#مادرانه
هفت اشتباه رایج مادران
1. اجازه نمیدهید دیگران مراقب فرزندتان باشند(اوراشدیدا به خود وابسته میکنید. بعد از یکی دوسالگی کودک را می توان چند ساعتی به اقوام نزدیک سپرد و از سه سالگی کودک باید به مهد کودک برود)
2. فرزندتان را در سنین بالا روی تخت خود میخوابانید
3. برای کودکتان هزاران اسباب بازی میخرید
4. از خواب کودک برای استراحت استفاده نمیکنید
5. میخواهید از فرزندتان انیشتین بسازید
6. کودکتان را با بچههای دیگر مقایسه میکنید
7.همسرتان را فراموش میکنید.
به خصوص مورد هفتم را جدی بگیرید
💞
#_هفت_شهر_عشق
#قسمت_پنجم
امیر مدینه هرچه فکر می کند به نتیجه ای نمی رسد. سرانجام تصمیم می گیرد که با مَروان مشورت کند.
مَروان کسی است که از زمان حکومت عثمان، خلیفه سوم، در دستگاه حکومتی حضور داشت و عثمان او را به عنوان مشاور مخصوص خود، انتخاب کرده بود.
مروان در خانه خود نشسته است که سربازان حکومتی به او خبر می دهند که باید هر چه سریعتر به قصر برود. مَروان حرکت می کند و خود را به امیر مدینه می رساند.
امیر مدینه می گوید:《ای مَروان! این نامه از شام برای من فرستاده شده است، آن را بخوان.》
مروان نامه را می گیرد و با دقّت آن را می خواند و می گوید:
_ خدا معاویه را رحمت کند، او بهترین خلیفه برای این مردم بود.
_ من تو را به اینجا نیاورده ام که برای معاویه فاتحه بخوانی، بگو بدانم اکنون باید چه کنم؟ من باید چه خاکی بر سرم بریزم؟!
_ ای امیر! خبر مرگ معاویه را مخفی کن و همین حالا دستور بده تا حسین را به اینجا بیاورند تا از او، برای یزید بیعت بگیری و اگر او از بیعت خودداری کرد، سر او را از بدن جدا کن. تو باید همین امشب این کار را انجام بدهی، چون اگر خبر مرگ معاویه در شهر پخش شود، مردم دور حسین جمع خواهند شد و دست تو دیگر به او نخواهد رسید.
سخن مروان تمام می شود و امیر مدینه سر خود را پایین می اندازد و به فکر فرو می رود که چه کند؟ او به این می اندیشد که آیا میتوان حسین 'علیه السلام' را برای بیعت با یزید راضی کرد یا نه؟
مروان به او می گوید:《حسین، بیعت با یزید را قبول نمیکند. بخدا قسم، اگر من جای تو بودم هر چه زود تر او را می کشتم.》
مروان زود میفهمد که امیر مدینه، مرد این میدان نیست، به همین دلیل به او می گوید:《 از سخن من ناراحت نشو. مگر بنی هاشم، عثمان (خلیفه سوم) را مظلومانه نکشتند، حالا ما میخواهیم با کشتن حسین، انتقامِ خون عثمان را بگیریم.》
#ادامه_دارد....
#شبتون_امام_زمانی
♨️ روز اول محرم، روز مخصوص دعا برای فرزنددار شدن است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
🔸 «امام رضا علیهالسلام به ريانبنشبيب فرمودند که در روز اول #محرم حضرت زکريا دعا کردند و دعايشان مستجاب شد. [إِنَّ هَذَا الْيَوْمَ هُوَ الْيَوْمُ الَّذِي دَعَا فِيهِ زَكَرِيَّا ع رَبَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فَقَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ فَاسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُ وَ أَمَرَ الْمَلَائِكَةَ فَنَادَتْ زَكَرِيَّا وَ هُوَ قائِمٌ يُصَلِّي فِي الْمِحْرابِ أَنَّ اللَّهَ يُبَشِّرُكَ بِيَحْيى فَمَنْ صَامَ هَذَا الْيَوْمَ ثُمَّ دَعَا اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ اسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُ كَمَا اسْتَجَابَ لِزَكَرِيَّا... .]
🔸 تلقی من اين است که اگر کسی از اين جنس خواستهها دارد و میخواهد نسلش آباد و در خدمت سيدالشهدا باشد و میخواهد امکاناتش در خدمت سيدالشهدا باشد و توفيق خدمتگزاری به ساحت مقدس حضرت و تأسی به حضرت را در برنامههايش داشته باشد، راهش اين است که روز اول محرم روزه بگيرد و دعا کند که انشاءالله اين دعا در روز_اول_محرم مستجاب میشود. هر دعايی وقتی دارد و بهار اين دعا در روز اول محرم است.
🔸 اگر کسی شهادت میخواهد يا نسل پاک و آبادی میخواهد که در مسير سيدالشهدا باشد و امکانات و مالش میخواهد در مسير #امام_حسین باشد از بيانات وجود مقدس امام رضا ارواحنا فداه اينطور میفهمم که حضرت میفرمايند روز اول محرم را روزه بگيريد و دعا کنيد دعای شما هم مستجاب میشود. اين يعنی اول محرم فرصت اينطور درخواستها و اجابت اينطور دعاهاست؛ فرصت اول #ماه_محرم يک باب خاصی به شهادت سيدالشهدا باز میشود که از اين باب میشود وارد شد و اجابت بشود.
#فرزندپروری
این حرفا رو به بچهها نگید
🔸بمیرم از دستت راحت بشم!
🔸دیگه مامانت نیستم!
🔸لولو میخوره تورو!
🔸غذا نخوری کوچولو میمونی!
🔸پلیس دستگیرت میکنه!
🔸لجبازی بین ۲ تا پنج سالگی طبیعیه و کودک بین این سنین به دلیل خودمختاری لجاجت میکنه و دوست نداره به حرف والدینش گوش بده. برای مجبور کردن کودک اونو نترسونید.
#آموزشی
#کودکانه
#ضرب المثل
پنج انگشت باهم برادرند،اماباهم برابر نیستند.🖐
پنج انگشت با هم برادرند، اما با هم برابر نیستند.
ضرب المثل شیرین ایرانی مالامال از درس زندگی و پند حکمت آموز است، از دیرباز تا به امروز بسیار مورد استفاده قرار گرفته.
این ضرب المثل شیرین در مورد برادری و دوستی میان انسان ها است که باید هم دیگر را با تمام تفاوت ها ی رفتاری بشناسیم.
اگر به آدم ها نگاه کنی میبینی که آن ها با هم فرق دارند. بعضی از آدم ها سفید پوستند و بعضی سرخ پوست. بعضی ها زرد پوستند و بعضی سیاه پوست.
بعضی از آدم ها قد کوتاه هستند و بعضی قد بلند. عده ای از آن ها صدای بلند دارند و بعضی از آن ها صدای ضعیفی دارند. حتی در یک خانواده هم می بینی که یک برادر با برادر دیگرش فرق دارد. یکی از برادرها چاق است و یکی لاغر. یکی به فوتبال علاقه دارد و آن یکی به دوچرخه سواری.
ما آدم ها مثل انگشتان یک دست هستیم. انگشتان یک دست، همه انگشت هستند ولی شکل و اندازه آن ها با هم فرق می کند.
ما آدم ها هم، همه آدمیم و باید با هم دوست باشیم. ولی فرق هایی هم با یک دیگر داریم. هرکدام از انگشتان دست، کاری انجام می دهد. آدم ها هم هر کدام کاری می کنند.
اگر آدم ها همه شبیه هم بودند، زندگی خیلی یک نواخت و خسته کننده می شد. نباید توقع داشته باشیم که همه مثل ما باشند و مثل ما فکر کنند. همه باید هم دیگر را دوست داشته باشیم: ولی باید بدانیم که هیچ کدام کاملا مثل دیگری نیستیم.
آن چه گفتم: توضیح این ضرب المثل شیرین فارسی است که می گوید:
پنج انگشت باهم برادرند اما با هم برابر نیستند
❇️حرف زدن با کودک و توجه کردن به او موقع صحبت، باعث افزایش اعتماد بنفس فرزندتان میشود
#کودک👶
❌ سبک های دستوردهی نامناسب والدین:
1- دستور زیاد:
هر زمانی که دستوری به کودک داده می شود ،فرصتی برای سرپیچی کودک از انجام دستور وجود خواهد داشت و بنابر این دستور دادن زیاد امکان سرپیچی را بالا می برد و بعلاوه وقتی دستورات بیش از حد باشد، کودکان احساس می کنند که مورد تنبیه واقع شده اند.
2- دستور کم:
کودکان گاهی به این علت نافرمان به نظر می رسند که والدین زمان لازم را برای دادن دستورهای روشن در مورد آنچه از آنها انتظار می رود صرف نمی کنند.
3- دستور خیلی سخت:
این زمانی است که از کودک متناسب سنش انتظار نداریم مثلا از یک کودک 3 ساله انتظار داشته باشیم که اتاق بهم ریخته اش را خودش جمع کند.
4- دستور در زمان نامناسب:
شامل دستوراتی است که در زمانی داده می شود که کودک مشغول انجام کاری لذت بخش است مثل تماشا کردن یک برنامه تلویزیونی دلخواه که ممکن است دستورات را نادیده بگیرد.
5- دستور مبهم:
کودکان ممکن است از دستورات غیر واضح پیروی نکنند .مثلا برای کودکی که اسباب بازی اش را می شکند به جای اینکه والدین دستور استفاده صحیح از اسباب بازی را بدهد فقط بگوید ”نکن ”.
یا در رفتن به مهمانی به کودک گفته شود: "در مهمانی مودب باش"
6-دستور با پیام غیر کلامی:
گاه پیام غیر کلامی والدین چیزی غیر از دستور کلامی را می گوید مثل خندیدن یا لبخند زدن هنگامی که از کودک می خواهید رفتار نا مطلوب را متوقف کند.این موضوع کودک را گیج می کند. یا با تکان دادن دست بخواهد منظوری را به کودکش انتقال دهد.
#کودک👶
✅انواع تشویق:
🌿 تشویق گفتاری:
از واژگان و جملاتی چون:
آفرین, به به, خیلی خوبه و. .....کاری که انجام دادی خیلی خوبه, از کارت خیلی خوشم اومد و. .....
استفاده کنید, بکوشید در جمله ها و واژگان تنوع ایجاد کنید و همیشه از تعابیر کلیشه ای بهره نبرید.
🌿 تشویق رفتاری:
گاهی نگاهی محبت آمیز, تکان دادن سر و تغییر حالت چهره به نشانه خشنودی, بوسیدن, در آغوش گرفتن و. ....میتواند اثر شگفت انگیزی داشته باشد.
🌿 تشویق نوشتاری:
به این صورت که رفتارهای خوب و پسندیده فرزندان را بنویسید و در پایان هفته به آن ها نشان دهید یا به مناسبت هایی, کارت پستال تهیه کنید و در آن ها جملات محبت آمیز بنویسید.
🌿 تشویق مادی:
فهرستی تهیه و انواع تشویق های مادی روزانه, هفتگی و ماهانه را در آن ثبت کنید و با توجه به میزان فعالیت فرزند و اهمیت رفتار او از آن ها بهره ببرید.
✅ تشویق های مادی روزانه مشتمل بر خوردنی های ارزان قیمت, تشویق های مادی هفتگی مشتمل بر پارک, سینما, منزل دوستان و اشنایان و تشویق های مادی ماهانه, اسباب بازی ها یا وسایل مورد علاقه.
#کودک👶
با سلام
فردا برای کلاس های تابستان دختران
در وقت های تعیین شده
سرویس ها دایر میباشد