فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/montazarr1401
🌷پروفسورساروخانی :
🔥خود تحقیری و بیگانه سازی ، بزرگترین خطر جامعه.😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/montazarr1401
🎥 ️نظر رهبری درمورد سخنانی که از طرف ایشان نقل میشه
و یا حرفایی که منصوبین، از سمت خودشان می گویند…
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گشودن گره زندگی...
🎙حجت الاسلام والمسلمین استاد #عالی
https://eitaa.com/montazarr1401
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
#همسرداری
زوجهای سالم نیازی به چک کردن پیامهای یکدیگرندارندآنهابطورغریزی بهم اعتماددارندواگرچیزی به نظرشان مشکوک بیایددرموردآن با هم گفتگو میکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبرهای پراسترس این ایام را با این کلیپ از بین ببر
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در برنامه پخش زنده حرم مطهر رضوی
💠اندیشکده راهبردی #سعداء
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
#دفع_حشرات_موذی
به تجربه ثابت شده برای خلاصی از حشرات موذی هر کس آیه ۲۴۳ سوره #بقره را بر طشت یا کاغذ نوشته و در آب شسته و در خانه پاشد همه حیوانات و حشرات موذی که در آن خانه است از بین برود :
اَلَم تَرَ اِلَی الَّذینَ خَرَجُوا مِن دِیارِهِم وَ هُم اُلُوفٌ حَذَرَ المَوتِ فَقالَ لَهُم اللهُ مُوتُوا ثُمَّ اَحیاهُم اِنَّ اللهَ لَذُو فَضلٍ عَلَی النّاسِ وَ لکِنَّ اَکثَرَ النّاسِ لا یَشکُرُونَ .
📚خواص آیات قرآن کریم ص ۱۰۴ و ۱۰۵.
https://eitaa.com/montazarr1401
هرکس با ایمان سوره مبارکه #احقاف را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن را بنویسد و با خود دارد از شر دیو و پری ایمن گردد و در خواب و بیداری از همه موجودات موذی محفوظ ماند. اگر کسی شب آن را در زیر بالش بگذارد. در آن شب هیچ آفتی به او نرسد.
📚خواص آیات قرآن کریم ص ۱۵۳.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مثلث ظهور در حال تکمیل شدن است
🔵 شروط ظهور:
1⃣ نظامی: باید دشمن از جغرافیای ظهور، بیرون رانده شود. البته سنت الهی و مکر الهی با وقوع «هرج الروم» نیز به محور شیعی، کمک خواهد کرد.
2⃣ امنیتی: باید جان حضرت در کنار کعبه، محفوظ باشد.
3⃣ اقتصادی: محور شیعی از وابستگی، نسبتا دور شوند.
🎙استاد_طائب
الّلهُـمَّـ؏جـِّللِوَلیِّـڪَ الفــَرَج
#آداب_تربیت_فرزند 215
✅ وقتی کودک قبل از هفت سالگی به خوبی پادشاهی کنه و در سن 7 تا 14 سالگی به خوبی عبد بودن رو تمرین کنه، کاملا آماده میشه برای هفت سال سوم تربیت.
در هفت سال سوم تربیت نوجوان باید به عنوان وزیر باشه برای پدر و مادرش.
از این سن به بعد خیلی از موارد تربیتی دیگه متفاوت میشه و پدر و مادر باید جور دیگه ای با فرزندشون برخورد کنند.
🔸☢️ هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جسمی تفاوت های زیادی برای نوجوان پیش میاد که پدر و مادر باید این تفاوت ها رو به خوبی بدونن و عکس العمل مناسبش رو داشته باشند.
❇️ نوجوان در این سنین میخواد که دیگه باهاش مثل بچه ها رفتار نشه. هر گونه رفتار چکشی و برخورد سخت موجب بدتر شدن کار میشه.
🔶 دیگه در این سن نباید از امر و نهی استفاده کرد. بلکه پدر و مادر باید بتونن با برخورد خوب و مناسب با فرزندشون رفتار کنند
خداجانم سلاممم ای پروردگارمهربان وبخشنده ام صبحمان بخیرکن که سخت نیازمندیاریت هستیم🤲
مهربانم دستمان محکمتربگیرراه گم نکنیم🤲خدایا،ای نیاز،نیازمندان🤲 مانیازمند،نگاهت هستیم🤲 دستمان گرفته ای میدانیم👌کمک کن درگرداب حوادث وفتنه های آخرالزمان راه گم نکنیم😭
خدایاعشقت رادردل همگی مان زنده ترکن که سخت به آن نیازمندیم❤️❤️ای مهربانترین مهربانان به یاریت به حضورت درثانیه ثانیه ی عمرمان نیازمندیم یاالرحم الراحمین کمک کن درصراط مستقیم وراه توقدم برداریم بحق محمدبن عبدالله صلوات الله علیها وبحق امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب واولادطاهرینش آمین یارب العالمین❤️
https://eitaa.com/montazarr1401
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (علیه السلام) و حضرت نرجس (سلام الله علیها) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (ارواحنا فداه)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
💠✨ مثل گلدان ✨💠
🌹🌿 گلدان که باشد بالاخره دیر یا زود پای گل هم به میان خواهد آمد.
ذکر و یاد خدا شبیه گلدان است و شکر خدا شبیه گل. وقتی انسان اهل ذکر شد در پی آن به شکر هم خواهد رسید یعنی انسان ذاکر ، شاکر هم خواهد بود چون ذکر ، زمینه ی شکر را فراهم می سازد
مگر می شود انسان به یاد خداوند بیفتد و نعمت ها در ذهن و خیالش خطور نکند. مگر می شود نعمتهای خدا را در خاطر خطور دهد اما شاکر و سپاسگزار او نباشد. این است که خداوند بنی اسرائیل را ابتدا به ذکر دعوت می کند :
« يَا بَنِي إِسْرَائِيلَ اذْكُرُواْ نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ »
ای بنی اسرائیل ، نعمتی را که بر شما ارزانی داشتم به یاد آورید. 🌿🌹
📚 از کتاب مثل حبه های قند | محمد رضا رنجبر
این افراد از نظر عارفان، احمق هستند
اگر یادتان باشد، در اوصاف اهل دنیا [این عبارت را داشت] که: «وَهُمْ عِنْدَ أَنْفُسِهِمْ عُقَلَاءُ وَعِنْدَ الْعَارِفِينَ حُمَقَاءُ» ( بحار الأنوار، جلد۷۴، ص: ۲۸) اهل دنیا خودشان را خیلی عاقل و چیز فهم حساب می کنند [اما از نظر عارفان، احمق هستند].
حالا یعنی چه که اهل دنیا حماقتشان زیاد است؟! برعکس اهل آخرت که عاقل هستند و حماقتی در آن ها نیست و اگر هم پیدا شود خیلی کم است. حماقت این است که آدم راهی را انتخاب کند، کاری را انجام دهد، که نهایتا به ضررش تمام می شود، ولو خودش متوجه نیست، خیال می کند خیلی خدمت می کند.
خب حالا [چرا] اهل دنیا حماقتشان زیاد است؟ مگر این اهل دنیا نیستند که این علوم، اختراعات، اکتشافات و ... را درست کرده اند و در اختیار دیگران گذاشته اند؟! کجای این حماقت است؟!
بله اگر رفتار اهل دنیا را [با سنجه پیشرفت دنیایی] بسنجیم، نتیجه اش همین است که حماقتی مشاهده نمی کنیم، اما ظاهرا آن کسی که می گوید اهل دنیا احمق هستند دیدگاه دیگری دارد.
همه ما خوشی می خواهیم و این فطری است و هیچ آدمیزادی نیست که خوشی نخواهد؛ فطری انسان است که خوشی می خواهد. در خوشی ها هم می خواهد آن خوشی که گواراتر (با لذت بیشتر) و طولانی تر هست به او به دست بیاورد، به همین خاطر می خواهیم عمر طولانی داشته باشیم.
چقدر کسانی هستند که اواخر عمرشان پول زیادی خرج می کنند برای این که شش ماه یا یک سال بر عمرشان افزوده شود. اگر می شد صد سال را تبدیل به هزار سال کنند که [خیلی برایشان ارزشمند بود.] این فطری است. هر کاری برای تامین این نیاز فطری عاقلانه است.
اما اهل دنیا می آیند یک خوشی صد ساله را بر خوشی صدها هزار ساله(بی نهایت) ترجیح می دهند. چطور اهل دنیا حاضرند از آخرت صرف نظر کنند و خوشی دنیا را بگیرند؟ این حماقت نیست؟ «الَّذِينَ يسْتَحِبُّونَ الْحَياةَ الدُّنْيا عَلَى الآخِرَةِ» (ابراهيم، ۳) ترجیح می دهند زندگی دنیا، [با خودشان می گویند؟ «این دنیا] را خوش باشند حالا آخرت اگر بود بود، نبود نبود، یک طوری می شود بالاخره.» حماقت نیست؟ روی چه منطقی؟
قرآن می فرماید: «بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَياةَ الدُّنْيا * وَالْآخِرَةُ خَيرٌ وَأَبْقَى؛ (شما به سراغ آن فلاح نمی روید) بلکه شما زندگی دنیا را ترجیح می دهید* در حالی که آخرت بهتر و پایدارتر است.»(اعلی، ۱۶-۱۷) هم لذتش بیشتر است هم پایدار تر است. پس چرا آن را انتخاب نمی کنیم؟ حماقت است دیگر!
https://eitaa.com/montazarr1401
❣برکت ، تنهـا نـانِ
درونِ سفـره نیسـت…
بـرکت
گاهی آدمیست که با بـودنش
در سفـرهی قـلبت ،
زیبا میکند ادامهی زندگیات را..تقدیم به شما که برکت منتظران ظهور هستید.....🤲🏼🤲🏼🤲🏼مومنین نجیب خدا حافظتون باشد.🍃🍃🍃
https://eitaa.com/montazarr1401
📚#بسیارزیباست👌
🔷مادر شوهر بعد از اتمام ماه عسل با تبسم به عروسش گفت : تو توانستی در عرض سی روز ، پسرم را ملتزم به خواندن نمازهایش کنی ؛ کاری که من طی سی سال در انجام آن تلاش کردم و موفق نشدم ! و اشک در چشمانش جمع شد ...
عروس جواب داد : مادر ، داستان سنگ و گنج را شنیدهای ؟ میگویند : سنگ بزرگی ، راهِ رفت و آمد مردم را سد کرده بود ، مردی تصمیم گرفت آن را بشکند و از سر راه بردارد ، با پتکی سنگین ، نود و نه ضربه به پیکر سنگ وارد کرد و خسته شد ؛
🌼 مردی از راه رسید و گفت : تو خسته شدهای ، بگذار من کمکت کنم ... مرد دوم ، تنها صدمین ضربه را وارد کرد و سنگ بزرگ شکست ؛ اما ناگهان چیزی که انتظارش را نداشتند ، توجه هر دو را جلب کرد .
طلای زیادی زیر سنگ بود ! مرد دوم که فقط یک ضربه زده بود گفت : من پیدایش کردم ، کار من بود ، پس مال من است ! مرد گفت : چه میگویی ؟! من نود و نه ضربه زدم ، دیگر چیزی نمانده بود که تو آمدی ! مشاجره بالا گرفت و بالاخره دعوای خویش را نزد قاضی بردند و ماجرا را برای قاضی تعریف کردند .
🍁 مرد اول گفت : باید مقداری از طلا را به من بدهد زیرا من ، نود و نه ضربه زدم و سپس خسته شدم ؛ و دومی گفت : همهی طلا مال من است ، خودم ضربه زدم و سنگ را شکستم .
قاضی گفت : مرد اول ، نود و نه جزء آن طلا از آنِ اوست ؛ و تو که یک ضربه زدی ، یک جزء آن، از آنِ توست ؛ اگر او نود و نه ضربه را نمیزد ، ضربهی صدم نمیتوانست به تنهایی سنگ را بشکند .
🌟 و تو مادر جان ! سی سال در گوش فرزند ، خواندی که نماز بخواند ، بدون خستگی ... و اکنون من فقط ضربهی آخر را زدم !
💫 چه عروس خوشبیان و خوبی که نگذاشت مادر ، در خود بشکند ؛ و حق را ، تمام و کمال به صاحب حق داد ؛ و نگفت : بله مادر ، من چنینم و چنانم ، تو نتوانستی و من توانستم ... این گونه ، مادر نیز خوشحال شد که تلاشش بیثمر نبوده است .
✨ اخلاقِ اصیل و زیبا از انسانِ اصیل و با اخلاق سرچشمه میگیرد . جای بسی تفکر و تأمل دارد ، کسانی که تلاش دیگران را حقِ خود میدانند ، کم نیستند اما خداوند از مثقال ذرهها سؤال خواهد كرد .
🌹 پیامبر اکرم(ص) فرمودند : کاملترین مؤمنان از نظر ایمان ، کسانی هستند كه اخلاقشاا نیكوتر باشد ؛ و خوشرویی ، دوستی و محبت را پایدار میکنند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آفرین واقعأ عالی و بی نظیر است.
🌷شعری که برای اولین بار در تاریخ خلقت انسان گفته شده 🌷
با ارسال این کلیپ به دیگران در ثوابش شریک باشید.👌👌👌
34.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
https://eitaa.com/montazarr1401
📌این کلیپ رزق ویژه امروز شماست🌿
از کنار این رزق راحت نگذرید...
زندگیهاتون لبریز از برکات مادی و معنوی🦋💐
#صلوات یادتون نره🌹
❣ #عند_ربهم_یرزقون
https://eitaa.com/montazarr1401
یکی از زیباترین عکسهای دفاع مقدس معروف به عکس شش برادردزفولی چرا که در عکس سه برادر بزرگتر ایستاده و سه برادر کوچکتر زیر پای برادر بزرگتر نشسته و از همه جالبتر اینکه پنج نفر به درجه رفیع شهادت و یک نفر به درجه جانبازی مفتخر گردیدند 😔
مدیون شهداومادران وپدران شهداهستییم
🌤أللَّھُمَ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪَ ألْفَرَج🌤
#مقام_معظم_رهبری
✅ جمعیت جوان، مولفه ی قدرت...
وقتی با تبلیغات چندجانبه و همهجانبه روی فرزندآوریِ کمتر تبلیغ میشود، میرسیم به وضعیّت فعلی که آدمهای وارد، هشدار میدهند نسبت به بیست سال دیگر، سی سال دیگر، از لحاظ پیر شدن کشور، پیر شدن جامعه. جامعهی پیر نمیتواند به آن قلّهها برسد؛ همهی پیشرفتهای ما تا امروز به برکت حضور جوانها بوده. بنده گفتهام که پیرها بلاشک نقش ایفا میکنند، امّا موتور، جوانهایند.
اگر این جامعه محروم بماند از یک جمعیّت قابلِ جوان، دشمن بر این جامعه مسلّط خواهد شد. خب این فرهنگسازی لازم دارد؛ تشکیل خانواده فرهنگسازی می خواهد، ازدواج آسان فرهنگسازی می خواهد، سختگیری نکردن در امر ازدواج فرهنگسازی لازم دارد.
«بیانات رهبر انقلاب در دیدار با مداحان، مورخ ۹۸/۱۱/۲۶»
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#جمعیت_مولفه_قدرت
#دوتا_کافی_نیست
کانال«دوتا کافی نیست»
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075