eitaa logo
یا ابا صالح المهدی ، ادرکنا ...
726 دنبال‌کننده
24هزار عکس
32هزار ویدیو
292 فایل
ارتباط با ادمین👇 @ya_mahdi_adreknaa
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌴🌷سلام روزتون بخیر 🍃🌷🎼📹آوای خوش در طبیعت؛ بهمراه نماهایی از دریاچه زیبای میانشه (چورت)؛ شهرستان ساری، استان مازندران .
نفسش سخت گرفته است، به آغوش بکش نوکر، خسته و رنجور بهم ریخته را 🖤
💢 گفتن الفاظی مانند من سگ حسینم 💠 سوال: آیا استفاده از برخی از الفاظ مانند من سگ حسینم در عزاداری اشکال دارد؟ ✍🏻 پاسخ: 🔰 پاسخ: گفتن این الفاظ شایسته نیست، و در هر حال بهتر است مؤمنین مراعات شؤون عزاداری معصومین «علیهم السلام» بویژه سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین «علیه السلام» را بنمایند. 💢 سایت آیت الله خامنه ای - احکام عزاداری
✍امروز هشتم محرم الحرام مصادف با قحط آب در خیام حسینی 🔰دیدار حضرت امام حسین (علیه السّلام) با عمر بن سعد (لعنه الله علیه) 🔰در مقاتل و کتب تاریخی از دیدار حضرت سیدالشهداء (علیه السّلام) با عمر بن سعد ملعون پس از قطع آب و سخت شدن کار بر حضرت امام حسین(علیه السّلام) و همراهان ایشان سخن رفته است. 🔰در مقاتل و کتب تاریخی گفتگوی بین حضرت امام حسین (علیه السّلام) و عمر بن سعد (لعنه الله) به سه گونه نقل شده است: 1⃣➖ در مقاتل و کتب تاریخی نقل شده است که حضرت امام حسین (علیه السّلام) سه پیشنهاد به عمر بن سعد (لعنه الله) کردند: الف. بگذاريد از راهى كه آمده ‏ام به حجاز باز گردم. ب. به يكى از سرحدات اسلامى بروم. ج. دست به دست يزيد بگذارم. ✍مورد اخیر یعنی اینکه حضرت امام حسین (علیه السّلام) فرموده باشند که دست در دست یزید (لعنه الله) بگذارند پر واضح و مبرهن است که از ایشان صادر نشده است. این قول در اکثر مقاتل رد شده است. ↩️🔖در برخی از مقاتل و کتب تاریخی از جمله تاریخ طبری و الکامل(28) اینکه حضرت فرموده باشند دست در دست یزید (لعنه الله) می گذارم را افترایی از جانب عمر بن سعد(لعنه الله) نسبت به امام (علیه السّلام) دانسته اند که در نامه ای که او به ابن زیاد (لعنه الله) نوشت چنین مطلبی را اضافه نمود چون تمایلی به جنگ نداشت. 2⃣➖ در برخی از مقاتل مانند مقتل مقرم و مقتل خوارزمی و کتاب الفتوح آمده است که حضرت سیدالشهدا (علیه السّلام) به عمر بن سعد (لعنه الله) می فرمایند که آیا از خدایی که بازگشت همه به سوی اوست نمی ترسی؟ آیا با من جنگ می کنی در حالی که می دانی من کیستم این گروه را رها کن و با من همراه شو. 3⃣➖ از میان مقاتل دیده شده در تاريخ طبري و تاریخ الکامل و نفس المهموم آمده است که حضرت سیدالشهداء (علیه السّلام) به عمر بن سعد فرمودند «با من پيش يزيد بن معاويه بيا و دو اردو را به جاى بگذاريم.» و البته طبری توضیح می دهد این گمان مردم است. ⬅️ بعد از این دیدار عمر بن سعد (لعنه الله علیه) به ابن زیاد ملعون نامه نوشت. او که سعی در فرو نشاندن شعله جنگ داشت به دروغ سخنانی را به حضرت امام حسین(علیه السّلام) نسبت داد که در سطور بالا ذکر شده است و تلاش نمود تا ابن زیاد (لعنه الله علیه) را از این جنگ منصرف نماید. طبق گزارشات تاریخی در آن مجلس شمر بن ذوالجوشن (لعنه الله علیه) حضور داشت و مانع تجدید نظر ابن زیاد ملعون شد. 🔥شمر بن ذی الجوشن (لعنه الله علیه) با گرفتن حکم جنگ با حضرت امام حسین (علیه السّلام) از ابن زیاد ملعون روز نهم محرم سال شصت و یک هجری وارد کربلا شد.
🚩 در روز هشتم محرّم سال شصت‌ویک ھجری، آب در خیمه‌های‌ حسینی نایاب‌ شد؛ به ‌گونه‌ای که کودکان از فرط‌ِ تشنگی، غش می‌کردند و از خنکای زیرینِ خاک برای رفع عطش استفاده می‌نمودند (و شکم‌های خود را به خاک زمین زیر مشک‌های خالی آب که هنوز مقداری مرطوب بود، می‌چسباندند تا شاید از شدّت تشنگی‌شان کاسته شود) 📚 معالی السبطین، ج۱، ص۳۱۹ 🔥 «اللَّهُمَّ خُصَّ أَنتَ أَوَّلَ ظَالِمٍ بِاللَّعنِ مِنِّي، وَ ابدَأ بِهِ أَوَّلاً ثُمَّ العَنِ الثَّانِيَ وَ الثَّالِثَ وَ الرَّابِعَ، اللَّهُمَّ العَن يَزِيدَ خَامِساً، وَ العَن عُبَيدَاللَّهِ بنَ زِيَادٍ وَ ابنَ مَرجَانَةَ، وَ عُمَرَ بنَ سَعدٍ وَ شِمراً، وَ آلَ أَبِي سُفيَانَ وَ آلَ زِيَادٍ وَ آلَ مَروَانَ إِلَى يَومِ الْقِيَامَةِ.» 🏴 از امروز تا غروب عاشورا، به جهت با اهل‌بیت علیهم‌السلام و تقرّب به حضرت صاحب عزا ارواحنافداه، علاوه بر محزون بودن، سعی کنید کمتر غذا بخورید و آب بنوشید؛ و اگر توانستید فردا تاسوعا (که چهارشنبه‌ی وسط ماه هم هست) را بگیرید؛ چرا که روزه‌ی مکروه است، ولی تشنگی و گرسنگی در آن بدون نیّت روزه، استحباب دارد.