🔴در مورد قضیه آقای صدیقی:
🔹آن زمین ها وقفی و متعلق به حوزه علمیه است و سازمان اوقاف به جای اینکه سند به نام حوزه علمیه صادر کند به نام تولیت آن حوزه علمیه صادر کرده است
🔹همین،حالا سازمان اوقاف سند را باطل و به نام حوزه علمیه صادر خواهد کرد.
🔹هم باید از آقای یاشار سلطانی تشکر کرد و هم فعالان رسانه ای چرا که سند وقفی ادارات و نهاد ها نمیتواند و نباید به نام افراد صادر شود
🔹نه جعل امضا شده و نه کسی قصد تخریب دارد.سازمان اوقاف سند وقفی را به نام ایشان صادر کرده است حالا سازمان اوقاف باید پاسخ دهد که اشتباه از کجا بوده که سند شخصی برای ملک وقفی صادر شده است!!
🔹سازمان اوقاف باید بیاد توضیح بده که چطوری ملک وقفی براش سند شخصی صادر کرده!
🔹یک اقدام غیر قانونی و غیر شرعی توسط سازمان اوقاف انجام شده که باید پاسخگو باشند
✍آکام صالحی
ـــــــــــــــــــــــ
🚨فوری
🔺 پوتین با ۸۷ درصد آرا در انتخابات مجدد پیروز شد.
ـــــــــــــــــــــــ
⭕️شگرد موساد در جذب نیرو
💢سازمان تروریستی موساد در قالب آگهیهای کاریابی متقاضیان را شناسایی میکند و اولین تماس برای جذب جاسوس را در پوشش شرکتهای بهظاهر تحقیقاتی برقرار کرده و پس از انجام مصاحبه، افرادی که مایل به همکاری باشند، را انتخاب میکند.
💢محول کردن مأموریتها با کارهای تحقیقاتی شروع میشود. سپس موساد مأموریتهای ایذایی و سوء قصد و ترور را به فرد میسپارد.
💢از دیگر وظایف این مأموران میتوان به جمعآوری اطلاعاتی راجع به هدف، شامل پیدا کردن آدرس آیپی و سوابق رسمی او اشاره کرد. همچنین از آنها خواسته میشود تا برای کارهایی نظیر انتخاب پیک و رابط ، انتقال پول ،ضرب و شتم، سرقت و اقداماتی از این دست، شبکهسازی کنند.
#سواد_امنیتی
ـــــــــــــــــــــــ
🔺همکار محترم جناب آقای…
دوست عزیزم سرکار خانوم…
همسایه خوب و محترمم جناب آقای…
بستگان و قوم و خویشان محترم…
برادر بسیار عزیزم…
خواهر بسیار مهربانم…
خالهها و داییهای بزرگوارم…
عمهها و عموهای بزرگوارم…
🔹ایام عید نزدیک است
تورم و گرانی زندگی همه را دچار مشکل کرده است، این چیزی نیست که آن را مخفی کنیم و با هم رو دربایستی داشته باشیم.
قیمت آجیل نجومی است. قیمت یک کیلو میوه درجه یک سرسام آور است. جعبه شیرینی از خود شیرینی گران تر شده. تهیه خیلی از خوراکی ها در توان خرید خیلی از خانوادهها نیست.
🔸عیدهای ساده گذشته را هم به یاد داریم، من دوست دارم و میخواهم با اعضای خانواده ام در ایام عید به خانه شما بیایم و دوست دارم شما هم مثل سالهای قبل برای دید و بازدید به خانه من بیایید و این سنت دیرینه بسیار زیبا و قشنگ کم رنگ و فراموش نشود؛
🔹پس باید با خود عهد ببندیم که از خرید اقلام گران و پر هزینه صرف نظر کنیم. چرا؟
تا من و اعضای خانواده ام که به خانه پر مهر و محبت شما می آییم شرمنده نباشیم. از شما انتظار دارم که سفره فخر داشتن در گرانی را جلوی من و خانواده ام پهن نکنید،
تا من هم جلوی خانواده ام خجالت زده نباشم و خانواده ام شرمنده نشوند.
🔸یادت باشد اگر برای دید و بازدید عید به خانه شما آمدم و سفرهات رنگین بود، از دو حالت خارج نیست؛
یا از داشتن است یا نداشتن
که داشتنش با این شرایط فخر فروشی ندارد
و نداشتنش ریا کاری است...
🔹پس عزیزم تو خودت باش؛ ساده باش! من در کنار شما با یک پذیرایی ساده و بدون تشریفات راحتم و به من خوش می گذرد.
دنبال خریدهای گران سفره عید نباش، بگذار همه با هم در ایام عید شاد باشیم. شیرینی زندگی در کنار هم و با هم بودن است. سختیهای زندگی را با سختگیریهای بیجا سخت تر نکنیم!
🔻عید امسال را ساده برگزار کنیم (لطفا با دیگران به اشتراک بگذارید.
در خصوص جریان آیت الله صدیقی و زمین حوزه علمیه ایشون
🔹موضع گرفتن صریح در این خصوص سخته؛ چون فضا غبارالوده و اطلاعاتمون هم محدود. نمیشه بر اساس حدس و گمان قضاوت کنیم و خودمون رو گرفتار آتش جهنم
اما به نظر میشه چند نکته رو اینجا مطرح کرد:
1⃣ گویا این پرونده از قبل در جریان بوده و برای جلوگیری از سوء استفادههای بعدی، یک سری تمهیداتی هم اندیشیده شده
پس اینکه بعضیها از روی نامهٔ آیت الله صدیقی به دادستان، میخوان اثبات کنن که آقای صدیقی، بعد از افشاگری یاشار سلطانی متوجه قضیه شده، به احتمال زیاد اشتباهه و اون نامه، فقط برای جواب به افکار عمومی نوشته شده
2⃣ همه انسانها ناچار هستن به یک سری افراد اعتماد کنن و کارهایی بهشون بسپارن
و نمیشه با بی اعتمادی زندگی رو پیش برد
علما و بزرگان دینی و سیاسی هم بخاطر جایگاهی که دارن و کارهایی که بهشون سپرده میشه، بیشتر از سایرین، به افراد مطمئن نیاز دارن
خب بعضی سالوسها، یا خودشون زرنگن و اعتماد این بزرگان رو جلب میکنن یا خود بزرگان زود اعتمادشون جلب میشه؛ در نتیجه، کاری به طرف میسپارن و طرف هم کلاهشون رو بلند میکنه
3⃣ سوء استفادهٔ افرادی مثل یاشار سلطانی و زیدآبادی و وحید اشتری و ... از اوضاع پیش اومده و عقده گشاییشون نسبت به ایتالله صدیقی، امر خیلی واضحیه و نباید نیروهای انقلابی و حزبالهی جماعت، تکمیل کنندهٔ پازل این افراد باشن
4⃣ در حال حاضر یکی از مباحث روز، مسأله حجاب هست و حمایت از ناهیان از این منکر شرعی و سیاسی
یکی از راههای منکوب کردن نیروهای انقلابی که در میدان، نهی از منکر میکنن، درست کردن حاشیه برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر هست. یکی از بهترین جاهایی هم که باید خوب لگدکوب بشه در این راستا، رئیس ستادش هست تا هر کسی بخواد بیحجاب رو نهی از منکر کنه، بهش بگن برو رئیس ستاد و بچههای اختلاسگرش رو نهی از منکر کن بعد بیا سراغ من بیحجاب
5⃣ نگاه ایدهآل گرا، آفتی هست که به جان خیلی از ما افتاده و کاری کرده که کسی رو بخاطر اشتباهی از حیز انتفاع خارج کنیم. اما در مقابل، دشمنانی داریم که با نگاه حداقلی، سعی میکنن همه اختلافاتی رو که با طرف دارن، بخاطر وجود کوچکترین قرابتی ندید بگیرن و اون رو نفر خودشون به حساب بیارن
حالا آیت الله صدیقی که همه مطمئنیم چیزی از این اموال برای خودشون بر نداشتن و این اتفاق، حاصل سوءاستفادهٔ نزدیکانشون بوده، بخاطر این جریان، چنان از چشم ما حزباللهیها افتاده، که دیگه راه برگشتی براش نذاشتیم
کمی صبوری کنیم و خدمات ایشون رو به خاطر بیاریم.
🔸عزیزان دلسوز
سعی نکنیم در قضاوت کردن دیگران، بدون ملاحظهٔ چالههای مسیر، از همدیگه سبقت بگیریم
@yousofnaseri
18.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا اولین شهید انقلاب محله دروازهری قم، غریبانه در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد؟
🍃🕊🕊🕊🍃
📰 شبکه جاسوسی غرب در آسیای مرکزی؛ غرب چگونه در آسیای مرکزی جاسوسی می کند
یادداشت اختصاصی StanRadar:
رسانه روسی استانرادار نوشت: یک قانون قدیمی وجود دارد به نام "قانون آینه"؛ می گوید پیش از اینکه کسی را جاسوس خطاب نمایید، به آینه نگاه کنید، شاید شما هم جاسوس هستید. این قاعده با سطحی بالا در آسیای مرکزی صدق می کند (غرب از تمامی ظرفیتهای خود برای جاسوسی در این منطقه در سطوح مختلف بهره می گیرد) و حدود ۴۰ سرویس اطلاعاتی از کشورهای مختلف در این منطقه فعال هستند که ۱۶ تا از آنها مربوط به ایالات متحده است.
👇👇ادامه
در #آسیای_مرکزی هر روز این جاسوسان با یکدیگر روبرو می شوند، بدون آنکه خبری از هم داشته باشند. به طوری که خیلی از آنها از ماهیت جاسوسی بودن فعالیتشان اطلاعی ندارند.
باید گفت که #سیا با همه آن بزرگی اش، حدود ۲۰ درصد از کل اطلاعات را جمعآوری می کند؛ و بخش اعظمی از جاسوسی در عصر نوین شکل و شمایل متفاوتی دارد و در قالب های خیلی موجهی فعالیت می کند. غرب از به اصطلاح "بخش خصوصی" نهایت استفاده جاسوسی را انجام می دهد؛ در سال ۲۰۰۹ هدر هودین محقق آمریکایی در این باره نوشت: "بنیادها، مؤسسات، اندیشکدهها و سازمانهای غیردولتی خیریه با شروطی متقابل به سازمانهای اطلاعاتی آمریکا خدمات می دهند."
در اواخر دهه نود میلادی کتابی تحت عنوان "جامعه جدید آمریکایی" در #ایالات_متحده منتشر شد که در بخشی از آن چنین آمده است: استفاده از سازمانهای غیردولتی، بنیادهای خصوصی و دانشگاهها نسبت به سازمانهای دولتی برای جمعآوری اطلاعات از کشورهای دیگر مناسبتر هستند. در عین حال، آنها اغلب مواضع خود را در کشورهای مورد علاقه اطلاعاتی حفظ می کنند، حتی در مواردی که دولت های آنها روابط دیپلماتیک خود را با ایالات متحده متوقف می کنند.
سال ۲۰۰۶، کمیته امنیت ملی قرقیزستان دو کارمند سفارت #آمریکا در بیشکک، کاکو کیمارا و پل پولیتس را بازداشت و از کشور اخراج کرد. همان زمان اعلام شد که این دو دیپلمات از عوامل سیستم اطلاعاتی آمریکا بوده و از رابط های مستقیم آمریکا و NGO-ها برای تبادل اطلاعات بوده اند.
در این زمینه از جمله ناگفتههایی که باید به آن اشاره کرد این است که جنگ گسترده اطلاعاتی و شبکه سازی های جاسوسی در آسیای مرکزی در صد سال گذشته نهادینه شده است و دلیل آن جریان "بازی بزرگ آسیای مرکزی" بین روسیه تزاری و بریتانیا است که جنگ اطلاعاتی وسیعی علیه روسیه در منطقه سازماندهی شد. پس از آن نیز در زمان اتحاد جماهیر شوروی که در آسیای مرکزی به عنوان یکی از مناطق بزرگ و مهم تحت سیطره مسکو، ایالات متحده شبکههای جاسوسی گستردهای در آن ایجاد کرده بود.
سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۸ در قرقیزستان، چند نمونه بازداشت جاسوس در رسانه ها منتشر شد که کمیته امنیت ملی این کشور چند کارمند ظاهرا با درجه بالای وزارت داخلی را به جرم جاسوسی برای آمریکا بازداشت کردند.
✍️ به طور کلی، سالهاست که کشورهای آسیای مرکزی بویژه قرقیزستان در محافل خصوصی و عمومی مسئله نفوذ و NGO-های غربی را مورد بحث قرار می دهند و بارها نقش NGO-ها در تحولات سیاسی قرقیزستان بر همگان مشهود شده است. قرقیزستان در سه دهه اخیر میزبان انقلاب های رنگی موفق و غیر موفق بوده است که از جمله اصلی ترین بازیگران آن NGO ها هستند.
حال پس از سالها کش مکشهای سیاسی در قرقیزستان، ۱۴ مارس ۲۰۲۳ پس از تحمل فشارهای بینالمللی، قانون نظارت بر "عوامل خارجی" که مربوط به محدود کردن و نظارت بر سازمانهای غیرانتفاعی است در پارلمان تصویب شد.
چند ماه اخیر حواشی لایحه مذکور از جمله مباحث داغ تحلیلگران قرقیزستان و منطقه بود. غرب از هر تریبونی که داشت صدای مخالفت خود با تصویب این قانون محدودکننده را به گوش دولت قرقیزستان رساند. حال پس از تصویب این قانون در پارلمان، همگان منتظر آخرین خبر مربوط به این ماجرا هستند؛ آیا صدیر جبارف این لایحه را امضا و رسمی می کند و یا به خواست غرب آن را وتو و رد می کند؟
♦️حملات توپخانهای طالبان به پاسگاههای مرزی پاکستان
🔹وزارت دفاع طالبان از هدف قرار دادن مراکز نظامی پاکستان در نقاط مرزی خبر داد و اعلام کرد نیروهای دفاعی کشور آماده پاسخ به هر گونه اقدامهای تجاوزکارانه بوده و در هر حالت از تمامیت ارضی شان دفاع خواهند کرد.
🔹این حمله پس از آن به وقوع پیوست که روز یکشنبه ارتش پاکستان اعلام کرد، در پی حمله تروریستی به پست سربازان این کشور در وزیرستان شمالی واقع در مرز افغانستان، هفت نظامی کشته شدند.
نیروهای ویژه طالبان یک پاسگاه نظامی مرزی پاکستان تصرف کردند.
🔹درگیری مرزی بین افغانستان و پاکستان پس از بمباران هوایی یک روستا توسط جنگنده ها
واکنش تند طالبان به حمله هوایی پاکستان در خاک افغانستان
🔹ذبیح الله مجاهد سخنگوی حکومت سرپرست افغانستان دقایقی در حساب کاربری رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس، اقدام جنگندههای پاکستانی در بمباران اماکن مسکونی غیرنظامیان در ولایت خوست و پکتیکا را محکوم کرد و گفت:
🔹در پی این حملات هشت نفر از جمله سه کودک کشته شدند و ادعای طرف پاکستانی مبنی بر کشته شدن عبدالله شاه (که منابع امنیتی در پاکستان آن را یکی از سرکردگان گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان معرفی میکنند) بی اساس است.
🔹وی اقدام پاکستان را «بی پروا و منجر به نقض حاکمیت ملی افغانستان» توصیف کرد و هشدار داد:
🔹چنین حوادثی میتواند عواقب بسیار بدی در پی داشته باشد که در کنترل پاکستان نخواهد بود.