فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🌸 در سختی ها ناامید نشو... *
◽️الْحَمْدُ لِلَّهِ غَيْرَ مَقْنُوطٍ مِنْ رَحْمَتِهِ وَ لَا مَخْلُوٍّ مِنْ نِعْمَتِهِ
💎ستایش خداوندى را سزاست که کسى از رحمت او مأیوس نگردد، و از نعمت هاى فراوان او بیرون نتوان رفت، خداوندى که از آمرزش او هیچ گنه کارى نا امید نگردد.
📚 #نهج_البلاغه#خطبه ۴۵
https://eitaa.com/joinchat/1877868849C8028259b64
پرچم موج ظهور 🍀🍀
عزیزان برای مشاهده پرچم های مناسبتی اهلبیت علیهمالسلام
وارد کانال شوید
و لینک را برای دوستانتان بفرستید.
ان شاالله همه منازل و سردرها مزین به نام اهل بیت باشد.
─┅═༅𖣔﷽𖣔༅═┅─
༅◇💠◇༅
✰نهجالبلاغه در آینه تصویر✰
ای حارث!
تو زیر پای خود را دیدی،
امّا به پیرامونت نگاه نکردی،
پس سرگردان شدی،
تو حق را نشناختی تا بدانی که
اهل حق چه کسانی میباشند؟
و باطل را نیز نشناختی تا
باطلگرایان را بدانی.
📚نهجالبلاغه حکمت ۲۶۲
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔️ @nahjolbalagheiha
─┅═༅𖣔♦️💠♦️𖣔༅═┅─
•┄┅═☆••✨﷽✨••☆═┅┄•
🔔نهج البلاغه قرآن را به جامعه میشناساند، با قرآن میتوانید راه حق را بنگرید.❗️
💥 قرآن در آینه نهجالبلاغه ⚡️
📖 همانا خداوند سبحان، کسی را به چيزی چون قرآن پند نداده است، که قرآن ريسمان استوار خدا و وسيله ايمنی بخش است.
در قرآن بهار دل، و چشمههای دانش است، برای قلب جلايی جز قرآن نتوان يافت، بهخصوص در جامعهای که بيداردلان در گذشته و غافلان و تغافل کنندگان حضور دارند.
👌پس هرجا کار نيکی ديديد، ياری کنيد و هرگاه چيز بد و ناروايی مشاهده کرديد، دوری گزينيد، زيرا پيامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) همواره میفرمود: «ای فرزند آدم! کار نيک را انجام ده، و کار بد را واگذار، اگر چنين کنی در راه راست الهی قرار خواهی داشت.»⛱
┄┄┅┅✿❀🍃🌹🍃❀✿┅┅┄┄
📚نهج البلاغه،فرازی از خطبه176
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🆔@nahjolbalagheiha
📢 رغبتِ انسان باید رغبتِ در رسول باشد نه رغبتِ در خود. اگر رو به خودت آوردی و از او غافل شدی نمیتوانی با او راه بروی.
اگر رغبتِ به رشد خودمان و حتی رغبتِ به منافعِ معنوی خودمان، در ما شکل گرفت، این رغبت ممکن است در جایی موجب جدا شدنِ ما از امام بشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«رغبت بزرگ یعنی آدم فقط دنبال رشد خودش نباشد که خودش به ثواب برسد؛ رغبت بزرگ یعنی در انسان این رغبت پیدا شود که ظهور امام واقع بشود و عالم به توحید و امامت برسد و حجاب از عالَم برداشته شود.
اگر این رغبت در آدم پیدا شد، اقدامات انسان هم به اندازه رغبتش بزرگ میشود. انسانی که رغبت میکند، خودش را به امام میرساند و حلول در آستان امام پیدا میکند («حلت بفنائک»).
بزرگترین رغبتی که ما باید به آن برسیم و رغبت بالله است، این است که در مسیر رغبت در قرب به خدای متعال، رغبت در تحقق ولایت امام در عالم پیدا کنیم. این غیر از رغبت در این است که من خودم آدم خوبی بشوم که البته آنهم در جای خودش رغبت خوبی است.
وقتی رغبت به خدا و رغبت به ولیّ خدا در انسان پیدا شد، انسان کنار حضرت قرار میگیرد و در طرح حضرت عمل میکند. ما اگر رغبتمان رفعت پیدا نکند نمیتوانیم در طرح امام قرار بگیریم و کنار امام عمل بکنیم. اگر رغبت ما با رغبت امام گره خورد و یکی شد و آن رغبتهای بزرگ در ما شکل گرفت، این رغبتها ما را به امام میرساند و کنار امام قرار میگیریم و سختیهای راه را کنار امام تحمل میکنیم و با امام راه را طی میکنیم. ولی اگر رغبت دیگری در ما شکل گرفت و توجه به خودمان، حتی توجه به منافع معنوی خودمان، داشتیم، این، ممکن است موجب جدا شدن ما از حضرت بشود.
در عالم با امام راه رفتن و در طرح امام عمل کردن، وقتی ممکن میشود که انسان رغبتش، رغبت در رسول باشد نه رغبت در خود. اگر رو به خودت آوردی و از او غافل شدی نمیتوانی با او راه بروی. «وَ لا يَرْغَبُوا بِأَنْفُسِهِمْ عَنْ نَفْسِه» یعنی شما حق ندارید میل به خودتان پیدا کنید و رویتان را از رسول برگردانید. «اتَّقُوا اللَّهَ وَ كُونُوا مَعَ الصَّادِقين»؛ در عالم با حضرت راه بروید. اگر میخواهید با حضرت راه بروید، باید رغبت در حضرت داشته باشید نه رغبت در خودتان. اگر انسان راغب در حضرت شد، چنین رغبتی انسان را در همه سختیها همراه با حضرت میکند.»
☑️ @mirbaqeri_ir