📄 ساخت یک مرکز لجستیک مشترک بزرگ در تورگوندی، توافقنامه ترانزیت سه جانبه بین آژانس بین المللی انرژی، ترکمنستان و قزاقستان، توسعه خط آهن افغانستان (خط آهن ترمز - مزار شریف - کابل - پیشاور و هرات - قندهار - سپین بولدک) و همچنین مسایل مربوط به ترانزیت افغانستان و صادرات کالا از موضوعات مورد بررسی در این نشست بود.
📄 این خط آهن از نظر تئوری، امکان کاهش چشمگیر زمان تحویل کالا بین کشورهای منطقه و کاهش هزینه های حمل و نقل را فراهم می کند. به این پروژه اگر از منظری واقعبینانه نگاه شود، مانند برادر دوقلوی پروژه ترانس خزر به نظر می رسد.
✍️ شایان ذکر است که اخیراً پروژه آزمایشی برای ایجاد مسیر صادراتی چندوجهی جدید از قزاقستان با گذر از ازبکستان، افغانستان، پاکستان و سپس از طریق دریا به بندر جبل علی در امارات راه اندازی شد.
🔸️ قزاقستان و افغانستان همچنین در مورد امکان از سرگیری حمل و نقل هوایی بین کشورها گفتگو کرده اند. به عنوان بخشی از یادداشت تفاهم بین مقامات هوانوردی قزاقستان و افغانستان، شرکت های هواپیمایی طرفین حق دارند 3 پرواز مسافری/باری برنامه ریزی شده در هفته انجام دهند.
🔸️ در سه سال گذشته، حجم حمل و نقل صادراتی از قزاقستان به افغانستان به طور پیوسته در حال رشد بوده است: در سال 2023، حجم حمل و نقل ریلی به 2.7 میلیون تن رسید که 1.5 میلیون تن آن آرد و غلات بود. این 14 درصد بیشتر از سال 2021 است. پیش بینی برای سال های آینده افزایش 40 درصدی صادرات است. در عین حال انتظار می رود تا سال 2030 رشد ترافیک سه برابر شود.
📰 امضای ۱۰ توافقنامه تجاری بین قزاقستان و ترکیه
⬅️ ۱۰ سند تجاری به ارزش بیش از 180 میلیون دلار در یک مجمع تجاری در آنکارا بین مقامات قزاقستان و ترکیه به امضا رسید. امروزه دو کشور نزدیک به 100 پروژه سرمایه گذاری مشترک به ارزش 3.8 میلیارد دلار را اجرا می کنند.
📄 این اسناد اغلب مربوط به افزایش تعاملات تجاری بویژه در زمینههای کشاورزی و مواد معدنی و توسعه زیرساختهای لجستیکی بود. وزیر حمل و نقل قزاقستان اظهار داشت که حجم حمل و نقل بار بین دو کشور از طریق راه آهن در یک سال گذشته حدود 40 درصد افزایش یافته است و افزود که برنامه ریزی برای توسعه مسیر حمل و نقل بین المللی ترانس خزر برای افزایش چشم انداز حمل و نقل در نظر گرفته شده است.
📄 به گفته وزیر بازرگانی قزاقستان، این کشور قصد دارد صادرات 34 نوع محصول به ترکیه را به ارزش بیش از 630 میلیون دلار افزایش دهد.
✍️ گفتنیست، ترکیه یکی از پنج شریک تجاری بزرگ قزاقستان و در میان 20 سرمایه گذار برتر است . در یه دهه گذشته، ترکیه 6 میلیارد دلار در اقتصاد قزاقستان سرمایه گذاری کرده است.
نامه.pdf
303.4K
👽 تِکنو_جین
🕎 استفاده دشمن از سلاح ترکیبی تکنولوژی و علوم غریبه(جن) در جنگ پیش رو، برای تسخیر انسان ها!
✍ گزارش راهبردی از روند شکل گیری نظم جدید در منطقه و جهان در پس یک جنگ نامرئی
✅ يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطانِ ...
#مغز_صحنه_نبرد_قرن_۲۱
#جنگ_شَبَح_وار
#کنترل_ذهن
تابلوی روز شمار نابودی ایران در تل آویو، به تاریخ ۷ آبان ۱۴۰۷!
✍ این تخیّلات دشمن، ریشه در توهّماتی دارد ...
❌هشیار باشید ...❌
➡️سمت راستی، استادی بعد از یاوه گویی علیه امنیت و اقتدار کشور ایران!
⬅️سمت چپی، استادی بعد از دفاع از حق مردم مظلوم فلسطین!
#ازادی_بیان ی که گستاخ میکند
🌀 ضرورت علم و تقوا در کنار انقلابیبودن
🖋 هادی چیت ساز
🔸 توصیهای بسیار دقیق و بدون تاریخ انقضاء، از قدیم بین طلاب و اساتید معروف است که طلبه دو بال دارد: علم و تقوا.
🔺 طلبه بیسواد، چیزی برای عرضه ندارد و طلبه بیتقوا، عالم بی عمل است.
در کنار این دو بال، طلبه امروز باید انقلابی باشد؛ چون حیات حوزه علمیه در گرو انقلاب است. کمتر کسی است که دشمن انقلاب باشد و از طرفی نسبت به روحانیت احساس خوبی داشته باشد و بالعکس. به عبارت دیگر، هویت طلبه مجموع علم، تقوا و انقلابیبودن است.
🔻 اما برخی تشکلها و مجموعههای حوزوی رسالت خودشان را فقط -تکرار میکنم فقط- مسائل گفتمان انقلابی قرار دادهاند و نسبت به علم و تقوای حوزویان بیتفاوتند. همه برنامهشان بر محور گفتمان انقلاب است؛ بدون پرداختن به آموزش و تهذیب. طلبه باید بداند کجای تاریخ ایستاده و چه رسالتی دارد، اما طلبه ابتدا باید عالم دینی باشد.
♨️ طلبهای که از ضعف برنامه آموزشی و امتحانی رنج میبرد، یا طلبهای که برنامه جامع تهذیبی (بلحاظ علمی و عملی) نداشته باشد، آیا میتواند برای انقلاب مفید باشد؟
⁉️ اگر برنامه آموزشی ظرفیت تربیت طلبه تراز را نداشته باشد، آیا خروجی آن برای انقلاب مؤثر است؟ قطعا چنین نیست بلکه خسارت محض است. مثل درخت بیثمری که هرچه بزرگتر شود، فقط فضا را برای درختان مثمر اشغال میکند.
❇️ این دو بال هرگز نباید در حاشیه بقیه چیزها قرار بگیرند. همانقدر که باید نسبت به گفتمان انقلاب حساسیت باشد، نسبت به رشد علمی و اخلاقی هم حساسیت لازم است و بلکه بیشتر. نکتهای که امروز خلأ برخی تشکلها و رسانههای حوزوی است. شاید سال می گذرد و حتی یک مطلب نسبت به رشد علمی و معنوی طلاب ندارند؛ اما شاید کمتر مسئله سیاسی باشد که تحلیلی نسبت به آن ارائه ندهند...
#هویت_طلبگی
#طلبه_امروز
🔖 موضوع: فرقههای فعال زیر پوست شهر اصفهان
📠 انعکاس نظر طلاب و اساتید
💬 استاد سطوح عالی؛ نام محفوظ:
باسلام، در فرض صحت این گزارش و حتی کذب بودنش، در مقابل، حوزه و روحانیت چقدر در تبیین منظومه معارفی دین و تشیّع حقیقی فعال عمل میکند؟!!
وجود این همه جریان و فرقه و نحله و حلقه و امثالهم حتی اگر موفق و فراگير نباشند حداقل قرائن و شواهدی هستند بر وجود رخنههای متعدد در مواضع و جبهه اهل ایمان که حوزه و روحانیت باید این منافذ و رخنهها را بشناسد و برای مسدود کردن یا مدیریت کردنشان چارهای کند.
در بند ۶ ماده ۵ اساسنامه شورای عالی یکی از اهداف تشکیل شورا عبارت است از؛
برنامه ریزی در جهت مقابله همه جانبه با تهاجم بر ضد اسلام و مکتب اهل بیت علیهم السلام از سوی دشمنان و منحرفان.
بیتردید سطح برنامه ریزی برای چنین موضوعی، سطح کلان و راهبردی است نه اجرایی و عملیاتی؛
⁉️ حال این پرسش مطرح است شورای عالی طی سی و سه سال گذشته چه سیاستگذاری مشخصی برای این مقابله انجام داده است؟
❓مدیران مرکز ذیل آن سیاستهای کلان چه برنامه ریزی موفق و مؤثری انجام دادهاند؟
❓چه گزارش مستند و قابل بررسی و تحلیلی در دست وجود دارد؟
⁉️ برفرض چنین اقداماتی چرا روزبروز شاهد رشد و تنوع بیشتر از قبل جریانات و فرقهها و نحلهها و حلقههای انحرافی و یارگیری آنها از بین مردم و جوانان کشور هستیم؟
و همچنان پرسشهای متعدد دیگری از این دست که بیپاسخ میمانند.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
📌 مناهج نظرات اعضا را بدون رد یا تأیید منتشر میکند؛ همچنین آمادگی دارد پاسخ مسؤولین را منتشر کند.
#نظر_اعضا
#صدای_اساتید
#شورای_عالی
#مرکز_مدیریت
#استحاله_فرهنگی
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◽️به آقای زیباکلام گفتیم در مورد سرکوب اساتید و دانشجوها در آمریکا میخوایم باهاتون مصاحبه کنیم؛ جوابش جالبه...!
▫️چه زیبا گفت جلال آل احمد در کتاب غرب زدگی: «آدمِ غربزده ریشه و بنیادی ندارد؛ نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هُرهُریمآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید میکند»
ـــــــــــــــــــــــ
✅خلاصهای از جلسه علنی امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱:
🔸 جلسه امروز در دو نوبت صبح و بعدازظهر تشکیل شد. بررسی و تصویب جداول بودجه ۱۴۰۳ به پایان رسید.
🔸 ایرادهای باقیمانده شورای نگهبان به برنامه هفتم توسعه برطرف شد و لایحه برنامه دوباره به شورا فرستاده شد.
🔸 مجلس هفته بعد جلسه علنی ندارد و جلسه بعدی صحن علنی ساعت ۷:۴۵ صبح یکشنبه ۲۳ اردیبهشتماه خواهد بود.
📊 در این جلسه ۷۸ مورد رأیگیری انجام شد که به طور میانگین حدوداً ۸۹ نفر غایب بوده و ۲۶ نفر نیز در رأیگیری مشارکت نداشتند.
🚨 پان ترکیسم و صهیونیسم
↩️ سخنرانی #دکتر_احمد_کاظمی پیرامون پیوند تاریخی دو ایدئولوژی اهریمنی در منطقه
🔻 دوره اول همکاری صهیونیسم و پانترکیسم از قرن هیجدهم تا فروپاشی شوروی را شامل میشود. در این دوره پیوند صهیونیسم و پانترکیسم در دو زمینه بوده است. اول در حوزه نظریهپردازی پان تورانیسم و دوم فروپاشی عثمانی.
🔹این استاد دانشگاه در ادامه افزود: چنانچه برنارد لوئیس خاورشناس معروف میگوید سه یهودی در قرن هیجدهم و یک قرن قبل از تأسیس ترکیه مبتکر ایده انگلیسی پان تورانیسم بودند: آرتور لملی دیوید یهودی انگلیسی و نویسنده کتاب بررسیهای مقدماتی، دیوید لئون کوهن یهودی فرانسوی، آرمینیوس وامبری یهودی مجارستانی که در ۱۸۶۸ در انگلستان با انتشار کتاب درویش دروغین در خانات آسیای میانه به ترسیم امپراتوری پانترکیسم پرداخت
🔸 جالب است که امروز نیز نظریهپردازان پانتورانیسم چهرههای صهیونیستی و امریکایی نظیر براندا شافر، مایکل دورن و آریه گوت (تا شهریور ۱۴۰۱) و سفرای رژیم صهیونیستی در باکو هستند
🔹 دومین نقش صهیونیسم در این دوره، نقش آن در روی کار آمدن ترکان جوان از طریق فروپاشی عثمانی بود . وی افزود در سال ۱۹۰۱ میلادی، سلطان عبدالحمید ثانی با درخواست تئودور هرتزل بنیانگذار صهیونیسم برای ایجاد یک شهرک یهودی در فلسطین مخالفت کرد و از پذیرش هیئت صهیونیستها به ریاست «مزراعی قاسو» خودداری کرد. بدنبال آن موج قومی با محوریت پانعربیسم در سراسر عثمانی شدت گرفت و نهایتاً با فروپاشی عثمانی مصطفی کمال به قدرت رسید که در سال ۱۸۸۱م. در شهر بندری «سالونیک»، در یک خانواده یهودی دونمه (یهودیان بظاهر مسلمان شده) به دنیا آمده است.
🔸صهیونیسم و پانترکیسم از منظر ایدئولوژیکی نیز داری اشتراک هستند و هر دو معتقدند که قوم برتر هستند. چنانچه آرتور دیوید لملی در کتاب بررسی مقدماتی در سال ۱۸۳۲ مینویسد: ترکان نژاد مستقل و برجستهاند و بر عربها و سایر ملل شرقی برتری دارند. تمامی نظریهپردازان پانترکیسم در ترکیه مانند ضیاء گوگ آلپ، احمد آقایف و یوسف آکچورا از نظریهپردازان یهودی تأثیر پذیرفته و به تجلیل آنها پرداختهاند.
🔹دوره دوم پیوند پانترکیسم و پانآذریسم پس از فروپاشی شوروی شروع میشود که بلافاصله مقامات ترکیه از جمله تورگوت اوزال رئیسجمهور بر حضور ترکیه از دریای آدریاتیک تا دیوار چین تأکید میکنند و از همان زمان بحث سیطره بر جنوب ارمنستان در قالب چندین طرح از جمله توسط بلنت اجویت مطرح میشود. اما جنگ اول قراباغ و شرایط حاکم بر منطقه و تداوم ساختار روسی مانع رویای پان ترکیسم میشود، بهویژه اینکه در آن مقطع هنوز غرب طرح مشخصی برای نظم سیاسی در منطقه اوراسیا نداشت.
ادامه👇👇
🔗 https://ahmadkazemi.com/?p=8019
مرکز مطالعات آذربایجان
🚨 گزارشِ روزنامه فرهیختگان از تصرفِ غیرقانونی هشت ملک متعلق به ایران در باکو
↩️ لابی باکو در تهران چگونه منافع ملی را گروگان گرفته است؟
بازگشایی سفارت به قیمت مصادرۀ املاکِ ایران
✍️ مجتبی خراسانی، روزنامه فرهیختگان
🔻 ایران و "جمهوری آذربایجان" روابط کاملاً پیچیدهای را درطول سالهای گذشته تجربه کردهاند. با وجود اشتراکات فراوان تاریخی، مذهبی، فرهنگی، تمدنی و همچنین قرابت جغرافیایی، نگاه باکو همواره بر مدار ضدیت و تقابل با ایران تنظیم شده است. چنانکه میتوان این مسئله را چه در حوزههای مرتبط با جعل تاریخ و هویت و چه در قرار دادن جغرافیا در اختیارِ "رژیمصهیونیستی" برای انجام اقدامات امنیتی علیه ایران مشاهده کرد.
🔹 در این بین از بیش از دوسال پیش، دولت "جمهوری آذربایجان" اقدامات قابلتأملی را علیه ایران آغاز کرده که بهدلیل برخی ملاحظات نادرست، با سکوت خبری در ایران همراه شدهاند. این اقدامات شامل تعرض، پلمب و مصادره تعدادی از املاک دولتی ایران در باکو میشوند. ظاهراً باکو بهمنظور مصادرۀ اراضی ایران دادگاههایی نمایشی به بهانههای واهی برگزار کرده است و قصد دارد با مصادرۀ املاک ایران، آنها را به کمیتۀ دولتی املاک زیرنظر وزارت اقتصاد این کشور منتقل کند.
🔸نکته قابلملاحظه این است که تاکنون هیچ اطلاعاتی از روند این دادگاههای نمایشی منتشر نشده است. با اینحال املاکِ دولت ایران بهطور کامل پلمب شده یا محدودیتهایی برای آنها ایجاد شده است، ازجمله این املاک - که شامل هشت ملک و بالغ بر چند هزار متر مربع میشوند - میتوان به ساختمان نمایندگی مقاممعظمرهبری، ساختمان نمایندگی صداوسیما، ساختمانهای جامعهالمصطفی، ملک سابق بانک ملی، ملک دارای قرارداد طولانیمدت کمیته امداد، ساختمان مدرسه و ملک متعلق به رایزنی فرهنگی ایران اشاره کرد. البته این اقدام باکو مسبوق به سابقه است، زیرا در گذشته باکو بخشی از اراضی دولتی ایران در منطقۀ احمدلی باکو را پس از بهسرقت بردن اسناد آن مصادره کرده بود. تعرضِ باکو علیه اراضی ایران در شرایطی است که در ایامِ منتهی به تعطیلات عید نوروز با لابیگریهای صورتگرفته، "جمهوری آذربایجان" اقدام به خرید یک ساختمان مجلل در منطقۀ پاسداران تهران به مساحت بیش از هزار متر و زیربنای بیش از سه هزار متر کرده است. این ملک، شاملِ یک مجتمع هشت واحدی بزرگ به ارزش حدود ۲۰ میلیون دلار است.
🔹 بااینحال همچنان مشخص نیست مجوزهای این اقدام در ایام معطوف به تعطیلات عید نوروز و در شرایطی که باکو اقدام به تعرض به املاک ایرانی در باکو کرده است، با چه انگیزه و توسط چه ارگانهایی صادر شده است؟ ظاهرا این افراد و ارگانها فراموش کردهاند که اخیراً ایران، عملیاتِ وعدۀ صادق را به این دلیل انجام داده که اماکن دیپلماتیکش را بهمنزلۀ خاک خود تلقی میکند. بنابراین درحالیکه باکو اقدام به مصادره و پلمب ساختمانهای ایران کرده، اعطای اجازه خرید ملک جدید در تهران کاملاً بیمعناست. این در شرایطی است که ساختمان سفارت ایران در باکو، در مقایسه با سفارتخانههای روسیه، ترکیه و آمریکا شامل ملکی محقّر است که به نوشتۀ مطبوعات باکو، بهدلیل اختلاف در مورد زمین، توسط کمیتۀ املاک دولتی وزارت اقتصاد "جمهوری آذربایجان" دربارۀ آن شکایت تنظیم شده است.
🔸 گفته میشود مقامات آذری پس از حادثه مشکوک حمله به سفارتِ "جمهوری آذربایجان" در تهران در بهمن ۱۴۰۱ که توسط سرویس امنیتی باکو و در آستانه گشایش سفارتِ "جمهوری آذربایجان" در تلآویو انجام شد، با کمک لابیهای داخلی خود، از فضای موجود برای امتیازگیری کلان از تهران استفاده کرده که خرید ملک مذکور برای سفارت از آن جمله است. این درحالی است که سابقۀ فعالیت سفارت "جمهوری آذربایجان" در تهران نشان میدهد این سفارتخانه همواره در حمایت مالی از گروههای تجزیهطلب نقش داشته و درآمدهای حاصل از ویزا را در اختیار این گروهها قرار داده است. به همین دلیل علیرغم لغو روادید از سوی ایران از سال ۱۳۹۰، باکو ویزا را برای ایرانیها لغو نکرده و حتی مرز زمینی دو کشور را نیز به بهانه کرونا روی شهروندان خود مسدود کرده است. البته در همین زمان باکو برای ۳۰ کشور - ازجمله آلبانی که میزبان مقر منافقین است - روادید را لغو کرده است.
🔹 بهنظر میرسد نگاه پدرانۀ جمهوری اسلامی ایران به باکو، بیش از آنکه موجب تقویت و توسعه روابط شود، زمینه را برای سوءاستفادۀ "جمهوری آذربایجان" از حُسننیتِ ایران فراهم کرده است. در این بین نباید از فعالیت لابیهای مختلف در داخلِ ایران گذشت که متأسفانه منافع ملی را فدای منافع شخصی و گروهی خود کردهاند و موجب انحراف در تصمیمگیری صحیح در قبالِ تحولات قفقاز شدهاند.
🔗 مرجع: روزنامه فرهیختگان
متن کامل غزل رهبر معظم انقلاب که بیتی از آن را برای انتقام از اسرائیل خطاب به فرمانده سپاه خواندند
🔹️دِلا! ز معرکهی محنت و بلا مگریز
چو گِردباد به هم پیچ و چون صبا مگریز
🔹️تو را است معجزه در کف، ز ساحران مهراس
عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز
🔹️تو موج غیرت و عزمی، ز بحر بیم مدار
حذر ز غرش طوفان مکن ز جا مگریز
🔹️ز سست عهدی ایام دلشکسته مشو
نشانه باش چو پرچم، ز بادها مگریز
🔹️چو صخره باش و مکن تکیه جز به دامن کوه
به حق سپار دل خویش و از دعا مگریز
🔹️تو از تبار دلیران خیبر و بدری
چو ذوالفقار و چو حیدر بزن صلا مگریز
🔹️به نوشخند منافق ز ره کناره مگیر
به زهرخند معاند به انزوا مگریز
🔹️چو ره به قبلهی امن است پایمردی کن
خطا مکن، ز توهم به ناکجا مگریز
🔹️چو تیر راه هدف گیر و بر هدف بنشین
ز کجروی به حذر باش و از خدا مگریز
🔹️«امین» خلق و امانتگزار یزدان باش
به صدق کوش و خطر کن ز مدعا مگریز