فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تا حالا زیارت غدیریه امام هادی (ع) رو خوندید؟
👈 اگر میخواید بدونید زیارت غدیریه چیه حتما این کلیپ رو ببینید
#زیارت_غدیریه
👈👈در خواست روضه تلفنی
@rozeh_tel_admin
فصل اول: گامی بسوی ظهور
وقتی امام زمانتان غایب شد، فرج آن حضرت را از گامهایی که برای ظهور آن حضرت برمیدارید انتظار داشته باشید.
این جمله، بیانی نورانی است که راویان حدیث از حضرت امام هادی علیهالسّلام نقل کردهاند که ما آن را در این کتاب مورد توجه قرار خواهیم داد. آن حضرت در روایتی میفرماید:
✨"إِذَا رُفِعَ عَلَمُكُمْ مِنْ بَيْنِ أَظْهُرِكُمْ فَتَوَقَّعُوا اَلْفَرَجَ مِنْ تَحْتِ أَقْدَامِكُمْ؛
: آنگاه که امام زمانتان از میان شما غایب شد، پس باید فرج آن حضرت را از زیر گامهای خود انتظار داشته باشید".
منظور آن حضرت این است که از غیبت امام زمان علیهالسّلام بهواسطه سستیهای خود شما بهوجود آمده و باید با تلاشهای خودِ شما پایان یابد و این سنت الهی است که خداوند وضعیت قومی را تغيير نمیدهد، مگر آنکه خود آنها آنچه را موجب آن وضعیت نامطلوب شده، از خود برطرف کنند که در آیه شریفه:
✨«إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم ۗ وَإِذا أَرادَ اللَّهُ بِقَومٍ؛ (رعد/۱۱)
به آن تصریح شده است.
با توجه به این کلام نورانی، باید غفلتهایمان از امر ظهور حضرت ولیعصر ارواحنافداه، به توجه و حرکت بهسوی آن حضرت تبدیل شود و مانند نسلهای گذشته از زمان ائمه علیهمالسّلام تا زمان حاضر نباشیم که امر ظهور امام زمان علیهالسّلام را به زمانها و نسلهای آینده مربوط دانسته و تلاشی برای ظهور آن حضرت نکردهاند.
دست روی دست گذاشتن و تلاشی برای ایجاد زمینههای ظهور نکردن چیزی جز سستی و بیحالی ما شیعیان نیست چرا که ایجاد زمینههای ظهور بر دو بخش است.
بخش اول: زمینههایی که بر عهده خدا و رسول خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم و امامان معصوم علیهمالسّلام است.
بخش دوم: زمینههایی که بر عهده ما شیعیان است.
اما در بخش اول، خداوند متعال پیامبر آخرالزمان را فرستاد و دین کامل خود را به مردم بهوسیله آن حضرت عرضه داشت و برای اجرای دین حق دوازده جانشین معصوم برای آن حضرت قرار داد تا بدون سستی و اشتباه و خطا، حقایق و تعالیم حیاتبخش وحی را بهتدريج و با ایجاد رشد فکری و علمی در جهان گسترش دهند و زمینه تشکیل دولت جهانی و واحدی را که آخرین جانشین پیامبر، حضرت مهدی علیهالسّلام آن را رهبری میکند فراهم نمایند.
خداوند متعال و رسول گرامی او و ائمه اطهار علیهمالسّلام این مهم را به خوبی انجام دادند و پنجاه درصد اولیه زمینههای ظهور دولت حق را فراهم ساختند.
اما در بخش دوم، کسانی که باید با جان و مال دین حق را یاری کنند، چنین نکردند و پنجاه درصد دوم زمینههای ظهور دولت حق بر زمین ماند.
📘بخشی از کتاب «در اوج تنهایی» حجتالاسلام والمسلمین علیرضا نعمتی
24.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیه #مهم رهبر انقلاب به ملت ایران؛
⚠️مردم برای حضور در انتخابات #تنبلی نکنند و دست کم نگیرند
📢 این فیلم را حداقل برای #بعلاوه_یک نفر از آشنایان، دوستان و یا نزدیکان خود که دلش برای انقلاب میتپد اما هنوز برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفته است، ارسال کنید.
🕰 تنبلی شما به ضرر ملت ایران و جمهوری اسلامی است!
💻 Farsi.khamenei.ir
✅ از غدیر عبرت بگیریم...
✔️ #شیخ_فرهاد | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
🔴ظرفیتهای که تجمیع میشود، درخشش آغاز میشود
🔹هیچ کسی تصور نمیکرد که هیئات و مجموعههای حزب الله تهران تا این اندازه قدرت داشته باشند. امسال تمام مسیر ده کیلومتری و خیابانهای اطرافش انبوهی از مواکب و گروه های مذهبی و حزب اللهی حضور داشتند. این یعنی اگر قدرت ما تجمیع شود، درخشش آغاز میشود. این یعنی جبهه ها اگر روشن شود، ما اهل مبارزهایم. چه در جنگ ها میدرخشیم و چه در فضای فرهنگی.
🔹واقعیت امر این است که در هر نقطهای حزب اللهیها برای قدرت نمایی حاضر شدند، میدان را فتح کردند. نمونه تام آن هم درخشش ایران در تکنولوژی ها پیچیده موشکی.
🔹 واقعیت امر آن است که اگر به ابعاد برگزاری چنین جشن بزرگی بیاندیشیم، متوجه میشویم که برگزاری آن تکنولوژی و ساختاری میخواهد که حالا حزب الله به آن رسیده است. سال اولی که جشن ده کیلومتری در خیابان ولیعصر(عج) برگزار شد ما چنین قدرتی نداشتیم. شک نداشته باشید در هر عرصه دیگری حزب الله وارد شود، خواهد درخشید.
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
منتظران
🔴ظرفیتهای که تجمیع میشود، درخشش آغاز میشود 🔹هیچ کسی تصور نمیکرد که هیئات و مجموعههای حزب الله
انشاءالله این قدرت ایمان حزب الله برای برگرداندن امام زمان علیه السلام از تبعیدی بسیج شود که به ١٢٠٠ سالگی خودش نزدیک میشود
غیبت امام زمان ارواحنافداه تبعید اوست و بالاتر از تبعید، طرد او از جامعه و بالاتر از آن، آواره شدنش و بالاتر از این غم، تنهاییاش است و این سخن جدش امیرالمؤمنین علی علیهالصّلوةوالسّلام است که فرمود:
«صاحب هذا الامر الطرید الشرید الفرید التوحید؛
: صاحب این امر (امام زمان علیهالسّلام) طرد شده، آواره و تنهای تنها است»*
____________
*وَ رَوَى سُلَيْمَانُ بْنُ جَعْفَرٍ حَدِيثاً يَرْفَعُهُ إِلَى عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ : أَنَّهُ ذَكَرَ أَمْرَ اَلْقَائِمِ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ اَلْمَهْدِيِّ ، وَ مَا يَكُونُ مِنْهُ عَلَى يَدَيْهِ مِنْ اَلْأَمْرِ، ثُمَّ قَالَ: صَاحِبُ هَذَا اَلْأَمْرِ اَلطَّرِيدُ اَلشَّرِيدُ اَلْفَرِيدُ اَلْوَحِيدُ.
منبع: شرح الاخبار فی فضائل الأئمة الأطهار علیهم السلام، ج٣، ص ٣۶٧(برنامج: جامع الاحادیث الالکترونی بالرقم: ۶١۵١٣).
💠آیت الله بهجت:
🔸به دو طریق که در یکی از آنها راوی آن ابوبکر مستقیما از حضرت رسول (صلی الله علیه و آله) روایت میکند، آمده است:
«مَنْزِلَةُ عَلِی مِنِّی، کَمَنْزِلَتِی مِنْ رَبِّی.»
مقام و منزلت علی (علیه السلام) نسبت به من، همانند منزلت من نسبت به پروردگارم می باشد.
@varesoon
@varesoon_bahjat
✍️ شاهزاده فرهاد میرزا عموی ناصرالدین شاه از جمله کسانی است که صحن مطهر امام موسی کاظم را با هزینه خود تعمیر و بازسازی کرد .عده ای به اوایراد گرفتندشما چرا اینقدر از پول خود را (معادل یکصد هزار مثقال طلا) برای ساخت حرم مصرف کردهاید؟
🔸شاهزاده پاسخ داد ثروتمندان دارایی شان را در بانکها ذخیره می کنند و من دارایی خود را در بانک حضرت موسی بن جعفر و امام جواد (علیهمالسلام) پس انداز کرده ام. او وصیت کرد جنازه اش را را در حرم کاظمین بدون تشریفات دفن کنند زیرا من از امام خود که غریبانه دفن شد خجالت میکشم
🔸لذا هنگامی که جنازه را به بغداد بردند دیدند به یکباره از سمت کاظمین جمعیت زیادی با پرچم ها به استقبال جنازه آمده اند .فرزندان آن مرحوم گفتند این سفارش پدرمان بود که غریبانه تشییع شود
🔸متولی حرم گفت این دستور موسی بن جعفر علیه السلام است. آن حضرت در خواب به من امر کرد که با جمعیت و تشریفات بروید و جنازه حاج فرهاد را بگیرید و با عزت تمام تشییع کنید
و این است نتیجه خدمت به خاندان رسول الله
📚 منبع: مردان علم در میدان عمل، ج۲ نعمت الله حسینی
@varesoon
حکایت علامه جعفری(ره) از جشن غدیر
*مرحوم علامه محمد تقی جعفری نقل می کرد*:
یکی از نوه های مرحوم مورخ الدوله سپهر نویسنده کتاب ناسخ التواریخ به منزل ما آمد و اظهار داشت در شب عید غدیر در منزلی در شمال تهران، جشنی برقرار است و علاقه مندم شما هم در آن شرکت کنید. گفت: در این جشن تعداد زیادی از رجال لشکری و کشوری هستند. من تصور می کنم که اگر شما تشریف بیاورید و در آن محفل، مطالبی نیز بفرمایید مؤثر واقع شود.
محل برگزاری جشن،منزلی بزرگ و تقریبا جنگل مانند بود و بخش هایی از آن،به صورت آب نماهای بسیار بزرگ بود و به هرحال،باغی بود که کمتر نمونه آن را دیده بودم. وارد جلسه شدیم. دیدم سالنی بسیار بزرگ است که انواع و اقسام میوه ها و شیرینی ها جهت پذیرایی از حضار در آن چیده شده است. در ادامه برنامه برخی از اینها آمدند و در وصف امیرالمؤمنین (ع) اشعاری خواندند.برخی از شعرها خوب بود و برخی نیز سطحی نداشت...
من دیگر خسته شده بودم و بنا داشتم که بلند شوم که از در مجلس سیّدی با ظاهری بسیار ساده وارد شد و حتی کفش خود را برداشت و به داخل آورد که البته در آنجا این کار، خلاف عادت بود و پیدابود که صاحب مجلس و تعدادی دیگر ناراحت شده اند.
عموم حضار به سید نگاهی تحقیر آمیز داشتند. کسی به او احترامی نگذاشت، ولی من در مقابلش به احترام برخاستم و او نیز سری تکان داد. سید،جوان بود و با یک طمأنینه و اطمینان خاصی بر روی زمین نشست و کسی هم تعارف نکرد که روی صندلی بنشیند.
بالاخره نوبت به اشعرالشعرا رسید و از او دعوت کردند که بیاید و اشعارش را بخواند. این شاعر با یک طمطراقی آمد و شروع به قرائت اشعار نمود.
وقتی بیت اول را خواند هر چند بد نبود ولی سید یک اشکال جدی به آن وارد کرد. اشعرالشعرا محل نگذاشت و بیت دوم را خواند. دوباره سید ایراد گرفت. شاعر همچنان توجه نمی کرد. وقتی بیت سوم را خواند،سید گفت: این هم اشکال دارد. شاعر عصبانی شد و گفت: چرا؟ سید گفت: خوب،این را اول می پرسیدی. الان برایت توضیح می دهم.
سید بحثی از معانی بیان و صنایع ادبی را به صورت خیلی خلاصه بیان کرد... دیدم که دریایی است بیکران... چند نفر از حضار آمدند و احترام کردند و به زور سید را به بالای مجلس بردند.
در این هنگام یکی از حضار به سید گفت: اولا خوش آمدید، هر چند که نمیدانیم چطور آمدید. دوم این که آیا خودتان هم شعر می گویید؟ سید گفت: گاهی اوقات. گفتند: می شود یکی از سروده های خود را بخوانید؟ گفت: آری و حتی میتوانم همین الان شعر تازه بگویم. گفتند: پس بفرمایید. گفت: نه، چرا که ممکن است بگویید این اشعار را قبلا گفته ای. شما بگویید که چه بسرایم؟
اینها با حالت اعجاب آمیز نگاهی به یکدیگر کردند و گفتند: غزلی بگویید در مدح امیرالمؤمنین که دو بیت اول عاشقانه باشد و بیت سوم این باشد که اگر علی به خاری نگاه کند،گلستان می شود و بیت چهارم این باشد که اگر معصیت کاران عالم حتی فرعون توسل به علی پیدا کنند بهره مند می شوند. خلاصه، محدوده را برای او خیلی تنگ کردند.
سید قبل از شروع نگاهی به حضار کرد که کسی اشعار او را ننویسد. من زیر عبا خودکار و کاغذ را آماده کردم تا اشعار را یادداشت کنم. فهمید اما اعتراضی به من نکرد. سید شعر را این گونه آغاز کرد:
گر شمیمی ز سر طرّه جانان خیزد
تا قیامت ز صبا رایحه جان خیزد
والهام من که چو ازخواب تو بیدار شوی
زچه رو از سر چشمان تو مژگان خیزد؟
علی عالی اعلا که ز بیم نهلش
روح از کالبد عالم امکان خیزد
گر به خاری کند از قاعده لطف نظر
از بن خار، دو صد روضه رضوان خیزد
گر زند دست به دامان ولایش فرعون
از لحد با دو کف موسی عمران خیزد
داورا! دادگرا! جانب "جدّا" نظری
کز پی مدح تو چون بحر به طوفان خیزد
...
معلوم شد که اسمش جدّا و قمی است.
پس از خواندن شعر، سید خطاب به حاضران گفت: آقایان! علی(ع) از این جلسات که دور هم بنشینید و انواع غذاها را بخورید و چند بیت هم شعر بخوانید راضی نیست. علی مرد است و مردان را دوست دارد. اگر مرد هستید و مردانگی دارید بروید سراغ محرومان، دردمندان و فقرا. یعنی همان کسانی که مورد عنایت علی بودند. اینجا نشستهاید و غذاها، شیرینیها و شربتهای خوشمزه میخورید بعد میروید خانه و فکر میکنید که در مدح علی شعر گفتهاید. صریح بگویم که باید وضعتان را عوض کنید و بروید سراغ محرومان جامعه.
این را گفت و کفش خود را برداشت و از مجلس بیرون رفت.
پس از رفتن او تا مدتی همه بهت زده بودند... آن شب شاهد بودم که تعدادی از آنها بسیار گریه میکردند. آقای سپهر، بعدها میگفت: تعدادی از آنها زندگیشان را تغییر دادند و رفتند و به رسیدگی به محرومان پرداختند.
ابن سینای زمان ص ۹۷-۱۰۲.
@varesoon
✅ماجرای معروف و عجیب خواب آیت الله العظمی مرعشی نجفی و شعر استاد شهریار (علی ای همای رحمت)
🔹از مرحوم آیت الله العظمی مرعشی نجفی نقل شده است:
🔻شبی توسلی پیدا کردم تا یکی از اولیای خدا را در خواب ببینم. آن شب در عالم خواب، دیدم که در زاویه مسجد کوفه نشسته ام و مولا امیرالمؤمنین با جمعی حضور دارند.
🔹حضرت فرمودند:
🔻شاعران اهل بیت را بیاورید. دیدم چند تن از شاعران عرب را آوردند . فرمودند: شاعران فارسی زبان را نیز بیاورید؛ آن گاه محتشم و چند تن از شاعران فارسی زبان آمدند.
🔹مولا فرمودند:
شهریار ما کجاست ؟
🔹شهریار آمد ، حضرت خطاب به شهریار فرمودند:
شهریار شعرت را بخوان!
🔹و شهریار این شعر را خواند:
علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدارا
که به مـا ســوا فـکـندی هـمـه سایـه هـمـا را
🔹ایشان فرمودند:
🔻وقتی شعر شهریار تمام شد، از خواب بیدار شدم. چون من شهریار را ندیده بودم، فردای آن روز پرسیدم که شهریار کیست؟
🔹گفتند:
شاعری است که در تبریز زندگی میکند
🔹گفتم:
🔻از جانب من او را دعوت کنید که به قم نزد من بیاید. چند روز بعد ساعت شش صبح شهریار به خانه آیت الله می رسد خادم از او نامش را می پرسد میگوید من سید محمد بهجت تبریزی مشهور به شهریار از تبریز آمده ام پس از کمی تعلل خدام او را می پذیرند؛ آیت الله پس از دیدن شهریار می گویند این همان کسی است که من او را در خواب در حضور حضرت امیر(ع) دیده ام.
🔹آیت الله می پرسند:
این شعر (( علی ای همای رحمت )) را کِی ساخته ای؟
🔹شهریار با حالت تعجب سؤال می کنند که شما از کجا خبر دارید! که من این شعر را ساخته ام؟
🔹چون من نه این شعر را به کسی داده ام و نه درباره آن با کسی صحبت کرده ام. ولی من فلان شب این شعر را ساخته ام و همان طور که قبلا عرض کردم، تا کنون کسی را در جریان سرودن این شعر قرار نداده ام!
آنگاه آیت الله مرعشی سری تکان می دهد ومی گوید می دانم ولی تو ای: "شهریار شعرت را بخوان!"
و او متحیر و حیران می خواند: وشهریار همان شعر بالا را می خواند.
🔹مرحوم آیت الله العضمی مرعشی نجفی به شهریار می فرمایند:
🔻چند شب قبل من خواب دیدم که در مسجد کوفه هستم و حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) تشریف دارند. حضرت، شاعران اهل بیت را احضار فرمودند: ابتدا شاعران عرب آمدند . سپس فرمودند: شاعران فارسی زبان را بگویید بیایند. آنها نیز آمدند . بعد فرمودند شهریار ما کجاست؟ شهریار را بیاورید! و شما هم آمدید . آن گاه حضرت فرمودند: شهریار شعرت را بخوان! و شما شعری که مطلع آن را به یاد دارم خواندید.
🔹شهریار فوق العاده منقلب می شود و می گوید:
🔻من فلان شب این شعر را ساخته ام و همان طور که قبلا عرض کردم. تا کنون کسی را در جریان سرودن این شعر قرار نداده ام.
🔹آیت الله مرعشی نجفی فرمودند:
🔻وقتی شهریار تاریخ و ساعت سرودن شعر را گفت , معلوم شد مقارن ساعتی که شهریار آخرین مصرع شعر خود را تمام کرده، من آن خواب را دیده ام.
🔹 ایشان چندین بار به دنبال نقل این خواب فرمودند:
🔻یقینا در سرودن این غزل، به شهریار الهام شده که توانسته است چنین غزلی به این مضامین عالی بسراید. البته خودش هم از فرزندان فاطمه زهرا(سلام الله علیها) است و خوشا به حال شهریار که مورد توجه و عنایت جدش قرار گرفته است.
@varesoon
✅آیتالله بهجت:
🔹زمانی مرحوم شیخ ابراهیم حائری در مسجد کوفه معتکف بود، حضرت غائب (علیهالسلام) را در خواب دید، حضرت به او فرمود:
🔻اینها که در اینجا معتکفند، از خوبان و صلحا هستند، ولی هر کدام حاجتی دارد: مال، عیال، خانه، قضای دین، رفع کسالت و مرض و…، ولی هیچکس به فکر من نیست و برای ظهور و فرج من بهطور جدی دعا نمیکند!
✍🏼در محضر بهجت، ج٣، ص٢۴٨
@varesoon