*🔵 هفت دستور امام صادق علیه السلام*
*✍سفيان ثوري گفت: خدمت حضرت صادق عليه السلام رسيدم عرض کردم:* به من سفارشي (پندي) فرماييد تا بعد از شما آن را به کار بندم. حضرت فرمودند: به گوش ميگيري، اي سفيان؟
*🔻عرض کردم:* آري، اي پسر دخت رسول خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) حضرت فرمودند: اي سفيان، دروغگو را مردانگي نيست و حسود را آسايش و شاهان را برادري و مغرور و متکبر را دوستي و بداخلاق را سروري نيست.
*🔻حضرت سپس دم فروبستند. من گفتم:* اي پسر دخت رسول خدا (صلي الله عليه و آله و سلم)، بيشتر بفرماييد، حضرت فرمودند: اي سفيان، به خدا اعتماد کن، تا عارف باشي و به آن چه قسمت تو کرده است خرسند باش، تا توانگر باشي، چنان رفاقت کن که با تو رفاقت ميکنند، تا بر ايمانت بيفزايي و با بدکار همنشيني مکن، که تو را بدکاري ميآموزد و در کارهايت با کساني مشورت کن که از خداوند عزوجل ميترسند.
*🔻پس حضرت دوباره دم فروبستند. گفتم:* اي پسر دخت رسول خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) بيشتر بفرمائيد. حضرت فرمودند: اي سفيان، هر که عزت خواهد بي آن که پادشاهي داشته باشد و قدرت خواهد بي آن که برادران (و دوستان) داشته باشد و هيبت و شکوه خواهد بي آن که مال و ثروت داشته باشد، بايد از خواري معاصي خداوند به عزت طاعت او درآيد.
*🔻باز حضرت دم فروبستند. عرض کردم:* اي پسر دخت رسول خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) باز هم بفرماييد. حضرت فرمودند: اي سفيان پدرم سه نکتهي ادب به من آموخت و از سه چيز نهي فرمود: اما آن سه نکته ي ادب که به من آموخت اين بود که به من فرمود: فرزندم، هر که با يار بد بنشيند، به سلامت نماند و هر که گفتارش را در بند نکشد، پشيمان گردد و هر که به جاهاي بدنام آمد و شد کند، مورد بدگماني و اتهام قرار گيرد. عرض کردم: اي پسر دخت رسول خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) آن سه چيز که شما را از آنها نهي نمودند چيست؟
*👈حضرت فرمودند:* مرا از همنشيني با کسي که بر نعمت (ديگران) حسادت ميورزد و از گرفتاري و معصيت (ديگران) شاد ميشود و يا کسي که سخن چين است نهي فرمود.
*📚تحف العقول: 21791 367.*
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
dua-komeil-ansariyan.mp3
11.28M
📝دعای#کمیل
🎤استاد حسین#انصاریان
پنجشنبه
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅 در قرآن به صراحت می فرماید استغفار برکت می آورد، قوت می آورد، رزق می آورد، آمرزش می آورد،
یرسل السماء علیکم مدرارا، پی در پی رحمت نازل می شود 🌨💦💧
🔸غالب ذکرهای استغفار که به سادگی و روانی هم گفته می شود با این لفظ استغفرالله و اتوب الیه است؛ از خدا می خواهم که به آمرزش برسم و تبعات گناه از من برداشته شود، ذنب و گناه من آمرزیده شود و درعین حال" اتوب الیه" این اتوب الیه، یعنی با این آمرزشی که برای من اتفاق می افتد و با این رفع کدورتی که برای من ایجاد می شود؛ برگردم به همان که بودم و برگردم به همان جایی که از آنجا آمدم.🤲
#استغفار
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #همت | #سالروز_شهادت
🔸اگر بخواد آدم، میشود؛ کاری در تاریخ دنیا از دیدگاه یک مومن، نشد نداره...
شهدا رایاد کنیم باذکر صلوات
🌸🍃🌸🍃
کسی نزد نبی مکرم (ص) اسلام آمد و گفت: من عمل نیک خود را پنهان می کنم و دوست ندارم کسی بداند. اما این عمل نیک من گاهی آشکار می شود و من شاد می شوم، آیا ریاکارم؟
حضرت فرمودند: هرگز ریاکار نیستید. شما را دو پاداش است یکی پاداش مخفی کردن عمل نیک و دوم پاداش علنی شدن آن. بدان مخفی شدن دست توست و آشکار کردن دست خدا. کار نیک مانند بذر نیکی است که در هر خاکی اگر پنهان کنی، به لطف خدا با رحمتش ، از زیر خاک جوانه می زند.
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
🔆 توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای آخر شعبان
✍ امام رضا علیه السلام در آخرین جمعه ماه شعبان به اباصلت فرمود: بیشترِ ماه شعبان، سپری شده است... پس در روزهای باقیمانده کوتاهی های روزهای گذشته را جبران کن و باید به آنچه برایت مهم است، اقدام کنی:
1⃣ زیاد دعا کن؛
2⃣ زیاد استغفار کن؛
3⃣ زیاد قرآن تلاوت کن؛
4⃣ از گناهانت به درگاه خدا توبه کن تا خالصانه به ماه خدا وارد شوی؛
5⃣ هر امانتی که گردنت هست، ادا کن؛
6⃣ تمام کینه هایی که در دلت نسبت به مؤمنان داری، از دل بیرون کن؛
7⃣ هر گناهی که به آن مبتلا هستی، از آن دست بکش و تقوای خدا پیشه کن و در آشکار و پنهان بر خدا توکل کن؛
8⃣ در روزهای باقیمانده این ماه بسیار بگو:
🤲 «اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ»؛ «خداوندا اگر در روزهای گذشته شعبان ما را نیامرزیدی، پس در روزهای باقیمانده بیامرز».
📚 عیون اخبارالرضا علیه السلام، ج۲، ص۵۱
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c