن جمله است:
1- شرح زیارت رجبیه، از میرزا محمّد بن محمّدرضا قمی مشهدی که به سال 1087 ه. ق. از تألیف آن پرداخته و نسخه ای از آن در کتابخانه آیت الله شیخ نصرالله شبستری در «تبریز» موجود بود؛
2- شرح زیارت رجبیه، از محمّدمهدی بن علی اصغر قزوینی که در سال 1123 ه. ق. از تألیف آن پرداخته است؛
3- شرح زیارت رجبیه، از درویش علی بن حسین بغدادی، متوفّای 1277 ه. ق. ؛
4- شرح زیارت رجبیه، از شیخ محمّدباقر بیرجندی، صاحب «کبریت احمر»، متوفّای 1352 ه. ق.
https://eitaa.com/mola_amiralmomenin_as
✅2- زیارت رجبیه امام حسین (ع)
زیارت نامه دیگری به زیارت رجبیه معروف است که مخصوص حرم مطهّر سالار شهیدان، امام حسین (ع) می باشد و اختصاص به ماه رجب دارد. از ویژگی های این زیارت نامه این است که اسامی شهدای «کربلا» را در بر دارد.
✅ابن قولویه با سلسله اسنادش از امام صادق (ع) روایت کرده که فرمودند: «هرکس امام حسین (ع) را در روز اوّل رجب زیارت کند، خداوند البتّه که او را می آمرزد. » (ابن قولویه، «کامل الزّیارات»، ص 182؛ شیخ مفید، «کتاب المزار»، ص 48-)
✅شیخ طوسی نیز آن را از طریق دیگر به همین تعبیر از آن حضرت نقل کرده است. (شیخ طوسی، «تهذیب الاحکام»، ج 6، ص 48)
✅سید بن طاووس بعد از نقل این حدیث، کیفیت زیارت امام حسین (ع) را در اوّل ماه رجب به شرح زیر نقل کرده است:
چون خواستی زیارت کنی، غسل زیارت کن، پاکیزه ترین جامه هایت را بپوش، در آستانه حرم آن حضرت رو به قبله بایست، به رسول خدا (ص)، امیرمؤمنان، حضرت فاطمه (س)، امام حسن (ع)، امام حسین (ع) و دیگر امامان از تبار آن حضرت سلام بگو. سپس وارد شده در کنار ضریح آن حضرت بایست، صد بار تکبیر بگو، سپس بگو:«السَّلَامُ عَلَیک یا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلَامُ عَلَیک یا ابْنَ خَاتَمِ النَّبِیین» (سید بن طاووس، «مصباح الزّائر»، صص 291- 298-)
✅سید در اقبال این زیارت را با همان ویژگی در اعمال شب نیمه شعبان آورده و فرموده:
✳️با این زیارت، امام حسین (ع) در اوّل ماه رجب زیارت می شود؛ ولی ما آن را در میان اعمال نیمه شعبان آوردیم؛ چون این شب جایگاه بالاتری دارد، سپس متن زیارت را آورده است. (همو، «اقبال الأعمال»، ج 3، ص 341- 347-)
✅شهید اوّل این متن را برای شب اوّل و روز اوّل رجب و شب نیمه شعبان آورده است. (شهید اوّل، «کتاب المزار»، صص 171- 181-)
✅علّامه مجلسی نیز این زیارت را برای شب اوّل و روز اوّل رجب و شب نیمه شعبان نقل کرده است. (. علّامه مجلسی، «بحارالانوار»، ج 101، صص 336- 342)
✅محدّث قمی این زیارت را برای شب اوّل، روز اوّل، شب نیمه و روز نیمه رجب و شب نیمه شعبان نقل کرده است. (محدّث قمی، «هدیةالزّائرین»، صص 139- 147-)
✅شیخ مفید این زیارت نامه را برای شب اوّل و روز اوّل رجب و شب نیمه شعبان نقل کرده؛ جز اینکه فقط نیمه اوّل آن را نقل فرموده است.(. شیخ مفید، «المزار الکبیر»، صص 239- 242)
کفعمی نیز فقط نیمه اوّل آن را نقل کرده است. (کفعمی، «البلد الامین»، صص 281- 282؛ همو «المصباح»، صص 491- 492)
✅در پایان یادآور می شویم که در میان زیارت های امام حسین (ع) فقط در دو زیارت نامه اسامی شهدای کربلا آمده است:
1- «زیارت ناحیه مقدّسه»، که در سال 252 ه. ق. از امام هادی (ع) صادر شده است.
2- زیارت رجبیه،
https://eitaa.com/mola_amiralmomenin_as
✅حدیث امام باقر (ع) درباره بردباری
امام محمد باقر (ع) فرمودند:
اَلحِلمُ لِباسُ العالِمِ فَلا تَعرَینَّ مِنهُ
بردباری لباس عالم است، پس تو خود را از آن عریان مدار.(کافی، ج 8، ص 55)
✅حدیث امام باقر (ع) درباره کبر
امام باقر (ع) فرمودند:
الکِبرُ مَطَایَا النَّارِ
کبر و بزرگی نمودن(به منزله ی) مرکبی است که سوار خود را به سوی آتش می برد.(جهاد با نفس، ح 578 )
✅حدیث امام باقر (ع) درباره گفتگوی علمی
امام محمد باقر(ع) فرمودند:
تَذاکُرُ العِلمِ دِراسَهٌ و الدِّراسَهُ صَلاهٌ حَسَنَهٌ.
گفت و گوی علمی درس است و درس نمازی نیکو است.(الکافی، ج. 1، ص. 41 )
✅حدیث امام باقر (ع) درباره احیاء علم
امام محمد باقر(ع) فرمودند:
رحم الله عبدا أحیا العلم قال:قلت:وما إحیاؤه؟ قال:أن یذاکر به أهل الدین وأهل الورع.
فرمود خدا رحمت کند بنده ای را که علم را احیاء کند، أبی الجارود می گوید عرض کردم احیاء علم چیست؟ فرمود:مذاکره با اهل علم و پرهیزکاران احیاء علم است.(الکافی ، ج 1 ، ص 41)
✅حدیث امام باقر (ع) درباره استفاده از فرصت ها
امام محمد باقر(ع) فرمودند:
إیّاکَ و التَّفریطَ عِندَ إمکانِ الفُرصَهِ فَإنَّهُ مَیَدانٌ یَجری لأِهلِهِ الخُسرانُ.
مبادا فرصت های به دست آمده را از دست بدهی که در این میدان آن که وقت را ضایع کند، زیان می بیند. (تحف العقول، ص. 286)
✅حدیث امام باقر (ع) درباره فرد حریص به دنیا
امام باقر (ع) می فرمایند:
مَثَلُ الْحَریصِ عَلَی الدُّنْیا مَثَلُ دودَةِ القَزِّ:کُلَّمَا ازْدادَتْ مِنَ القَزِّ عَلی نَفْسِها لَـفّـا کانَ أَبْعَدَ لَها مِنَ الْخُروجِ حَتّی تَموتَ غَمّا
حریص به دنیا، همانند کرم ابریشم است که هر چه بیشتر دور خود میتند، خارج شدن از پیله بر او سختتر میشود، تا آنکه از غصه میمیرد.(کافی، ج 2، ص 316)
https://eitaa.com/mola_amiralmomenin_as
هر کار که بر نماز ترجیح داده شود، ابتر میماند
#نماز_اول_وقت
🔴آمریکا در اولین جمعه ماه رجب به یمن حمله کرد ، غافل از اینکه که اولین جمعه ماه رجب ، زمان مسلمان شدن یمنی ها به دست امیرالمومنین علی بن ابیطالب (ع) است .
باید بدانند که فرزندان و ارادتمندان علی (ع) چون او فاتح خیبری خواهند شد که یهودیان در آن پناه گرفته اند و مشرکان از آن حمایت می کنند.
#جانم_علی
#مولا
#حیدر
#فضایل_امیرالمومنین
#رجب
#ماه_رجب
#مظلوم_اما_قوی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای
#امام_زمان
@mola_amiralmomenin_as
1_9062626943.mp3
29.29M
✘ ماه رجب، یه فرقی داره با ماههای قبلش!
که اگر بنده درکش کنه،
خدا فرموده «مطیع اون بندهاش میشه»!
#رجب
#ماه_رجب
#استاد_شجاعی
@mola_amiralmomenin_as
دعای پرفضیلت بعد از هر نماز در ماه رجب
🌸 #بسماللهالرحمنالرحیم
🌹 یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ وَآمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَرٍّ یا مَنْ یُعْطِی الْکَثیرَ بِالْقَلیلِ یامَنْ یُعْطی مَنْ سَئَلَهُ یا مَنْ یُعْطی مَنْ لَمْ یَسْئَلْهُ وَ مَنْ لَمْ یَعْرِفْهُ تَحَنُّناً مِنْهُ وَرَحْمَهً اَعْطِنی بِمَسْئَلَتی اِیّاکَ جَمیعَ خَیْرِالدُّنْیاوَجَمیعَ خَیْرِ الاْخِرَة
🌹 وَاصْرِفْ عَنّی بِمَسْئَلَتی ایاک جَمیعَ شَر ِّالدُّنْیا وَ شَر ِّالاْخِرَهِ فَاِنَّهُ غَیْرُ مَنْقُوصٍ ما اَعْطَیْتَ و َزِدْنی مِنْ فَضْلِکَ یا کَریمُ یا ذَاالْجَلالِ و َالاِْکْرامِ یا ذَا النَّعْماَّءِ و َالْجُودِ یا ذَاالْمَنِّ وَالطَّوْلِ حَرِّمْ شَیْبَتی عَلَی النّارِ..
#رجب
#ماه_رجب
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#الهی_عظم_البلا
#امام_زمان
@mola_amiralmomenin_as
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🖼 #گزیده_بیانات | سنت دعاخوانی را فراموش نکنید
👈 مروری بر برخی دعاهای توصیه شده توسط حضرت آیتالله خامنهای
🔹ماه رجب و شعبان ماه دعا و ذکر الهی و آماده شدن برای ورود به ماه مبارک رمضان است، اما اینکه آداب دعا چیست و چه شرایطی دارد نیاز به تبیین و تحلیل دارد. حضرت آیتالله خامنهای در بیانات مختلف درباره ابعاد مختلف دعا سخن گفتهاند. رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن #ماه_رجب، برخی دعاهای توصیه شده توسط حضرت آیتالله خامنهای را مرور میکند.
✏️ در دعاهای ائمه معارفی وجود دارد که در روایات نیست
تمام این دعاهایی که از ائمه علیهمالسّلام به ما رسیده است، پر است از معارف اسلامی دربارهی توحید، دربارهی نبوت، دربارهی حقوق، دربارهی وضع جامعه، دربارهی اخلاق، دربارهی حکومت و دربارهی همهی مسائلی که انسان احتیاج دارد از اسلام بداند. در این دعاها، برای ما مطالبی هست که به زبان دعا، معارف بیان شده است و ائمهی ما علیهمالسّلام، در دوران حاکمیت طواغیت، توانستهاند این معارف را از این راه به مردم برسانند.
بیانات در خطبههای نمازجمعه ۱۳۷۱/۱۲/۰۷
🔎 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/45180
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا امام رضا جان❤️
@mola_amiralmomenin_as
✅#اوصاف_و_اسامی_قرآن
✅قرآن در ضمن آيات شريفهاش، به نامها و تعبيرهاى گوناگونى از خود ياد كرده كه اينك آنها را با ذكر آيهها و معانى اسماء مىآوريم:
✅ 1 - قرآن
خداى بزرگ مىفرمايد:
✳️إِنَّ هٰذَا الْقُرْآنَ يَقُصُّ عَلىٰ بَنِي إِسْرٰائِيلَ أَكْثَرَ الَّذِي هُمْ فِيهِ يَخْتَلِفُونَ نمل/ 76.
✅اين «قرآن» بيشتر اختلافات تاريخى بنى اسرائيل را بر آنها بازگو مىكند.
✳️و نيز مىفرمايد: شَهْرُ رَمَضٰانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ... بقره/ 185. -
ماه رمضان، كه در آن «قرآن» نازل شده است.
✅مفسّران در معناى كلمۀ قرآن اختلاف كردهاند، «عبد اللّه بن عبّاس» گويد: قرآن، بر وزن رجحان و نقصان و خسران است و مصدر فعل «قرأ يقرأ» مىباشد و معنى آن پيروى كردن است، همچنان كه تلاوت نيز به همين معنا بكار مىرود. زيرا خوانندۀ قرآن در حال خواندن از حروف و اعراب آن پيروى مىكند.
✅بنابراين، قرائت و تلاوت به يك معنا است. امّا «قتادة» گويد: قرآن از واژۀ «قرأت الشيء» يعنى چيزى را جمع كردم و بعضى از آن را به بعضى ديگر ضميمه نمودم - مىباشد.
پس قرآن يعنى جمعآورى. چنان كه عمرو بن كلثوم [يكى از سرايندگان معلّقات هفتگانه شعر جاهلى عرب] چنين سروده است:
ذراعى عيطل أدماء بكر هجان اللون لم تقرأ جنينا دو ساعد شترى گردن دراز و سفيد، كه رحم خود را بر هيچ بچهاى جمع نكرد. كه او وصف شترى را مىكند كه هرگز بار بر نگرفته است.
و بعضى گويند قرآن از واژۀ «قريت الماء فى الحوض» - آب را در حوض جمع كردم - است. ولى قول اوّل [نظر ابن عبّاس] صحيحتر است. اگر چه هر دو به معناى «جمع كردن» بر مىگردد.
سفيان بن عيينه گويد: كتاب خدا را «قرآن» گويند چون معناى جمع و مجموع دارد. زيرا حروف با هم جمع شدهاند تا كلمه تشكيل شده و از جمع كلمات، آيه و از جمع آيات، سوره و از جمع سورهها، قرآن تكوين يافته است پس كلّ قرآن و بخشهاى آن، حاوى معناى «جمع» مىباشد.
قريش و اهل مكّه كلمه «قران» را به تخفيف همزه مىخوانند. چنانكه عبد اللّه بن كثير [يكى از قاريان هفتگانه] چنين قرائت كرده است، امّا باقى قاريان بدون تخفيف همزه مىخوانند - بنا بر اصل كلمه، كه مهموز است -.
@mola_amiralmomenin_as