eitaa logo
ملاصدرای سیاسی
306 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
4.2هزار ویدیو
41 فایل
«سیاست ما عین دیانت ماست» کانال روبیکا: https://rubika.ir/mollasadrasyasi
مشاهده در ایتا
دانلود
میگفت:این بدترین ماه رمضانی نیست که برامت مسلمان میگذردبلکه بدترین امت مسلمان است که براومیگذرد دومیلیاردمسلمان چیزی جزدعا برای نوارغزه ندارند نمیدانیم خداوندچطوردعاونماز و شان راقبول میکند؟!درحالیکه مسلمانان غزه گرسنه هستند +فردای قیامت،محضرحضرت علی(ع)چه جوابی داریم به این بچه‌هابدیم؟ 🆔 @avini222
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻چرا روزه میگیری؟! شهید بهشتی جواب می دهد
تحلیلگر صهیونیست: ایران باید به ۶ کشور تجزیه شود! 👤 مردخای کیدار: 🔺پرسش اینجاست که مردم ایران چگونه به بهترین شکل می‌توانند برنامۀ هسته‌ای این کشور را سرنگون کنند؟ پاسخ در براندازی از طریق اقلیت‌های قومی نهفته است. 🔺جامعۀ بین‌المللی باید تمامی اقدامات لازم را برای تقویت اقلیت‌های قومی ایران که خواستار جدایی و ایجاد کشورهای قومی هستند، انجام دهد. 🔺بعد از فروپاشی ایران و شکل‌گیری ۵ تا ۶ کشور با گرایش‌های قومیتی، دنیا به مکانی امن‌تر و بهتر تبدیل خواهد شد.
الحوثی: فقط ایران از مقاومت و فلسطین حمایت کرد 🔹رهبر انصارالله یمن: از میان بیش از ۵۰ کشور اسلامی، فقط جمهوری اسلامی ایران به مقاومت فلسطین سلاح می‌فرستد. 🔹برخی از رژیم‌های عربی فقط به تنها گذاشتن مقاومت فلسطین اکتفا نکرده‌اند، بلکه در تلاش هستند که آن را در لیست تروریسم قرار دهند. 🔹مسلمانان چه زمانی اقدام خواهند کرد؟ وضعیت غزه باید به چه مرحله‌ای برسد که این کار را انجام دهند؟ آیا باید شاهد صحنه‌های فاجعه‌بارتری باشیم؟
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتشار برای اولین بار ❓آیا می دانستید که آمریکا، تحریم های واردات تلفن همراه و ماهواره را لغو کرده است؟ 🔼 چطور ممکن است که ما برای وارد کردن یک قطعه صنعتی و یا حتی یک پانسمان برای بیماران پروانه ای مشکل داریم اما جدیدترین مدل های ماهواره و تلفن همراه به کشور ما وارد می شود. 👤 (مهدی گلشنی: نويسنده و پژوهشگر جنگ نرم)
پاسخ استاد سید احمد خویی به پسر آیت الله فاضل لنکرانی 👇👇 خویی: پوپولیسم مبلغی به روحانیون اضافه نمی‌کند روزی "معصی علینژاد" با افتخار به "دوربین" و فناوری با پشتوانۀ هزار سیستم حمایتی کفر و دشمن مهاجم فرهنگی به تشویق جامعه پرداخت که با پخش گستردۀ فیلم بی‌حجابی به جنگ حرمت حکم الهی بروند و اینگونه به گناه دعوت می‌کرد. آیا صدائی از آقای محمّدجواد فاضل لنکرانی، آقازادۀ مرجع مرحوم شیعه آیت الله فاضل لنکرانی (قدس سره الشریف) شنیدید، که فریاد بزند و تلاش کند به گوش جامعه برساند که عکاسی از منکر، که عینا ترویچ آن است، حرام است؟ بلکه آن روز هم موضعی خاکستری گرفت که "من هم با حجاب اجباری مخالفم" و عملا ولو اینکه نیّتش این نبود، به کمک این مبارزه علیه دین شتافت. حالا که با سکوت ما و ایشان، حرام الهی عادی سازی شده، ایشان ناگهان بیدار شده و متوجه شده است که کار طلبۀ فیلمبردار در درمانگاه در قم که اخیرا فیلم آن در سطح جامعه پخش شده حرام است و فیلمبرداری از حرام، حرام است ولو بر خلاف تهاجم فرهنگی دشمن، به قصد ترویج آن نباشد. البته ما اطلاعی نداریم قصد این طلبه چه بوده است و الزاما دفاعی هم از آن نداریم. اما در آن روی سکه، آقای محمّدجواد فاضل لنکرانی، عملا هر گونه تعرّض و اعتراض به رواج حرام الهی را - ولو با فیلم گرفتن - حرام کرده و باز هم حرمتی برای بی‌حجابی ساخته است و حریم امنی برای بی‌حجابان ایجاد کرده و این بار هم در کمال حیرت به کمک نهضت معصی علینژاد شتافته است ولو قصدش را نداشته باشد. شاید ایشان با رفتار انتظامی جهت حفظ حجاب مخالف باشد، ولی عملا این گفتۀ اخیر، حریم و حرمت ساختن تمام‌قد برای بی‌حجابی و از آن سوی بام افتادن است. در مرحلۀ بعد حتی برخورد اعتراضی، رفتاری و کلامی هم از سوی ایشان بر مسلمین حرام شده است. آن هم در مقابل سلیطگی و تجاهر به فسق جریانی با توحش تمام به شکستن حرمتها می‌پردازد و همین فیلمبرداری را روزی با افتخار انجام می‌داد! در حالی که آقای محمّدجواد فاضل لنکرانی، اندک گوشه و اعتراضی به این جریان نداشته که به گوش جامعه رسیده باشد. این دیواره‌های بلند و محکم ساختن برای این جریان رواج گناه چه معنائی و چه خیری برای جامعه دارد؟ تصوری عوامانه در خصوص حجاب وجود دارد که این مسأله، چیز مهمی نیست! تصوری که فرهنگ را بازی می‌داند و سبک زندگی را شوخی! و اقتصاد را برتر از فرهنگ و سبک زندگی. این تفکر حجاب را از اولویت می‌اندازد تا روزی که اقتصاد درست شد به حجاب هم رسیدگی شود. در حالی که اقتصاد بدون فرهنگ چیزی جز فساد نیست و این تفکر تلاش می‌کند با جوسازی، رجال سیاسی و دینی را تحت تاثیر قرار دهد. وظیفۀ روحانیون حمایت از خدا و خلق در برابر گناه و حرام است و مبلغ و ارزش روحانیت به دفاع تمام قد از اصول الهی است. نه اینکه مذاقی پوپولیستی را برای گرفتن موضعی بین کفر و ایمان اتخاذ کنند و این وسط حکم خدا قربانی بشود. عملا چنین رفتارهائی تشویق هر چه بیشتر جامعه به گناه و حرام الهی است و جامعۀ مؤمنین را ناامید می‌کند. روحانیون با کرنش در برابر تعرض تمام جانبۀ کفر به مبانی الهی عزتمند و سربلند نمی‌شوند و عزّت روحانیون تنها نزد خدا و رسول و مؤمنین است.
نا‌عالمان عوام‌گرا ✍شاید خودشان خیلی خودشان را قبول داشته باشند، اما وقتی مشکلی را حل نمیکنند، نیستند. شاید خیال کنند اگر پشت سر عوام راه بیفتند، دیده میشوند اما مردم میفهمند این عالم آنها است یا دنباله روی آنها است. بین این دو فرق میگذارند ولو یکی سخن تلخ بگوید و دیگری کف و دست و جیغ و هورا برایش بکشند. نه تعداد فالوور مهم است نه ادا اطوار مردمی بودن، باید در جای خود باشید. درد مردم را بشناسید و حل کنید. مثل یک طبیب. مردمی بودن را با حذف جایگاه عالم بودن که امامت است، اگر میفهمید، مردمی بودن را نفهمیده اید. ✍فدای آن طلبه محجوب و با وقار بشوم که آبرو شد برای شما روحانی پر طمطراق که فقط بلدید فیلسوف مآبانه دستی به محاسن بکشید و نادانسته فقه فردی بی ربطتان به جامعه را به رخ بکشید. ✍کشف حجاب کنار حرم و کنار بیوتتان آنقدر زیاد شده که گوشهایتان ناله های رهبری که« به داد قم برسید» را هم اگر نمیشنید، حالا فقط کافی است چشم باز کنید. درمانگاه «قرآن و عترت» که فدای اسمش شوم فکر میکنید چقدر با حرم فاصله دارد؟ شکستن هنجار در قم عادتمان شده، از فروشگاه های آنچنانی و ساختمانهای آنچنانترش گرفته تا دخترکان رنگ وا رنگ هنجار شکن که خودتان هم نمیدانید با آنها چه کنید؟ جز گفتن کلیات ابوالبقا. ✍اما آن طلبه مظلوم و مقتدر، چقدر صبور، فحشها را شنید و عنان از کف نداد. مثل یک پدر که بزرگتر این شهر است و بزرگتر این کشور است، روی خط غیرت ایستاد، پا پس نکشید، اگر فیلم و عکس گرفت که مانع از حق کشی و آزادی کشی کودکان و زنانمان شود آفرین به او و اگر نه فقط با وقار و بزرگواریش که شایسته تربیت شدگان حقیقی حوزه های علمیه است. آبروی یک عده ناعالم عوامگرا را هم حتی خرید. ✍بگذارید این فیلم دست به دست شود، بگذارید در حافظه تاریخی همه بماند تا معلوم شود در این کشور آنها که غیرت داشتند بر دین و حقیقتا اهل حفظ شدن آزادی مردم بودند، چقدر اهل کرامت بودند و چقدر مظلوم بودند. ✍هم این ناعالمان عوامگرا منقرض خواهند شد. هم این هیاهوی سلیطه ها خواهد گذشت. آنچه میماند مسیر نورانی است که این روحانی قرآنی جوان ، به همه ما نشان داد. دوران ظهور و بروز غیرت دینی است. 🌹پ ن. من هم یکی مثل آن روحانی ام. فیلم میگیرم عکس میگیرم و آبروی سلیطه ها را در شهر خواهم برد به خون آرمان و روح الله قسم. ناعالمان عوام گرا هر چه میخواهند بگویند. آنها هیچ وقت مهم نبوده اند. حالا هم. علی مهدیان
🎥 بدون تعارف با آقازاده‌ها 🔹کدام یک از فرزندان مسئولان تا امروز پایشان به دادگاه باز شده؟
🔻وقتي از منزل خارج مي شويد این دعا را بخوانید اگر کاری داشته باشید کمک می شوید در انجام اون کار چنانچه امام باقر علیه السلام فرمودند کسی که در وقت خروج از منزل چنین بگوید بِسْمِ اَللَّهِ حَسْبِیَ اَللَّهُ تَوَکَّلْتُ عَلَی اَللَّهِ اَللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ خَیْرَ أُمُورِی کُلِّهَا وَ أَعُوذُ بِکَ مِنْ خِزْیِ اَلدُّنْیَا وَ عَذَابِ اَلْآخِرَة خداوند امر دنیا و آخرت او را کفایت می کند 📚( تفصیل وسائل الشیعه إلی تحصیل مسائل الشریعه , جلد 5 , صفحه 327 )
📰 مصاحبه با کارشناس قزاق حول موضوع نفوذ رسانه‌های غربی در قزاقستان و آسیای مرکزی مصاحبه EurasiaExpert با آلژان اسماگولف کارشناس و فعال حقوق بشر قزاق ⬅️ نفوذ رسانه های غربی در جامعه قزاقستان چقدر گسترده است؟ آیا آنها افکار عمومی را در قزاقستان شکل می دهند یا تأثیر آنها محدود به حوزه ها و مخاطبان خاصی است؟ ⬅️ عمده ترین روش‌های نفوذ مخرب رسانه‌های غربی بر فضای اطلاعاتی قزاقستان چیست و این امر چه پیامدهایی برای جامعه می تواند داشته باشد؟ ⬅️ دلیل اقدامات ضدروسی در جمهوری چیست و چگونه با اظهارات مقامات قزاقستان در مورد تمایل آنها به تقویت روابط با روسیه مطابقت دارد؟
📰 رئیس جمهور قرقیزستان دستور بازنگری لایحه نظارت بر رسانه ها را صادر کرد ⬅️ صدیر جبارف رئیس جمهور پس از گفتگو با بیش از ۴۰ نماینده از رسانه های فعال این کشور، لایحه نظارت بر رسانه ها را که در دست بررسی پارلمان قرار داشت برای بازنگری و اصلاح بازپس گرفت. 📄 در حال حاضر شرایط و ضوابط فعالیت رسانه‌‌ها در این کشور با قانونی که در سال ۱۹۹۲ میلادی تصویب شده بود مشخص می شود. 📄 لایحه جدید در صدد افزایش نظارت و تنظیم پروتکل‌های جدیدی مربوط به فعالیت رسانه‌ها در این کشور بود که فعالیت بسیاری از رسانه‌های خارجی فعال در این کشور را در تنگنا قرار می‌داد و شرایط اهدای مجوز به رسانه و روزنامه‌های داخلی را حساس تر می نمود. 📄 این لایحه با مخالفت‌های بسیاری از سوی سازمان‌های بین‌المللی و برخی کشورها به بهانه نقض آزادی بیان مواجه شده بود.