eitaa logo
منتظران ظهور امام زمان عجل الله 313
2.3هزار دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
8.3هزار ویدیو
279 فایل
﷽ #اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ کپی آزاد 💯 پیام ناشناس 👇 https://gkite.ir/es/10234716
مشاهده در ایتا
دانلود
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 ☀️ برپايي نماز جماعت در بارگاه حضرت زينب (س) 💘 روز گذشته تعدادی از شيعيان سوری در بارگاه مقدس حضرت زينب (س) نماز جماعت ظهر و عصر را اقامه كردند/سوریه به فارسی __________________@montazeranzohour_313 «»
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 🌼 درّ و یاقوت مهدوی 🌹 محکم تر از کوه! 🟡 چه مقدمه ی وزین، زیبا و ارزشمندی! در 26 باب تنظیم شده و در حدود سال 340 هجری قمری کار تألیفش به پایان رسیده؛ مؤلفش، شاگرد ِعالم جلیل القدر مرحوم کلینی و محدثی زِبَردست بود و اولین کتابی که در خصوص مهدویت نوشته شده و اکنون در دست ماست به نام این عالم ربانی ثبت شده است. 🔹مرحوم نعمانی در بخشی از مقدمه کتاب « الغیبة »، به روایت نورانی امام صادق اشاره می کند که فرمودند: «مَنْ دَخَلَ فِي هَذَا الدِّينِ بِالرِّجَالِ أَخْرَجَهُ مِنْهُ الرِّجَال‏» کسی که با حرف مردم(با حرف این و آن و شنیده های کوچه و بازار و بدون تحقیق) وارد دین شود با حرف مردم از دین خارج می شود و کسی که با قرآن و سنت، وارد دین شود کوهها (ممکن است) از جا کنده شود ولی او (از دین) کنده نمی شود(ثابت قدم خواهد ماند). 🟢 در ادامه به بیان دیگری از امام صادق اشاره می کند که فرمودند: مقام و منزلت شیعیان ما را به میزان روایتشان از ما(چه مقدار روایت از ما بلدند؟) و فهمشان از (روایات) ما بشناسید. و سپس می گوید: یک روایت را بفهمی بهتر است از این که هزار روایت را نقل کنی و نفهمی. (۱) ⬅️ توصیه این عالِم فرزانه به ما این است که تنها راهِ نجات از ضلالت و گمراهی و رهائی از فرقه های انحرافی و های آخرالزمان، این است که: 💠انس خودمان را با تفسیر قرآن و فهم روایات اهل بیت بیشتر و ارتباط و پیوند خودمان را با عالمان دینیِ واجد شرائط، قویتر کنیم. « اعْرِفُوا مَنَازِلَ شِيعَتِنَا عِنْدَنَا عَلَى قَدْرِ رِوَايَتِهِمْ عَنَّا وَ فَهْمِهِمْ مِنَّا. » (۲) 📚منابع: ۱ و۲). الغیبه نعمانی، ص ۲۲، مقدمه مؤلف. ☀️ 💎 ۱۳۰ __________________@montazeranzohour_313 «»
1_12018852821(3).mp3
2.12M
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 💎 دُر و یاقوت مهدوی ⬅️ قسمت6⃣6⃣ 🌹 محکم تر از کوه! 🎙 __________________@montazeranzohour_313 «»
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇 قرار شب های انتظارمان دعای فرج را جهت تعجیل در ظهور مولایمان(عج) باهم زمزمه می کنیم... 🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇 زمان اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج🌤 👈 عضویّت در منتظران ظهور👉 @montazeranzohour_313
D1737685T10146311(Web).mp3
12.73M
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 🎧 📓 راه ستاره ها فصل ❷ ______________ @rahhosein403 «»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 ⚠️سلاح هایشان را زمین گذاشتند و حالا مجبورند زیر لگد تحریرالشام صدای سگ‌ دربیاورند ... ✍عجب فیلمی بود مختار نامه... __________________@montazeranzohour_313 «»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️͜͡🕊 👌ببینیدکلیپ بسیار زیبا و کامل ازنمازشب التماس دعابرای فرج مولاصاحب الزمان عجل الله __________________@montazeranzohour_313 «»
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•┈┈••••✾•🌿🌼🌿•✾•••┈┈• ✨﷽✨ ✨♥️‌🕊 🍃🌺یاصاحب الزمان ادرکنی 🍃🌺 یاصاحب الزمان اغثنی ⭐بابی انت وامی یااباصالح المهدی ⭐بابی انت وامی یااباصالح المهدی ⭐بابی انت وامی یااباصالح المهدی 💞المستغاث بک یابن الحسن:صدمرتبه 🌙 آقای خوبم شبت بخیر __________@montazeranzohour_313 «»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨﷽✨ 💫 شــال و روسـری نــورحـجـاب ✅فرقی نداره شال و روسری ساده می‌پوشی یا طرحدار، رنگی یا مشکی ... ‌✅ܝ̇ߺور حܥܼߊ‌ܥ̣ߺ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܝ‌ ܢܚܠیܦ̈ܣ‌ߊ‌ܨ یܘ ܝ݆ߺیܢܚ݅ܝ̇ߺܣߊ‌ܥ‌‌ ܟܿߊ‌ص ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܘ❗️ 💞 💯روسری‌هاے نور حجاب از اوט روسری‌هاییـہ کـہ هر خانمے حتماً بایـב تو کمـבش בاشتـہ باشه! ✿◉●• 💰اول قیمتهامونو مقایسه کن بعد راحت خــــریـــــد کــــــن🛍💐 🔻لینک کانال🔻 https://eitaa.com/noorhijab_313 ⭕️ارسال به تمـام نقاط ڪشور🚛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا