فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️🎥 حمله پلیس پاریس به صدها جوان مهاجری که در مقابل دادگاه عالی این کشور کمپ راهاندازی کرده و خواستار کمک از دولت مکرون بودند⁉️
#فرانسه
#مهد_تمدن_اروپا
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
🌷 مهدویت و شهدا
🔸 امام زمان در میان ما حاضر و در میان ما زندگی میکنند. او ما را میبیند ولی ما از دیدنش محروم هستیم. این مائیم که قلب و روحمان از بار گناهان پوشیده شده و قادر نیستیم وجود مبارکش را درک کنیم او از ما غیبت نکرده، ماییم که از او غیبت کردهایم.
👤 شهید مصطفی چمران
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
🌹#با_شهدا|شهید مصطفی چمران
☕️ قهوه
🔸مادرم موقع خواستگاری برای مصطفی شرط گذاشته بود که این دختر صبح که از خواب بلند میشه باید یه لیوان شیرقهوه جلوش بذاری و ... خلاصه زندگی با این دختر برات سخته. امّا خدا میدونه مصطفی تا وقتی که شهید شد، با اینکه خودش قهوه نمیخورد، امّا همیشه برای من قهوه درست میکرد. میگفتم: واسه چی این کار رو میکنی؟ راضی به زحمتت نیستم. میگفت: من به مادرت قول دادم که این کارها رو انجام بدم. همین عشق و محبّتهاش بود که به زندگیمون رنگ خدایی داده بود.
📚 کتاب افلاکیان، جلد ۴، صفحه ۷
📅 بازنشر به مناسبت ۳۱ خردادماه؛ سالروز شهادت شهید مصطفی چمران
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ دستگیری دختر نیمهعریان در تهران
🔹 خانمی که با لباس زننده و تقریباً برهنه در خیابانهای تهران حاضر شده و با ضبط فیلمی از خود، کلیپ این نحو حضور را در فضای مجازی منتشر کرده بود دستگیر شد.
#حکمرانی_مثبت_هوشمند
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کارهایی که از هوش مصنوعی میبینیم دیگه دوران اعتماد به چشمها هم گذشت⁉️
#هوش_مصنوعی
#آخرالزمان
#رسانه
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
📌آنجا که ازدواج آغاز محرومیت است!
●ازدواج در غرب و اسلام
در قدیم یکی از شیرینترین آرزوهای جوانان ازدواج بود. جوانان پیش از آنکه به برکت دنیای اروپا کالای زن این همه ارزان و فراوان گردد «شب زفاف را کم از تخت پادشاهی» نمیدانستند.
ازدواج در قدیم پس از یک دوران انتظار و آرزومندی انجام میگرفت و به همین دلیل زوجین یکدیگر را عامل نیکبختی و سعادت خود میدانستند، ولی امروز کامجوییهای جنسی در غیرکادر ازدواج به حد اعلی فراهم است و دلیلی برای آن اشتیاقها وجود ندارد.
معاشرتهای آزاد و بیبند و بار پسران و دختران ازدواج را به صورت یک وظیفه و تکلیف و محدودیت درآورده است که باید آن را با توصیههای اخلاقی و یا احیاناً - چنانکه برخی از جراید پیشنهاد میکنند - با اعمال زور بر جوانان تحمیل کرد.
تفاوت آن جامعه که روابط جنسی را محدود میکند به محیط خانوادگی و کادر ازدواج قانونی، با اجتماعی که روابط آزاد در آن اجازه داده میشود این است که ازدواج در اجتماع اوّل پایان انتظار و محرومیت، و در اجتماع دوّم آغاز محرومیت و محدودیت است.
📒 استاد مطهری، مسئله حجاب، ص۸۲
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤖 اینفلوئنسر-رباتها طمع شما را تحریک میکنند!
🔸 در عصر جاهلیت مدرن میلیونها انسان دنبالشان میکنند، امّا آنها واقعی نیستند. محبوبیت اینفلونسر-رباتها در شبکههای اجتماعی رو به افزایش است. یکی از این آواتارهای مجازی میکلاست که درآمد سالانهاش از راه تبلیغات به ۱۰ میلیون یورو رسیده!
⚠️ امّا کسب درآمد، صرفا ظاهر پر زرق و برق ماجراست، ایجاد اضطراب ناشی از نرسیدن به وضعیت او در دختران، ترویج مصرفگرایی، افسردگی، مبتلا کردن افراد به زنای ذهنی، دورکردن نوجوانان و جوانان از ازدواج، ایجاد طمعهای مختلف در افراد، دامن زدن به کالاانگاری زنان و دختران، سبک زندگی آمریکایی و... آن روی چهرهی کریه این رباتهای مجازی است | #ببینید
#تکینگی_هوش_تکنولوژی
#تمدن_نکبت
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
🔰پنج فیلتر سازوکار رسانههای جمعی
📝به گفته #نوام_چامسکی، فیلسوف آمریکایی: «دموکراسی با کمک رسانهها، به یک ماشین تبلیغاتی صحنهسازی بدل میشود که از طریق پنج فیلتر عمل میکند:
1⃣ مالکیت
اندازه بنگاههای رسانهای مسلّط و ماهیّت اصالت سود در آنها موجب سوگیری در انتشار اخبار میشود. از آنجا که رسانهها در حال حاضر یا خودشان شرکتهای بزرگی هستند و یا بخشی ازشرکتهای ادغامشدهاند (مانند وستینگهاوس و ژنرال الکتریک) اطلاعاتی که آنها به عموم میدهند، در راستای سودی است که منافع این شرکتها را تأمین کند.
2⃣ تأمین منابع مالی
دوّمین چیزی که به عنوان منبع فیلتر برای رسانهها عمل میکند، بحث تأمین منابع مالی است. بسیاری از رسانهها برای اینکه هزینههای چاپ روزنامه خود را تأمین کنند مجبور به جذب تبلیغات هستند، در غیر این صورت آنها مجبورند هزینه روزنامه را افزایش دهند. در تمام رسانهها رقابت بیبدیلی برای جذب سفارشدهندگان آگهی وجود دارد.
3⃣ مراجع
سوّمین فیلتری که چامسکی به آنها اشاره میکند؛ به مراجعی مربوط میشود که رسانههای خبری به آنها رجوع میکنند. رسانههای جمعی به واسطهٔ نیاز اقتصادی و دادوستد منافع با منابع اطلاعاتی قدرتمند رابطههایی مبتنی بر همزیستی پیریزی میکنند. حتی شبکههای بزرگ خبری مانند بیبیسی استطاعت اینکه خبرنگارانشان را در همه جا قرار دهند، ندارند. بنابراین، آنها منابعی که از آنها خبر میگیرند را در مکانهایی مستقر میکنند که احتمال وقوع خبر در آنها زیاد است، مانند کاخ سفید، پنتاگون و جاهای دیگر.
4⃣ رگبار انتقاد
چهارمین فیلتر، «رگبار انتقاد» نامیده میشود. این فیلتر عبارت است از پاسخهای منفیای که به اظهارات مطرح شده در رسانهها یا در برنامههای تلویزیونی و رادیویی داده میشود. این پاسخها میتوانند در قالب نامه، تلگرام، تماسهای تلفنی، عریضههای حقوقی و سایر اقداماتی باشند که هدف آنها تهدید، ارعاب و یا تنبیه است.
▫️سازمانهای تجاری معمولاً با یکدیگر متحد میشوند تا «دستگاههای انتقاد» تشکیل دهند. یک نمونه آن «ائتلاف جهانی آب و هوا» بود که در آمریکا تشکیل شد؛ این ائتلاف از کمپانیهای خودروسازی و کمپانیهای سوختهای فسیلی مانند «اکسون، تگزاکو و فورد» تشکیل میشد. هدف این کمپانیها از گردهم آمدن در قالب این ائتلاف این بود که اعتبار سخنان دانشمندان علوم هواشناسی دربارهٔ گرم شدن هوای زمین را با حمله به آنها زیر سوال ببرند.
5⃣ ترس
آخرین فیلتری که خروجی اخبار رسانهها را کنترل میکند، کمونیسمستیزی و ترس است.
▫️در این نوع فیلتر، رسانهها تلاش میکنند در ذهن عموم مردم نسبت به گروههایی که احتمال میدهند خطری داشته باشند، هراس یا نفرت ایجاد کنند. در خلال دوران جنگ سرد، کمونیسم تهدید اوّلیهای بود که آمریکا احساس میکرد. در این دوران، رسانههای آمریکایی کمونیسم و سوسیالیسم را مکاتبی معرفی میکردند که مانع آزادی بیان، جنبشهای مدنی و آزادی رسانهها هستند. این تصویرسازی از این مکاتب، روشی بود که صداهایی که با منافع قشر برگزیدگان تضاد داشت، خاموش میشد.
🎥https://www.youtube.com/watch?v=pf-tQYcZGM4
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
✅نمونههای علمی مطابق با آیات قرآن در مقاله دانشگاه استنفورد
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman