eitaa logo
"ممهدین"
262 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
3.5هزار ویدیو
82 فایل
🕸باطل همیشه در لباس حق می آید،اما اگر استقامت ببیند باطن اصلی خود را نمایان خواهد کرد،قالوا ربنا الله ثم استقاموا مبارزه با استکبار : تقویت جبهه حق .
مشاهده در ایتا
دانلود
Shab2_Razaman1402_Mirzamohamadi.mp3
17.3M
تشنگی روزه را با روضه درمان میکنم شاهد این سوختن،چشمان خونبار من است 🎤استاد 🌻|↫‌ صلوات الله علیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📜اعمال ✍🏻 و از مهمات دعاها در ماه رمضان، دعا برای ولی امر الهی و خلیفه پروردگار ، بقیه الله فی ارضه وحجته علی بریته، امام زمان (عج) در خلال شب و روز این ماه است .... 📔 المراقبات، ۲۷۱
📜[همه حمدها از آنِ اوست] ✍🏻 (الْحَمْدُ) يعنى همۀ حمدها، هرچه هست، حقيقتِ حمد مال اوست. ✍🏻 ما خيال مى كنيم كه داريم زيد را تعريف مى كنيم، عمرو را تعريف مى كنيم ما خيال مى كنيم كه داريم از اين نور شمس، از اين نور قمر تعريف مى كنيم. محجوبيم ما از باب اين كه نمى دانيم، از واقعيت چون محجوبيم خيال مى كنيم داريم اين را تعريف مى كنيم، لكن پرده وقتى برداشته مى شود مى بينيم نه، همۀ تعريف‌ها مال اوست، براى اين كه اين جلوۀ اوست كه شما از آن داريد تعريف مى كنيد.
📜 شکر و سپاس الهی سرآمد وظایف بندگی و پلی به سوی رستگاری است. ✍🏻 امیرالمؤمنین فرمودند: اَوَّلُ ما یَجِبُ عَلَیکُم لِلّهِ سُبحانَهُ شُکرُ اَیادیهِ وَ ابتِغاءُ مَراضیهِ. 👈🏻 نخستین واجب الهی بر شما، شکرگزاری نعمتها و جلب رضایت خدای متعال است. ---------- تصنیف غررالحکم، ص ۱۸۱
📜در کلام نورانی امام صادق علیه السلام آمده است: فی کُلّ نَفَسٍ منْ أَنْفَاسکَ شُکْرٌ لَازمٌ لَکَ بَلْ أَلْفٌ وَ أَکْثَر؛ 👈🏻 در هر نفس از نفس هایت شکری، بلکه هزار شکر و بیشتر از آن لازم است. ---------- 📔 مصباح الشریعة، ص ۲۴؛ بحارالانوار، ج ۶۸، ص ۵۲.
📜 اظهار نعمت ✍🏻 یکی از سیره‌های پیغمبر خدا نسبت به خدای متعال، و نسبت به بندگان خداست. 👈🏻 خداوند می‌فرماید: اگر شما شکر کنید، من به شما رشد می‌دهم. شما را زیاد می‌کنم. نعمت‌های شما را زیاد می‌کنم.
📜 راه زیاد شدن این نیست که آدم زیادہ طلبی کند. ✍🏻 مرحوم حاج آقای دولابی می‌فرمودند: هر چقدر آدم شکر کند، خدا پرده دیگری را کنار می‌زند. 👈🏻 شما روی گنج خوابیده اید. گنج هم خود شما هستید، نه بیرون از خود شما. منتها باید این را کنار بزنید. 👈🏻 می‌گویند: شکر یعنی ظاهر کردن نعمت. نعمتهایی را که در وجود شماست ظاهر کنید.
"ممهدین"
📜 راه زیاد شدن این نیست که آدم زیادہ طلبی کند. ✍🏻 مرحوم حاج آقای دولابی می‌فرمودند: هر چقدر آدم شک
وَ أَمَّا بِنِعْمَهِ رَبِّکَ فَحَدِّثْ ؛ 👈🏻 از نعمت پروردگار خویش با مردم سخن گوی. ---------- ۱. سوره ضحی، آیه ۱۱.
📜اگر بفهمید خدا چه چیزی را به شما داده است، حال شما خوب می‌شود. ✍🏻 مشکل ما این است که داده‌های خدا را نمی بینیم! خدا به ما سلامتی داده است، امنیت داده است، عافیت داده است و... اصلا نمی توانیم بشماریم. بفهمید که خدا چه کار کرده است. 👈🏻 خیلی مواقع آدم صحنه‌هایی را می‌بیند و می‌فهمد. خدا خیلی چیزها به ما داده است. سعدی می‌گوید: 👈🏻 کسی کفش نداشت، دائمآ از خدا گلایه می‌کرد. کفران نعمت می‌کرد. می‌گفت: خدایا، این چه وضعی است؟ نداشتی چرا خلق کردی؟ 👈🏻 یک زمانی داشت در بیابان می‌رفت. دید کسی پا ندارد. به سجده افتاد و گفت: خدا دخیل تو هستم. اشتباه کردم. ما پا داریم، اصل مطلب وجود دارد. 👈🏻 بیشتر گلایه‌های ما در فروعات است که این فروعات هم لطف خداست. در نداده‌ها هم باید خدا را شکر کرد.
📜 مرحوم آیت الله سید احمد زنجانی در کتاب «الکلام یجر الکلام» می‌گوید: 🕊 خدایا، من تو را شکر می‌کنم به عدد کورهای عالم که به من چشم مرحمت کردی. یعنی کورهافدا شده اند تا ما داشتن چشم را درک کنیم. 🕊 خدایا، تو را شکر می‌کنم به عدد کرهای عالم که به من گوش سالم دادی. چطور به ما بفهمانند که خود این گوش نعمت بزرگی است. باید به یک آدم کر برخورد کنید، بعد بفهمید و الهی شکر بگویید. 🕊 خدایا، تو را شکر می‌گویم به عدد لالهای عالم که به من زبان گویا دادی. 🕊 خدایا، تو را شکر می‌کنم به عدد فلج‌های عالم که به من پای سالم دادی. 🕊 خدایا، تو را شکر می‌گویم به عدد کچل‌های عالم که به من زلف داده ای! یعنی آنها تابلو شده اند تا ما قدر نعمت را بدانیم. گاهی یک مقدار پرده برود کنار می‌رود تا ببینیم خدا چه چیزی را به ما داده است.
📜 دری از عافیت رسول خدا (صَلَی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِه وَ سَلَّم) فرمودند: مَن صَلّی عَلَیَّ مَرَّةً فَتَحَ اللهُ عَلَیهِ باباً مِنَ العافِیَةِ؛ ✍🏻 کسی که یک بار بر من صلوات بفرستد، خداوند دری از عافیت به روی او می‌گشاید. عافیت نعمت بسیار بزرگی است. از پیامبر خدا (صَلَی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِه وَ سَلَّم) پرسیدند: اگر شب قدر را درک کردیم، از خداوند چه بخواهیم؟ فرمودند: . 👈🏻 رمز صحت و سلامت و امنیت دنیوی و اخروی، ارتباط با محمد و آل محمد است. ---------- 📔 مستدرک الوسائل، ج ۵، ص ۳۳۴؛ بحارالانوار، ج ۹١، ص ۶۳، ح ۵۲. مفاتیح الجنان، ص ۴۰۳، اعمال مشترک شب‌های قدر.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 کلمه استاد | آیت الله حق‌شناس(ره) 🕊 اشتیاق خدا به مومنان.... 👈🏻« اولین چیزی که پروردگار به پیغمبران سفارش می‌کرد این بود که ای انبیاء شما بین من و بندگانم رابط بشوید، من عاشق بندگانم هستم. رو آر سوی ما که به‌سوی تو رو کنیم وز غیر ما به‌سوی تو رو آورد بلا »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلمه روح اللّه | 🎞 این ضیافت همه‌اش ترک است... 👈🏻 این ضیافت، همه‌اش ترک است؛ ترک شهوات از قبیل خوردنیها، نوشیدنیها و جهات دیگری که شهوات انسان اقتضا می‌کند. خداوند دعوت کرده است ما را به اینکه شما باید وارد بشوید در این میهمانخانه و این ضیافت هم جز ترک، چیزی نیست
📜 مدیون ذرات عالم حاج آقای دولابی می‌فرمودند: ✍🏻 ما مدیون همه ذرات عالم هستیم. این یک واقعیتی است. یعنی ذرات عالم، حتی یک پشه باید باشد تا این فضا درست شود. 👈🏻 در یک روزنامه نوشته بود: بعضی از شهرها به تولید پشه و حشرات روی آورده اند؛ چون هوا و فضا مسموم شد است و این حشرات، آن فضا را پاک می‌کنند. منتها ما که نمی فهمیم. می‌گویم: چرا خدا این پشه را خلق کرده است؟ 👈🏻 هیچ چیزی در عالم بدون مصلحت و فایده نیست. بنابراین، ما مدیون ذرات عالم هستیم 👈🏻 حضرت موسی علیه السلام به سوسک‌هایی که با کود و کثافات سر و کار دارند برخورد کرد. 👈🏻 به خدا گفت: خدایا، چرا این سوسک را خلق کردی؟ 👈🏻 خطاب شد که ای موسی، الآن این سوسک پرسید: موسی کلیم الله را برای چه خلق کردی؟ اگر بنا باشد اشکال و اعتراض شود، اشکال و اعتراض روی ما هم می‌آید. اللَّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ خدا نور آسمان‌ها و زمین است. 👈🏻 نور هستی به یک معنا همه ذرات را گرفته است. این نور وجود است، شما نمی توانید کج نگاه کنید. ---------- ۱۔ سوره نور، آیه ۳۵.
📜خاصیت دشمن ✍🏻 مرحوم فیض کاشانی چندتارساله دارد. یک رساله ایشان دراهمیت دشمن است. ✍🏻 خدا اگر دشمن هارا خلق نمی کرد، ما چقدر گرفتار میشدیم. خدا اولیای خود را با دشمنها تهدید می‌کند. دشمنها ما را می‌سازند. 👈🏻 اگر این آقا درگیر نشود، حلمش ظاهر نمی شود، گذشت او ظاهر نمی شود و رشد نمی کند. پس دشمن هم بر گردن من حق دارد. اگر به من تلنگر نزند، از کجا معلوم می‌شود که من حلم دارم یاندارم؟ گذشت دارم یاندارم؟ عفو دارم یا ندارم؟ 👈🏻 خدا در قرآن می‌گوید: وَکَذلِکَ جَعَلْنا لِکُلِّ نَبِیّ عَدُوّاً شَیاطِینَ الإِنْسِ وَالجِنّ [۱] و بدین گونه برای هر پیامبری دشمنی از شیطان‌های انس و جن برگماشتیم. می فرماید: ماجعل کردیم. جعل خداوند از روی حکمت است. ازروی رحمت و مصلحت است. می‌گوید: جعل کردیم. یعنی دشمن باید باشد. اگر دشمن نباشد، نظام به هم می‌خورد. 👈🏻 دشمن هم به دید اهل معنا نعمت است. او هم در دایره حکمت و مصلحت است. اگر حکمت و مصلحت نباشد، خلق نمی شود. ---------- ا. سوره انعام، آیۀ ۱۱۲.
🕊 در پناه خدا 🕊 ✍🏻 تمام ذرات عالم به گردن ما حق دارند. گاهی دانه‌های ریزی به بدن پیغمبر میزد. پیغمبر بینهایت به خدا پناه می‌برد. ✍🏻 خدایا، از این دانه‌ها به تو پناه می‌برم! به پیغمبر می‌گفتند: چرا این قدر به خدا پناه می‌برید؟ 👈🏻 فرمود: خدای متعال وقتی بخواهد، یک مسأله کوچک را بزرگ می‌کند. « صَغَّرَ عَظیما وَ عَظَّمَ صَغیرا [۱] کوچک را بزرگ می‌کند و بزرگ را کوچک. ) اگر مشیت خدا تعلق نگیرد که خوب شود، همین دانه‌های کوچک تو را اذیت می‌کند. 👈🏻 یعنی با یک دانه ریز خدا می‌تواند مرا مشغول کند. من از این می‌ترسم. خدا می‌تواند یک بیماری کوچک را بزرگ کند. 👈🏻 یکی از اقوام ما مدتی در بیمارستان خوابیده بود. به او گفتم: ناراحتی شما چه بود؟ گفت: پشت کمر من یک مو عوض این که به طرف بیرون رشد کند، به طرف داخل رشد می‌کرد و به عصب و نخاع من فشار می‌آورد. گفت: برای ما مشکل درست کرده بود. آخر مجبور شدیم عمل کردیم. حتما باید این کار را بکنند که بگوییم الهی ، ! یعنی ما را مجبور کنند، الحمدلله بگویم. ---------- [۱]: ۱. الکافی، ج ۲، ص ۱۴۵. استاد فرحزاد
"ممهدین"
🕊 در پناه خدا 🕊 ✍🏻 تمام ذرات عالم به گردن ما حق دارند. گاهی دانه‌های ریزی به بدن پیغمبر میزد. پیغمب
👈🏻حتما باید تصادف شود و آدم برود انتهای دره و زنده بماند، 👈🏻 بعد بگوید: خدا، امروز به من خیلی رحم کرده ای. خدا چهل سال است بدون دره به شما رحم کرده است و درون دره نرفتید. 👈🏻 اگر مثلا یک اتوبوس که چهل نفر مسافر دارد بیاید چپ شود و سی و نه نفر کشته بشوند و فقط من سالم بمانم. بعد بگویم خدا خیلی به من رحم کرده است، 👈🏻 وای به حال من! مگر خدا فقط الآن به من رحم کرده است؟ آیا قبل از آن به من رحم نکرده بود؟ آیا این چهل سال که راحت زندگی می کردی، به شما رحم نکرده بود، الآن به شما رحم کرد؟ یعنی سی ونه نفر باید کشته شوند تا بگویید الهی ، و به سجده بیفتید.
📜شکر نعمت پیش از واقعه ✍🏻 تا حادثه ای پیش نیامده است، بیایید این کار را انجام بدهید. ✍🏻 خداوند در هر لحظه تمام وجود ما را کنترل و حفظ می‌کند. 👈🏻 اگر یک مویرگ بند بیاید، سکته قلبی یا سکته مغزی می‌شود. اما شما راحت خوابیدید، اعصاب و مغز و قلب و ریه و همه دستگاهای بدن مرتب و منظم و خود به خود دارد کار می‌کند. 👈🏻 اینجا باید بگویید الحمدلله. با همه ذرات وجود بگوییم الهی شکر، الحمدلله 🕊 پیغمبر (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمود: خدای متعال می‌تواند مورد کوچکی را بزرگ کند و ما را مشغول کند. خدای متعال می‌تواند مورد خیلی بزرگ را با یک یا الله که بگویید علاج کند و شما شفا پیدا کنید. برای خدا کاری ندارد. 👈🏻 خدا با این کارها می‌خواهد با ما حرف بزند. می‌گوید: حواس تو به من باشد. حواس تو به منعم باشد.
📜 خدا که زبان ظاهری ندارد تا با آدم صحبت کند. با عمل صحبت می‌کند. حواس شما جمع باشد. ✍🏻 حتما نباید آدم در تلاطم بیفتد تا الهی شکر بگوید. ✍🏻 بدون تلاطم، در رختخواب هم بگویید. الهی بگویید. ( (لَئِنْ شَکَرْتُمْ لاََزیدَنَّکُمْ) ) [۱] ؛ اگر خدا را شکر کردید، شما را بزرگ می‌کند. شما را آقا می‌کند. شما را به منعم و صاحب نعمت وصل می‌کند. 👈🏻 اگر یک قطره به دریا وصل شود، چه میشود؟ این آیه خیلی بلندی است. آیا نمی خواهید با این نعمت به منعم وصل شوید؟ 👈🏻 خدا به این راحتی به ما بچه داده است، آیا نباید خدا را شکر کنیم؟ بعضی حاضرند خود را به آب و آتش بزنند، ریاضت‌های شاق انجام بدهند، عمل‌های سنگین انجام بدهند، مال بدهند، خانه و زندگی بدهند، همه هستی خود را بدهند تا خدا به آنها یک اولاد بدهد. ولی خدا بدون زحمت به ما اولاد داده است و الحمدلله همه صحیح و سالم هستند. چطور می‌توانیم خدا را شکر کنیم؟! بدون این زحمات خدا به ما فرزند مرحمت کرده است، بدون هیچ زحمت و درخواست 🕊 یا مَنْ یُعْطی مَنْ لَمْ یَسْاَلْهُ وَمَنْ لَمْ یَعْرِفْهُ تَحَنُّنا مِنْهُ؛ ای خدایی که به هرکه از تو درخواست نکند و تو را هم نشناسد، از سر لطف و رحمت عطا میکنی؟ نه درخواست داشتیم، نه او را شناختیم. به طور مدام به ما بخشید. 👈🏻 نه این که فقط به ما داده است، به فرعون‌ها هم داده است، به طاغوت‌ها هم داده است. شما ببینید به فرعون بهترین زنان‌های عالم، حضرت آسیه راداده است. اگر قدرمی دانست چقدر رشد می‌کرد؟ قدر ندانست. بنای طغیان و یاغی گری گذاشت. ---------- ۱. سورة ابراهیم، آیه ۷ ۱. بحار الأنوار، ج ۹۵، ص۳۹۰؛ مفاتیح الجنان، ص ۲۶۳، اعمال مشترک ماه رجب.