هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
💠 ارتباط با فرشته ها
🔹 این [حدیث] «لَصَافَحَتْكُمُ الْمَلَائِكَة»[1] را مرحوم كلینی (رضوان الله علیه) از وجود مبارك رسول گرامی (علیه و علی آله آلاف التحیة و الثناء) نقل كرده است؛ فرمود اگر شما مواظب زبانتان، گفتارتان، رفتارتان، غذایتان، نوشتنتان و خواندنتان باشید فرشته ها با شما #مصافحه می كنند. فرشته كه دیدنی نیست! همین كه انسان از خلاف بدش می آید، از كار سبك بدش می آید، از اینكه سجده كند لذت می برد، از اینكه #ایثار_و_احسان داشته باشد لذت می برد، از اینكه باری از دوش جامعه بردارد لذت می برد، از اینكه كاری بكند كه #شهدا راضی باشند لذت می برد این معلوم می شود «لَصَافَحَتْكُمُ الْمَلَائِكَة». این حدیث شریف را كه مرحوم كلینی نقل كرد نشانه آن است كه #ارتباط_با_فرشته_ها برای ما مقدور است. پس ما كاملاً می توانیم خودمان را بسنجیم كه در چه شرایطی هستیم. اینكه به ما گفتند #مراقبت كنید، #محاسبت كنید و خودتان را بسنجید «زِنُوا أَنْفُسَكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ تُوزَنُوا»[2] که در بیانات نورانی حضرت امیر (سلام الله علیه) است؛ فرمود قبل از اینكه شما را وزن كنند شما خودتان خودتان را وزن كنید. «حَاسِبُوا أَنْفُسَكُمْ قَبْلَ أَنْ تُحَاسَبُوا»؛[3] قبل از اینكه شما را بگذارند در ترازو بكشند شما خودتان را بكشید!
🔹 یك بیان نورانی امام سجاد (سلام الله علیه) دارد كه فرمود من تعجب می كنم كه یك عدّه از غذاهای ناروا پرهیز می كنند برای اینكه مبادا مریض بشوند، اما از گناه پرهیز نمی كنند كه حیثیت اینها را می برد![4] خب خیلی از افراد هستند كه خودشان را وزن می کنند كه چاق نشوند یك كار خوبی است، بالأخره آدم باید سلامت بدنش را تأمین بكند، این كه بد نیست! اما وجود مبارك حضرت فرمود آخر یك وقتی هم در #ترازوی_قرآن_و_عترت خودت را بكش ببین چقدر وزن از قرآن و حدیث داری؟! چه وزنی داری؟ سبكساری؟ سبك مغزی یا سنگینی؟ «زِنُوا أَنْفُسَكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ تُوزَنُوا»! آدم با این راه ها می تواند خودش را بسنجد كه از چه خوشش می آید، از چه بدش می آید، از چه لذت می برد و از چه لذت نمی برد؟ چه بویی برای او جاذبه دارد؟ چه بویی برای او جاذبه ندارد؟ خدای ناكرده ﴿اِنْ هُمْ إِلاّ كَاْلأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ﴾[5] است، خدای ناكرده ﴿شَیاطِینَ الْإِنْسِ وَ الْجِنِّ﴾[6] است یا ـ ان شاء الله ـ ﴿الَّذینَ قالُوا رَبُّنَا اللّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ الْمَلائِكَةُ﴾[7] است.
[1]. الكافی(ط ـ الإسلامیة)، ج2، ص424.
[2]. نهج البلاغه, خطبه89.
[3]. وسائل الشیعه، ج 16، ص99.
[4]. كشف الغمة فی معرفة الأئمة، ج ۲، ص۱۰۷؛ «عَجِبْتُ لِمَنْ یحْتَمِی مِنَ الطَّعَامِ لِمَضَرَّتِهِ وَ لَا یحْتَمِی مِنَ الذَّنْبِ لِمَعَرَّتِهِ».
[5]. سوره اعراف، آیه179.
[6]. سوره انعام، آیه112.
[7]. سوره فصلت، آیه30.
#استقامت_در_دینداری
#سنجش
#پرهیز_از_گناه
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سخنرانی در جمع اعضای مجمع آل کساء
تاریخ: 1382/10/11
🆔 @a_javadiamoli_esra
مداحی آنلاین - چرا دعاهای ما مستجاب نمی شود - استاد قرائتی.mp3
2.39M
🔹 چرا دعاهای ما مستجاب نمی شود
حجت الاسلام قرائتی
🌷 💦 اهمیت نماز در وقت :
💠 امام صادق سلام خدا بر او باد فرمود:
🌹 عزرائیل گفت در شرق و غرب عالم و در شهر و روستا هیچ کسی نیست
مگر این که من روزی پنج نوبت بر احوال آنها مینگرم
و من به ریز و درشت اعمالشان از خودشان آگاه ترم،
و حتی اگر بخواهم جان پشه ای را بگیرم، قدرت این کار را ندارم مگر این که پروردگار مرا به آن امر کند.
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:
💠 ملک الموت در زمان نمازهای پنجگانه بر آنها وارد میشود، و آنان را نظاره میکند،
اگر از کسانی باشد که بر نماز خود مداومت دارد، خود شهادت به لا اله الا الله و محمد رسول الله را به او تلقین میکند و ملک الموت، ابلیس را از او دور میسازد.
@mtmbkt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین اگر حاج قاسم نبود چه میشد؟
شرح الأسماء الحسنى :
فِي الحَديثِ القُدسِيِّ : يَابنَ آدَمَ ، خَلَقتُ الأَشياءَ لِأَجلِك وخَلَقتُكَ لِأَجلي .
شرح الأسماء الحسنى :
در حديث قدسى آمده است: «اى آدميزاد! همه چيز را براى تو آفريدم و تو را براى خودم آفريدم» .
شرح الأسماء الحسنى : 139 ، رسائل الكركي : 3 / 962 وفيه «يا إنسان ...» ، وفي مصابيح القلوب : 458 «خلقت جميع العالم لكم وخلقتكم لي» ، المواعظ العددية : 420 وفيه «خلقت الأشياء كلّها لأجلك وخلقتك لأجلي وأنت تفرّ منّي» .
@mtmbkt