eitaa logo
یا ابا صالح المهدی ، ادرکنا ...
725 دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
32.1هزار ویدیو
292 فایل
ارتباط با ادمین👇 @ya_mahdi_adreknaa
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خشمگين ماندن، مانند آنست كه تكه ذغال داغى را در دستانت بگيرى، تا به سمت يكى ديگر پرتابش كنى…! آنكس كه ميسوزد، خود تو هستى…
یا رَبَّ الْعالَمین امروز شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۹ شمسی ۹ جمادی الثانی ۱۴۴۲ هجری قمری ۲۳ ژانویه ۲۰۲۱ میلادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹گفت؛«من زشتم! اگه شهید بشم هیچ‌کس برام کاری نمی‌کنه! تو یه پوستر برام بزن معروف بشم» و خندید… 🌹وحالا همه جا پوسترش هست 🌹شهیدمدافع حرم هادی ذوالفقاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️جوان عراقی خطاب به رهبری:اگر كشته شويم، سپس سوزانده شويم، خاكسترمان را بر باد دهند، باز زنده شويم و دوباره كشته شويم و اين كار را هزار بار با ما كنند، به خدا دست از تو بر نمى‌داریم
دستور بایدن برای بررسی اثر تحریم‌ها روی مبارزه با کرونا 🔹بایدن دستور داده وزارتخانه‌های خارجه، خزانه‌داری و بازرگانی و نهادهای زیرمجموعه وزارت بهداشت و همچنین «نمایندگی آمریکا برای توسعه بین‌المللی» (USAID) به بررسی تحریم‌های یکجانبه آمریکا و تحریم‌های چندجانبه پرداخته و ارزیابی خود را درباره اینکه آیا این تحریم‌ها مانع مبارزه با کرونا می‌شوند یا خیر به او ارائه دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این ویدئو را بیینید تا متوجه شوید "بایدن" و "دموکرات‌ها" از حالا ببعد چه برنامه‌ای برای اقتصاد وفریب ایران خواهند داشت؟ ♦️ارسلان ظاهری، پژوهشگر اقتصاد ایران: راهبرد آمریکا از ابتدای بهمن امسال تا بهمن سال آینده این خواهد بود که ابتدا فورا یک سری اقدامات یک جانبه اعتمادزا انجام شود. مثلا ممنوعیت سفر آمریکایی‌ها به ایران اصلاح گردد و سپس تحریم‌های یک جانبه روی برخی مقامات ایران مثل آقای ظریف برداشته شود. احتمال دارد با آمدن بایدن وام ۵ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول برای کرونا به ایران پرداخت شود.
🔴۹ فوتی بر اثر تزریق واکسن فایزر در فرانسه ♦️آژانس ملی ایمنی داروها و محصولات بهداشتی فرانسه اعلام کرد که تزریق واکسن فایزر به شهروندان این کشور تاکنون ۱۳۵ مورد عوارض جانبی و ۹ فوتی بر جای گذاشته است.
🔴اولین اظهارات ترامپ پس از ترک کاخ سفید ♦️رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در اولین اظهارات خود پس از ترک مقر ریاست‌جمهوری گفت: به وقتش کاری خواهیم کرد، اما نه هنوز! 🔴ترامپ ۲۰ بهمن استیضاح می‌شود ♦️«چاک شومر» رهبر اکثریت دموکرات مجلس سنای خبر داد که دادگاه استیضاح ترامپ، روز دوشنبه، ۸ فوریه (۲۰ بهمن) آغاز خواهد شد.
🔴تحلیف بایدن باعث ابتلای صدها عضو گارد ملی به کرونا شد ♦️تعداد نیروهای گارد ملی که آزمایش کرونای آنها مثبت شده ممکن است در روزهای آینده بیشتر شود. ♦️تاکنون آزمایش کرونای ۲۰۰ نفر این افراد تایید شده است. ♦️ این میزان تنها بخش کوچکی از ۲۵ هزار سربازی است که در چند روز گذشته در واشنگتن مستقر شده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 ♦️گیف رو باز کنید اسکرین بگیرین ببینید کدام برچسب رییس جمهور به شما میرسه😁😜 🔴کیهان با اشاره به ادبیات اتخاذ شده در تلویزیون نسبت به روحانی نوشت:نکته قابل‌تأمل پاسخ به این سؤال است که چه کسی یا چه کسانی بسترساز بروز و ظهور چنین ادبیاتی بوده و هستند؟ ♦️لازم به یادآوری است که رئیس‌جمهور محترم، خود در این زمینه ید طولایی دارد چه آنکه هنوز از یاد کسی نرفته است که جناب روحانی منتقدان را «بی شناسنامه»، «بی‌سواد»، «بیکار»، «بی‌عقل»، «متوهم» و «بزدل سیاسی»، «فحاش»، «هتاک»، «دروغ‌گو»، «ساده‌لوح» و... خطاب می‌کردند.