eitaa logo
یا ابا صالح المهدی ، ادرکنا ...
699 دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
32.8هزار ویدیو
299 فایل
ارتباط با ادمین👇 @ya_mahdi_adreknaa
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴آمریکا: به توافق با ایران نزدیک‌تر شده‌ایم ♦️جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات استراتژیک در شورای امنیت ملی در کاخ سفید: امروز به لطف اینکه ایران می‌خواهد در مورد چند موضوع مهم موافقت کند، مطمئناً نسبت به حدود دو هفته پیش به هم نزدیک‌تر هستیم ♦️اگر ایران به توافق (هسته‌ای) بازگردد، دروازه‌ها برای صادرات بیشتر نفت این کشور باز می‌شود. ♦️اگر همه چیز درست شود، این گشایش‌ها یک شبه صورت نمی‌گیرد بلکه به مرور انجام خواهد شد.
734.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴حرمت چادری که حفظ نشد/ ماجرای هتک حرمت به خانواده شهید خادم صادق در شیراز چه بود؟ ♦️ساعت ۶ صبح بود که در گوشی تلفن همراه خبر کتک‌کاری کردن در یکی از پاساژهای سینماسعدی و هتک حرمت خانواده شهید را دیدم. ♦️هنوز ساعت به ۸ نرسیده بود که در میان شک و تردید شماره همسر شهید خادم صادق را پیدا کرده و با وی تماس گرفتم. ♦️با روی باز پاسخ داد، ماجرای خبری که از صبح در فضای مجازی دست به دست می‌شد را جویا شدم و طاهره گلستانی‌زاده اینگونه توضیح داد: روز گذشته ششم شهریورماه با دخترم برای خرید وارد یکی از پاساژهای سینماسعدی شدیم. ♦️در حال دیدن مغازه‌ها بودیم که دیدیم دو خانم بدحجاب نزدیک‌مان در حال خرید هستند، به یکی از انها که شال از روی سرش افتاده بود گفتم " خانم شال‌تان را بپوشید" و همین یک جمله سبب شد تا رکیک‌ترین الفاظ را به من و دخترم بگویند و به ما فحاشی کنند. ♦️دخترم که بسیار ناراحت شده بود، خطاب به آنها گفت" این کار شما هنجارشکنی است" و همین یک جمله کافی بود تا مشت و لگد بر سرمان هوار شود. ♦️متاسفانه بوتیک‌داران و افراد عبوری هم روز گذشته فقط شاهد ماجرا بودند و هیچ‌یک واکنشی نشان ندادند و این دو بانوی جوان چادر و حجاب را از سر دخترم برداشتند تا در نهایت با وساطت یک مرد مسن ماجرا تمام شد‌.
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌بی حرمتی به قرآن و زیارت در مراسم تشییع مرحوم هوشنگ ابتهاج!!! 👈در مراسم مردی که ارادت ویژه به حسین ابن علی (ع) داشت و شعر ها برایش سرود ، کف می‌زنند و به زیارت و کلام خدا بی حرمتی می‌کنند! 🌑پ.ن : وقتی یه عزیزی از دنیا میره، بسته به میزان ارتباط قلبی باهاش، آدم غمگین میشه، اشک میریزه و برای شادی روحش دعا میخونه. 🧲اینایی که کف و سوت میزدند، نه غم داشتند و نه برای بدرقه آمده بودند، دردشان چیز دیگری بود و حرمت شکنی عادتشان! 🌑پ.ن ۲: یا حسین بن علی/خون گرم تو هنوز از زمین می‌ جوشد/هر کجا باغ گل سرخی هست آب از این چشمه خون می‌ نوشد کربلایی است دلم! 👈این مثلا آدم ها نه حسین را فهمیدند نه ابتهاج را! همانگونه که از حافظ میگویند و با قرآن مخالفند! میگویمت ولی تو کجا گوش میکنی..! سایه 🌑پ.ن ۳ : تو خود غرب هم هنگام تشییع جناره کشیش میخونه و مردم سکوت میکنن... این بی حرمتی رسم کدوم قبیله ست !
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🎙مداحی حاج با شعر مرحوم 🌾گر خون دلی بیهوده خوردم ، خوردم 🌾چندان که شب و روز شمردم ،‌ مردم 🌾آری ، همه باخت بود سر تا سر عمر 🌾 دستی که به گیسوی تو بردم ، بردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️روز اول صفر؛ ورود اسرای کربلا به شهر شام در سال ۶۱ هجری قمری ◾️آه، یاران روزگارم شام شد ◾️نوبت شرح ورود شام شد    🏴 🖤
خادمی امام رضا افتخار من است...♥️
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرکس دلتنگ میشه میره پیش امام رضا...
3.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ⭕️ حضور پرشمار خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی برای پوشش نشست خبری ریاست‌جمهوری
⭕️رئیسی در جواب اینکه آیا در سازمان ملل با بایدن ملاقات می‌کنید و با او دست می‌دهید، گفت: خیر ملاقات با رییس‌جمهور آمریکا برای ما و ملت ایران فایده‌ی ندارد و اتفاق نخواهد افتاد
⭕️ خسته‌ام مثل سلبریتی‌ای که کلی هزینه کرده تا بچه‌‌ش کانادا به دنیا بیاد و تحصیل کنه،حالا کانادا تو دبستان به دانش‌آموزا جیرجیرک می‌ده بخورن 😪