eitaa logo
🌹 منتظران ظهور 🌹
2.8هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
9.5هزار ویدیو
298 فایل
🌷بسم ربِّ بقیة الله الاعظم (عج)🌷 سلام بر تو ای امید ما برای زنده کردن حکومت الهی مرا هزار امید است و هر هزار تویی #اللّهم_عجِّل_لولیِّک_الفرج مدیر: @Montazer_zohorr @Namira_114 تبادل و تبلیغ: https://eitaa.com/joinchat/1139737620C24568efe71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 اعمال ویژه شب‌های قدر 🌺 «کسى که شب قدر را زنده بدارد، عذاب تا سال آینده از او روى می ‏گرداند»
🌙 رمضان، بهار انتظار 🗂 (قسمت اول) ❇️ ماه خدا با برکت، رحمت و مغفرت الهی به بندگان خدا روی می‌آورد و همگان را به مهمانی خدا فرامی‌خواند؛ ماهی که روزهایش بهترین روزها، شب‌هایش بهترین شب‌ها و ساعت‌هایش بهترین ساعت‌هاست؛(۱) ماهی که در لحظه‌لحظه‌اش خدا جاری است و هرآنش سرمایه‌ای است که باید چون جان پاسش داشت و آن را به راحتی از کف نداد. ✅ مگر می‌توان غیر از ماه مبارک رمضان، ماهی را پیدا کرد که یک شب از شب‌های آن ارزشی فزونتر از هزار ماه داشته باشد؟ (۲) ✅ مگر می‌توان غیر از این ماه، ماهی را سراغ گرفت که در سرتاسر آن درهای بهشت بر روی مردمان گشوده و درهای دوزخ بر روی آنان بسته باشد؟ (۳) ✅ مگر می‌توان ماه دیگری را نشان داد که در آن نفس کشیدن حکم تسبیح و خوابیدن حکم عبادت داشته باشد؟ (۴) 🌱 رمضان، بهار قرآن و بهار دعا و مناجات به درگاه پروردگار بی‌نیاز است. در هیچ ماهی به اندازه ماه مبارک رمضان دعا، مناجات، ذکر و نمازهای مستحبی وارد نشده است. هر روز آن، دعایی خاص و هر شبش نماز و ذکری ویژه خود دارد. 🌸 اما رمضان، بهار انتظار نیز هست؛ چراکه در دعاها و مناجات‌های این ماه به همان اندازه که روح بندگی و تضرع به درگاه خداوند و طلب آمرزش و رستگاری از او موج می‌زند؛ روح انتظار و امید فرارسیدن دولت کریمه اهل بیت علیهم السّلام نیز جاری است. 💡 با بررسی اجمالی اعمال ماه مبارک رمضان روشن می‌شود که علاوه‌بر تضرع و بندگی در پیشگاه خالق هستی دو موضوع دیگر نیز در مجموع این اعمال مورد توجه جدی قرار گرفته است؛ که عبارتند از: ⭕️ ۱. نقش امام و حجت الهی در جهان هستی؛ ⭕️ ۲. انتظار و آمادگی برای ظهور دولت کریمه اهل بیت علیهم السّلام. ( ان شاء الله در پست های آینده، برای روشن‌تر شدن موضوع به برخی از دعاها و مناجات‌‌هایی که این دو موضوع در آنها تجلی یافته است، اشاره خواهیم کرد ...) ⬅️ معرفت امام زمان (علیه السلام) و تکلیف منتظران، صفحه ی ۴۰۳ (۱). برگرفته از خطبه شعبانیه رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله، ر. ک: مجلسی، محمد باقر، بحار الأنوار، ج ۹۳، ص ۳۵۶. به و ... (۲). ر. ک: سوره قدر (۹۷)، آیه ۳. (۳). برگرفته از خطبه شعبانیه رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله، ر. ک: مجلسی، محمد باقر، همان، ص ۳۵۷- ۳۵۶. (۴). ر. ک: قمی، شیخ عباس، مفاتیح الجنان، زیارت جامعه کبیره، و ... 🏷 (عج)
🌱 رمضان، بهار انتظار 🗂 (قسمت دوم) 🔆 ۱. نقش امام و حجت الهی در جهان هستی‌ 🔰 در اعتقاد شیعه، امامت تنها به امور شرعی و اعتقادی مردم و یا حتی امور اجتماعی و سیاسی محدود نمی‌شود، بلکه امام به عنوان حجت خدا در عالم تکوین نیز نقش داشته و واسطه فیض الهی به بندگان است. به عبارت دیگر آنچه که خداوند در عالم هستی مقدر فرموده از مجرای امام و حجت عصر بر مردم جاری و ساری می‌شود و ازاین‌رو است که در زیارت «جامعه کبیره» که از امام هادی علیه السّلام نقل شده، خطاب به ائمه معصومین علیهم السّلام عرض می‌کنیم: 📜 ... بکم فتح اللّه و بکم یختم، و بکم ینزّل الغیث و بکم یمسک السّماء أن تقع علی الأرض إلّا باذنه و بکم ینفّس الهمّ و یکشف الضرّ و.. . (۱). 📃 ... خداوند، [هستی را] به وسیله شما آغاز کرد و به وسیله شما [نیز] به انجام می‌رساند. او به وسیله شما باران را نازل می‌کند و به وسیله شما، تا زمانی که خود اراده کند، آسمان را از اینکه بر زمین فروافتد، نگاه می‌دارد و هم به وسیله شما غم و اندوه را برمی‌دارد و سختی‌ها را برطرف می‌سازد. ✳️ و یا در زیارت مطلقه حضرت ابا عبد اللّه، حسین بن علی علیه السّلام که از امام صادق علیه السّلام نقل شده، خطاب به آن وجود مقدس و دیگر ائمه هدی علیهم السّلام می‌گوییم: 📜 ... إراده الرّبّ فی مقادیر أموره تهبط إلیکم و تصدر من بیوتکم. (۲) 📃 اراده پروردگار در همه آنچه او مقدر داشته به شما محول شده و از خانه‌های شما صادر می‌شود. ✳️ با توجه به این بینش و این اعتقاد نسبت به امامان معصوم و حجت‌های الهی علیهم السّلام است که شب قدر مفهوم می‌یابد؛ شبی که فرشتگان و روح به اذن پروردگار خویش «کلّ أمر» یا برنامه یک ساله جهان هستی را بر کسی که از سوی خداوند به ولایت برگزیده شده عرضه می‌دارند. چنان‌که در روایتی که از پیامبر اکرم صلّی اللّه علیه و آله نقل شده آمده است: 📜 آمنوا بلیله القدر، فإنّه ینزّل فیها أمر السّنه و إنّ لذلک ولاه من بعدی علیّ بن أبی طالب و أحد عشر من ولده. (۳) 📃 به شب قدر ایمان بیاورید همانا در این شب امور یک سال (همه آنچه در یک سال واقع می‌شود) نازل می‌گردد و برای این موضوع پس از من پیشوایانی وجود دارند که عبارتند از: علی بن ابی طالب و یازده تن از نوادگان او. ✳️ بنابراین، ماه مبارک رمضان که شب مقدس قدر را در خود جای داده است فرصت مناسبی است برای توجه دادن مردمان به جایگاه برجسته حجت‌های الهی علیهم السّلام به‌طور عام، و امام عصر و حجت زمان علیه السّلام به‌طور خاص، در عالم هستی و یادآوری وظیفه‌ای که آنان نسبت به این واسطه‌های فیض خداوندی دارند. (ادامه دارد) ⬅️ معرفت امام زمان (علیه السلام) و تکلیف منتظران، صفحه ۴۰۴ (۱). ر. ک: قمی، شیخ عباس، مفاتیح الجنان، زیارت جامعه کبیره، به نقل از: صدوق، محمد بن علی بن حسین، همان. (۲). ر. ک: قمی، عباس، همان، زیارت مطلقه امام حسین علیه السّلام، زیارت اول، به نقل از: کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی. (۳). کلینی، محمد بن یعقوب، همان، ج ۱، ص ۵۳۳، ح ۱۲؛ مفید، محمد بن محمد بن نعمان، الإرشاد فی معرفه حجج اللّه علی العباد، ج ۲، ص ۳۴۶- ۳۴۵. 🏷 (عج)
🌱 ماه رمضان، بهار انتظار 🗂 (قسمت سوم) 🔆 ۱. نقش امام و حجت الهی در جهان هستی‌ ❇️ ... مرحوم مجلسی قدّس سرّه، در بیان اعمال ماه مبارک رمضان می‌گوید: 🔸 《 از جمله وظایفی که در هر شب (ماه رمضان) مقرر شده این است که بنده در آغاز هر دعای نیکو و در پایان هر عمل پسندیده آن کس را که جانشین خداوند- جلّ جلاله- در میان بندگان و سرزمین‌های او می‌داند، یاد کند؛ زیرا آن جانشین عهده‌دار همه نیازمندی‌های روزه‌دار است؛ از خوراکی و آشامیدنی او گرفته تا همه آنچه که او در نظر دارد؛ یعنی همه اسباب و وسایلی که در اختیار جانشین پروردگار بزرگ (رب الارباب) است. ✳️ همچنین هر روزه‌دار وظیفه دارد که آن جانشین خدا را، به آنچه که شایسته مانند اوست، دعا کند؛ و معتقد باشد که خداوند، جل جلاله- و جانشین او بر او منت گذاشته‌اند که چنین جایگاه و منزلتی را به او بخشیده‌اند. (۴) 》 ✅ مرحوم مجلسی پس از این عبارت روایتی را از «ابن ابی قره» نقل می‌کند که در آن به نقل از صالحین علیهم السّلام چنین آمده است: 🔸 در شب بیست و سوم ماه رمضان، ایستاده و نشسته و در هر حالی که هستی، و همچنین در تمام این ماه و به هر صورت ممکن، بلکه در تمام مدت روزگارت، پس از بزرگداشت نام خدای تعالی و درود و صلوات بر پیامبر و خاندان او بگو: 📜 أللّهمّ کن لولیّک القائم بأمرک، محمّد بن الحسن المهدیّ علیه و علی آبائه أفضل الصّلاه و السّلام، فی هذه السّاعه و فی کلّ ساعه، ولیّا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و مؤیّدا حتّی تسکنه أرضک طوعا و تمتّعه فیها طولا و عرضا.. .. 📃 خداوندا، ولی و برپاکننده امرت، محمد، زاده حسن، مهدی را، که برترین درودها و سلام‌ها بر او و پدرانش باد، در این ساعت و در همه ساعت‌ها، سرپرست، نگهدار، راهبر، یاور، راهنما و پشتیبان باش تا او را [نه از سر زور بلکه‌] به اختیار [مردم‌] در زمین جایگاه بخشی و او را در درازا و پهنای زمین بهره‌ور و کامران سازی. ✳️ با توجه به آنچه که گذشت بر همه ما لازم است که در فرصت به دست آمده در ماه مبارک رمضان از یک‌سو به نقش و جایگاهی که حضرت بقیه اللّه الاعظم- ارواحنا فداه- به عنوان حجت خدا و امام عصر در سراسر جهان هستی و در زندگی همه انسان‌ها دارند، توجه کنیم و آن را به درستی بشناسیم؛ و از سویی دیگر به وظیفه و تکلیفی که در برابر آن وجود مقدس که ولی نعمت همه ما و واسطه همه فیوضات الهی هستند، داریم به خوبی واقف شویم و بدانیم که 💡 همه نعمت‌ها و برکت‌های الهی به سبب وجود ایشان بر ما جاری شده و بنابراین بی‌توجهی و غفلت نسبت به آن حضرت، ناسپاسی و قدرناشناسی بزرگی است که خداوند به ‌سادگی از آن نخواهد گذشت. ⬅️ معرفت امام زمان (علیه السلام) و تکلیف منتظران، صفحه ۴۰۵ (۴). مجلسی، محمد باقر، همان، ج ۹۴، ص ۳۴۹- ۳۴۸، به نقل از: ابن طاووس، سید علی، إقبال الأعمال، ص ۸۶. 🏷 (عج)
🩸 می‌روی با فرق خونین پیش بازوی کبود شهر بی زهرا که مولا قابل ماندن نبود با وضو آمد به قصد لیله الفرقت، علی ابن ملجم در شب احیا چه قرآنی گشود! 🏴 سالروز ضربت خوردن مولای متقیان حضرت علی (ع) را به ساحت مقدس حضرت صاحب الزمان (عج) و همه شیعیان تسلیت عرض می‌کنیم‌. 🏷 (علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲🏻 حالا که علی علیست بر لب ما را به علی ببخش یا رب علیه السلام
❇️ شب قدر، شب ظاهر شدن عظمت امام زمان (عج) 🗂 (قسمت اول) 🔘 شب قدر، شب بُروز و ظهور قدر و منزلت و میمنت و سلطنت و عظمت و جلالت امام عصر علیه السّلام است به سبب نزول روح (و ملایکه). و آن قدر ملایکه بر آن جناب فرود آیند که بر زمین جای تنگ شود، برای تقدیر امور سال عباد. چنان چه در اخبار بسیار رسیده. ✅ در تفسیر علی بن ابراهیم به چند سند معتبر از حضرت باقر و صادق و کاظم علیهم السّلام‌ روایت کرده که فرمودند در تفسیر آیه مبارکه: 📜 فِیها یُفْرَقُ کُلُّ أَمْرٍ حَکِیمٍ (۱) 📃 (در آن شب هر امری بر اساس حکمت (الهی) تدبیر و جدا می‌گردد.) که: 🔸 خداوند تقدیر می‌کند هر امری را از حق و باطل و آنچه می‌شود در این سال؛ و از برای خداوند است در آن بداء (=تغییر مقدرات از سوی خداوند) و مشیّت که پیش اندازد آنچه را بخواهد و تأخیر نماید آنچه را بخواهد از آجال (=زمان رسیدن مرگ ها) و ارزاق (=روزی ها) و بلایا و اعراض (=روی برگرداندن) و امراض؛ و زیاد کند در آنها آنچه را که بخواهد و کم کند آنچه را که بخواهد و می‌دهد آن را رسول خدا صلّی اللّه علیه و آله و سلّم به امیر المؤمنین علیه السّلام و می‌دهد آن را امیر المؤمنین علیه السّلام به ائمّه علیهم السّلام تا آن‌که می‌رسد آن به صاحب الزمان علیه السّلام و شرط می‌کند در آن بدا و مشیّت را و تقدیر و تأخیر را. (۲) ✅ نیز روایت کرده: 🔸 خداوند تقدیر می‌کند در آن شب قدر، آجال و ارزاق را و هر امری که حادث می‌شود از موت و حیات یا ارزانی و گرانی یا خیر یا شر تا آن‌که گفته: 🔶 نازل می‌شود ملایکه و روح القدس بر امام زمان و می‌دهند به او، آنچه را که نوشتند از این امور. (۳) ✅ نیز روایت کرده که جناب باقر علیه السّلام فرمود به ابو المهاجر: «مخفی نمی‌شود بر ما شب قدر؛ زیرا که ملایکه طواف می‌کنند به ما در آن شب.» (۴) (ادامه دارد) ⬅️ نجم ثاقب در احوال امام غایب (علیه السلام)، ج‌۲، ص: ۹۳۹ (۱). سوره دخان: آیه ۴. (۲). تفسیر القمی، ج ۲، ص ۲۹۰. (۳). همان، ص ۴۳۱. (۴). همان، ص ۲۹۰. 🏷 (عج)
❇️ شب قدر، شب ظاهر شدن عظمت امام زمان (عج) 🗂 (قسمت دوم) ✅ شیخ صفار در بصائر الدرجات (۱) روایت کرده از داود بن فرقد که گفت: ▫️ سؤال نمودم از او یعنی صادق علیه السّلام از قول خداوند عزّ و جلّ: 📜 إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَهِ الْقَدْرِ. وَ ما أَدْراکَ ما لَیْلَهُ الْقَدْرِ (۲) 📃 (ما آن [= قرآن‌] را در شب قدر نازل کردیم! و تو چه می‌دانی شب قدر چیست؟!) فرمود: 🔸 نازل می‌شود در او، آنچه می‌شود از این سال از موت (مرگ) یا مولود (تولد). ▫️ گفتم به او: 🔹 به سوی که نازل می‌شود؟ ▫️ فرمود: 🔸 به سوی که شاید باشد؟ به درستی که مردم، این شب را در نماز و دعا و مسألت‌اند و صاحب این امر، در شغلی (=در حال انجام وظیفه ای) است. نازل می‌شود ملایکه به سوی او به‌ جهت امور سال از غروب آفتاب تا طلوع. ✅ نیز روایت کرده از عبد اللّه بن سنان که گفت: ▫️ سؤال کردم از آن جناب از نصف شعبان. پس فرمود: 🔸 در نزد من از آن چیزی نیست و لکن هرگاه شب نوزدهم از ماه رمضان شد، تقسیم می‌شود در آن ارزاق (=روزی ها) و نوشته می‌شود در آن آجال (وقت مرگ ها) و بیرون می‌آید در آن برات (=سند پرداخت، بخشش) و منشور (=اجازه، حکم) حاج (رفتن به مکه) و خداوند نظر لطف می‌فرماید به سوی عباد خود، پس می‌آمرزد مر ایشان را مگر شارب خمر. پس هرگاه شب بیست و سوم شد، جدا می‌شود در آن هر امر محکمی. آنگاه به پایان می‌رسد و امضا کرده می‌شود. ▫️ گفتم: 🔹 به کی می‌رسد؟ ▫️ فرمود: 🔸 به سوی صاحب شما یعنی امام شما. ✅ در خبر دیگر فرمود: 🔸 نوشته می‌شود در آن قافله حاج و آنچه می‌شود در آن سال از طاعتی یا معصیتی یا مردنی یا حیاتی و خدای تعالی، پدیدار می‌کند در شب و روز، آنچه را که می‌خواهد، آن‌گاه می‌افکند آن را به سوی صاحب زمین. ▫️ حارث بن مغیره سؤال کرد که: 🔹 صاحب ارض کیست؟ ▫️ فرمود: 🔸 صاحب شما. ✅ در خبر دیگر فرمود: 🔸 به درستی که خداوند تقدیر می‌فرماید در آن مقادیر آن سال را. آن‌گاه انفاذ می‌فرماید آن را به سوی زمین. ▫️ معلی بن خنیس پرسید: 🔹 به سوی کی؟ ▫️ فرمود: 🔸 به سوی که می‌بینی ای عاجز؟ (یا فرمود: ای ضعیف؟) ✳️ ... علّامه مجلسی در زاد المعاد فرموده: 💡 از بعضی احادیث ظاهر می‌شود که هر سه، شب قدرند و در شب اول تقدیر امور می‌شود و در شب دوم به کثرت دعا و عبادت، ممکن است بعضی تغییر بیابد و در شب سوم حتم می‌شود و تغییر نمی‌یابد یا بسیار کم تغییر می‌یابد، بلا تشبیه مانند ارقام پادشاهان که اول تعلیقه (=شرح و حاشیه نویسی) می‌شود و تغییرش آسان است، بعد از آن ثبت‌ دفاتر می‌شود و تغییرش دشوارتر است، امّا تا به مهر مهر، آثار، مزیّن نگردیده باز ممکن است تغییر بیابد و چون به مُهر اشرف رسید به منزله حتم (=حتمی و قطعی بودن) است و تغییرش در نهایت صعوبت (=دشواری) است. ✳️ نیز در مقام ذکر عبادت در شب قدر فرموده: 🕯 چون حضرت صاحب الامر علیه السّلام در تمام این شب با ملایکه مقرّبین محشور است و فوج فوج به خدمت او می‌آیند و بر او سلام می‌کنند و تقدیرات که برای او و سایر خلق شده است، بر او عرض می‌کنند، سزاوار نیست در چنین شبی تأسّی (=پیروی و تبعیت) به امام خود نکنند و به غفلت به سرآورند. نیز از فواید عبادت آن شب شمرده که چون تقدیرات جمیع امور از عمر و مال و فرزند و عزّت و صحّت و توفیق اعمال خیر و سایر امور در این شب می‌شود، اصلاح تمام احوال سال خود را در این شب کرده خواهد بود و ممکن است که نام کسی در دیوان اشقیا نوشته باشد و در این شب تغییر یابد و از زمره سعادتمندان نوشته شود، چنان چه این مضمون، در اکثر دعاها و احادیث معتبره وارد شده است. انتهی. 🤲 بنابر آنچه در باب گذشته ذکر شد که دعای برای آن جناب (امام زمان (عج)) را باید مقدّم داشت بر دعای بر نفس خود و (ایشان) در این شب مشغول است به آن امر عظیم الهی که در اخبار گذشته و غیر آن اشاره شد به آن. پس بهترین دعاها طلب نصرت (=درخواست یاری و پیروزی) و اعانت (=کمک و حمایت) و حفظ الهی است برای آن جناب. ⬅️ نجم ثاقب در احوال امام غایب (علیه السلام)، ج‌۲، ص: ۹۴۰ (1). بصائر الدرجات، ص ۲۴۰- ۲۴۲. (2). سوره قدر: آیه ۲- ۱. 🏷 (عج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹💠🔹بسم ربِّ مولانا مهدی (عج)🔹💠🔹 آنچه که به خاطرش به ، دعوت شدید💌 📣 توجه📣 🔻ارزاق معنوی روزانه : 🌕روز شنبه 🌖روز یک شنبه 🌗روز دوشنبه 🌘روز سه شنبه 🌑روز چهارشنبه 🌒روز پنج شنبه 🌓روز جمعه 🌔عصر جمعه تلاوت سوره های مبارکه واقعه و ملک نماز شب را به نیت ظهور بخوانیم 🔹🔸💠🔸🔹 🔻خداشناسی ۲۸ جلسه صوت شناور 🔸️🔹️💠🔹️🔸️ 🔻مرگ پژوهی ۹۵ جلسه صوت شناور ۱۶ جلسه صوت شناور ☆به همراه ۴ جلسه ی پرسش و پاسخ 🔹🔸💠🔸🔹 🔻معادشناسی ۶۱ جلسه صوت شناور 🔹🔸💠🔸🔹 🔻شیطان شناسی ۵۴ جلسه صوت شناور 🔹🔸💠🔸🔹 🔻مباحث معرفتی ☆۴۵ جلسه صوت شناور 🔹️🔸️💠🔸️🔹️ 🔻مباحث اخلاقی ۲۷ جلسه صوت شناور ۴۸ جلسه صوت شناور ۵۸ جلسه صوت شناور ۷۶ جلسه صوت شناور 🔹🔸💠🔸🔹 مجموعه ی مستند با ارزش از مشرَّف شدن محضر امام عصر (عج) 🔹🔸💠🔸🔹 🔻 کتاب صوتی جان فدا، ۱۰ قسمت 🔹🔸💠🔸🔹 🔻کلیپ های عبرت آموز ☆چهار عمل عالی برای حذف عذاب ☆کاملا واقعی،جسد ۳ هزار ساله فرعون مصر! ☆داستان جوانی که از غیب خبر میداد!یک مانع در انسان که اجازه نمیدهد تقدیرات مثبت و بلند شب قدر را جذب کندتوبه مصطفی دیوانه، به نقل از شهید کافی 🔰 ادامه دارد با منتظران ظهور همراه بمانید🙏🌱 ◇💠◇💠◇💠◇💠◇ @montazeraan_zohorr ◇💠◇💠◇💠◇💠◇
💚 ✨ ای ڪه روشن شود 🌤️از نـور تو هر صبح جهان ✨روشنـــای دل من 💫حضرتـــ خورشـید سلام 💚 🕊️
↷❈🔅❂🌙❂🔅❈↶ 💫امام علی علیه السلام فرمود: چه بسا روزه دارى كه از روزه اش جز گرسنگى و تشنگى بهره اى ندارد و چه بسا شب زنده‌دارى كه از نمازش جز بیخوابى و سختى سودى نمى‌ برد.✨
1- وعده‌هاى الهى و پاداش‌هاى اخروى، هم بزرگ است و هم نيكو. 2- وعده‌هاى الهى، قطعى و مسلّم است. 3- شيوه‌ى مقايسه، از بهترين اسلوب‌هاى تبليغ و تربيت است. 4- توفيق بهره‌گيرى از متاع دنيا نيز به دست خداست. 5- كاميابى دنيوى، نشانه‌ى آسودگى اخروى نيست. 6- بهره‌مندى‌هاى دنيوى، حساب و كتاب دارد. 7- كاميابى غافلانه، احضار ذليلانه‌ى اخروى در پى‌دارد. آرى در لذّتى كه پايانش آتش است، خيرى نيست.
دست نمودن انگشتر عقیق انسان را از شر سلطان ظالم و هرچه که او از آن می‌ترسد و می‌گریزد نگاه می‌دارد ( امام باقر ؏ ) 📚 الامان ۵۲
@zekrroozane ذڪـر روزانہ - تحدیرجزء19(معتزآقائی).mp3
4.07M
جزء19 💠🌸💠🌸💠🌸💠🌸💠 🌸 (تندخوانی) 🌸 9⃣1⃣ 🌸 ❖═▩ஜ🍃🌸🍃ஜ▩═❖ 64Bit🚀3/8 :MB ⏰Time=33/29 ▪️🥀▪️🥀▪️🥀▪️
1- از خدا همسران و فرزندانی طلب کنید که چشم‌وچراغ شما و مایه عزت‌تان باشند. (فرقان: 74) 2- در قیامت فقط دل بی‌گناه و پاک به کار میاید و هیچ کاری از مال و فرزند برنمی‌آید. (شعراء: 88 و 89) 3- از مخالفت باخدا بپرهیزید و از سبک زندگی اشرافِ اسراف‌کار تقلید نکنید. (شعراء: 150 و 151) 4- هرکس شاکر نعمت‌های خدا باشد، سود می‌کند و هرکس ناشکری کند دودش به چشم خودش می‌رود که خداوند بی‌نیاز است. (نمل: 40) 5- از حق مردم چیزی کم نگذارید که حق‌الناس است و با سودجویی، نظم اقتصادی جامعه را به هم نریزید. (شعراء: 183) 6- در زندگی اجتماعی متواضعانه رفتار کنید و هنگام برخورد با افراد غیر مؤدّب، با مدارا و ملایمت پاسخ دهید. (فرقان: 63) 7-در دنیادوست خوب برگزینید، تا در قیامت از انتخابش پشیمان نشوید. چرا که رفیق بد تو را به گمراهی می‌کشاند. (فرقان: 28) 8- کسی که توبه کند و کار خوب انجام دهد، خدا هم بدی‌هایش را به خوبی‌ها تبدیل می‌کند. (فرقان: 70) 9- آیا می‌دانید که شیطان بر افراد دروغگو و گناهکار وارد شده و آنها را به بیشتر گناه کردن، تشویق می‌کند؟ (شعراء: 221-223)
🌙بهترین ماه خدا
AUD-20220421-WA0051.mp3
2.47M
شرح دعای روز نوزدهم ما مبارک رمضان ایت الله مجتهدی تهرانی ره